💢 آبخیرداری بهترین شیوه مدیریت آب/ چرخه مدیریت آب را بهم نریزیم
♦️یک کارشناس محیط زیست هشدار داد: با انتقال آب و سدسازیهای بی حساب و کتاب، رودخانهها که مثل شریانهای حیاتی بدن هستند در جای جای کشور دچار مشکل شدند و به این ترتیب چرخه مدیریت آب را بهم زدیم.
👈 متن کامل این گفتگو را اینجا بخوانید.
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایران؛ صاحب بزرگترین کلکسیون هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی
#ایران_قوی
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_موشن | نبرد طولانی
🔹ما خودمان را برای یک نبرد طولانی با آمریکا آماده کردهایم و این آمادگی باید روزافزون باشد. (شهید بهشتی)
#حقوق_بشر_آمریکایی
#USAHumanRights
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
#یادداشت
بسم الله الرحمن الرحیم
✅یادداشتی مقایسه ای بر حقوق بشر اسلامی با حقوق بشر غربی
👈قسمت پنجم
👈پس از آشنایی اجمالی با مبانی حقوق بشر غربی ،در می یابیم که این مبانی با مبانی حقوق بشر اسلامی سازگار نیستند،زیرا :
از نظر متفکران دینی ،خردباوری به معنای غربی ( توانایی انسان به شناخت تام و جامع توانمندی ها و نیازهای خویش) پذیرفته نیست و چنین روشی نمی تواند ما را به شناخت واقعی از انسان رهنمون سازد.
👈روش علمی شناخت ،به دلیل محدودیت هایش در قالب استقراگرایی و ابطال پذیری ،صرفا دارای ارزش عملی است و در
مقابل عمل سودمند خواهد بود ،واز واقع نمایی و ارایه حقیقت نظام هستی عاجز است.
🌑پوپر فیلسوف مادی گرای غربی می گوید :
بدین سان بنیاد تجربی علم عینی هیچ چیز مطلقی ندارد.علم بر اساس مستحکمی استوار نیست و گویی مبنای تهور آمیز نظریه های آن بر باتلاقی افراشته شده است و همانند ساختمانی است که بر ستون هایی استوار شده که در درون باتلاقی فرو رفتهاند ،اما نه به سوی شالوده ای طبیعی و معلوم ،و اگر از فرو بردن عمیق ستون ها باز می ایستیم از آن رو نیست که به زمین رسیدهایم ،ما فقط توقف می کنیم که راضی شده باشیم.
ما معتقدیم که تعیین حقوق بشر ،از یکسو ،مبتنی بر مقدماتی نظیر شناخت نظام هستی و شناخت نیازهای کاذب از نیازهای واقعی است ،و چنین شناختی ،بدون استمداد از وحی,حتی برای خردمندان ممکن نیست، و از سوی دیگر تعیین حقوق جهانی برای بشر مبتنی بر وجود اصولی فراتر از دیدگاه انسان هاست ،زیرا انسان ها به دلیل اختلاف علاقه ها،سلیقه ها و آداب و رسوم نمی توانند به وحدت نظر برسند ،بنابر این ،به مرجع مشترکی که فراتر از قراردادها و دیدگاه بشری باشد ،نیاز است
👈در بینش توحیدی ،خداوند ،هستی محض و مطلق است و همه عالم در هستی خود وابسته به اوست .علم خداوند به تمام هستی و ابعاد حیات آدمی ،توانایی ها ،نیازمندی ها و استعدادها ،تام و کامل است ،و تنها خداوند است که راه سعادت و مسیر کمال بشر را می داند و قادر به هدایت اوست .از این رو دین شامل حقوق بشر میشود و به عبارت دیگر ،حقوق بشر در قلمرو انتظار از دین قرار دارد
👈فردگرایی غربی نیز با بینش اسلامی، ناسازگار و با بینش توحیدی در تعارض است ،زیرا فردگرایان ،جنبه مادی حیات و تمایلات بشری را اصیل می دانند و منکر هر گونه اقتدار برتر از انسان هستند،در صورتی که بنابر جهان بینی توحیدی ،انسان در اصل هستی و تداوم حیاتش ،به موجود برتر از خویش نیازمند است،ولی فاعلیت وی افسار گسیخته نیست ،بلکه در سلسله علل طولی به خداوند منتهی می شود.
به دیگر سخن ،فاعلیت انسان از نظر حدوث و بقا در گرو اراده ذات حق است و بدون آن هیچ امری محقق نمی شود.
👈 حقیقت این است که اومانیسم و فردگرایی در فلسفه غرب ،به جای احترام ،باعث فروکاهی شخصیت انسان شده است ،چنانچه استاد شهید مطهری می فرماید :
در فلسفه غرب سال هاست که انسان از ارزش و اعتبار افتاده ...و تا حد یک ماشین تنزل پیدا کرده ،روح و اصالت آن مورد انکار واقع شده است...از نظر برخی فلسفه های نیرومند غربی ،انسان شیءآست که محرک او جز منافع اقتصادی نیست ،دین و اخلاق و فلسفه و علم و ادبیات و هنر هم روبناهایی هستند که زیر بنای آنها طرز تولید و پخش و تقسیم ثروت است.
👈 گذشته از تعارض رویکرد اصالت انسان با جهان بینی توحیدی ،نگرش مزبور با تفسیر متون دینی (قرآن و سنت)از انسان نیز ناسازگار است.از دیدگاه قرآن کریم انسان فقط حیوانی مادی نیست بلکه موجودی است برگزیده خداوند ،مرکب از روح و جسم ،دارای فطرتی خدا اشنا ،امانت دار خدا،مسئول خویشتن و جهان ،مسلط بر طبیعت،اشنا به خیر و شر ،کمال پذیر ،برخوردار از کرامت ذاتی ،شایسته بهره مندی از نعمت های الهی و مسئول در برابر خداوند خویش.
👈اعتقاد به چنین مقام و منزلتی برای انسان با آنچه فرد گرایان غرب و اومانیست ها به آن معتقدند ،تفاوت بنیادین دارد و تقدم انسان شناسی اسلام بر دیدگاه فردگرایان به خوبی مشخص می شود.
👈اما حقوق طبیعی ای که در بینش اومانیستی مطرح است _طبیعت بشر فارغ از پیوندش با موجودی فراتر (خداوند)خاستگاه حقوقی مطلق و بنیادی دارد _بدون تردید با بینش اسلامی در تعارض است ،زیرا طبیعت انسان ،به خودی خود و صرف نظر از اتصال و پیوند آن با خداوند و هدفمندی وی نمی تواند به وجود آورنده حقی باشد.
👈شهید مطهری ره دراین باره می فرماید:
از نظر ما حقوق طبیعی از آنجا پیدا شده که دستگاه خلقت با روشن بینی و توجه به هدف ،موجودات را به سوی کمالاتی که استعداد آنها را در وجودشان نهفته است،سوق می دهد .هر استعداد طبیعی منشأ یک حق طبیعی است...استعدادهای طبیعی مختلف آند .دستگاه خلقت هر نوع از انواع موجودات را در مداری مخصوص به خود قرار داده است و سعادت او را هم در این قرار داده که در مدار طبیعی حرکت کند ... ادامه...
سهراب خلیلی
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
بسم الله
🔈برنامه چهل و سوم گفتگوی صوتی تحلیل صوتی
🎙سخنران: استاد گرامی
جناب آقای دکتر حنیف غفاری
دکترای روابط بین الملل وتحلیلگر مسائل سیاسی و دبیر بین الملل روزنامه جام جم
🖋موضوع جلسه:
بررسی وضعیت دیپلماسی دولت سیزدهم و آخرین تحولات برجام
🕤زمان: یکشنبه دوازدهم تیرماه ساعت ۲۱:۳۰
مکان:کانال تحلیل صوتی هادیان سیاسی
https://rubika.ir/tahlil_samen
#نشر_حداکثری
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
زمینلرزه شدید در هرمزگان
🔹زمینلرزه ۶.۱ ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری زمین، حوالی بندر خمير را لرزاند. این زمینلرزه حدود ۳۰ ثانیه طول کشیده و در کشور امارات هم احساس شده است.
🔹بعد از این زمین چند بهوقوع پیوست.
تعداد فوتیهای زمینلرزههای هرمزگان به ۵ نفر رسیده و ۱۲ نفر نیز در بیمارستانها بستری شدهاند.
#زلزله
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️هر کی دوباره گفت چرا گوسفند میکشید عید قربون، بجای سفر حج پولشو بدید به فقیرا، این کلیپ رو نشونش بدید
در حیرت از این همه وحشی گری در دیگر کشورها و حیرت آورتر خفقان همین روشنفکرنماها
#عیدقربان
تمدن_نکبت
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | چرا مذاکرات قطر گره خورد؟
🍃🌹🍃
🔻 «غربی ها به صراحت میگویند تضمین دادن به ایران و لغو همه تحریم ها خواسته های فرابرجامی است و این در حالی است که با توجه به سابقه بدعهدی غرب این دو موضوع واجبترین موارد در توافق احتمالی آینده است و دیگر اینکه اگر غرب نمیخواهد بازهم بدعهدی کند چرا از دادن تضمین شانه خالی میکند؟»
🔸 « برای طیف اصلاحطلب انتفاع اقتصادی ملت ایران از #برجام مهم نبوده بلکه آنچه اهمیت داشته برای آنها صرفا امضای یک توافق با کدخدا بوده است اما دیپلماتهای اخیر کشورمان به شدت بر انتفاع اقتصادی ملت ایران پافشاری دارند و اگر این نباشد به راستی امضای توافق با غرب چه فایدهای برای ما دارد جز محدود کردن فعالیتهای صلحآمیز کشورمان؟»
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb
13921210_8041_128k.mp3
2.41M
🇮🇷
🎵#پادکست| دادگاه حقوق بشر آمریکایی
🍃🌹🍃
4⃣ جنایت در غزه
📚 #حکیم_انقلاب دیدار شرکتکنندگان در افتتاحیه همایش غزه ۱۳۸۸/۰۸/۱۳
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb