▪️ قرارداد رژیم صهیونیستی با فایزر فاش شد
🔺 فاش شده که رژیم صهیونیستی با شرکت واکسن سازی فایزر قراردادی امضا کرده است. طبق قرارداد مذکور، رژیم صهیونیستی در ازای دریافت واکسن به فایزر وعده داده تا انبوهی از اطلاعات پزشکی دریافت کنندگان واکسن را در اختیار این شرکت قرار دهد.
🔺 منتقدان اشاره میکنند چنین قراردادی از لحاظ اخلاقی چالشهای مهمی در بر دارد از جمله آنکه احتمال نقض حریم شخصی افراد وجود دارد.
🔺 هنوز به طور دقیق مشخص نیست اطلاعات چگونه با شرکت فایزر به اشتراک گذاشته میشود. اما طبق گزارشهای موجود رژیم صهیونیستی به طور هفتگی اطلاعات درباره گروههای سنی با ویژگیهای نژادی، قومیتی، جنسیتی و.. را در اختیار فایزر قرار میدهد./ مهر
#واکسن_صهیونیستی
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذوالنوری: #تحریم برطرف نشود، دوربینها جمع میشود
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی:
🔺اگر تحریم های نفتی و بانکی ایران برطرف نشود، تمام دسترسیهای آژانس طبق پروتکل الحاقی لغو میشود و ارتباط ما با آژانس در حد NPT خواهد شد.
🔺دوربینهای آنان جمع آوری خواهد شد؛ در قانون اخراج بازرسان آژانس پیش بینی نشده است.
🔺حضور بازرسان به تناسب ماموریتشان در ایران است.
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
از طریق اسکای روم به صورت میهمان و فقط با یک کلیک روی لینک زیر👇🏻👇🏻👇🏻 https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.emamreza
ساعت 9 صبح الی 10 صبح ویژه خواهران
🌸☘🌸☘🌸☘🌸☘🌸
از طریق اسکای روم به صورت میهمان و فقط با یک کلیک روی لینک زیر👇🏻👇🏻👇🏻 https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.emamreza
ساعت 10:30 الی 12:00
ویژه دانش آموزان
🌸☘🌸☘🌸☘🌸☘🌸
🌠🍁
🍁
✅ #رئیس_جمهور_آینده، باید چه #برنامه ها و دیدگاه هایی داشته باشد؟
💠 قسمت اول
✍علی اکبر صیدی
🔹🌺🔸
💢#کلیات
❌در دو دوره اخیر (11 و 12)، دولت تدبیر، با #شعارهای توخالی و با بکارگیری جریان نفاق در مدیریت کشور، خسارت های سنگینی وارد ساخت که جبرانش بسی دشوار به نظر می آید.
✅ لذا در آینده، نیازمند یک #رئیس_جمهوری هستیم که در همه عرصه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، صنعتی و... با تکیه بر توانمندی های داخلی، از طریق نیروهای متعهد و متخصص، عملا گام های اساسی بردارد.
◀️تجربه عملی این گام ها، کارنامه درخشان #قرارگاه _خاتم الانبیاء(ص) و همچنین حرکت جهادی نیروهای مسلح در ساخت تجهیزات دفاعی پیشرفته و ...، مثل پرتاب#ماهواره_نور ،#موشک های قاره پیما و نظایر آن؛ علی رغم وجود تحریم های ظالمانه.
💯 لذا #جریان_انقلابی، حلال مشکلات کشور است.
#روشنگری
#معیار
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🔴خرازی به واعظی: در ناامید کردن مردم خوب موفق بودید*
🔹سید محمدصادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان در پاسخ به صحبتهای محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور گفته از صمیم قلب آرزو داشتم میتوانستم حرف آقای واعظی را تایید کنم و بگویم رای آقای روحانی حاصل عملکرد ستاد آقای واعظی و دوستان نزدیک ایشان است و اصلاحطلبان هیچ نقشی در رویکار آمدن این دولت نداشتند اما چه کنم که افکار عمومی این پاسخ را نمیپذیرد.
