⭕️تیرهایی به در بسته
🔹«شرایط انقلابی» یکی از مهمترین کلید واژههایی است که جریان ضد انقلاب خارجنشین در کل دوران انقلاب اسلامی برای وضعیت جامعه سیاسی ایران تحلیل میکرد. آنها از سال 1358 میگفتند که در آینده نزدیک، در ایران انقلاب دیگری رخ میدهد.
🔸«سیدعطاءالله مهاجرانی» در نشست «ایران آینده؛ بیمها و امیدها» در رایزنی فرهنگی ایران در پاریس اظهار داشت: «اکثریتی از مخالفان عمر بیش از چهار سال به جمهوری اسلامی نمیدادند. یکی از آنها داریوش همایون بود.» این مختص به ضدانقلاب داخلی نبود چنانچه جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد در سال 1396 در نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس اظهار داشت: «انقلاب اسلامی ایران نباید به جشن چهل سالگیاش برسد.»
🔹محمدصادق کوشکی استاد دانشگاه تهران طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: «نظام سقوط خواهد کرد؟ سال 1358 قرار بود جمهوری اسلامی با رمز «خودمختاری خلقها» سرنگون بشود سال 1359 صدام با رمز «فتح ۳ روزه» به دنبال سقوط جمهوری اسلامی بود. سال 1367 مجاهدین با رمز «امروز مهران فردا تهران» خواب براندازی میدیدند. سال 1388 که قرار شد با رمز «یاحسین میرحسین» دفتر جمهوری اسلامی بسته شود و سال 1401 با رمز «مهسا امینی» برای نابودی جمهوری اسلامی تجمعات ۲۰۰ نفره برپا کردهاند.»
◽️در تحلیل راز ماندگاری جمهوری اسلامی ایران باید نوشت:
1️⃣انقلاب و نظام امام خمینی(ره) نه تنها فرو نپاشید، بلکه روز به روز قدرتمندتر شد. استقلال خود را آشکار کرد، دستاوردهای مهمی دست یافت و موانع زیادی را پشت سر گذاشت.
2️⃣رنگ خدایی انقلاب: رهبری الهی، مردمی خداجو و مطالباتی از جنس دین خدا همگی رنگی الهی به انقلاب اسلامی دادهاند و هیچ رنگی جز رنگ خدا ماندگار نخواهد بود.
3️⃣یکی از کارویژههای پراهمیت انقلاب اسلامی، نظامسازی از طریق اهمیت بخشیدن به نقش تعیینکننده مردم در عرصههای گوناگون است. این مسئله موجب تداوم قدرتمند این حرکت مردمی و گسترش دستاوردها شد. هر زمان دشمنان ضرباتی را بر نظام وارد کردند، حضور مردم باعث التیام جراحات و حرکت با قدرت بیشتر شده است. در 22 بهمن 1401 مردم ایران در سراسر کشور راهپیمایی کردند، همین اقدام باعث شد تا برنامههای دشمن برای ادامه اغتشاشات نقش بر آب شود.
4️⃣«طرفداران فداکار»: جمهوری اسلامی طرفداران فداکار دارد. طرفدار فداکار وقتی میبیند که جهتگیری کلی درست است ولی در گوشه و کنار اشکالاتی وجود دارد، آن اشکالات را متذکر میشود، اما از اساس نظام دفاع میکند. ظلمهای کوچک را وسیله ظلم بزرگ یعنی زدن پایههای حکومت دینی نمیکنند.
🔸نکته پایانی؛ در سایه لطف خدا و به برکت خون شهدا و با جهاد مؤمنان گمنام، جمهوری اسلامی با اقتدار بیشتر باقی خواهند ماند تا صبح ظهور... «یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره ولو کره الکافرون!»
🖊فرهاد کوچکزاده
⭕️ حامد اسماعیلیون چه چیزی را افشا کرد؟
🔹 کمتر از چهل و سه روز منشور مهسا موسوم به منشور همبستگی که با استفاده از دروغهای پس از وفات مهسا امینی و اغتشاشات ایجاد شده در ایران شکل گرفته بود، از هم گسیخته شد. اختلاف را اول بار رضا پهلوی رسانهای کرد و سپس حامد اسماعیلیون از خجالت شاهزاده درآمد. اما این گسست چند نکته وخبر مهم نهفته در درون خود دارد.
