❌ خوب نگاه کنید !!☝️
▪️کانالهای زردی که برای انتخاب روحانی در ۹۶ نقش مهمی داشتند، این دوره پشت چه کسی درآمدهاند! جالبه نه؟!🤔
#احمدی_نژاد
🆘 @JEDALL | جـــــدال
🚨احتمال لغو مقطعی تحریم ها در آستانه انتخابات!
▪️در آخرین ماه های استقرار دولت لیبرال اتفاقات عجیبی در حال وقوع هست
در آستانه لغو پرتکل الحاقی با مصوبه مجلس انقلابی و قطع شدن دست و کور شدن چشم جاسوسان فوق حرفه ای آژانس انرژی اتمی از تاسیسات حیاتی کشور
رافائل گروسی مدیر کل آژانس، بدو بدو و به احتمال بسیار زیاد هماهنگ شده در تهران حضور پیدا کرد و از قرار معلوم توافقاتی با دولت و وزارت خارجه انجام دادند که دسترسی های فرا پادمانی ۳ ماه دیگر ادامه داشته باشد!
یعنی یک ماه قبل از انتخابات!
جالبه!
▪️شنیده ها حاکی از اینه که در این سه ماه دوربین ها و اطلاعات آن آفلاین و در اختیار ایران است اگر آمریکا تحریم ها را برداشت اطلاعات به طرف غربی ارائه و ایران به حالت قبل برمیگردد!
تمدید سه ماهه بازرسی ها یعنی دور زدن مصوبه مجلس!
و از قضا میشود یک ماه مانده به انتخابات و در کوران رقابت ها!
در یک ماه مانده به انتخابات و شکست جریان تحریف،لیبرال،اصلاحات،غربگرا و استحاله طلب
اینجا آمریکا برای نجات عناصر خود و جلوگیری از استقرار دولت جوان حزب اللهی، تحریم ها رو مقطعی و برای مدت کوتاهی تعلیق خواهد کرد!
این کار رو بایدن میکنه!
قبل از انتخابات تحریم رو مقطعی لغو میکنه تا واکسینه شدن پیکره کشور در برابر تحریم به یکباره فرو بریزه!
▪️سیاست نظام از این به بعد نه لغو تحریم ها!
بلکه بی اثر کردن همیشگی آنها با اقتصاد مقاومتی و افرادی نظیر سعید جلیلی و سعید محمد و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا است
آمریکایی ها میدونن سعیدین انقلاب بیان سلاح تحریم برای همیشه بی اثر و جریان غربگرا به زباله دان تاریخ خواهد رفت
رو این حساب احتمال تعلیق واقعی تحریم ها در یک ماه مانده به انتخابات و آزاد شدن پول های بلوکه شده در کره و سرازیر شدن به بازار و شکست قیمت ماشین و مسکن و سبز شدن بورس خیلیه
▪️احتمال فریب مجدد مردم خسته و نفس بریده از خیانت های لیبرال ها و گرانی و کرونا و شرطی شده در برجام و ترامپ و بایدن بسیار بالاست
به موازات تمام شبکه صد هزارتوی مجازی دولت اعم از هزاران پیج و کانال و شبکه و سایت شروع به بمباران سنگین تبلیغاتی در مزمت تندروی و افراط خواهند کرد
فکر همه جا رو کردن ،آماده آماده
این توافق دیروز ظریف با گروسی بسیار خطرناکه
حواستون باشه یه ماه مونده به انتخابات تحریم ها رو ورداشتن نیوفتید تو دام عمر و عاص های زمان که ما اینجا گفتیم
میرن سراغ برجام موشکی و منطقه ای هست و نیست کشور رو میدن حیات و زیست نباتی مون به خطر میوفته
گفتم از الان بدونید اینا کمربند هاشونو سفت بستن
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گروسی فاش کرد: دسترسی مانیتورینگ به اطلاعات و فعالیتهای ایران داریم!
🚨در توافق دولت و آژانس چه گذشته است؟
🔹گروسی پس از بازگشت از ایران در خصوص توافق با دولت روحانی گفت: ما در یک سطح فنی ،درباره تعداد معینی از موارد که قرار است ادامه داشته باشند، توافق کرده ایم. به طوری که دسترسی مانیتورینگ لازم به اطلاعات و فعالیت ها را داشته باشیم!
