⭕️روایت ترورِ «علم»
🔹«رخنه» نام یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی علی غفاری و تهیهکنندگی مهدی شفیعی محصول سال (۱۴۰۱_۱۴۰۳) است. سریال رخنه، از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ به عنوان اولین محصول همکاری مشترک بین وزارت دفاع با سازمان صدا و سیما، از شبکه یک سیما در حال پخش است. قصه رخنه پیرامون تلاش دشمن برای ترور یک دانشمند کشورمان است که در زمینه موشکهای ماهوارهبر و فضایی تحقیق میکند، اما شخصیت اصلی داستان عباس مقدم است که هم شوهر خواهر دانشمند موشکی دکتر ناصر مهرآور است و هم مسئول امنیت و حفاظت از جان او. سریال از ابتدا به دلیل انتخاب بازیگران کاربلد مانند رامتین خداپناهی، نادر فلاح و مریم کاویانی جذابیت اولیه خود برای این که مخاطب شبکه را عوض نکند، دارد.
🔸با تمام این ضعف ها، قطعا سریال رخنه سریال جذابی است و توانسته نمره قبولی بگیرد؛ به خصوص کارگردانی اش و بدون شک بیشتر سوالات و نقدهایی که نسبت به سریال وجود دارد، متوجه نویسنده سریال است که بهتر بود پیش از نوشتن داستان، نسبت به عملیات های تروریستی و ساز و کار امنیتی و حفاظتی داشمندان، تحقیقات بیشتری می کرد. با این حال هر چند در سال های اخیر ساخت چنین سریال هایی - همان طور که پیش از این هم اشاره کردیم - کم نبوده است اما با توجه استقبال صورت گرفته از رخنه، به نظر میرسد هنوز هم مردم به تماشای این چنین آثار ملی تمایل نشان می دهند.
🔹بویژه اینکه دشمن از سال 1388 و با ترور شهید دکتر علیمحمدی، شمشیر را از رو بسته و از پوسته به ظاهر متمدنانه خودش بیرون آمده است! ترور دانشمندان سرافرازی همچون شهیدان علیمحمدی، شهریاری، رضایینژاد، احمدیروشن و فخریزاده و تهدید به ترور بسیاری از نخبگان علمی این مرز و بوم، آنهم در سایه سکوت مدعیان حقوق بشر در مجامع بینالمللی، از جمله حقایقی است که مردم حق دارند درباره آنها بیشتر بدانند؛ بنابراین، ساخت سریالهایی مانند «رخنه» - با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت داستان – از ضرورتهای انکارناپذیر برای امروز است.
⭕️4 استعفا در رژیم صهیونیستی طی کمتر از یک ساعت!
🔹4عضو نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی در مخالفت با سیاستهای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم در کمتر از یک ساعت استعفا کردند.
«بنی گانتز» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی رسما استعفای خود را از این کابینه اعلام کرد و خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام شد. وی نتانیاهو را مانعی برای پیروزی در این جنگ توصیف کرد.
🔸 «گادی آیزنکوت» عضو کابینه جنگ اسرائیل هم از این کابینه استعفا کرد. وی در بیانیهای گفت: ورود ما به کابینه به دستاوردهای زیادی کمک کرد اما اخیرا شاهد بودهایم که تصمیمات اتخاذ شده لزوما با انگیزه اصلاح اسرائیل نبوده است. آیزنکوت طی کنفرانسی مطبوعاتی با بیان اینکه تصمیم خروج از کابینه پیچیده و دردناک است، گفت: نتانیاهو مانع از تحقق پیروزی واقعی میشود.
«حیلی تروپیر» از حزب اردوگاه حکومتی پس از استعفای بنی گانتز رئیس این حزب و گادی آیزنکوت عضو دیگر آن از کابینه جنگ استعفا کرد.
🔹«آوی روزنفلد» فرمانده لشکر غزه در ارتش رژیم صهیونیستی نیز در پیامی به روسای شهرکهای صهیونیستنشین مجاور باریکه غزه تاکید کرد که در ماموریتش برای دفاع از شهرکهای مجاور غزه شکست خورده و به خاطر همین از سمت خود استعفا میکند.
📸رهبر معظم انقلاب اسلامی:
ملت ایران به رئیس جمهور فعال ، پرکار، آگاه ، معتقد به مبانی انقلاب احتیاج دارد
#انتخابات
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
⭕️تحلیل اقدام شورای نگهبان در تایید ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری
▫️تایید صلاحیت ۴ نامزد اصولگرا ( جلیلی، قالیباف، قاضی زاده هاشمی و زاکانی ) و یک نامزد میانه رو ( پورمحمدی) و یک نامزد اصلاح طلب ( پزشکیان) حاوی چند نکته است :
🔹شورای نگهبان تحت فشار و برای خوش آمد جریانات سیاسی، حتی دولتمردان، کسی را تایید صلاحیت نمی کند.
🔸شورای نگهبان از همه طیف های معتقد به نظام و قانون اساسی نامزد تایید کرده است.لذا پیش بینی یک انتخابات پرشور می شود.
🔹به ظاهر افراد بیشتری از اصولگرایان تایید شده اند و شاید گفته شود که شورای نگهبان هوای این جریان را بیشتر دارد. اما تعدد نامزدها در عین منافعی که دارد، اما ضررهایی دارد که از منافعش به مراتب خطرناک تر است و کار اجماع را برای آنها سخت و ضروری خواهد کرد.
🔸تایید صلاحیت دکتر پزشکیان نشان از آن دارد که شورای نگهبان نگاه فراجناحی دارد.حالا باید منتظر بود تا ببینیم که آیا پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان در انتخابات شرکت خواهند کرد یا خیر؟
🔹عدم تایید صلاحیت افرادی مثل لاریجانی و احمدی نژاد و جهانگیری نشان از آن دارد که این افراد نسبت به سال ۱۴۰۰ هیچ تغییری نکرده اند.
🖊سعید میرزایی