1️⃣ شکست منشور هبستگی نشان داد که اپوزیسیون جمهوری اسلامی قابلیت اتحاد واقعی اساسا ندارد. این جماعت در تمام چهار دهه گذشته ده ها مدل، شورا، مجمع، ائتلاف و جریان راه انداخته که در فاصله کوتاهی از هم پاشیده است. اما از هم پاشیدگی منشور هبستگی یک نکته جدیدتر نیز دارد و آن اینکه اپوزیسون جمهوری اسلامی حتی در صورتی که ویترین خود را عوض کند و به ظن خود چهرههای کاملا جدید و با کارنامه و سرگذشت جدید هم معرفی کند، بازهم قابلیت اتحاد ندارد.
2️⃣ از هم گسیختگی منشور هبستگی یک پیام راهبردی مهم دیگر نیز دارد و آن اینکه نشان داد راه افتادن جریاناتی با شعار «زن، زندگی، آزادی» تا چد پوچ، توخالی و زودگذر است و باردیگر ثابت شد چنین گفتمانهای در جامعه ایران ظرفیت همراه سازی عموم جامعه را ندارد و نهایتا بتواند یک اقلیت بسیار ناچیز را موقتا نمایندگی و سازماندهی کند.
3️⃣ از هم گسیخته شدن منشور هبستگی نشان داد که صلاحیت اپوزیسیون جمهوری اسلامی در سیاست ورزی تا چه حد پایین و ضعیف است. ضمن اینکه این فروپاشی نشان داد که ظرفیتهای اولیه اخلاق سیاسی همانند تحمل مخالف و منتقدین تا چه اندازه حتی در حد جمعهای چند نفره اپوزیسیون پایین است و اساسا روح دیکتاتوری، اخلاق و رفتار غالب اپوزیسون جمهوری اسلامی است.
4️⃣ از سخنان رد و بدل شده رسانهای میان ربع پهلوی و حامد اسماعیلیون در رسانهها دو نکته جالب توجه است. حامد اسماعیلیون دلایل اصلی جدایی خود از منشور همبستگی را اول دیکتاتوری ربع پهلوی و دوم تلویحا ناراحتی خود از عدم مشخص بودن سهم جریانات قومی و تجزیه طلب بیان کرده است. فرامتن این دو نکته این است که تمام اپوزیسیون نهایتا به دو نقطه بیشتر ختم نمیشوند، یا طرفدار بازگشت به عقب و پذیرفتن یک دیکتاتور و یک حکومت وابسته و ضعیف هستند یا تجزیهطلبی ایران را آمال سیاسی خود میدانند.
5️⃣ با توجه به اینکه افراد حاضر در منشور هبستگی هر کدامشان به یک سرویس اطلاعاتی و یک و یا چند کشور غربی بیشتر نزدیک بودند، از هم پاشیدگی این ائتلاف عملا نشانه اختلاف محاسبات و عدم توافق در میزان سهم داشتن در میان مدیریت خارجی پشت صحنه، اپوزیسیون جمهوری اسلامی نیز هست.
🖊مهدی جهان تیغی
⭕️موقعیتی تاریخی و حل یک مشکل
🔹آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به تازگی در صفحه شخصی توئیتر خود عنوان کرده است که قاطعانه به اخلال در فعالیتهای برنامه نظامی ایران متعهد هستیم. این بخش از سخنان وزیر خارجه آمریکا در رسانههای جهانی و طبیعتا رسانههای درون کشور بازتاب گستردهای پیدا کرد.
🔸آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا همچنین در توئیتی دیگر جملاتی نوشت که چندان مورد توجه افکار عمومی و رسانهها قرار نگرفت او نوشت: «گروه ۷ در قبال ایران با وحدت رویه پیش میرود که شامل تنشزدایی و دیپلماسی همراه با بازدارندگی است.»
🔹آنهایی که با دقت و آگاهی مباحث سیاسی و امنیتی را در سطح راهبردی دنبال میکنند از مفهوم و کاربرد واژه بازدارندگی اطلاع دارند. این که وزیر خارجه آمریکا بگوید کشور متبوعش و دیگر اعضای دولتهای گروه هفت که کشورهای بزرگ صنعتی دنیا به حساب میآیند به دنبال آن هستند تا در مقابل ایران به نقطه بازدارندگی برسند هرگز اظهارنظری عادی و کم اهمیت محسوب نمیشود. این یک سخن ساده نیست و از طرف مقام یک کشور معمولی نیز بیان نمیشود؛ این به معنای اعتراف به اقتدار منطقهای و جهانی جمهوری اسلامی ایران است. این یعنی جمهوری اسلامی ایران پای در عرصه جدیدی از سطوح قدرت جهانی گذاشته است.
🔸البته این اظهارنظر وزیر خارجه آمریکا حرف جدیدی نیست، پیش از او اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در اوایل سال 1395 در جمع نظامیان آمریکایی در پایگاه هوایی الظفره در حومه ابوظبی اعلام کرد که نظامیان این کشور برای ایجاد بازدارندگی در برابر اقدامات ایران در خاورمیانه، در این مکان مستقر شدهاند.
🔹چنین وضعیتی که از سوی مقامات آمریکا برای اقتدار جمهوری اسلامی ایران در نظر گرفته میشود و از قضا مطابق با واقعیتهای جاری نظام منطقهای و جهانی است، از جهت امنیت ملی موضوعی استثنایی محسوب میگردد که در تاریخ ایران مسبوق به سابقه نیست. تاریخ آنچه به یاد دارد آن است که ایران در دو جنگ جهانی توسط قدرتهای بزرگ اشغال شد، مناطق مختلف ایران تجزیه شدند و در ادوار گوناگون مورد تاختوتاز دولتهای سلطهگر قرار گرفته است. حالا همه این قدرتها در پی آن هستند تا بلکه بتوانند با به کارگیری برخی شیوهها در برابر قدرت و توانمندیهای راهبردی جمهوری اسلامی ایران ایجاد بازدارندگی نمایند.
🔸امروزه به دلیل مسایل اقتصادی و معیشتی که مردم ایران با آن مواجه هستند و نیز جنگ ترکیبی دشمنان که از طریق بزرگنمایی ضعفها و کوچک نشان دادن دستاوردها، سیاست ناامیدسازی جامعه و جوانان را در پیش گرفتهاند، امکان درک این موقعیت بینظیر تاریخی چندان به خوبی صورت نمیگیرد که لازم است برای حل این نقصیه فکری کرد و طرحی نو درانداخت.
🖊عزیز غضنفری
⭕️وحدت قوا در عين حفظ استقلال
🔹موضوع ضرورت همافزايى وحدت و تعامل قواى سهگانه در اداره امور و حل مشكلات كشور ازجمله موضوعات مورد تأكيد در بيانات اخير مقام معظم رهبرى و خطبه نماز عيد سعيد فطر بود.
🔸با اين وجود و با توجه به اتفاقات هفتههاى اخير و مطرح شدن برخى موضوعات در راستاى تعامل دولت و مجلس به نظر مىرسد بيانات شفاف و صريح معظمله به خوبی میتواند گره از مشکلات بگشاید. آنچه مسلم است قواى سهگانه مكلف به انجام مسئوليتها، وظايف خود و دفاع از حقوق مردم با حفظ استقلال و رعايت مسئوليتپذيرى هستند. در اين مسير عدول از وظايف با توجيه تعامل و همكارى در تضاد با سياستهاى كلى نظام و برخلاف توصيهها و ديدگاههاى مقام معظم رهبرى است. تفسير همكارى، تعامل و همافزايى تلاش موازى و همسو در مسير حل مشكلات مردم است نه انفعال عملى و غفلتورزى نسبت به وظايف، تكاليف شرعى و قانونى. مجلس شوراى اسلامی كه از ابتداى آغاز فعاليت دولت، نزديكترين تعامل را با كابينه داشته در راستاى عمل به وظايف ذاتى و قانونى خود در حوزه نظارتى، اقدام به طرح سوال يا حتى استيضاح برخى از وزرا مىكند كه اين اقدام، تكليف نمايندگان در قبال انتظارات مردمى است كه نماينده را حافظ حقوق خود بر اساس جمهوريت نظام اسلامى مىدانند. نظارت مجلس بر عملكرد كابينه با استفاده از ابزارهاى قانونى و ايستادگى در دفاع از حقوق مردم، مصداق عينى تعامل و همافزايى با ساير قوا است و نمايندگان مردم حتى در صورت استيضاح برخى از وزرا، بدون شك هدفى به جز ترميم و تقويت دولت ندارند. به نظر مىرسد كه لازم است قواى سهگانه در راستاى رفع مشكلات كشور، هرگونه اختلافنظر را مصداق نقض همافزايى و همكارى توصيف نكرده بلكه با بهرهبردارى مناسب از اختلافات و نقد سازنده، تعامل را در انجام وظايف و تكاليف خود و كاهش مشكلات كشور خصوصا بهبود وضعيت معيشتى معنى كنند.
