eitaa logo
Rahnama99
137 دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
3.5هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️کانال های تلگرامی و احیای حکمرانی ریال 🔹هفته گذشته رئیس بانک مرکزی، به نقش کانال‌های تلگرامی در بازار ارز اشاره داشت و گفت: «کانال‌های تلگرامی به بازار ما علامت می‌دهند و صرافی‌ها حتی در ساعاتی که معامله‌ای آغاز نشده، از روی آن نرخ دلار را تعیین می‌نمایند.» 🔸متأسفانه، سیاست‌گذاری‌های نادرست، مرجعیت بازارگردان را در نظام ارزی به حداقل رسانده و به نظر می‌رسد این مرجعیت با حضور کانال‌های تلگرامی نرخ ارز، به سختی قابل احیا باشد. این کانال‌ها محصول تضعیف حاکمیت ریال در مقابل دلار هستند. در واقع، این کانال‌ها زمانی گسترش یافتند که ناموس اقتصادی کشور، یعنی ریال در قالب سازکاری نادرست به خارج از کشور گره خورد. در دوره‎ای که قرار شد کشور با سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از دولتی بودن به خصوصی بودن حرکت کند، در پایین دست، قوانینی حکم فرما شد که به مرور، شاهرگ حیاتی کشور را به خارج گره زد. این موضوع چنان اهمیت داشت که در ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ مستقیماً مورد خطاب رهبری حکیم قرار گرفت. در آن جلسه ایشان فرمودند: «این باید مشخّص بشود؛ یعنی فلان شرکت بزرگ، که متعلّق به دولت هم هست، مواد اولیه‌اش هم داخلی است که قیمت محصول خودش را با دلار تلگرامی، [یعنی] همین قیمت‌های جعلی دلار که از طرف دشمن هدایت می‌شود، تطبیق می‌کند؛ چرا؟ چرا شما به دلار حاکمیت می‌دهید؟ چرا برای ریال رقیب را تقویت می‌کنید؟» 🔹این توصیه‌های حکیمانه یک مسیر کلی را پیش روی دولت‌ها قرار می‎دهد و آن، این است که اولاً یک بار دیگر باید سازکار قیمت‌گذاری مواد اولیه را تحلیل و تجزیه کرد.‌ چه اینکه بسیاری از کارشناسان اقتصادی نسبت به این سازکار نقدهای جدی دارند. ثانیاً هر کانونی در اقتصاد که موجب تضعیف ریال شود، باید ریشه‎کن شود. نقطه ثقل این کانون، فعالیت‎های نامولد است؛ از طلا و رمزارز گرفته تا هر کالای واسطه‎ای و سرمایه‌ای که محلی برای فعالیت نامولد باشد. باید اقتدار دولت در همه بازارها، از جمله بازار طلا احیا شود، نه اینکه دولت بعد از وضع یک قانون درست و اصولی، از خواسته به حق خود عقب‎نشینی کند‌. 🔸دیدیم که آمریکایی‎ها در دوره‌ای برای اینکه دلار را تقویت کنند، طلا را که رقیب دلار در کشورشان بود، در کشورشان جمع کردند برای اینکه طلا در دست مردم نباشد. هم اکنون نیز قوانین رمزارزها را به گونه‌ای مدیریت می‌کنند که باعث تضعیف دلار نشود. 🔹بنابراین، احیای حکمرانی ریالی دولت از مسیر بازنگری یا بازاندیشی در برخی سازکارهای قیمت‎گذاری گذشته، تشدید قوانین کنترل و نظارت بر بازارهای نامولد، اشرافیت کامل بر جریان ارز و کاهش سهم دلار در تجارت خارجی (پیمان‎های پولی دوجانبه) عبور می‌کند.
🎥یمن قهرمان باز هم خواب را بر چشم حرامیان صهیون، حرام کرد. 🔹 تصاویری از حمله موشکی انصارالله یمن به تل آویو و حیفا و... در اراضی اشغالی 🔸با شنیدن صدای آژیر خطر و مشاهده موشک‌های یمنی در آسمان تل‌آویو، دو میلیون شهرک‌نشین صهیونیست به پناهگاه رفتند. 🔹حملات بامداد امروز انصارالله به سرزمین های اشغالی از لحاظ کیفیت و کمیت از حملات قبلی سطح بالاتری داشت و تا کنون حداقل ۸ اصابت موشک اعلام شده است. البته تا ساعاتی دیگر بیانیه نیروهای مسلح یمن ابعاد حمله را مشخص خواهد کرد.