🔹هر قدر آقای واعظی قسم بخورد که اصلاح طلبان، آقایان هاشمی و خاتمی هیچ نقشی در پیروزی آقای روحانی نداشتند و خود اصلاحطلبان هم این را بگویند اما افکار عمومی و جوانان و مردمی که با اعتماد به اصلاحطلبان به آقای روحانی رأی دادند، این را نمیپذیرند.
🔹ناامید کردن بیش از ٢٣ میلیون رأیدهنده به حسن روحانی و تضعیف سرمایه اجتماعی یک جریان سیاسی ریشهدار طی ۴ سال گذشته، کار بزرگی بود که آقای واعظی و حلقه محدود اطراف ایشان به خوبی موفق به انجام آن شدند.
🔹افسوس که دولت روحانی به خصوص در دور دوم، قدر این اعتماد را ندانست و با رفتارها و تصمیمات اشتباه و خودخواهیهای حلقه محدودی که در رأس آن رئیسدفتر رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه قرار داشتند، امید جوانان این سرزمین را برای زندگی بهتر بر باد دادند.
🔹اصلاحطلبان چه میتوانند بگویند وقتی جوانان این کشور دچار شرایطی شدند که حق آنها نیست؟ چه میتوانند بگویند وقتی افراطگرایان داخلی و خارجی از یک سو و دولتی مشورت ناپذیر و پر از اشتباه از سوی دیگر پا را بر گلوی این مردم نهادند و شرایط زندگی را برایشان این چنین سخت و طاقتفرسا کردند.
🔹اگر در هفت سال و نیم گذشته مسئولیتها بر اساس جناحگرایی و تفکر سیاسی تقسیم شد است، این رویکرد دولت جای شماتت و خجالت دارد و اگر بر اساس شایستگی افراد بوده که چه جای منت گذاشتن است؟ از صمیم قلب آرزو میکنم دولت در شش ماه پایانی خود بهجای فرافکنی و حاشیهسازی، مشغول خدمترسانی به مردم شده و گامی در راستای کاهش مشکلات و آلام مردمی بردارد که این روزها صدای اعتراضشان علیه دولت به آسمان هفتم نیز رسیده است.
@srhejazi
💠🍁
🍁
❇️ دولت انقلابی(4)
💠موضوع: پیامدها و آثار #دولت_انقلابی
✍️ اشکان گل افشان
🔸🌺🔹
🔻#رهبر_انقلاب_اسلامی ایران همواره در بیانات خود از ابتدای انقلاب تاکنون بر ضرورت شکلگیری دولت انقلابی در نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران تاکید ویژهای داشته اند و راه حل اساسی و اصلی مشکلات کشور را منوط به روی کار آمدن یک دولت انقلابی و جوان که از روحیه نشاط و تازگی برخوردار باشد عنوان می نمایند.
🔹با این تفاسیر میتوان ادعا کرد که دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی ایران که مردم در جهت نیل به این اهداف در سال ۱۳۵۷ علیه نظام ستمشاهی و طاغوت قیام کردند در گرو روی کار آمدن یک دولت انقلابی که اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی را به طور کامل بشناسد و در جهت نیل به آنها تمام تلاش و وقت خود را بگذارد می باشد.
🔸همانگونه که رهبر عظیمالشأن انقلاب اشاره می فرمایند هدف از شکل گیری #انقلاب_اسلامی ایران عبارت است از: ساختن یک ایرانی با این خصوصیاتی که عرض میکنم: مستقل، آزاد، برخوردار از ثروت و #امنیت، #متدین و بهرهمند از #معنویت و #اخلاق، پیشرو در مسابقهی جامعهی عظیم بشری در علم و بقیهی دستاوردها که از اول و ازل بین آحاد بشر یک مسابقه است در دستاوردهای بشری، در علم و در بقیهی خواستهها و دستاوردهای بشری برخوردار از آزادی با همهی معانی آزادی.
🔹آزادی فقط آزادی اجتماعی نیست- اگرچه آزادی اجتماعی، یکی از مصادیق مهم آزادی است- هم آزادی اجتماعی مورد نظر است، هم آزادی به معنای رها بودن و آسوده بودن و آزاد بودن کشور از دستاندازی بیگانگان و استیلای آنها- که گاهی کشور بظاهر مستقل هم هست، اما زیر نفوذ است- و هم آزادی معنوی، که آن رستگاری انسان و تعالی اخلاقی انسان و عروج معنوی انسان است، که هدف اعلی، این است. همهی کارها مقدمه برای تکامل انسان و عروج انسانی است.
🔺بنابراین یکی از پیامدهای اساسی و مهم روی کار آمدن دولت انقلابی که از حیث هویت منطبق با نظام جمهوری اسلامی باشد حصول به اهداف والای انقلاب اسلامی که دستیابی به یک جامعه ی پویا و مترقی در تمام زمینه های مادی و معنویست می باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#دولت_انقلابی
#معیار
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💠🍁
🍁
سئوال:
با سلام و ادب و احترام خدمت جناب دکتر
مشارکت حداکثری در انتخابات همواره به عنوان یک اصل اساسی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و هست، لذا
خواهشمندم محورها و اقداماتی را که برای جلب مشارکت بیشتر آحاد مردم در انتخابات آتی، البته بدون ورود مصداقی، میتوان انجام داد در چند محور بفرمایید.
با تشکر
جواب:
علیکم السّلام
مهمترین عامل مشارکت رضایت عامه است و ایجاد انگیزه که با آفرینش امید در آحاد جامعه رقم خواهد خورد لذا
١.مقابله باسیاه نمایی شبکه های رسانه ای که متاسفانه جریان سازی رسانه ای بدنبال آن بوده و موفق هم شده اند و ناامیدی را ترویج داده اند، در این راستا باید کمیته تشکیل شودو بصورت روزانه شبهات مطرح شده را رصد کرده و پاسخ های مناسب تهیه کند و تولید محتواهای جذاب به صورت های مختلف مانند عکس نوشته، کلیپ، موشن گرافی و... تهیه و به جامعه ارائه شود.
٢.تبیین گام دوم انقلاب که به حق در صورت تبیین به خوبی میتواند امید آفرینی کند به خصوص این جملات که مقام معظم رهبری میفرمایند: این که عدهای فکر میکنند علت مشکلات کشور انقلابیگری است و راهکار حل مشکلات بوسه زدن بر پنجه گرگ است کاملا اشتباه است و این عبارتی که میفرمایند علت مشکلات آنجایی است که مسئولین از اصول و ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی عدول کردند.
ما باید گام دوم و به خصوص خدمات انقلاب اسلامی را به روشهای مختلف تبیین کنیم در این راستا باید بیان کنیم که هر جا در طول حدود ۴۲ ساله انقلاب انقلابی عمل کردیم یعنی به اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب و وعده های الهی اعتماد کردیم یعنی از دشمن اطاعت نکردیم، سرپرستی دشمن را قبول نکردیم و استقلال طلب بودیم نه تنها موفق شدیم بلکه معجزه شده است.
تبیین معجزات انقلاب می تواند امید آفرینی کند وتبیین اینکه هر جا مشکل داریم عدول از انقلابیگری بوده است و در این راستا اقدامات بزرگی که انجام شده مانند معجزه پیروزی انقلاب اسلامی، معجزه جنگ، معجزه نابودی داعش و موارد دیگر مانند ارسال نفت کش عامل بنزین به ونزوئلا و موفقیت های ما در منطقه و موارد دیگر را می توانیم ذکر کنیم.
