eitaa logo
روابط عمومی فا. شهرستان خدابنده
243 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
3.3هزار ویدیو
126 فایل
کانال روابط عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان خدابنده
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند، نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است! اهل بخارا دو گروه شدند، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدند. چنگیزخان به آن ها نوشت: "با همشهریانِ مخالف بجنگید و هر چه غنیمت به دست آوردید از آنِ شما باشد و فرمانروایی شهر را به شما دهم" ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدند. اما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند! چنگیز‌ گفت: " اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان، به برادرانشان خیانت نمی‌ کردند!" این عاقبت است.
🔻این هایی که الان دارن در 63 سالگی شهید میشن یعنی در سال 1340 به دنیا اومدن و سال 1342 وقتی از امام خمینی پرسیدن یارهای تو کجا هستند امام فرمود : یاران من در گهواره هستند
🔻یحیی السنوار در ٢٩ اکتبر به دنیا آمد در ١٨ اکتبر از زندان آزاد شد طوفان الاقصی را در ٧ اکتبر اجرا کرد ١۶ اکتبر در میدان نبرد به شهادت رسید ای ستاره درخشان اکتبر، تو ناپدید نمی‌شوی
🔻اسم اون جزیره ابوموسی نیست! بوموسو هست تکرار کنید! بوموسُو بوموسُو بوموسُو یعنی سرزمین سبز (بوم سبز)!!! اسم کاملا ایرانیست! نام: ابوموسی جمعیت : ۸۹.۴ میلیون نفر
سکوهای معاند در این مدت چند دروغ و ابهام راجع به سردار قاآنی منتشر کردند؟
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) : عملیات طوفان الاقصی یک ضربه تعیین کننده و غیر قابل جبران به رژیم صهیونیستی بود که این رژیم را در یک مسیری قرار داده است که انتهای آن مسیر جز اضمحلال و نابودی چیز دیگری نیست .
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻حضرت امام خمینی (رحمةالله علیه): اگر تحریم کنند روزه میگیریم. 🔰فرزندان ودلدادگان مکتب امام خمینی (رحمةالله علیه) تحریم ضد انقلاب و صهيونيسم بین الملل(آمریکای جنایتکار وکشورهای اروپایی) را توفیقی بس ارزشمند ومدال افتخاری گرانبها می دانند.
37.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی نقاشی با شن (سقوط رژیم صهیونیستی)
🌍جهان در روزى كه گذشت ( پنجشنبه ۲۶ مهر ١٤٠٣) 🔹سی ان ان: آمریکا برای اولین بار از بمب‌افکن «بی ۲» برای بمباران یمن استفاده کرده است. 🔹در پی حملات موشکی حزب الله لبنان، شهرک صهیونیست نشین کریات شمونا به طور کامل تخلیه می‌شود. 🔹شبکۀ المسیره: هواپیماهای متجاوز آمریکایی و انگلیسی، مناطق صنعاء و صعده را هدف قرار دادند. 🔹بایدن ابراز امیدواری کرد که نتانیاهو به زودی به جنگ پایان دهد. 🔹پنتاگون: ما خواهان آتش بس هر چه سریعتر در غزه هستیم. 🔹سفارت نروژ در بیروت در پی تهدید به بمب‌گذاری تخلیه شد. 🔹حزب الله شهرک اشغالی راموت نفتالی را مورد هدف حملات موشکی خود قرار داد. 🔹سفیر عربستان در بریتانیا: برای کاهش تنش با ایران هماهنگیم. 🔹شمار شهدای نوار غزه به ۴۲ هزار و ۴۳۸ نفر رسید. 🔹بایدن: به زودی با نتانیاهو صحبت خواهم کرد تا درباره بازگرداندن اسرا و پایان جنگ گفتگو کنیم. 🔹شمار شهدای لبنان از ۲۴۰۰ نفر فراتر رفت. 🔹کاخ سفید: اطلاعات آمریکا به اسرائیل در تعقیب رهبران حماس از جمله السنوار کمک کرد. 🔹هریس: جنگ غزه باید متوقف شود و ساکنان این منطقه از حق تعیین سرنوشت خود برخوردار شوند. 🔹سخنگوی ارتش اسرائیل رسما مدعی ترور یحیی السنوار شد. 🔹آمریکا ۱۸ فرد، شرکت و کشتی را به بهانه ارتباط با انصارالله یمن تحریم کرد. 🔹انصارالله یمن: حمله آمریکا به صنعاء و صعده بی پاسخ نخواهد ماند. 🔹اوکراین مجوز حمله به عمق خاک روسیه را با اف۱۶ دریافت کرد! زلنسکی: ناتو نباشد، سلاح‌های هسته‌ای تنها گزینه برای اوکراین است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◉ انا لله و انا الیه راجعون مجاهد خستگی ناپذیر اسلام یحیی سنوار در پی نبرد مستقیم به شهادت رسید. 🇮🇷روابط عمومی پلیس🇮🇷 🆔 کانال روابط عمومی فا. زنجان eitaa.com/ravabetomomizanjan