19.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اسیر صهیونیست: اسرائیل به دنبال کشتن ماست 🔹 گردان‌های قسام، فیلمی از «لیری‌ الباج» منتشر کرد که بیش از ۴۵۰ روز است در غزه در اسارت به سر می‌برد. 👤لیری الباج‌ خطاب به نتانیاهو و کابینه او گفت: 🔹 از کابینه اسرائیل می‌پرسم، واقعا از شما می‌خواهم این سوال رو بپرسم، آیا شما به دنبال کُشتن ما هستید؟ 🔸 اگر نزدیکان شما در اسارت بودند آیا جنگ باز هم ادامه می‌یافت؟ 🔹 ما در فهرست اولویت‌های کابینه اسرائیل و ارتش‌مان قرار نداریم. 🔸زنده ماندن ما منوط به عقب‌نشینی ارتش اسرائیل و نزدیک نشدن به ماست. 🔹به چشمان پدرم نگاه کرده و بگویید که او و مادرم دخترشان را در آغوش نخواهند گرفت و بر سنگ قبر بنویسند که خون من به دست کابینه و ارتش ریخته شد. 🔸اسرائیل به دنبال کُشتن ماست، چطور می‌توان در زیر بمباران دیوانه‌وار روزانه در مکانی که پناهگاهی در آن وجود ندارد، زندگی کرد.
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دعوت به تحقیق و نوشتن درباره امام جواد، امام هادی و امام عسکری علیهم‌السلام توسط رهبر معظم انقلاب 🔹 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از اینکه در منابر و کتاب‌ها از حضرت جواد، حضرت هادی و حضرت عسکری علیهم‌السلام کم یاد میشود، بیان داشتند: شیعه در هیچ دوره‌ای به‌قدر دوره‌ی این سه امام از نظر کمیت و کیفیت گسترش نداشته است.
⭕️عالم برجسته اهل سنت: حشد الشعبی خلع سلاح نخواهد شد چون شرف و ناموس ماست! 👤شیخ خالد الملا رئیس جماعت علمای اهل سنت عراق: 🔹 شهیدان سلیمانی، ابومهدی و سید حسن نصرالله شهدای ما هستند. 🔸ابومهدی همواره می‌گفت اگر بمیرم یا شهید شوم، بگویید یک خدمتگزار از دنیا رفت. 🔹الحشد الشعبی منحل نخواهد شد به این دلیل که ماهیت تشکیل آن عقیده، تفکر، دین، اخلاق، شرف و ناموس ماست. ما از آن دست بر نخواهیم داشت.
📱 توئیت کاربر یمنی: 🔹ما در بین دو تهدید قرار داریم یکی از سوی پروردگار آسمان‌ها و زمین، پادشاه قدرتمند و مالک روز قیامت که آتش جهنم و عذاب در دنیا و آخرت در ید قدرت اوست و ما را تهدید کرده که اگر برادرانمان در غزه را یاری نکنیم، گرفتار عذاب او خواهیم شد. 🔸و دیگری از سوی طاغوت زمان و فرعون عصر، آمریکا که دارای سلاح‌ها، ارتش‌ها و حکومت‌های وابسته است. 🔹پس به نظر شما از چه کسی باید بیشتر ترسید؟! کدام راه را باید انتخاب کرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از تولد تا مرگ 🔹نسخه ی آزادی میپیچند برای مردمان برخی کشورها تا براندازی کنند، اما بعد از براندازی چه اتفاقی می افته؟
⭕️غرامت ۹۵ میلیون دلاری اپل به‌علت شنود مشتریان 🔹به گزارش رویترز، اپل متهم شده بود که دستیار صوتی‌اش موسوم به «سیری»، مکالمات خصوصی دارندگان گوشیِ آیفون را شنود کرده است. بعداز ثبت شکایت توسط مشتریان اپل، این شرکت پذیرفت ۹۵ میلیون دلار غرامت پرداخت کند. 🔸مالکان گوشی‌های تلفن همراه شکایت داشتند که اپل معمولاً مکالمات خصوصیِ آن‌ها را پس‌از فعال‌کردن ناخواستهٔ دستیار صوتیِ «سیری» ضبط می‌کند و این مکالمات برای اشخاص ثالث مانند ارائه‌دهندگان خدمات تبلیغاتی فاش می‌شود تا آن‌ها پیام‌های بازرگانی هدفمند برای افراد ارسال کنند.
