#اخلاق_مومنانه
💢چگونه ایمانم کامل میشود
✅مردی به حضرت محمد صلیاللهعلیهوآله گفت:
دوست دارم ایمانم کامل شود.
رسول الله فرمودند:
#اخلاقت را خوب کن؛ ایمانت کامل میشود.
📚میزان الحکمه، جلد ۱، صفحه ۴۲۶
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#پاسخ_شبهات_مخالفان_دین
💢 به دستور علی امام شیعیان مردم #شیراز بخاطر #شورش قتل عام شدند!؟ با این وجود چرا ایرانیان خود را غلام علی میدانند؟
پاسخ چیست؟
✅آنچه که در #منابع تاریخی در باره ی شورش مردم #فارس ذکر شده است، با ادعای در این #شخص تفاوت اساسی دارد.
زیرا #منابع_تاریخی معتبر اشاره ای به کشتار یا حتی دستور کشتن افراد به زیاد بن ابیه ننموده اند؛ بلکه جالب است بدانیم در منابع یاد شده سخنی خلاف این مدعا مطرح است.
برای روشن شدن مطلب به #گزارش چند منبع #مهم تاریخی از این واقعه اشاره می نماییم.
✅بنابر نقل طبری، ابن اثیر، ابن خلدون، ابن کثیر و.... زمانی که ابن حضرمی کشته شد، اهل فارس و کرمان سر به شورش برده و #والیان خود را بیرون راندند.
حضرت علی(ع) در این مورد که چه کسی را برای سروسامان دادن به #اوضاع روانۀ آن منطقه کند با برخی به مشورت نشست.
یکی از یاران حضرت به نام جاریة بن قدامه، زیاد بن ابیه را برای این #منظور پیشنهاد داد.
حضرت علی(ع) نیز با پذیرش این پشنهاد به ابن عباس دستور داد تا #ولایت فارس را به زیاد سپرده و او را به همراه سپاهی به آن ناحیه روانه سازد.
زیاد پس از حضور در فارس و بررسی اوضاع سیاسی و اجتماعی #منطقه و با سیاست زیرکانه ای که به کار بست، توانست بدون جنگ و خونریزی بر #فارس مسلّط شود.
منابع یاد شده تصریح دارند که زیاد با مردم آن سامان با #عدالت و رعایت امانت رفتار نمود.
📚تاریخ الطبری، ج 5، ص 138
الکامل، ج 3، ص 382
✅بنابر این، در پاسخ به این #شبهه با استفاده از گزارش فوق باید به دو نکته ی اساسی #اشاره کرد:
نخست این که، زیاد بن ابیه در تسلّط بر فارس نه تنها با شورشیان آن #سامان نجنگید، بلکه با زیرکی و استفاده از روش های مسالمت آمیز توانست بر اوضاع به هم ریخته آن سامان چیره شود.
✅نکته دیگر، در باره ی تشبیه زیاد بن ابیه به انوشیروان است.
باید گفت آنچه از گزارش های تاریخی استفاده می شود آن است که تشبیه نمودن زیاد به #انوشیروان توسط مردمان فارس -بر خلاف ادعای در این پرسش- به جهت نرمش، مدارا و #عدل او بوده است
📚البدایة و النهایة، ج 7، ص320
المنتظم، ج 5 ،ص 159
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 آزادی در دین
پیامبر اینقدر به مردم #آزادی میداد که برخی نگران میشدند!
اگر مردم فکر میکنند دین #آزادی نمیدهد، به خاطر تبلیغ یا فهم اشتباه دین توسط ماست!
@mobahelegharn_21
#پاسخ_شبهات_مخالفان_دین
💢نظر امامصادق در مورد #مارمولک و سخن گفتن پدرش امام باقر با مارمولک!!
✅ابتدا متن #حدیث را بخوانید:
از امام صادق در مورد مارمولک پرسیدم گفت: پلید است و همه انواعش از حیواناتی به شمار می روند که #مسخ شده اند پس چون آن را کشتی غسل کن سپس امام صادق گفت : پدرم در حجر اسماعیل نشسته بود و مردی با وی بود که با پدرم صحبت می کرد ٬ ناگاه مارمولکی را دید که با زبانش صدایی بر می آورد ٬ پدرم گفت: آیا می دانی که این مارمولک چه می گوید؟
آن مرد پاسخ داد: خیر نمی دانم چه می گوید.
پدرم گفت: او می گوید: به خدا قسم اگر عثمان (خلیفه سوم) را #دشنام دهید تا هنگامی که این مرد (امام باقر) از اینجا برخیزد من علی [بن ابی طالب] را دشنام خواهم داد آنگاه (امام صادق) گفت: پدرم فرمود: هیچ یک از بنی امیه نمی میرند مگر آنکه به صورت #مارمولکی مسخ می شود.
