هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 نقش ماه رمضان در تزریق امید به جامعه در جدال با کرونا
✍️ #محمدحسین_مختاری
🔹 در عصر و زمانهای به سر میبریم که تداوم اپیدمی ویروس کرونا در جهان، به تغییرات ناگهانی فضای زندگی مردم، منعبث از حضور طولانی مدت در قرنطینه خانگی منجر شده و افسردگی، گوشه نشینی و حتی افزایش خودکشی را به دنبال داشته است.
🔸 همچنین افزایش هزینههای روانی، گسترش احساس ناامنی، افزایش خشونتهای خانگی علیه زنان و کودکان، اختلال در هویت ارتباطی مردم جهان و ایجاد گسستهای متعدد اجتماعی ناشی از گسترش بیکاری در جهان و در نهایت افزایش آمار طلاق و فروپاشی نهاد خانواده و نابودی معنویت و اخلاق، از جمله چالشهای وحشتناک اپیدمی ویروس کرونا در جهان به شمار میآید که آیندۀ معرفتی جهان را با مخاطرات متعدد مواجه کرده است.
✅ در این میان لزوم تقویت معنویت در قالب ارتقای همبستگی و همدلی جهانی مردم بر مبنای ارتقای نیایش درمانی و معنویت گرایی برای برون رفت از این بحران، اجتنابناپذیر است؛ مؤلفهای راهبردی که میتواند در جهان افسونزدۀ بعد از کرونا به شدت مورد توجه قرار گیرد و از عمق خسارتهای روحی و روانی ویروس کرونا در جهان بکاهد.
🔹 اهمیت تعمیق معنویت در جهان وقتی آشکار میشود که بدانیم عقل خودبنیاد (اومانیسم) بشری در مواجهه با موج سهمگین ویروس کشندۀ کرونا، تنها بر گره کور اضطراب جامعۀ جهانی افزوده است که این ناکارآمدی، در عمل به گذار مردم از اومانیسم به خدامحوری منجر شده و حتی جوامع غربی نیز برای رهایی از پیامدهای مخرب کرونا و دستیابی به آرامش درونی به نیایش درمانی و خلوتگزینی مؤمنانه به سبک جوامع اسلامی روی آوردهاند که مصادیق بارز آن در ماههای اخیر در رسانههای جهان منعکس شده است.
🔸 بیشک تغییر رویکرد معرفتی مردم جهان از مدرنیسم به خدامحوری، لزوم نقش آفرینی جوامع اسلامی در ارائۀ آموزههای مناسکی و معرفتی دین مبین اسلام را به جوامع بشری، دو چندان میکند. در این میان حلول ماه مبارک رمضان فرصت طلایی برای تقویت معنویتگرایی در جوامع اسلامی و حتی دیگر جوامع بشری است تا جهان حیرتزده از بحران کرونا، بر مدار ارتباطات میان دینی و فطرت به اصل خود بازگردد و اینچنین معنویتگرایی و آرامش درونی شکوفا شود؛ چراکه رمضان به مثابۀ بازگشت به فطرت پاک بشری است که در قالب یک ماه روزهداری و عبادت برای کسب رضایت الهی، عالیترین تصاویر سبک زندگی مؤمنانه و در نهایت آرامش درونی مردم در جهان کرونازده را رقم میزند.
✅ آری روزهداری در ایام ماه مبارک رمضان، تجلی خدامحوری و نفی انسان محوری (اومانیسم) به شمار میآید؛ وقتی اصالت خدا مطرح شود، سعی و تلاش عمومی مردم برای کسب رضایت خداوند به بهای نفی منیّت در بالاترین حد ممکن قرار میگیرد و از این رهگذر، تسلیم در برابر حدود الهی و تمکین در برابر خدا و حق واحد، حیات دینی جوامع بشری را در جهان پساکرونا جلا میبخشد.
🔹 حقیقت آن است که بحران کرونا در کنار ابعاد منفی خود، نشاندهندۀ این مسأله است که قرنطینه و به نوعی خلوتگزینی از جهاتی بسیار خوب و مثبت است و جهان بر مبنای فطرت به شدت تشنۀ معنویت است. در واقع پیامدهای روحی و روانی بحران کرونا نشان داد، نظم ماشینی و عقلانیت ابزاری غرب (مدرنیسم)، گرچه تا حدودی رفاه و آسایش عمومی مردم را در سراسر جهان رقم زده اما در ایجاد آرامش درونی مردم به شدت ناتوان عمل کرده است.
🔸 حال آنکه انسان، فارغ از هیاهوی زندگی ماشینی به سکوتی نیازمند است تا سلامت جسم و روح خود را در آن بیابد و این مسأله در قالب سحرخیزی، و مناجات و خلوتگزینیهای عبادی در ماه مبارک رمضان به خوبی امکانپذیر خواهد بود.