⭕️ایران در برابر ترفندهای ترکیه و آذربایجان: نبردی برای مقابله با فشارهای اقتصادی و سیاسی 🔹در روز های اخیر، شاهد اقداماتی از سوی ترکیه و جمهوری آذربایجان بودیم که به محدودیت‌های ترانزیتی علیه کامیون‌های ایرانی و اعمال مالیات سنگین، زمینه‌ای را برای توقف و معطلی این کامیون‌ها در مرزها فراهم کرد. 🔸اسرائیل که همواره به‌دنبال کاهش نفوذ ایران در منطقه بوده، ممکن است از طریق ایجاد موانع اقتصادی و ترانزیتی، درصدد افزایش نارضایتی‌های داخلی و تضعیف جایگاه بین‌المللی ایران باشد. ترکیه و آذربایجان نیز با روابط نزدیک خود با اسرائیل، در راستای منافع مشترک، چنین سیاست‌هایی را علیه ایران دنبال کرده‌اند. 🔹راه‌حل برون‌رفت از بحران: 1️⃣ گسترش مسیرهای ترانزیتی جایگزین: توسعه و تقویت مسیرهای ترانزیتی جایگزین، مانند کریدور شمال-جنوب از طریق روسیه و آسیای مرکزی، می‌تواند به کاهش وابستگی به مسیرهای ترکیه و آذربایجان کمک کند. 2️⃣افزایش توانمندی‌های اقتصادی داخلی: با تمرکز بر افزایش تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات، ایران می‌تواند از فشارهای اقتصادی خارجی بکاهد و تاب‌آوری خود را در برابر تحریم‌ها و محدودیت‌ها افزایش دهد. 3️⃣تقویت ائتلاف‌های منطقه‌ای: همکاری و همگرایی بیشتر با کشورهای همسو در منطقه می‌تواند به تقویت موقعیت ایران در برابر تهدیدات خارجی کمک کند و از انزوای ایران جلوگیری کند. 💬این اقدامات می‌تواند به ایران کمک کند تا از این بحران با قدرت بیشتری خارج شود و موقعیت اقتصادی و سیاسی خود را در منطقه حفظ کند. 🖊حسین روحی
⭕️تایمز: در رهگیری موشک‌های ایرانی شکست خوردیم ▫️رسانه انگلیسی: 🔹انگلیس در برابر حملات موشک بالستیک «آسیب‌پذیر» است. 🔸بریتانیا قادر به رهگیری موشک‌ها در عملیات ایران علیه اسرائیل نبود. 🔹ایران دارای زرادخانه‌ای از حدود ۳۰۰۰ موشک بالستیک است که از جمله آنها عماد و قدر هستند. 🔸انصارالله یمن به تسلیحات دوربرد دسترسی پیدا کرده‌اند و مانند ایران موشک‌های بالستیکی را به اسرائیل شلیک می‌کنند. 🔹در حال حاضر بریتانیا واقعا در خطر قرار دارد.
⭕️ تولید، کلید مشکلات اقتصادی کشور 🔹طی سالهای اخیر مسئله تولید به صورت مکرر توسط رهبر معظّم انقلاب مورد تاکید و توجه قرار گرفته است. به‌طور مثال، ایشان در دیدار با اعضای محترم هیئت دولت چهاردهم فرمودند: 🔸کلید مشکلات اقتصادی کشور در تولید است؛ طرفِ عرضه. 🔹اگر ما بتوانیم تولید را پیش ببریم، مسئله‌ی تورّم حل میشود، مسئله‌ی اشتغال حل میشود، مسئله‌ی ارزش پول ملّی حل میشود. 🔸تولیدی که می تواند برای کشور خلق قدرت کند و دارای اهمیت است، تولیدی است که با محوریت صنایع کارخانه ای، ارزآور و دارای زنجیره ارزش منطقه ای محقق می شود. 🔹در واقع تمرکز باید روی صنایعی باشد که اولا کارخانه ای بوده و می تواند منجر به اشتغال و فعال سازی دیگر بخش های تولیدی شود؛ ثانیا بتوان از محل صادرات آن ارزآوری داشت و ثالثا بتوان با محوریت آن، با کشورهای مختلف و هدف، زنجیره ارزش شکل داد و در محیط بین المللی نقش آفرینی کرد.