🔵بررسی #سندیت و #اعتبار حدیث:
✅درباره #وثاقت برخی از راویان این روایت تردیدهای جدی وجود دارد که عبارتند از:
1 - عبدالله بن طلحه (النهدی) که هیچیک از رجال شناسان شیعه #تصریح به وثاقتش نکرده اند( خویی، معجم رجال الحدیث- چاپ 23 جلدی، ج10 ، ص226)
2 - صالح بن ابی حماد رازی} که نجاشی درباره اش گفته است: روایاتش گاهی قابل تایید و گاهی غیرقابل تاییدند ( رجال النجاشي ص : 198 )
از نظر #محتوایی نیز علمای شیعه فتوا به واجب بودن غسل پس از کشتن مارمولک نداده اند بنابراین علمای شیعه به محتوای این روایت اعتنای چندانی نداشته اند و به دیده #تردید به آن می نگریستند.
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فساد جنسی در سینما ایران
ساعت یک شب میخوان #زاویه صورت منو ببینن!!!!
این سینمای فاسد، توان اصلاح معضلات جامعه را دارد؟
@mobahelegharn_21
💢فلسفه حجاب بالا بردن ارزش زن است
#شهید_مطهری
🔸حیا و عفاف و ستر و پوشش تدبیری است که خود زن با یک نوع الهام برای گرانبها کردن خود و حفظ موقعیت خود در برابر مرد به کار برده است. زن، با هوش فطری و با یک حس مخصوص به خود دریافته است که از لحاظ جسمی نمی تواند با مرد برابری کند و اگر بخواهد در میدان زندگی با مرد پنجه نرم کند از عهده زور بازوی مرد برنمی آید، و از طرف دیگر نقطه ضعف مرد را در همان نیازی یافته است که خلقت در وجود مرد نهاده است که او را مظهر عشق و طلب و زن را مظهر معشوقیت و مطلوبیت قرار داده است. در طبیعت، جنس نر گیرنده و دنبال کننده آفریده شده است.
🔹وقتی که زن مقام و موقع خود را در برابر مرد یافت و نقطه ضعف مرد را در برابر خود دانست همانطور که متوسل به زیور و خودآرایی و تجمل شد که از آن راه قلب مرد را تصاحب کند، متوسل به دور نگه داشتن خود از دسترس مرد نیز شد. دانست که نباید خود را رایگان کند بلکه بایست آتش عشق و طلب او را تیزتر کند و درنتیجه مقام و موقع خود را بالا برد.
🔸... به طورکلی رابطه ای است میان دست نارسی و فراق از یک طرف و عشق و سوز و گرانبهایی از طرف دیگر، همچنانکه رابطه ای است میان عشق و سوز از یک طرف و میان هنر و زیبایی از طرف دیگر؛ یعنی عشق در زمینه فراقها و دست نارسی ها می شکفد و هنر و زیبایی در زمینه عشق رشد و نمو می یابد.
🔹... یکی از مجلات زنانه از آلفرد هیچکاک- که به قول آن مجله به حسب فن و شغل فیلمسازی خود درباره زنان تجارب فراوان دارد- نقل می کند:
«من معتقدم که زن هم باید مثل فیلمی پرهیجان و پرآنتریک باشد، بدین معنی که ماهیت خود را کمتر نشان دهد و برای کشف خود مرد را به نیروی تخیل و تصور زیادتری وادارد. باید زنان پیوسته بر همین شیوه رفتار کنند یعنی کمتر ماهیت خود را نشان دهند و بگذارند مرد برای کشف آنها بیشتر به خود زحمت دهد».
📚مسئله حجاب، ص67-62، با تلخیص
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دروغی دیگر از داعشنیوز
فیلمی که متعلق به کودکان پاکستانی است آمدنیوز به عنوان کودکان سیستان و بلوچستان به خورد مخاطب میدهد.
@mobahelegharn_21
💢عملی بهتر از عبادت چهل ساله
✅امام رضا(ع):
یک نفر از قوم بنی اسرائیل، چهل سال، عبادت کرد و سپس در راه خدا، قربانی نمود ولی قربانی او پذیرفته نشد.
آن مرد با خود گفت:
ای نفس! آنچه که به من رسیده، از جانب تو و #گناهان توست.
آنگاه خداوند عزوجل به او وحی نمود:
این #نکوهشی که از نفس خود نمودی، از عبادت چهل ساله ات برتر است
📚وسائل الشیعه، باب جهادالنفس، روایت ۱۴۹
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
💢آیا حجاب در زمان پیامبر هم اجباری بوده؟ کجای قرآن به حجاب زن امر کرده است؟
حکم پوشش اسلامی با نزول این آیه از قرآن اعلام گردید:
وبه زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوسآلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را – جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسریهای خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان، یا پدرانشان، یا پدر شوهرانشان، یا پسرانشان، یا پسران همسرانشان، یا برادرانشان، یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان همکیششان، یا بردگانشان [=کنیزانشان]، یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند، یا کودکانی که از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند؛ و هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانی شان دانسته شود (و صدای خلخال که برپا دارند به گوش رسد). و همگی به سوی خدا بازگردید ای مؤمنان، تا رستگار شوید!»
