eitaa logo
Rahnama99
142 دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
3.6هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️تبلیغات ۶ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز شد 🔹براساس قانون انتخابات ریاست‌جمهوری تبلیغات انتخابات به‌طور رسمی از امروز آغاز و تا ۲۴ ساعت مانده به انتخابات ادامه خواهد داشت.
⭕️ آمریکا شانه به شانه صهیونیست‌ها در جنایت حضور دارد 🔹خبرگزاری فلسطینی «معا» نوشت، یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با «نیویورک‌تایمز» اظهار داشت، یک تیم از مسئولان آمریکایی بازیابی گروگان‌های مستقر در اسرائیل به ارتش این رژیم برای نجات چهار اسیر با ارائه اطلاعات و سایر پشتیبانی‌های لجستیکی کمک کرده است. 🔸به گفته یک مقام آگاه صهیونیستی، «تیم‌های جمع‌آوری و تحلیل اطلاعاتی از ایالات متحده و بریتانیا در طول جنگ در اسرائیل حضور دارند تا به اطلاعات اسرائیل در جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به گروگان‌ها کمک کنند.» 🔹ارتش رژیم صهیونیستی عصر دیروز از بازگرداندن چهار اسیر خود پس از گذشت بیش از هشت ماه از جنگ ویرانگر غزه و پس از انجام یک عملیات خونین در مرکز نوار غزه که به شهادت بیش از 220 شهروند فلسطینی و مجروحیت بیش از 420 نفر دیگر منجر شد، خبر داد.
⭕️بیانیهٔ خانوادهٔ شهید حاج قاسم سلیمانی در آستانهٔ چهاردهمین دورهٔ ریاست‌جمهوری ▫️در آستانهٔ چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خانوادهٔ شهید سلیمانی بنابر وظیفهٔ اجتماعی خود، نکاتی را فروتنانه خدمت ملت عزیز ایران تقدیم می‌کند: ✔️الف: حضور و مشارکت پرشور ملت ایران می‌تواند ضمن خنثی کردن توطئه‌های آشکار و پنهان دشمنان، افزایش همبستگی اجتماعی و تقویت وحدت ملی را همراه داشته باشد. ✔️ب: نامزدهای محترم این انتخابات که می‌بایست متعهد به خدای متعال، اسلام عزیز و قانون اساسی باشند، بهتر است برای هرچه سالم‌تر برگزار شدن این انتخابات، از درگیری‌های تنش‌زا، بیهوده و بی‌حاصل خودداری کنند. ✔️ج: چنانچه نامزدها، طرفداران و علاقه‌مندان آنان قصد دارند در این رقابت از شهید عزیزمان سخن بگویند، ‌توجه خود را معطوف به تبیین اندیشه، اصول و مبانی مکتب حاج قاسم کنند و از بیان سخنان نادرست، پرهیز نمایند. ✔️شهید سلیمانی سرمایه‌ای ملی و فراجناحی است؛ مردم نیز ایشان را با این ویژگی می‌شناسند و انتظار دارند در رقابت‌های انتخاباتی، این مهم ملاحظه و رعایت شود
🗓 دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳
⭕️روزمان را با قرآن آغازکنیم ▫️خدای ما با ماست طه 🔹قالَ لَا تَخَافَا إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ 🔸ﺧﺪﺍ ﻓﺮﻣﻮﺩ : ﻧﺘﺮﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻢ [ ﺳﺨﻦ ﺍﻭ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ]ﻣﻰ ﺷﻨﻮم ﻭ [ ﺍﻋﻤﺎﻟﺘﺎﻥ ﺭﺍ ] ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻢ .(٤٦) ▫️بیانات رهبر معظم انقلاب۱۳۹۵/۹/۳ 🔹ببینید! من یک مثال برای شما از قرآن و از تاریخ قرآنی بزنم: خدای متعال موسی و هارون را مأمور کرد که بروند به سراغ فرعون، خب خیلی کار عظیمی بود که دو نفر آدمِ تنها، بروند به مقابله و معارضه‌ی با یک قدرت عظیمِ آن روز؛ قدرت فرعونی یک قدرت بسیار عظیمی بود -از لحاظ سیاسی، از لحاظ اجتماعی، حتّی از لحاظ نفوذ در مردم، از لحاظ تأسیسات اداری‌، که تفاصیلی دارد قدرت فرعونی- یک چیز عجیبی بود فرعون؛ یک قدرت مستبدِ فعّال‌مایشاء؛ با آن همه امکانات؛ خدای متعال دو نفر را مأمور میکند که بروید شما با این آدم معارضه کنید و مبارزه کنید. حضرت موسی عرض کرد پروردگارا! ممکن است برویم، ما را مثلاً بکشند، به قتل برسانند، کارمان نصفه‌کاره بماند -از کشتن نمیترسیدند، گفتند کار نصفه‌کاره میمانَد- قالَ لا تَخافا إِنَّنی مَعَکُما اَسمَعُ وَ اَرىٰ‌،[خدا گفت] من با شما هستم. ببینید معیّت الهی این است: اِنَّنی‌ مَعَکُما اَسْمَعُ وَ اَرىٰ. اینکه خدا میگوید «إِنَّ اللهَ مَعَ الَّذینَ اتَّقَوا» -که من عرض میکنم اگر من و شما تقوا داشته باشیم خدا با ما است- این معیّت الهی و با ما بودنِ خدا، معنایش این است که میتوان دو نفر آدم تنهایِ دست خالی را فرستاد به جنگ یک فرعون. 🖊رجبعلی بازیاد
⭕️دولت شهید رئیسی؛ الگوی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 🔹شهید آیت‌الله رئیسی پس از پایان دهه ترسناک ۹۰ به ریاست جمهوری رسید. بعد از یک دهه شیوه غلط مدیریت کشور با سقوط آمارهای اقتصادی و نارضایتی مردم همراه بود. شیوه مدیریتی شهید رئیسی، حضور میدانی در مشکلات و نظارت ستادی توأمان بود. او همچنین با گره نزدن مشکلات اقتصادی به اخم و لبخند طرف خارجی تلاش کرد شرطی شدن اقتصاد را که تبدیل به اصل مهمی در دهه ۹۰ شده بود، در هم بشکند و با یک دیپلماسی اقتصادی و انجام کارهای بی‌نظیری مانند ایجاد ارتباط دوباره با کشورهایی مانند عربستان سعودی، سودان و مصر، ایران را از انزوای اقتصادی در منطقه غرب آسیا خارج کند. سیاست اقتصادی دولت شهید رئیسی چند اصل مهم دارد که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید به آنها توجه ویژه کنند. با توجه به تجربه موفق شهید رئیسی در نظر مردم، نامزدی که بتواند این چند شاخصه را برای مردم تبیین و وعده تحقق آنها را بدهد، قطعا مورد اقبال جامعه ایران قرار خواهد گرفت.
⭕️فراز و فرود سیاست تثبیت؛ حذف اسمی و رسمی ارز ۴۲۰۰ 🔹طبق اخبار به دست آمده قیمت دلار که در سایت بانک مرکزی تا مدت‌ها همچنان ۴۲۰۰ تومان درج شده بود به‌تازگی تغییر کرده و معادل ۳۷ هزار تومان شده است. بانک مرکزی در پاسخ به انتقادات مختلفی که در خصوص چرایی این اقدام مطرح شده، به نکات متعددی اشاره کرد. البته می‌توان دلایل منطقی و سیاستی مناسبی را برای این اقدام ذکر کرد. 🔸در واقع باید گفت این نرخ موزون است و جنبه معاملاتی ندارد؛ نرخ موزون بر مبنای حجم معاملات ارزی انجام‌شده در یک ماه گذشته با نرخ‌های اعلامی در سامانه معاملات الکترونیک ارز (ets) در حوزه حواله، اسکناس و حواله کالاهای اساسی و ضروری محاسبه می‌شود و می‌شود گفت جنبه عملیاتی صرف ندارد. به همین دلیل هم نرخ اعلامی، صرفاً یک نرخ محاسباتی و نمایه‌ای است و نرخ معاملاتی جدید محسوب نمی‌شود.