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خونی که هدر نرفت 🔹 «دفاع از حرم» یک عنوانی است که در ایران، در بین مردم ما و جامعه‌ی ما، آن‌چنان جا افتاد که بهترین جانهای ما آماده شدند که بروند خودشان را برای آن فدا کنند؛ خونهای پاکی ریخته شد، جانهای عزیزی در این راه برای دفاع از حرم داده شد. یک عدّه‌ای ــ حالا من تعبیر بد نمیخواهم بکنم ــ از روی عدم تحلیل درست، عدم فهم درست، عدم شناخت لازم از مسائل، تصوّر میکنند و به زبان می‌آورند و شاید ترویج میکنند که با حوادث اخیر منطقه، خون هایی که در راه دفاع از حرم ریخته شد، هدر رفت! 🔗دریافت و مشاهده با کیفیت اصلی https://aparat.com/v/ewq7z90
⭕️ادعای جنجالی آمریکا؛ تسلیح یمن توسط چین 🔹رسانه‌های آمریکایی ادعا کرده‌اند که چین تسلیحات نظامی در اختیار یمن قرار داده تا این این کشور بتواند موشک‌های کروز برای هدف قرار دادن کشورهای خلیج فارس تولید کند. اما سیاست خارجی چین که بر بی‌طرفی و دیپلماسی اقتصادی استوار است، با این ادعاها تناقض دارد. چین همواره تلاش کرده تا روابط متوازن با همه طرف‌ها از جمله ایران، کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی حفظ کند. 🔸این ادعاها ادامه‌ای از تلاش‌های آمریکا برای توجیه شکست‌هایش در مهار مقاومت یمن است. واشنگتن پیش از این نیز ادعاهای مشابهی درباره حمایت نظامی ایران و روسیه از یمن مطرح کرده بود. این ادعاها، ابزارهایی برای مشروعیت‌زدایی از انصارالله و تحرکات نظامی علیه یمن هستند. 🔹با وجود فشارها و تحرکات نظامی آمریکا و متحدانش، یمن همچنان در مسیر مقاومت خود پایدار مانده است. حمایت از فلسطین و مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی بخشی از آرمان یمنی‌هاست که نقشی تعیین‌کننده در معادلات منطقه‌ای ایفا می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر برای استدلال سیاسی از تاریخ شاهد و "فکت" بیاوریم غیرقابل انکار خواهد بود. کلی گویی بس است، مورد به مورد بصورت جزیی و مصداقی باید اثبات شود. 👤
19.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرنوشت سوریه پسا اسد 🔹 یک سوالی که امروز در بین بسیاری از مخاطبین و دوست داران تحولان منطقه مطرح است چشم انداز تحولات سوریه چه خواهد بود. 🔗دریافت و مشاهده با کیفیت اصلی https://aparat.com/v/tjo2llp
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔘بسم الله الرحمن الرحیم 📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم ▫️ صفحه 166 قرآن کریم
2507575.mp3
4.1M
🎙 قرائت صفحه166 قرآن کریم
⭕️اوراسیا فرصتی برای اقتصاد ایران 🔹یکی از راه های کاهش اثرات تحریمی و ناکارآمد کردن تحریم ها را می توان افزایش مراودات تجاری و اقتصادی با کشورهایی دانست که عملا نظام تحریمی نمی تواند مبادلات تجاری میان ایران و این کشورها را دچار خدشه کند. همینطور افزایش و تعدد شرکای تجاری ایران و محدودن نبودن تبادلات اقتصادی به کشورهایی خاص یکی دیگر از راهکارهای ناکارآمد کردن تحریم هاست. در شرایط امروز اقتصاد ایران، پنج کشور اول از نظر حجم صادرات ایران در سال ۱۴۰۲ به ترتیب چین، امارات، ترکیه، عراق و هند هستند که هیچ کدام عضو اوراسیا نیستند. کل صادرات ایران اعم از نفتی و غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ حدود ۸۵ میلیارد دلار بود. میزان واردات اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا در سال ۱۴۰۲ حدود ۴۱۹ میلیارد دلار بوده است. این در حالی است که مجموع صادرات ایران به این اتحادیه در سال ۱۴۰۲ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار معادل کمتر از نیم درصد (۰.۴ درصد) کل واردات اتحادیه بوده است. 🔸اتحادیه اقتصادی اوراسیا از جنبه‌های مختلفی سهم قابل توجهی در اقتصاد جهان دارد. به‌طور مثال در شرایطی که جمعیت کشورهای این اتحادیه ۲.۳درصد از جمعیت جهان را شامل می‌شود، جمعاً بیش از ۲۰ درصد تولید گاز جهان در این اتحادیه انجام می‌شود. همچنین میزان تولید نفت اعضای این گروه ۱۴.۵درصد از کل تولیدات جهان است. این اتحادیه همچنین ۶.۱ درصد از غلات جهان و ۵.۳ درصد از شیر جهان را تولید می‌کند. حدود ۴ درصد از خطوط جاده‌ای و۳ درصد از خطوط ریلی جهان در کشورهای عضو این اتحادیه متمرکز شده است و نزدیک به ۸۵ درصد از جمعیت کشورهای این اتحادیه به‌ طور مستقیم به اینترنت دسترسی دارند. همچنین ۴.۳ درصد از فولاد جهان در کشورهای عضو این اتحادیه تولید می‌شود و جمع کل تولید ناخالص داخلی کشورهای آن، در حال حاضر رقمی بالغ بر ۲۳۹۱میلیارد دلار است که ۳.۲ درصد از کل تولید ناخالص داخلی جهان را شامل می‌شود. این ارقام نشان می‌دهد که همکاری ایران با کشورهای عضو این اتحادیه می‌تواند ظرفیت‌های تجاری ایران را به شکل مطلوبی افزایش دهد.
⭕️چرا بازار ارز دچار نوسان شد؟ 🔹با روی کار آمدن دولت چهاردهم و انتخاب عبدالناصر همتی به عنوان وزیر اقتصاد وی از همان روزهای اول روی کار آمدن مواضع و نظرات متفاوتی با رئیس کل بانک مرکزی اتخاذ کرد. اعتقاد همتی بر این بود که تفاوت قیمتی میان نرخ نیما و بازار آزاد ( نرخ نیما حدود 43 هزار تومان و نرخ بازار آزاد حدود 60 هزار تومان) دو مشکل بزرگ را برای اقتصاد ایران ایجاد می کند؛ مشکل اول اینکه این اختلاف قیمتی یک رانت بزرگ را ایجاد می کند و مسئله دوم اینکه صادر کنندگان ایرانی به واسطه این اختلاف قیمتی حاضر نیستند ارز خود در سامانه نیما را عرضه کنند. بنابراین از همان ابتدا به دنبال افزایش دستوری نرخ ارز نیما و در نهایت یکسان سازی نرخ ارز بود. موضوعی که خیلی زود باعث شد نرخ نیما وارد قیمت های بالاتری شود. 🔸مخالفان معتقدند در شرایط فعلی، کشور امکان و آمادگی یکسان سازی نرخ ارز را ندارد. از طرفی افزایش نرخ ارز نیمایی علاوه بر اینکه هزینه های تولید و واردات را افزایش می دهد در نهایت منجر به افزایش نرخ ارز در بازار آزاد خواهد شد و این تصمیم در نهایت منجر به ایجاد سقف های قیمتی جدید شده و وزارت اقتصاد به هیچ یک از اهداف تعیین شده خود نخواهد رسید. 🔹به نظر می رسد شرایط اقتصادی کشور به گونه ای است که در راستای حمایت از تولید ملی و معیشت خانوارهای ایرانی توجه به سیاست های تثبیت اقتصادی و حمایت از تولید و معیشت مردم، بیشترین و بزرگترین اولویت کشور در حوزه اقتصاد باشد و نوسانات ارزی و عدم مهار و کنترل نرخ ارز می تواند دو موضوع تولید و معیشت خانوار را به صورت جدی تهدید کند. از این رو هر گونه اقدام شوک گونه در شرایط فعلی اقتصاد می تواند علاوه بر مخاطرات اقتصادی، تبعاتی اجتماعی را نیز به همراه داشته باشد.