#برجام_خسارت_محض
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 فواز جرجس، استاد خاورمیانه دانشگاه لندن در گفتگو با CNN:
💢 بایدن به دنبال بازگشت به توافق 2015 با ایران نیست بلکه میخواهد با ادامه تحریمها و فشارها به توافقی برسد که برنامه هستهای ایران را بیشتر از گذشته محدود کند. او همچنین به دنبال محدود کردن برنامه موشکی ایران است!
منبع: اخبار استراتژیک
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
ولادت آقا🌹امیرالمومنین(ع)🌹🌹 و روز مرد بر پویندگان راه حضرتش ❤️رهبر فرزانه حکیم و عزیزمون❤️ مبارک
🔴 تحلیل مدیریت لیبرالی
✍️ #حسن_عباسی
✔️ در سال هشتاد و پنج آمریکا برای فلج اقتصادی اجتماعی جمهوری اسلامی بر تحریم صادرات بنزین به ایران تمرکز نمود. همچون ماههای اخیر ونزوئلا، در ایران وضعیت بغرنجی پدید آمد. مجلس هفتم دولت را به احداث پالایشگاه برای تولیدبنزین ملزم کرد.
✔️ همان روزها در سال هشتاد و پنج در اوج ابهام چرایی عدم تولید بنزین، روزنامه هممیهن، تصویر تمامقد زنگنه وزیر نفت هاشمی و خاتمی را در سراسر صفحه اول خود چاپ کرد. هم میهن قبل از روزنامه سازندگی رسانه حزب کارگزاران بود.
✔️ خبرنگار هم میهن از زنگنه پرسید: چرا در دوره وزارت شما پالایشگاه بنزین ساخته نشد؟
#بیژن_زنگنه پاسخ داد: واردات بنزین از تولید بنزین به صرفهتر است. ساخت پالایشگاه به صرفه نیست لذا ما نساختیم.‼️‼️
✔️ حالا زنگنه این #لیبرال دائمالوزیر، ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس را مسخره میکند و پیشنهاد تدریس روش احداث آن به عنوان یک پدیده مغشوش را میدهد❗️ البته آنچه که حتما تدریس میشود روش اشغال پستها توسط لیبرالها و ناتوانی آنها در عمل است.
✔️ تحلیل مدیریت لیبرالهایی مانند زنگنه، آخوندی، جهانگیری و نعمت زاده، نشان میدهد که اساسا لیبرالها دشمن دو هدف کلان پیشرفت و استقلال ایران هستند.
#اصلاحات_آمریکایی
#لیبرالهای_فاسد
#غربگراهای_وطن_فروش
🚨 «هذا فراق» احمدی نژاد و حاج قاسم!
🔹برخی کاربران مجازی از اظهارات #احمدي_نژاد در گفتگو با شبکه لبنانی #الجدید که از قضا ضدحزبالله لبنان هم هست تعجب می کنند! اما تعجبی ندارد. اگر به یاد بیاوریم وی دوسال آخر ریاست جمهوری اش که مصادف با بیداری اسلامی در منطقه از یک طرف و از طرفی ظهور داعش و النصره بود، مخالف مبارزه با داعش در سوریه و عراق بود و مخالفت خود را نه فقط در مقام مشورت که در عمل نیز با سپاه قدس و حزب الله لبنان برای حضور در عراق و سوریه اعلام می کرد و یکی از مهمترین دلایل انحراف احمدی نژاد از آرمانها و سیاستهای نظام اسلامی همین بود.
🔸او متاسفانه سپاه قدس و #حاج_قاسم_سلیمانی عزیز را در مبارزات منطقهای با گروهکهای تروریستی داعش و النصره تنها گذاشت و حاضر به حمایت مالی، معنوی و سیاسی از جبهه مقاومت نشد!
🔹اینجا نقطه آغازین "هذا فراق" بین احمدینژاد و دلسوزان وی بود که دولتش را با چنگودندان مقابل هاشمی و اصلاح طلبانی حفظ کرده بودند. احمدینژادی که روزی سمبل مبارزه با آمریکا و صهیونیستها بود و جمله مهم امام را که گفته بود «اسرائیل باید نابود شود» مکرراً تکرار می کرد و مایه امید مستضعفین جهان بود اما با تحلیل نادرست از شرایط منطقه و ظهور داعش، نقشه آمریکاییها را متوجه نشد و به انتقاد دلسوزان خود هم وُقعی ننهاد و حالا در مصاحبه اخیرش با «فیگارو» منفعلانه و ذلیلانه می گوید: «هیچوقت آن جمله (نابودی اسراییل) را نگفتم، ممکن است سخن کس دیگر را نقل کرده باشم!»
🔸ما دلمان از دست روحانی و وزرای هزار میلیاردی و ناکارآمدش خون است، درست؛ دلمان برای ساده زیستی و مردمی بودن و فسادستیزی و استکبارستیزی احمدی نژاد سال های اول تنگ است، درست؛ ما از لاریجانی ها و حدادعادل ها و ولایتی ها و تکنوکرات ها دل خوشی نداریم درست؛ اما به دام احمدی نژاد هم نمی افتیم! حتی اگر بگویند نظام اسلامی سرنگون شد بهتر است تا بگویند منحرف شد! ما چه کنیم که انسان ها تغییر می کنند؟
🔹اگر روزی می گفتیم هاشمی بارها تا مرز شهادت پیش رفت اما بعد، از وصیت نامه امام(ره) می خواندیم که ملاک حال فعلی افراد است. جمله حضرت امیر را بر فراز مبنرها برای نشر بصیرت می خواندیم که می فرمود: «زبیر همیشه از ما اهل بیت بود تا زمانی که فرزند نا مبارکش، عبدالله بزرگ شد». حالا احمدی نژاد روز به روز مواضع و رفتار سیاسی اش بدتر می شود که بهتر نمی شود! به گذشته خودش پشت کرده، به آرمان های انقلاب هم یک به یک پشت پا می زند.
#داود_مدرسی_یان
29.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبنامه / خاتمی از نگارش نامه به رهبری به دنبال چیست ؟ / سه هدف احتمالی که از نگارش این نامه دنبال میشود / چرا این 37 با دستخط شخص خاتمی نوشته شده است ؟ / آیا فلش ها به زودی به سمت رهبری هدایت خواهد شد؟ / قسمت 427
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🔴 #سرخط_تحلیلے| بدون تیتر‼️
🔻 رهبر معظم انقلاب:
🔹در انتخابات سال ۸۸ ، آن کسانی که فکر می کردند در انتخابات تقلب شده، چرا برای مواجهه با تقلب، اردوکشی خیابانی کردند؟ چرا این را جواب نمی دهند؟ صد بار ما سؤال کردیم؛ نه در مجامع عمومی، نخیر، به شکلی که قابل جواب دادن بوده؛ اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهی نمی کنند؟
🔹 در جلسات خصوصی می گویند ما اعتراف می کنیم که تقلب اتفاق نیفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نیفتاده بود، چرا کشور را دچار این ضایعات کردید؟ چرا برای کشور هزینه درست کردید؟ اگر خدای متعال به این ملت کمک نمی کرد، گروههای مردم به جان هم میافتادند، می دانید چه اتفاقی میافتاد؟
#نامه_نگاری
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند
@srhejazi
چه کسی میتواند برنده انتخابات 1400 باشد؟
چند صباحی بیش تا انتخابات 1400 نمانده و همین چند صباح شاید دهها سال مسائل سیاست ایران را تعیین کند. مسئله اصلی انتخابات پیش رو مشارکت است، نه برای آنکه باز هم خیال حکومت از مردم راحت باشد، بلکه برای آنکه تنها دولتی با پشتوانه نمادینِ مردمی میتواند بر چالشهای داخلی و خارجی امروز فائق بیاید. بدون چنین پشتوانهای، هر دولتی شکل بگیرد اعتماد به نفس مواجهه با چالشها را نخواهد داشت، به زودی دچار مسائل ریز و درشت پراکنده خواهد شد و از پیش بردن یک برنامه منسجم و هدفمند باز خواهد ماند. این در شرایطی است که اعتماد مردم به تشخیص، صداقت و توانمندی سیاستمداران کم شده و بعید است این بار، با تعهد به ارائهی انواع خدمات توسط دولت، بتوان کمیت و کیفیت مشارکت را بالا برد.
عمدهی نامزدهای احتمالی انتخابات آتی در حال آماده کردن فهرستی بلند از خدمات نظیر آبادانی عمرانی، کارآمدی اداری، اقتدار و امنیت داخلی و خارجی یا حتی کاهش فاصله طبقاتی و افزایش تولید و رونق اقتصادی هستند. اما نمیتوانند جمعیتی مردمی، یعنی افرادی بدون وابستگی تشکیلاتی خاص به میدان بیاورند که آنها را بفهمد و از آنها در مجامع عمومی و خصوصی دفاع کند، در راستای برنامههایشان هزینه بدهد و در یک کلمه بار دولت را به دوش بکشد. به همین دلیل، نامزدهای احتمالی گفته و ناگفته در حال ساده سازی مسئله دولت و تقلیل آن به یک دستگاه اجرایی صرفند. منشأ این ساده سازی ناامیدی از جلب مشارکت مردم است، اما نباید به سادگی تسلیم این ناامیدی شد.