⭕️دکترین جدید مقاومت 🔹حمله به ناو هواپیمابر آیزنهاور یعنی هدف قرار دادن یک پایگاه هوایی متحرک روی دریا که اگر برجک یا باند این ناو را هدف قرار دهند عملاً این ناو مهم کارایی خود را از دست می‌دهد و از پا انداختن این ناو یک حرکت جدی و استراتژیک از سوی انصارالله یمن محسوب می‌شود. 🔸ضربه وارد کردن به ناو آیزنهاور ، افزون بر اینکه یک ضربه نظامی است، یک ضربه ابهتی و حیثیتی نیز محسوب می‌شود در واقع با این عملیات، حیثیت آمریکا خدشه‌دار شده است. مقامات ایالات متحده مانند بلینکن و سالیوان با مقامات قطری تماس‌هایی را برای توقف جنگ در غزه برقرار کرده‌اند تا با پایان یافتن جنگ، آتش‌باری انصارالله نیز در دریای سرخ و دریای عمان متوقف شود و همه این تلاش‌ها به‌دلیل مهم بودن موضوع در اختیار گرفتن ناو آیزنهاور توسط یمن است.
⭕️جنگ غزه، چالش « بایدن» در انتخابات نوامبر 🔹نظرسنجی‌ها و به خصوص نظرسنجی اخیری که CNN اخیرا درباره موضع بایدن در جنگ اسرائیل و غزه انجام داد، نشان داده است ۲۸‌درصد با موضع‌گیری بایدن و رویکرد او موافقند، در حالی که ۸۱درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی رویکرد بایدن را رد می‌کنند. در میان کسانی که موضع او را رد کرده‌اند، ۷۱‌درصد جزو حامیان حزب دموکرات و ۵۲‌درصد طرفدار حزب جمهوری‌خواه هستند. این نظرسنجی بد‌ترین میانگین بایدن در بین نظرسنجی‌ها بوده است. 🔸از الان تا نوامبر پیش رو که زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست، عوامل مختلفی بر سیاست منطقه‌ای و بین‌المللی آمریکا اثر خواهد گذاشت و گرایش‌ها و ملاحظات انتخاباتی ممکن است بالاو پایین زیادی را تجربه کند، اما جنگ غزه و پیامد‌های آن یکی از عنوان های برجسته‌ای خواهد بود که در آثار و جلوه‌های آن، به وضوح بر رأی‌دهندگان اثر خواهد گذاشت و از جمله عناوین اصلی و ملاحظاتی خواهد بود که آرای رأی‌دهندگان، مخصوصاً رأی‌دهندگان قشر جوان را تعیین می‌کند.
⭕️چهار اصل برای انتخابات 8 تیر 🔹یکی از موضوعاتی که آیت الله شهید، سید ابراهیم رئیسی در فضای سیاسی جمهوری اسلامی بار دیگر سر دست گرفت و مظهر و تبلور آن شد، سیاست ورزی اخلاق‌مدارانه بود، آقای رئیسی چه در انتخابات ۱۳۹۶، چه در انتخابات ۱۴۰۰، در مناظرات انتخاباتی با وجود همه تخریب‌ها و تهمت‌ها چنان رفتار کرد که روزهای پس از شهادت ایشان تصاویر و فیلم برخوردهای ایشان در فضای مجازی منتشر و میلیون‌ها بار دیده و تحسین شد. سلوکی که در دوران ریاست جمهوری نیز شهید جمهور آن را حفظ کرد تا آنجا که رهبر انقلاب در دیدار با مردم در مرقد امام راحل فرمودند:« بعد از فقدان این عزیز، من دیدم تقریباً همه‌ی روزنامه‌ها، همه‌ی مطبوعات، در فضای مجازی، اشخاص گوناگون از جریان های مختلف، از خدمات او و تلاش های شبانه‌روزی او حرف می زنند، از او تمجید می‌کنند، تعریف می‌کنند؛ دلم سوخت؛ دلم برای رئیسی سوخت؛ [بعضی از] اینها در زمان حیات او حاضر نبودند یک کلمه از این حرف ها را بگویند؛ در زمان حیات او این برجستگی‌ها را میدیدند اما کتمان می کردند، بلکه عکس آن را می گفتند و او را می‌آزردند. البته او غالباً جواب نمیداد اما گاهی پیش من می‌آمد و مقداری شکایت می کرد. » مردم انتظار دارد نامزدهای انتخاباتی و منتخب مردم در ۸ تیرماه بر همان سلوک قدم بردارند.