📚سوره مبارکه نور آیه31
✅شان نزول این آیه چه بود؟
✅ در روایت حضرت امام باقر(ع) آمده است:
یکی از جوانان مدینه با یکی از زنان مدینه روبرو شد. در آن زمان زنان روسری خود را به پشت گردن می انداختند. وقتی که آن زن از کنار این جوان گذشت، به آن زن خیره شد و از پشت سر به او نگاه می کرد. این جوان در پی او راه افتاد و داخل کوچه ای شد و در حال راه رفتن، استخوان یا شی ای که از دیوار بیرون زده بود، به او اصابت کرد و زخمی شد. او پیش خود گفت: باید خدمت پیامبر اسلام(ص) برسم و داستان را برای او بگویم. آن جوان نزد پیامبر آمد و پیامبر فرمود: چه شده است؟! در این حال جبرئیل نازل شد و این آیه را برای پیامبر آورد.
✅از این آیه و حدیث، وضع پوشش زنان عرب جاهلی به دست می آید. زنان جاهلی، پیراهنی می پوشیدند که سینه اش باز می ماند، روسری آنها تنها سر را می پوشانید و ادامه روسری از پشت گوش ها به پشت گردن انداخته می شد و در نتیجه گاهی برخی زینت های آنها دیده می شد. آیه شریفه نازل شد و دستور داد که روسری خود را طوری بپوشند که گوش، گردن، سینه و زینت های آنها دیده نشود و مسلمانان پس از نزول آیه، به آن عمل کردند.
📚وسائل الشیعه۷ ج ۱۴، ص 138
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
💢چرا امامحسین(ع) را دوست دارم!
✅امام حسين (ع) در حال خواندن نماز بودند که فقیری به در خانه ایشان آمد و با صدای بلند، تقاضای کمک کرد.
امام حسين علیهالسلام نماز خود را سریع تمام کردند و سراغ #فقیر رفتند. وقتی آثار تنگدستی را در آن فقیر مشاهده نمودند از اهالی منزل پرسیدند:
«در خزانه ما ، چقدر باقى مانده است؟»
پاسخ دادند:
«دويست درهم باقى مانده كه فرموده بودید آن را بين #اقوامتان تقسيم كنیم.»
امام حسین فرمودند:
«همه دویست درهم را بياور، كسى كه از اقوام من #سزاوارتر است آمده»
دویست درهم را آوردند و امام حسين علیهالسلام آن را به فقیر دادند و فرمودند:
«اين سکه ها را از من بگیر. از تو عذر مىخواهم که #ناچیز است. اگر دست ما خالی نبود، تو را همواره بهره مند مىكرديم، ولى این روزها دستمان خالى است. و بدان كه من تو را دوست دارم.»
مرد فقیر، به #شدت گريه كرد.
امام حسین علیه السلام از او پرسیدند:
«اشک هایت به #خاطر کم بودن مبلغی است که به تو دادم؟
فقیر گفت:
«نه ! گريهام براى این است كه دستهایی با اين سخاوت، چگونه رواست كه زير #خاك رود؟»
📚بحارالانوار، جلد ۴۴، صفحه ۹۱
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اگر کسی رو میشناسید که بهتون میگه عرب پرست این فیلم رو براش بفرستید
@mobahelegharn_21
💢آيا براي ازدواج ميشود #استخاره گرفت؟
#پاسخ:
✅همانطور كه مي دانيد مسأله ازدواج يكي از مهمترين تصميماتي است كه هر جواني بايد در زندگيش بگيرد و اگر در اين انتخاب و تصميم بسيار مهم، درست و منطقي عمل كند آينده روشني را براي خود رقم زده است والا تا آخر عمرش خودش را سرزنش مي كند كه چرا...؟
براي ازدواج لازم است قبل از هر چيز در باره صلاحيت و شايستگي فرد مورد نظر و خانواده او تحقيق به عمل آيد و سپس با ديدي باز در اين باره اقدام گردد. بنابراين استخاره قبل از انديشه و تأمل و مشورت نمي تواند نشان دهنده خوبي يا بدي يك عمل باشد و عمل به آن نيز جايگاهي ندارد.
اگر شواهد و دلائل كافى براى عدم صلاحيت فرد پيدا كرديد و با فرزانگى و حكمت و به دور از هيجان و احساسات طرف را شايسته همسرى نديديد در اينجا استخاره ضرورت ندارد و بلكه اصلا جاي آن نيست و همين طور برعكس، اگر پس از تحقيق و مشورت دريافتيد كه فرد مورد نظرتان واجد شرايط يك همسر مناسب است باز هم استخاره جايگاه و لزومي ندارد.
تذكر اين نكته هم خالي از لطف نيست كه حضرت امام خميني (ره) براي ازدواج استخاره نمي كردند و مي فرمودند: ازدواج استخاره ندارد.
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59