🔹نمايندگان مجلس عملكرد برخى از وزراى دولت را دور از انتظارات ارزيابى كرده و بر اين باور هستند كه كمكى به حل مشكلات كشور نخواهد كرد. بر اين اساس انتظار جامعه از دولت محترم اين است كه با احترام به خواست نمايندگان مردم، همانطور كه فعاليت خود را با رأى اعتماد مجلس و اقناع نمايندگان نسبت به توانمندى و شايستگى اعضاى كابينه آغاز كردند، در موعد سوال و استيضاح نيز تابع اراده مجلس و پاسخگو بوده و در صورت بروز تغيير با معرفى جايگزين مناسب، پيام مثبتى به جامعه و افكار عمومى منتقل سازند.
🔺مهمترین اخبار خوب و امیدوار کنندهی
۲۴ساعت گذشته=۱۴۰۲/۰۲/۰۷
🖼تصویر : دشت کویر
👌#خبر_خوب
🔊#رسانه_باشید
✅انتشار به هر شکلی آزاد است
🔴 از این پویش حتمااااا حمایت کنید
🔴 زمان زیادی نداریم
🔴 فقط یکروز مونده تا پیگیری
https://farsnews.ir/my/c/192475
🔴 پویش حمایت از نظارت بر روی تولید پوشاک زنان
💢چرا تورم در ایران از کشورهای جنگزده هم بیشتر است؟
🔹یمن، سوریه و عراق در سالهای اخیر بسیار کمتر از ایران تورم و کاهش ارزش پول ملی داشتهاند. حتی در افغانستان که دولت با جنگ تغییر کرد، تحت تحریم آمریکاست و دولت طالبان توسط آمریکا به رسمیت شناخته نشده است، طی یکسال گذشته قیمت دلار کاهش پیدا کرده است!
❓چرا؟
🔹 چون این کشورها هیچکدام از متغیرهای کلیدی اقتصاد و قیمت کالاهای اساسی خود را به طور مستقیم به #دلار گره نزدهاند!
🔹 در حالیکه ما هر روز مرگ بر آمریکا میگوییم، اما براساس ماده ۷۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و ماده ۱ قانون هدفمندسازی یارانهها، مواد اولیه تولید داخل را مستقیماً براساس قیمتهای جهانی ضربدر #نرخ_ارز قیمتگذاری کرده و به داخل میفروشیم.
🔹در حالیکه ۷۰٪ اقتصاد ما نفتی است، بخش بزرگی از اقتصاد نفتی را به دلار گره زدهایم، بعد هم انتظار داریم تورم اتفاق نیافتد!
💠 احمد نبویان 🇮🇷
هدایت شده از روابط عمومی پلیس
🔴 حضرت آقا سال ۹۰ دستور جمعآوری گاز مشعل های پالایشگاه ها رو دادن که بیخود سوزانده میشد
این دستور عملی نشد، نشد تا … رسید به دولت رئیسی و او امروز عملی کرد
بله فرق میکنه به کی رأی بدیم
🇮🇷 https://eitaa.com/nouralquran
🏴 فرا رسیدن یکصدمین سالگرد تخریب حرم مطهّر ائمّۀ بقیع علیهمالسلام بدست وهابیّت جنایتکار آلسعود را به محضر مقدّس قطب عالم امکان، حضرت صاحبالزّمان عجّلاللهفرجهالشریف و همۀ شیعیان و منتظران تسلیت عرض مینمائیم.
#رسول_خدا صلّیاللهعلیهوآله به #امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودند:
🌿 «یا أباالحسن! خداوند قبر تو و قبر فرزندانت را بُقعههايى از بقاع بهشت و زمینهایی از عرصههای آن قرار داده است؛ و به يقين، خداوند دلهاى پاکسرشتان از خلقش و برگزيدگان از بندگانش را چنان قرار داده كه به سوى شما كشيده مىشوند و در راه شما هرگونه خوارى و آزاری را تحمّل مىنمایند؛ قبور شما را آباد مىكنند و بسيار به زيارت آنها مىروند، براى تقرّب به خدا و دوستى با پيامبرش؛ اى على! آنان به شفاعتم مخصوصاند و بر حوض من وارد مىشوند و فردا در بهشت، زائران من هستند.»
📚 المزار (شیخمفید)، ص۲۲۸
تهذیب الأحکام (شیخطوسی)، ج۶، ص۱۰۷
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑مسئله ای بسیار سری که به تازگی نشر پیدا کرده است، هیچ توضیحی در مورداین نمایش نمیدم کافیه فقط نمایش رو ببینید تا به هوش رهبر حکیم و فرزانه و توانایمان پی ببریم، تا جایی که امکان دارد آن را نشر دهید، تا افراد بیشتری با حقیقت آشنا بشن...
رهبر فرزانه انقلاب الامام سید علی خامنه ای حفظه الله تعالی
💠 #حدیث روز 💠
💎 دو توصیه کلیدی از امام صادق علیهالسلام
🔻امام صادق عليه السلام:
بِرُّوا آباءَكُمْ يَبِرَّكُمْ اَبْناؤُكُمْ وَ عِفُّوا عَنْ نِساءِ النّاسِ تَعِفَّ نِساؤُكُمْ
🌸 به پدر و مادر خود نيكى كنيد، تا فرزندانتان به شما نيكى كنند و
🌸 نسبت به زنان مردم پاكدامن باشيد، تا زنانتان پاكدامن باشند.
📚 كافى، ج ۵، ص ۵۵۴، ح ۵
هدایت شده از سرباز ولایت
💢افشاگری درباره سقوط قذافی؛ جاسوس پیشین فرانسه سکوت خود را شکست،،
🔹او در این کتاب از شیوۀ استخدام منابع، بازی با سلسله مراتب رژیم، حمایت از شورشهای ضد قذافی و کارهای دیگر با هدف رسیدن به اهدافش پرده برمیدارد و به این ترتیب تصویری کمسابقه از فعالیت سرویس مخفی فرانسه در خارج از کشور ارائه میدهد.
🔹ژان فرانسوا لویلیه، مامور مخفی پیشین فرانسه که مدت ۲۵ سال در خدمت سرویس اطلاعاتی این کشور بود، کتابی با نام «مرد طرابلس» (L'homme de Tripoli) نوشته که قرار است هفته آینده (سوم ماه مِی) منتشر شود.
🔹او در این کتاب به افشاگریهای بسیاری درباره ماموریتهایش، از جمله درباره فعالیتهای ۳ سالهاش در لیبی طی سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ میلادی پرداخته است و زیربنای سیاست خارجی فرانسه را در منطقهای استراتژیک که مسائل ژئوپلیتیکی متعددی دارد، آشکار میکند.
🔹سرهنگ لویلیه که رسانههای فرانسوی از او تحت عنوان «جاسوس شماره ۱» پیشین سرویسهای اطلاعاتی فرانسه یاد کردهاند، به ماجرای سقوط و مرگ معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی نیز اشاره میکند.
🔹او در دوران «بهار عربی» و پیش از سقوط سرهنگ قذافی، از طرف بخش «امنیت خارجی فرانسه» به لیبی فرستاده شده بود و یک ماموریت فوق سری داشت: اینکه تا جای امکان از شمار شخصیتهای لیبیایی که ممکن بود در کنار قذافی بمانند، بکاهد.
🔹به این ترتیب سرهنگ لویلیه در این کتاب شرح میدهد که چگونه برای تضعیف رهبر لیبی تا زمان مرگش تلاش کرده و چه برنامههایی را در این راستا به ویژه از مسیر وزیر خارجه قذافی یعنی موسی کوسا به اجرا گذاشته که درنهایت منجر به فرار او شده است.
🔹او در این کتاب از شیوۀ استخدام منابع، بازی با سلسله مراتب رژیم، حمایت از شورشهای ضد قذافی و کارهای دیگر با هدف رسیدن به اهدافش پرده برمیدارد و به این ترتیب تصویری کمسابقه از فعالیت سرویس مخفی فرانسه در خارج از کشور ارائه میدهد.
🔹مجموعه خاطرات او بسیار شبیه به یک رمان جاسوسی است و در جریان آن شرح میدهد که چگونه عملیات نظامی فرانسه و بریتانیا در لیبی ضربه مهلکی به نیروهای قذافی وارد کرد و باعث شد که شورشیان به دروازههای قدرت برسند و ژان فرانسوا لویلیه نیز ماموریت داشت که به آنها نزدیک شود و کمکشان کند.
🔹پس از آن نیز قذافی در ۲۰ اکتبر ۲۰۱۱ میلادی توسط نیروهای مخالف حکومتش دستگیر و کشته شد.
🔹اگرچه فرانسوا لویلیه شایعات مبنی بر کشته شدن قذافی توسط یک مامور مخفی فرانسوی را رد میکند، اما در ادامه اعتراف میکند که «شما مردم را به خیانت به کشورشان و خیابت به اعتقاداتشان وا میدارید».