٣. استناد به آمار اقدامات گفتمان انقلابی که از طریق مجلس یازدهم و یا در ادامه اقدامات قوه قضائیه که وقتی برای مردم گفته می شود، میگویند چرا این اقدامات رسانه ای نمیشود.
۴.بیان اقتدار جمهوری اسلامی ایران بعداز انقلاب در نمونه هایی که موجب امید به آینده ای درخشان در کشور برای نسل جوان میباشد و تفهیم این موضوع که در جاهایی موفق تر بودیم که تفکر انقلابی مدیریت کرده است.
۵. تبیین ظرفیت های بی نظیر موجود که به جرأت می توان گفت از بعد از صفویه و یا حتی قبل از آن تاکنون و از ابتدای انقلاب اسلامی تا الان بینظیر بوده است، مانند رتبه اول علمی در جهان اسلام رتبه پانزدهم در جهان و اقدامات مختلف علمی و عملی که انجام شده است، مثل مقایسه مدیریت در ایران با اروپا و آمریکا در بیماری کرونا، ساخت واکسن کرونا و....
همچنین تبیین راهکارهای متعدد برای حل مشکلات که وجود دارد و مقایسه بین دوران سلطان حسین و دوران نادر شاه و تبیین اینکه ما ظرفیت ها و راهکارهای بی نظیری داریم فقط نیاز به تعمیر نگاه داریم نگاه از اعتمادسازی با دشمن به اعتماد به خداوند، از نگاه به دست دشمن به نگاه به داخل، به جوانان،به ظرفیتهای داخل.
۶.، با توجه به محبوبیت ۸۳ درصدی حاج قاسم سلیمانی قبل از شهادت و جمعیتی که در تشییع حاج قاسم حضور داشت چه عاملی آنها را به میدان آورد و....لذا پرداختن به این فرضیه ها خود فرصتی میباشد و پرداختن به مکتب حاج قاسم هم می تواند ایجاد امید کند. هم مردم خود به قضاوت مینشینند که برای سرنوشت آینده خود و کشورشان به امثال سلیمانی ها باید اعتماد کنند.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تفاوت یک مسئول باادب با یک مسئول بی ادب...
استاد پناهیان
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
دلایل رشد اقتصادی خیرهکننده چین در سالهای اخیر چیست؟
طبق آماری که اخیراً منتشر شده، چین اکنون به تنهایی بیش از 50 درصد ذخیرهی ارزی دنیا را دارا میباشد(رقمی بالغ بر 3700 میلیارد دلار. این رقم برای ایران در سالهای اخیر حدود 100 میلیارد دلار بوده است). سؤال مهمی که دربارهی چین مطرح میشود، این است که چین که بعد از دورهی مائو و همزمان با آغاز دورهی دنگ شیائوپینگ توسعه اقتصادی خود را شروع کرده است، چگونه توانسته است به یک غول بزرگ اقتصادی تبدیل شود؟
در پاسخ باید گفت که آنچه سبب شد چین فقیر عقبمانده به چین پیشرفته امروزی تبدیل شود که محصولات آن سراسر جهان را از آمریکای شمالی گرفته تا اروپا و آسیا و آفریقا پر کند، سیاستهایی است که بسیاری از آنها همانند آنچه در اقتصاد مقاومتی مطرح میشود، پشتیبان تولید ملی و تقویتکننده آن بوده است. با اصلاحات اقتصادی که در اواخر دهه 1970 میلادی در چین اتفاق افتاد، فرایند توسعه اقتصادی چین مسیری جدید را تجربه کرد. در این مسیر، استفاده بهینه از ظرفیتهای درونی مقدمهای برای بهرهبرداری مناسب از فرصتهای بینالمللی شد. در واقع، نظام اقتصادیای که چین ایجاد کرد، متضمن برنامهها و اقداماتی در سطح حاکمیتی و مردمی بود که در نهایت سبب تقویت تولیدات چینی شد. برخی از این برنامهها و اقدامات به شرح ذیل است:
1ـ توسعه دانش، پژوهش و فناوری: طی دهههای اخیر یکی از برنامههای مهم چین برای پیشرفت اقتصادی، تقویت و بومیسازی فناوری بوده است. این موضوع چنان برای حاکمان چینی اهمیت داشته است که بخش مهمی از منابع دولتی را صرف برنامههای آموزشی، پژوهشی و فناوری کردهاند. در واقع، چینیها مسئله علم و فناوری را یک موضوع ملی لحاظ کرده، هرگز پیشرفت در این عرصه را معطل حضور بخش خصوصی نکردهاند. از جمله اقدامات مهم حاکمیت چین برای توسعه و بومیسازی فناوری، ایجاد دهها منطقه ویژه فنون اقتصادی و علوم و فناوریهای جدید بوده است. برنامه اصلی این شهرکها، انتقال و بومیسازی فناوریهای جدید در این کشور بوده است، به همین دلیل بیش از 60 درصد صادرات کشوری که 50 درصد مردم آن کشاورز هستند، محصولات با فناوری بالا تشکیل میدهد.
2ـ الگوی تجارت خارجی: اگرچه در نگاه اول یکی از عوامل پیشرفت اقتصادی در چین باز شدن درهای این کشور به روی جهان دانسته میشود، اما واقعیت این است که حضور این کشور در عرصه بینالمللی و جهانی کاملاً هوشمندانه، برنامهریزی شده و به موقع بوده است. چینیها زمانی درخواست خود را برای ورود به سازمان تجارت جهانی ارائه کردند که تولید ملی چین نسبت به دهههای پیشتر از آن رشد قابل توجهی کرده بود. از سوی دیگر کشوری که با پذیرش سریع همه ملاحظات سازمان تجارت جهانی و اعضای آن میتوانست ظرف مدت کوتاهی به عضویت این سازمان درآید، به مذاکراتی 10 ساله با کشورهای عضو این سازمان تن داد تا ورودش به این سازمان کمکی به تقویت اقتصاد ملی آن و نه تنها بازارگشایی برای کشورهای توسعه یافته باشد.
3ـ دوری از اجرای کورکورانه سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول: این دو نهاد به طور خودکار سالیانه برای کشورهای مختلف عضو، از جمله چین برنامههایی را توصیه میکنند؛ اما پیشرفت چین طی دهههای اخیر هرگز مبتنی بر برنامههای این نهادها نبوده، بلکه ناشی از الگویی بومی بر مبنای ظرفیتهای درونی و متناسب با فرهنگ و ساختارش اقتصادی و اجتماعیاش بوده است. برای نمونه، چین هرگز سیاست آزادسازی اقتصادی اعم از تجارت خارجی کاملاً آزاد و آزاد گذاشتن قیمتها را آنگونه که صندوق بینالمللی پول میخواست اجرا نکرد. همچنین خصوصیسازی در سطح و گستره مورد نظر این نهادها هرگز اجرا نشد و حضور دولت در اقتصاد (به صورت حساب شده و البته بسیار فراتر از آنچه تئوریهای غربی میگویند) تداوم یافت.
4ـ تکیه بر سرمایههای داخلی به جای سرمایه خارجی: گاهی به اشتباه تصور میشود توسعه و پیشرفت چین مرهون سرمایههای خارجی است. این تصور غلطی است؛ زیرا سرمایهگذاری خارجی تقریباً از اواسط دهه 1990 به مقدار قابل ملاحظهای رسید و پیش از آن عدد قابل ذکری نبود. اصولاً سرمایهگذاری خارجی در چین هرگز از 10 درصد کل سرمایهگذاری انجام شده در این کشور فراتر نرفته است. این به معنای آن است که چینیها عمدتاً به سرمایه و منابع مالی داخلی خود متکی بودهاند و اساساً سازندگی حاصل از بهرهبرداری از منابع داخلی سبب شد منابع سرمایهای خارجی نیز به سمت چین حرکت کند.