eitaa logo
Rahnama99
143 دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
3.6هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸گلوله‌های لاستیکی که توسط پلیس آمریکا علیه معترضان استفاده می شود خطرناک هستند: این گلوله‌های لاستیکی هسته‌ای فلزی دارند که می‌تواند صدمات جدی ایجاد کند و حتی مرگ دانشجویان نیز شود. ✔️متاسفانه در حال حاضر پلیس آمریکا از این سلاح ها علیه دانشجویان معترض حامی فلسطین دارد استفاده می کند.
📸خون شهدا گریبان آمریکا را گرفت
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لشگرکشی پلیس آمریکا با ادوات نظامی به دانشگاه‌ها برای سرکوب تجمعات دانشجویی معترض به نسل‌کشی در فلسطین.
📸متن و عکسی که صهیونیست‌ها را در شبکه‌های اجتماعی عصبانی کرده است ✔️یکی از کاربران انگلیسی زبان توئیتر نوشت: این اتوبوس ۸۰ سالش است. پیرتر از اسرائیل. هنوز در رام‌الله است. قدیمها از آنجا به بیت‌المقدس و عمان و بیروت و دمشق و قاهره و جاهای دیگر مسافر می‌برد.
⭕️پایان بدون نتیجه مذاکرات آتش‌بس 🔹منابع مصری از پایان مذاکرات روز شنبه آتش‌بس در قاهره مصر، بدون دستیابی به توافق خبر دادند. 🔸تلویزیون المیادین به نقل از مقاومت فلسطین علت دست نیافتن به توافق را مخالفت‌های رژیم صهیونیستی با پایان حملات اعلام کرده است. 🔹جنبش حماس اعلام کرد؛ اگر توافق به آتش‌بس دائم و پایان جنگ منجر نشود، در هیچ شرایطی آن را امضا نخواهد کرد. 🔸رژیم اشغالگر در تلاش است به چارچوب توافقی دست یابد که فقط اسرای خود را بازگرداند بدون اینکه تجاوز را متوقف کند. 🔹مذاکرات قاهره برای توقف تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه و آزادی اسرای صهیونیست، از چند روز پیش در جریان است و رئیس سازمان سیای آمریکا هم برای شرکت در گفتگوها در قاهره حضور دارد.
⭕️دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولت درحال توسعه شد 🔹 صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد دولت ایران در سال گذشته کم خرج‌ترین دولت در میان ۳۸ کشور درحال توسعه با درآمد متوسط بوده است. 🔸 این نهاد بین‌المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای درحال توسعه با درآمد متوسط است.
⭕️ادامه صادرات نفت جمهوری آذربایجان به اسرائیل از طریق ترکیه 🔘 یک پایگاه خبری اقتصادی اسرائیلی در گزارشی نوشت که علی‌رغم قطع روابط اقتصادی ترکیه با اسرائیل، اما جمهوری آذربایجان همچنان نفت خود را از طریق ترکیه به فلسطین اشغالی صادر می‌کند.
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥همان دانشجوی موافق اسراییل و مخالف تجمع علیه کشتار مردم فلسطین! ✔️از اتفاق در‌نقش‌ها و رنگ‌های مختلف پای ثابت اینترنشنال هم هست! 🔹این یعنی توی دانشگاه‌های آمریکا حتی نتوانستند یک نفر از مردم عادی را همسو با سیاست‌های خودشان پیدا کنند.
🗓 دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