برای تشکیل دولتی با مشارکت مردمی فراگیر، باید نقاطی را که مردم در آنها با هم مشارکت داشتهاند دید. آخرین بار این مشارکت در سوگوارهی شهادت قاسم سلیمانی هویدا شد. سوگ مردم ایران در شهادت قاسم سلیمانی، یک سوگ ریشهدار بود. اینجا معلوم شد ایرانیان با وجودِ گروهبندیهای گوناگونِ عرفی، جایی به هم گره خوردهاند، جایی که قاسم سلیمانی ایستاده بود. گرایشهای گوناگون سیاسی اینجا به هم فرصت دادند. آیا میتوان قاسم سلیمانی را به نقطهی اتفاق و مشارکت در سیاست تبدیل کرد؟
پس از شهادت قاسم سلیمانی تعابیر مختلفی از شخصیت وی مطرح شد، تعابیری مثل مرد میدان، قهرمان، سردار دلها و ... . همه این تعابیر به وضوح از اینکه قاسم سلیمانی یک شخصیت سیاسی باشد فاصله میگرفتند. حتی در نقلقولهایی مستقیم گفته شد که او پیوسته تمایل خود به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را رد کرده است. در وضعیتی که نامزد شدن شخص او بلاموضوع بود، منظور از این نقلقولها آن بود که شخصیت او نمیتوانست شخصیت یک رئیس جمهور باشد. اما قاسم سلیمانی راهی را برای سیاست عمومی ما باز کرده است، چرا نباید این راه را رفت؟ اگر نخواهیم صرفاً با او عکس یادگاری داشته باشیم، اگر بخواهیم روح او را در سیاست حاضر کنیم، تبدیل به طرحی از شخصیت سیاسی یا دولت رسمی کنیم چه باید بکنیم؟
قاسم سلیمانی به خصوص پس از شهادتش، اگر باشد میتواند برنده انتخابات 1400 باشد. مردم مشارکتی نمادین در چنین انتخاباتی خواهند داشت و به دولت او امیدوار خواهند بود. این یک فرض است. با این فرض برخی به دست و پای شبیهسازی خود با او میافتند. اما با سیاهکاری نمیتوان به او ولو اندکی شبیه شد، تنها میتوان آب خود را در سیاست بُرد. اما اگر کسی بتواند «مقاومت» را به عنوان یک عنصر اساسی در سیاست بفهمد، دولتی با «مقاومت» و برای «مقاومت» تشکیل دهد، به او شبیه میشود.
مقاومتی که قاسم سلیمانی میفهمد نه صرفاً مقاومت در برابر امریکا یا داعش یا هر عنصر مهاجم خارجی است. این «مقاومت» یک مقاومت ذاتی است، تودار و توپُر است. بیش از هر چیز در برابر خویش مقاومت میکند، برای باز نگه داشتن نقطهای که در آن هست. اینگونه درکی از شیوهی عمومی به نتیجه رسیدن دارد، اینکه چگونه میتوان نیروهای پراکنده را جمع و تجمیع کرد و ذره ذره و گام به گام چیزی را ساخت که از آن همه باشد، همه خود را در آن ببینند و بیابند. این مقاومتی است بر و برای مردم بودن و مردم داشتن. اینگونه یک فرمانده نظامی برون مرزی، تبدیل به یک شخصیت ملی میشود.
این مقاومت به مشارکت ختم نمیشود، بلکه همان نقطه مشارکت است. چنین مقاومتی را باید در میان نامزدهای احتمالی انتخابات آتی ببینیم تا به مشارکت امیدوار باشیم. میتوانیم این مقاومت را فرابخوانیم، با جدی گرفتن آن فرض و طرح آن به عنوان یک طرح سیاسی، طرح دولت. این طرح نیاز به تفکر، همفکری، گفتگو و همکاری دارد. هر روز که به انتخابات 1400 نزدیک میشویم، یک روز از فرصت این طرح از دست میدهیم.
@srhejazi