✅ اهمیت گسترش معنویتگرایی در جهان و ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای معرفتی ماه مبارک رمضان، وقتی دو چندان میشود که بدانیم لزوم همبستگی جهانی، افزایش ایثارگری و گسترش تهذیب نفوس مردم به ویژه در شرایط بحرانی شیوع اپیدمی کرونا به شدت به عنصر معنویت وابسته است؛ که این مهم در قالب روزهداری و فهم و درک حس واقعی فقرا و نیازمندان در ماه مبارک رمضان، به منصۀ ظهور خواهد رسید.
💢 بیتردید نقش بارز معنویت به ویژه مناسک ارزشمند ماه مبارک رمضان، پیوند ناگسستنی با کیفیت زندگی مردم و ترمیم سلامت جسمی و معنوی، و تزریق امید در هنگامه جدال با کرونا ایفا میکند و این چنین از تردید و تشکیک در اعتقادات عمومی مردم جهان نسبت به حقانیت ادیان به نحو عام و اصالت و حقانیت دین مبین اسلام به نحو خاص، به ویژه در برهۀ زمانی اوج شیوع ویروس کرونا، در جهان جلوگیری خواهد کرد.
#فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🌙 #احکام_روزه
❓اگر به جایی سفر کنم که قصد دارم ده روز در آنجا بمانم ولی بعد از اذان ظهر به آنجا برسم، آیا روزه آنروز صحیح است؟
✅ روزه آن روز صحیح نیست و باید قبل از اذان ظهر در محل اقامت ده روز باشید.
📚 اجوبه الاستفتائات رهبرانقلاب
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
🇮🇷دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس گرامی باد
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
⭕️فرمانده نیروی دریایی سپاه:
رهبری همیشه میفرمایند جزایر #خلیج_فارس را با نام اصلیاش نام ببرید؛ مثلاً جزایر بنی فارور را «فاروران» یا «فارورگان» و ابوموسی باید «بوموسی» خوانده شود.
کسی نمیتواند نام جعلی بر خلیج فارس بگذارد.
*حجت فقیه*
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
🔺آیا میدانستید عمر بابابزرگ من از عمر و قدمت رژیم جعلیشون ۶ سال بیشتره؟!😂😂
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اثر جدید "فاطمه عبادی" با شن نفر اول برنامه "عصر جدید" به مناسبت روز ملی خلیج فارس
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای #روحانی، اینها که گفتی ذکر خیر خدمات دولت دکتر احمدینژاد بود؛ شما هم به ۳۰ میلیون ایرانی جامانده #سهام_عدالت بده تا مردم برای رفتگان شما هم دعا کنند، همانطور که امروز میگویند خدا پدر #احمدی_نژاد را بیامرزد
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
▪️طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، احتمالا عددی بین ۲میلیون و ۸۷۶هزار نفر تا بیش از ۶میلیون و ۴۳۱هزار نفر از شاغلان در ایران، به دلیل شیوع ویروس کرونا شغل خود را از دست خواهند داد و این زخمیست که اگر سریعتر مرهمگذاری نشود، احتمال تبدیل شدنش به یک جراحت عمیق دور از ذهن نیست!
🔻معتقدم شیوع کرونا، شاید فعلا یک توقف در التهاب فراگیر اجتماعی با محوریت معیشت و اقتصاد(که در دو سال ۹۷ و ۹۸ آسیبپذیرتر از همیشه بوده) ایجاد کرده باشد اما واقعیت این است که این توقف، کمکم تبدیل به آتشی زیر خاکستر میشود که گُر گرفتنش در پساکرونا، به سادگی خاموششدنی نیست!
💬 آسید
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
آمار مبتلایان عربستان :20077 نفر
آمار فوتیها: 152 نفر(حدود0.75 درصد)
آمار مبتلایان آلمان بعنوان کشوری پیشرفته از لحاظ پزشکی:159912نفر
آمار فوتیهای آلمان :6314 نفر(حدود3.94 درصد)
تا حالا دیدین کسی از پنهانکاری و دروغگویی عربستانیها چیزی بگه؟
کسی با سرسپرده ها کاری نداره/ هاونمدیا
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️جنگ ادراکی
🔹سریال رمضانی "مخرج۷" که این شب ها از شبکه mbc عربستان پخش میشود به وضوح سعی دارد جای دوست و دشمن را در افکار عمومی مردم عربستان عوض کند و اسراییلیها را بی آزار و فلسطینی ها را دردسر ساز و مایه ی درگیری عربستان در جنگها و گذشتن از حق ملتش به خاطر مردم فلسطین معرفی میکند.
پ.ن: دیالوگ این سکانس:
- دشمن واقعی کسیه که بهت دشنام میده و جانفشانیها و فداکاریهات را انکار میکند و بیشتر از اسرائیلی ها فحشت میده
- منظورت چیه؟
- منظورم اینه ما به خاطر فلسطین وارد جنگ شدیم نفت رو به خاطر فلسطین قطع کردیم و حقوقی رو پرداختیم که خودمون بهش بیشتر احتیاج داشتیم.
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab