🌸♻ زندگی مقام معظم رهبری و فرزندان ♻🌸
2⃣
مقام معظم رهبری به درس خواندن در حوزه قم بسیییار علاقه داشتند.....هنگامی که ایشان بسیییار مصر بودند در قم بمانند و ادامه تحصیل ،،برای بینایی چشم پدرشان مشکل پیش آمد ،که نیاز به مراقبت زیادی داشت!!
👌👌ایشان بین دو چیز مورد علاقه قرار گرفتند احترام و پرستاری پدر و
تحصیل در حوزه قم؟؟؟!!!
🌕بزرگی به ایشان گفت پرستاری و مراقبت از پدرت را انتخاب کن خداوند آنچه را قرار بوده در قم به شما دهد در مشهد هم می دهد!!!
ایشان علی رغم علاقه فراوان به تحصیل در قم ،،پرستاری و مراقبت از پدر را انتخاب کردند. و خداوند هم برایش جبران نمود و مقام مرجعیت شیعه،پرچمداری و علمدار اسلام و نیابت امام زمان را به ایشان عطا فرمود.
✨امام خامنه ای :
🌹اگر بنده در زندگى توفيقى داشتم، اعتقادم اين است كه ناشى از همان بّرى «نيكى» است كه به پدر، بلكه به پدر و مادر انجام داده ام»
🌕👌👌رهبری که آنگونه پدر را احترام کرد خداوند مقام زعامت و امامت مسلمین ، نیابت امام عصر و شش فرزند سالم و بسییار صالح مانند خودشان به ایشان عطا فرمود.
مقام معظم رهبری دو دختر و چهار پسر دارند پسرهای ایشان روحانی و عالم دین هستند.
http://eitaa.com/
joinchat/1808334850C376c93417b
پدر مقام معظم رهبری مرحوم آیت الله سید جواد خامنه ای از علمای بزرگ،محبوب و معتمد مشهد👆👆
✨دوران تحصیلات امام خامنه ای (مدظله العالی)
🔹شوق وافر او به تحصیلات حوزوی و تشویق والدین سبب شد که وی پس از اتمام دورهی دبستان، وارد دنیای طلبگی شود و تحصیل علوم دینی را در مدرسهی سلیمانخان ادامه دهد.
وی بخشی از مقدمات را نیز نزد پدر طی کرد.
🔸سپس به مدرسهی نواب رفت و دورهی سطح را در آن به پایان برد. همزمان با تحصیلات حوزوی دورهی دبیرستان را تا سال دوم متوسطه ادامه داد.
🔹وی معالمالاصول را نزد آیتالله سیدجلیل حسینی سیستانی و شرح لمعه را نزد پدر و میرزا احمد مدرس یزدی فرا گرفت. رسائل، مکاسب و کفایه را نیز نزد پدر و آیتالله حاج شیخ هاشم قزوینی آموخت.
🔸در سال ۱۳۳۴ش، در درس خارج فقه آیتالله سید محمدهادی میلانی حاضر شد.
✨حوزه نجف✨
🔹وی در ۱۳۳۶ش طی سفر کوتاهی همراه خانواده به نجف اشرف مشرف شد ودر دروس مدرسان بنام حوزهی علمیهی نجف،از جمله آیات سید محسن حکیم، سید ابوالقاسم خویی، سید محمود شاهرودی، میرزا باقر زنجانی و میرزا حسن بجنوردی حضور یافت، ولی به دلیل عدم تمایل پدر برای اقامت در آن شهر به مشهد بازگشت و به مدت یک سال دیگر در درس آیتالله میلانی حاضر شد.
🔸سپس در سال ۱۳۳۷ش به شوق ادامه تحصیل عازم حوزهی علمیهی قم شد. در همین سال و پیش از عزیمت به قم، آیتالله محمدهادی میلانی به وی اجازهی روایت داده بود.
✨حوزه قم✨
🔹سید علی خامنهای، در قم نزد بزرگانی چون آیات حاجآقا حسین بروجردی، امام خمینی، حاج شیخمرتضی حائری یزدی، سیدمحمد محقق داماد و علامه طباطبایی تلمذ نمود.
در مدت اقامت در قم اکثر وقت خود را به تحقیق، مطالعه و تدریس میگذراند.
✨بازگشت به مشهد✨
🔸آیتالله خامنهای در ۱۳۴۳ش به دلیل عارضهی بینایی پدر و کمک به وی به ضرورت از قم به مشهد بازگشت و بار دیگر در جلسات درس آیتالله میلانی حضور یافت که تا سال ۱۳۴۹ ادامه داشت.
🔹او از ابتدای حضور در مشهد، به تدریس سطوح عالی فقه و اصول (رسائل، مکاسب و کفایه) و برگزاری جلسات تفسیر برای عموم همت گماشت. در این جلسات جمعیت کثیری از قشر جوان به ویژه دانشجویان حضور پیدا میکردند.
در جلسات تفسیر خود، مهمترین پایههای فکری اسلام و اندیشه اسلامی را از خلال آیات قرآن استخراج و بیان مینمود و به تعمیق بنیانهای اندیشه مبارزه و براندازی حکومت طاغوت میپرداخت به صورتی که شرکتکننده در درس تفسیر او به این نتیجه ضروری و طبیعی میرسید که حکومتی بر پایه اسلام و معارف دین باید در کشور تحقق یابد. یکی از اهداف اصلی او از تفسیر، انتقال مبانی انقلاب اسلامی به جامعه بود از سال ۱۳۴۷ درس تخصصی تفسیر را نیز برای طلاب علوم دینی شروع کرد که این دروس و جلسات تفسیر تا سال ۱۳۵۶ و قبل از دستگیری و تبعید به ایرانشهر ادامه داشت. جلسات تفسیر در سالیانی از دوره ریاست جمهوری و پس از آن ادامه داشت.
✨تدریس درس خارج✨
🔸ایشان از سال ۱۳۶۹ش تدریس خارج فقه را آغاز کرد و تاکنون به تدریس ابواب جهاد، قصاص، مکاسب محرمه و صلاة مسافر پرداخته اند.
🍃توصیه امام به دانشجویان برای رجوع به آیتالله خامنهای🍃
🔹به دنبال شهادت آیتالله مرتضی مطهری و خلائی که از فقدان وی در میان دانشجویان و دانشگاهیان پدید آمده بود، امام خمینی در ۲۳ خرداد ۱۳۵۸ طی سخنانی در جمع دانشجویان، آیتالله خامنهای را فردی فهیم و سخنور نامیده و مرجع رسیدگی به مسائل فکری و عقیدتی دانشجویان و مقابله با تبلیغات احزاب و گروههای مخالف نظام جمهوری اسلامی، بهویژه مارکسیستها در محیط دانشگاهی تعیین کرد.
🍂زهرا مصطفوی، دختر امام خمینی (ره) بیان کرده که آنگاه که از امام دربارهی رهبری آینده نظام پرسیده است ایشان از آیتالله خامنهای نام بردند و آنگاه که از مقام علمی آیتالله خامنهای سؤال کرده است ایشان اجتهاد آیتالله خامنهای را تأیید کردهاند.🍂
🔹آیتالله هاشمی رفسنجانی نیز نقل کرده که زمانی که امام درصدد عزل آیتالله منتظری از رهبری آینده بودند در جلسهای ایشان از آیتالله خامنهای برای رهبری آینده نظام نام بردند. وی همچنین بیان داشته که در جلسه خصوصی خود با امام راحل نسبت به وضع رهبری در آینده ابراز نگرانی کرده است و امام در پاسخ با اشاره به آیتالله خامنهای فرمودهاند: «شما در بن بست نخواهید بود، چنین فردی در میان شما هست. چرا خودتان نمیدانید؟»
http://eitaa.com/
joinchat/1808334850C376c93417b
✅حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی با اشاره به اینکه بیشترین ساعتهای کاری خود را در خدمت رهبر معظم انقلاب سپری کرده است و خیلی چیزها را نمیتواند درباره ایشان بگوید، افزود: در سیمای ملکوتی این مرد بزرگ ذرهای هوای نفس و دعوت به نفس وجود ندارد و ایشان جز خدمت به اسلام، باقیماندن نظام اسلامی، خدمت به کشور و محرومان و مستضعفان هیچ هم و غمی ندارند.
🔸وی با بیان اینکه حضرت آقا بسیار پرتلاش هستند و ما که در خدمت ایشان هستیم جا میمانیم و هرچه می دویم، ایشان جلوتر هستند، درایت و هوش رهبر معظم انقلاب را مثال زدنی توصیف و تصریح کرد: مسؤولان سیاسی کشورهای مختلف متواضعانه در خدمت رهبر معظم انقلاب حاضر میشوند؛ نلسون ماندلا رهبر مردم آفریقا وقتی خدمت حضرت آقا حاضر شد، دو زانو روی زمین نشست و خطاب به حضرت آیتالله خامنهای به زبان انگلیسی گفت «ای رهبر من».
👇👇👇
http://eitaa.com/
joinchat/1808334850C376c93417b
📚 تدریس و تألیف معظم له
✅مقام معظم رهبری علاوه برمشاغلی که از زمان طاغوت تاکنون داشتند کتب ارزنده ای در زمینه های دینی ،سیاسی واجتماعی تألیف نمودند که با مراجعه به آنها شخصیت علمی ایشان تا حدود زیادی مشخص می شود. همچنین ایشان کتب مهمی از جمله کتاب صلح امام حسن(علیه السلام) را ترجمه نمودند. معظم له از سن 25 سالگی در حوزه علمیه مشهد به تدریس سطوح عالیه و تفسیر مشغول بودند که به تدریج تدریس را به سمت جوانان تشنه معارف اسلامی در دانشگاه و عموم اقشار مردم در جلسات عمومی کشاندند.
💠تالیفات:
1ـ طرح کلى اندیشه اسلامى در قرآن.
2 ـ از ژرفاى نماز
3 ـ گفتارى در باب صبر
4ـ چهار کتاب اصلى علم رجال
5 ـ ولایت
6ـ گزارش از سابقه تاریخى و اوضاع کنونى حوزه علمیه مشهد.
7ـ زندگینامه ائمه تشیع (چاپ نشده)
8 ـ سیره امام سجاد «علیه السلام»
9ـ وحدت و تحزّب
10ـ هنر از دیدگاه آیت الله خامنهای
11ـ درست فهمیدن دین
12- عنصر مبارزه در زندگى ائمه «علیهم السلام»
13- روح توحید، نفى عبودیت غیر خدا
14- ضرورت بازگشت به قرآن
15- درسهایی از نهج البلاغه
16- پیشواى صادق
17- امام رضا «علیه السلام» و ولایتعهدى
18– حدیث ولایت (مجموعه پیامها و سخنان ایشان که تا کنون 9 جلد آن چاپ شده است.)
19 - پیرامون عزاداری عاشورا
20– درر الفوائد فی اجوبة القائد
22- الجهاد (درس خارج معظم له) و ...
💠ترجمه
1ـ صلح امام حسن (ع) ، تألیف راضى آل یاسین.
2ـ آینده در قلمرو اسلام ، تألیف سید قطب.
3ـ مسلمانان درنهضت آزادى هندوستان،تألیف عبدالمنعم نمرى نصرى.
4ـ ادعانامه علیه تمدّن غرب، تألیف سید قطب .
👇👇👇👇👇
@rahbar_com
آقا زادهای که حتی به قدر نشستن روی صندلی خالی هم از آقازادگیاش استفاده نمیکند.
(فرزند امام خامنهای دردیدار جمعی از شعرا و مداحان خراسان)
http://eitaa.com/
joinchat/1808334850C376c93417b
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
زندگی امام خامنه ای و فرزندان👇👇
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
http://eitaa.com/
joinchat/1808334850C376c93417b
🚨 #ويژه ؛ انتشار نخستين بار
📹ببينيد| روايت رهبر انقلاب از برنامه يک روز كاری خود👆👆
🌑ساعت بيداری
🌒شروع به درس گفتن
ديدارها و امور كاري
🌑ساعت خواب
🌹پنجشنبهها؛ #زندگینامه_رهبرانقلاب
☑️ http://eitaa.com/
joinchat/1808334850C376c93417b