25.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رویای "آی مِک"
🔹 آی مِک؛ یا همان کریدور هند-خاورمیانه-اروپا، یک ایده آمریکایی- اسرائیلی است که قرار است هند را از طریق امارات متحده عربی، عربستان و اردن، به اسرائیل و سپس به اروپا وصل کند، حالا با شکل گیری شرایط جدید در غرب آسیا و آتش جنگی که دامن رژیم صهیونیستی را فراگرفته، سرنوشتی نامعلوم پیدا کرده است.
🔗دریافت و مشاهده با کیفیت اصلی
https://aparat.com/v/iou08c9
⭕️امیر نصیرزاده وزیر دفاع: خسارات حمله اسرائیل را ترمیم کردیم
🔹در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، خسارتی جزئی به ما وارد شد که بلافاصله با بهرهگیری از دانش و قدرت علمی خودمان آن را ترمیم و جایگزین کردیم، در حالی که اگر این توان ناشی از علم، در اختیار دیگران بود، هرگز به ما اجازه این کار را نمیدادند.
⭕️ اسرائیل: اگر بشار اسد از ایران و حزب الله حمایت کند، او را سرنگون می کنیم
🗞 روزنامه ایران نوشت:
🔹 شبکه آی24 نیوز رژیم صهیونیستی مدعی شد که اسرائیل بشار اسد را تهدید کرد تا از حمایت خود از ایران دست بکشد.
🔸براساس این گزارش رژیم صهیونیستی در پیامی به اسد تهدید کرده است اگر به حمایت از ایران و حزبالله ادامه دهد دولت سوریه را سرنگون خواهد کرد، از سوی دیگر، به رئیسجمهور سوریه پیشنهاد شد که در صورت عدم حمایت از حزب الله، روابطش با کشورهای عربی بهبود مییابد.
⭕️آیا ناامنی روانی خطرناکتر از ناامنی واقعی در جامعه است؟
🔹پاسخ به این سوال فوق الذکر به سادگی "بله" یا "خیر" نیست و بستگی به شرایط و چارچوب مورد نظر دارد. هر دو نوع ناامنی، واقعی و روانی، میتوانند پیامدهای منفی و خطرناکی برای افراد و جامعه داشته باشند، اما ماهیت و نحوه بروز آنها متفاوت است.
🔸ناامنی واقعی: به معنای تهدیدات فیزیکی و ملموس برای امنیت افراد و جامعه است، مانند جرم و جنایت، جنگ، فقر، بلایای طبیعی و ... این نوع ناامنی به طور مستقیم بر سلامت و امنیت فیزیکی افراد تأثیر میگذارد و میتواند به آسیبهای جسمی و حتی مرگ منجر شود.
🔹ناامنی روانی: به معنای احساس عدم امنیت و ترس درونی افراد در برابر تهدیدات واقعی یا خیالی است. این احساس میتواند ناشی از عوامل مختلفی مانند بمباران اطلاعات جعلی و منفی، عدم اطمینان به آینده، مشکلات اقتصادی، تبعیض، عدم عدالت اجتماعی و ... باشد. ناامنی روانی میتواند به مشکلات روحی و روانی مانند اضطراب، افسردگی، پارانويا و ... منجر شود.
▫️مقایسه خطرناکی:
🔸 ناامنی واقعی به طور مستقیم و ملموس به سلامت و امنیت فیزیکی افراد آسیب میرساند. این نوع ناامنی میتواند به سرعت به خشونت و درگیری منجر شود و پیامدهای فاجعهباری برای جامعه داشته باشد.
🔹ناامنی روانی میتواند به تدریج و به طور پنهان به سلامت روان افراد آسیب برساند. این نوع ناامنی میتواند منجر به مشکلات روحی و روانی شود که بر عملکرد افراد در زندگی شخصی، اجتماعی و حرفهای آنها تأثیر میگذارد.
▪️در برخی موارد، ناامنی روانی میتواند خطرناکتر از ناامنی واقعی باشد:
🔸ناامنی روانی میتواند به بیثباتی اجتماعی و سیاسی منجر شود: احساس عدم امنیت و ترس درونی میتواند افراد را به سمت افراطگرایی و خشونت سوق دهد و به بیثباتی اجتماعی و سیاسی منجر شود.
🔹ناامنی روانی میتواند به کاهش اعتماد به نفس و امید به آینده منجر شود: احساس عدم امنیت و ترس میتواند افراد را از تلاش برای بهبود شرایط خود و جامعه منصرف کند و به کاهش اعتماد به نفس و امید به آینده منجر شود.
🔸 ناامنی روانی میتواند به افزایش رفتارهای پرخطر منجر شود: افراد در شرایط ناامنی روانی ممکن است به دنبال راههای نادرست برای مقابله با ترس و اضطراب خود باشند که میتواند به افزایش رفتارهای پرخطر مانند اعتیاد به مواد مخدر، سیگار و الکل منجر شود.
🔹در نهایت، میتوان گفت که هر دو نوع ناامنی، واقعی و روانی، خطرناک هستند و میتوانند پیامدهای منفی برای افراد و جامعه داشته باشند. اما در برخی موارد، ناامنی روانی میتواند به دلیل تأثیر تدریجی و پنهان خود بر سلامت روان افراد و جامعه، خطرناکتر از ناامنی واقعی باشد.
🔸نکته مهم: برای مقابله با هر دو نوع ناامنی، واقعی و روانی، نیاز به اقدامات پیشگیرانه و مداخلهای جامع و موثر است. این اقدامات باید شامل ارتقای امنیت فیزیکی افراد و جامعه، ارتقای سلامت روان افراد، ایجاد عدالت اجتماعی و اقتصادی و تقویت اعتماد به نفس و امید به آینده باشد.
🖊 سید علیرضا آلداود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش شبکه کان رژیم صهیونیستی از افزایش مشکلات روانی و اعتیاد در ارتش رژیم اشغالگر!
🔹علائم سندرم استرس و اختلالات ناشی از فشار روانی به خاطر جنگ در سراسر جامعه اسرائیل مخصوصا نظامیان ارتش در حال افزایش است که این امر باعث روی آوردن آنها به انواع اعتیادها شده است!