26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سنصلی فی القدس
ان شا الله
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ببینید چطور بساط عیش و نوششون رو بر هم زدیم ...
@Radmanminer
♦️فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ
تنها حزب خدا پیروز است
سوره مبارکه مائده ، ایه ۵۶
@Radmanminer
♦️عملیات شهادتطلبانه امشب شهیدان محمدراشد مسک و احمد عبدالفتاح در تلاویو
تا الان ۸ صهیون به درک واصل شده و ۱۵ نفر مجروح شدند.
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️لاشه ی موشکهای سگ کش ایرانی در قلب تل آویو چه میییییییی کنه😄
@Radmanminer
♦️برخی دلسوزان انقلاب از غصه ی شهادت سید حسن روانه ی بیمارستان شدند 😔
برای سلامتیشون دعا کنیم 🙏
@Radmanminer
♦️موشکهای فشنگ نما
چرا موشکهای ایران بازدارنده نیست!؟
بیشتر از ماده منفجره داخل موشک اهدافی که پشت شلیک موشکها ،عامل بازدارندگی است.
هنوز موشکها به تلاویو نرسیده رئیس جمهور ایران پیام می دهد ما اهل جنگ نیستیم و فقط برای بستن دهان مردم این موشکها را شلیک کردهایم .
سپاه هم در بیانیه اصرار دارد به اسرائیل بفهمانند که نباید پاسخ این موشکها را بدهد. در واقع اتاق فکری که پشت شلیک موشکهاست، با ترس و وحشت تصمیم به شلیک موشکها گرفته است همچون وعده ی صادق ۱ ،وعده صادق دو هم مشقی است و توان بازدارندگی ندارد.
ولی فشار افکار جریان مقاومت در ایران و جهان مسئولین ایران را وادار به واکنش می کند.
اسرائیلی ها به خوبی در این چند سال اخیر با ادبیات جدید مسئولین ایرانی انس گرفته اند. آنها بخوبی فهمیدهاند پشت این موشکها باور جهادی نیست بلکه هیاهو از سر ترس است.
خدا عاقبت این تصمیمات از سر وحشت و فشار افکار عمومی را به خیر کند.
@Radmanminer
♦️ اقدام جدید دولت برای تصویب فوری FATF و جریان نفوذی پای کار
یک روز از حمله نظامی به اسرائیل نگذشته که دولت میخواهد اطلاعات اقتصادی کشور را در شرایط تحریمی به صورت نقطه زن در اختیار آمریکا قرار دهد.
معاون اجرایی: نامه درخواست بررسی مجدد به مجمع تشخیص ارسال شده است.
@Radmanminer
♦️اسرائیل بدون هیچ ترس و نگرانی، داره در تمام منطقه، با عملیات تروریستی، نیروهای تاثیرگذار رو حذف می کنه.
با اشراف اطلاعاتی عجیب و باورنکردنی، قربانیانش رو پیدا می کنه و می زنه.
ما هم مدام از درجه رفیع شهادت و اینکه افراد بهتری جایگزین می شن، دم می زنیم.
اگر این طور بود، چرا خداوند در مورد قصاص تا این حد جدی حکم دادند؟
ما داریم تمام ذخائری که در ۴۰ سال گذشته، با خون دل تربیت کردیم، از دست می دیم.
هر کدام از این افراد، اندازه ده ها، صدها، هزاران و برخی به اندازه یک ملت بودند.
چقدر راحت از این حجم از جنایت اسرائیل می گذریم و چه ساده انگارانه، شاهد از بین رفتن سرمایه های بی بدیل مقاومت هستیم. 🤔😔
ایران باید به حملاتش به اسراییل ادامه بده و مرکز فتنه رو مختل کنه. و پس از اون، کل جبهه مقاومت باید سراغ ام الفتنه عالم، آمریکا برن و آمریکا رو در کشور خودش، جوری مشغول کنن که دیگه به فکر فتنه انگیزی در سرزمین های دوردست، برای کسب ثروت خودش نیفته.
ما چاره ای جز شروع اون نبرد آخرالزمانی پیش بینی شده نداریم .
@Radmanminer
♦️ماجرایی معاهده امنیتی-نظامی آذربایجان اسرائیل چه بود
زمانی که حواس ها به لبنان بود، در همان ساعتی که رژیم صهیونسیتی در حال بررسی هایی نهایی و انجام عملیات ترور سید عزیزمان بود یک معاهده مهم امنیتی-نظامی بین آذربایجان و اسرائیل بسته شد.
چندین محوله تسلیحاتی (با وجود این که اسرائیل در دو جبهه در حال نبرد است) به آذربایجان آمده و برخی تجهیزات پیشرفته نظامی اسرائیلی اعطا شده به آذربایجان رونمایی شد.
جزییات دقیقی از این معاهده منتشر نشده، تنها سفیر اسرائیل در آذربایجان در این باره نوشت: بدانید برنامه نظامی-امنیتی بین آذربایجان-اسرائیل وارد مرحله جدیدی شده است.
🔘 مقاومت اسلامی قفقاز
@Radmanminer