⭕️عواقب خرید و فروش طلا در فضای مجازی 🔹بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد در حال حاضر بیش از 20 سکو به صورت آنلاین طلای آب‌شده خرید و فروش می‌کنند. وجود این حجم از سکو در زمینه خرید و فروش آنلاین طلای آب‌شده و وجود صدها وبگاه فروش طلای فیزیکی، تبلیغات وسیع در این بخش و روند رو به رشد شکل‌گیری سکو‌های جدید، لزوم ساختارمند شدن این حوزه و نظارت دقیق بر عملکرد آنها را گوشزد می‌کند. اما متأسفانه هنوز هیچ سازوکار قانونی، اعم از متولی صدور مجوز و نظارت بر عملکرد این بسترها تدوین نشده است. عدم تعریف مجوز، تعیین نکردن مصادیق تخلف و فقدان سازوکار نظارتی در خرید و فروش آنلاین طلا، مردم را در معرض وضعیت به شدت آسیب‌پذیری قرار داده و شرایطی را ایجاد کرده که هر لحظه ممکن است کلاهبرداری (خالی فروشی) و یا تخلفی در این حوزه رخ دهد. درست مثل زمانی که در قوانین مربوط به پول‌شویی، هیچ جرم‌انگاری درباره پول‌شویی تعریف نشده بود و قضات ناچار بودند پول‌شویی را با قوانین و جرایم موازی محکوم کنند. 🔸برای اینکه چنین چالشی برای شهروندان رخ نداده و گرفتار کلاهبرداران نشوند این توصیخ وجود دارد که در صورت تمایل به خرید و فروش طلا این اتفاق حتما از مسیرهای قانونی و شفاف آن اتفاق صورت گیرد. بازار طلا و خرید و فروش آن در کشور ما بازاری قدیمی است که مسئله جدیدی محسوب نمی شود که عده ای با تبلیغات رسانه ای بخواهند بازار گرمی کنند. بنابراین خرید از مراکز معتبر که دارای مجوزهای رسمی بوده، می تواند خطر احتمال کلاهبرداری را کاهش دهد.
⭕️تلاش برای مشروعیتبخشی ویروس جولانی 🔹محمد الشرع یا همان محمد الجولانی از سال ۲۰۱۶ که اولینبار به نمایندگی از گروههای تکفیری جلوی دوربین آمد تا به امروز که ریشهایش را با تیغ خط میگیرد و کراوات میزند تغییرات ملموسی داشته که نشان میدهد فرآیند تربیت و تغییرات اخلاقی و رفتاری این مهره امنیتی ترکیه- اسرائیلی زمانبر بوده و در این دوره برای شکلدهی به سوریه مد نظر آنها تحت تعلیم بوده است. تغییر محمد الجولانی از «رخسار با لباس چریکی » تا «کتهای تک رنگی و ساعت مچی برجسته» نشاندهنده بهرهگیری او از مشاورانی است که میخواهند او را نزد افکار عمومی داخلی و خارجی مثبت جلوه دهند.
⭕️یمن؛ یک تنه در مقابل رژیم صهیونیستی 🔹بعد از آتش بس در جنوب لبنان و فروکش کردن جنگ بین حزب الله با رژیم صهیونیستی این یمنی‌ها هستند که یک تنه در مقابل اسرائیل و البته آمریکا ایستاده است.از بامداد چهارشنبه پنجم دی ماه تاکنون مکرر سرزمین های اشغالی زیر موشک های انصارالله قرار داشته است . هرچند در همین مدت، بارها هواپیماهای آمریکایی، انگلیسی و رژیم صهیونیستی به زیر ساخت های یمن حمله کرده اند اما یمنی ها ذره ای در مقابل متجاوزان صهیونیستی و حامیان آمریکایی و انگلیسی آن کوتاه نیامده اند. عملیات هایی که باعث شد میلیون‌ها صهیونیست برای چندمین بار ظرف یک هفته اخیر به پناهگاه رفته اند.
⭕️چرخه تکراری اصلاح طلبان 🔹تجربه‌های موفق دولت سیزدهم نشان داده است که با اتکا به ظرفیت‌های داخلی، می‌توان بسیاری از موانع را برطرف کرد؛ بنابراین می‌توان گفت که برای حل مشکلات کشور نه مذاکره با این و آن، بلکه تقویت قدرت تنظیم‌گری دولت و توانایی آن در تأثیرگذاری بر تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است. واقعیت آن است که اگرچه نمی‌توان منکر چالش‌آفرینی خارجی از ناحیه تحریم شد، اما عمده مشکلات کشور ریشه داخلی دارد و به ضعف در قدرت حکمرانی دولت‌ها برمی‌گردد. بنابراین، برای حل مشکلات نباید صرفاً به مذاکره با کسی امیدوار بود که می‌دانیم دشمن ماست و در برابر ما اهداف خصمانه دارد.