⭕️چرخه تکراری اصلاح طلبان
🔹تجربههای موفق دولت سیزدهم نشان داده است که با اتکا به ظرفیتهای داخلی، میتوان بسیاری از موانع را برطرف کرد؛ بنابراین میتوان گفت که برای حل مشکلات کشور نه مذاکره با این و آن، بلکه تقویت قدرت تنظیمگری دولت و توانایی آن در تأثیرگذاری بر تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است. واقعیت آن است که اگرچه نمیتوان منکر چالشآفرینی خارجی از ناحیه تحریم شد، اما عمده مشکلات کشور ریشه داخلی دارد و به ضعف در قدرت حکمرانی دولتها برمیگردد. بنابراین، برای حل مشکلات نباید صرفاً به مذاکره با کسی امیدوار بود که میدانیم دشمن ماست و در برابر ما اهداف خصمانه دارد.
⭕️نگاه به شرق؛ نگاه کلیدی به سیاست خارجی
🔹در خصوص اهمیت و ضرورت روابط راهبردی با چین و نگاه به شرق باید گفت که مهم ترین ابزار جلوگیری از سیاست های خصمانه و تحریمی غرب در برابر کشورمان، تقویت تعامل با کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا است و در این میان پیگیری سیاست منطقه گرایی، نقش مهمی در تحکیم و توفیق سیاست نگاه به شرق دارد؛ باید به صراحت گفت که سیاست نگاه به شرق، یک نگاه کلیدی و با اهمیت در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود و به دلایل فرهنگی، تاریخی، سیاسی و اقتصادی از اهمیت زیادی برخوردار است. از این رو بود که رهبر معظم انقلاب درباره نگاه به شرق توصیه کردند که «سیاست خارجی ترجیح شرق بر غرب، ترجیح همسایه بر دور» یکی از اولویت های امروز ماست. این نکتهای است که رهبر معظم انقلاب از مدتها پیش تعامل گسترده با دنیا در حوزه های مختلف را مد نظر داشتهاند و مسؤلین کشور را از ایجاد رابطه و تعامل محدود با چند کشور غربی و صرف بلوک غرب نهی کرده بودند.به عقیده کارشناسان حوزه بین المللی، جمهوری اسلامی ایران به واسطه تعلق به حوزه تمدنی مشرق زمین و داشتن اشتراکات فرهنگی، تاریخی با ساکنان این حوزه، از تسهیلات زیادی جهت توسعه ارتباطات با بازیگران حوزه شرق همچون هند، روسیه و چین برخوردار است.
🔸از طرفی هم جهان با یک واقعیتی رو به رو است که چین نه تنها در حال کنار زدن آمریکا به عنوان قطب بزرگ اقتصادی جهان است، بلکه به لحاظ توان نظامی نیز جایگاه ویژهای در جهان پیدا کرده است.
⭕️ایرانی که همچنان پابرجاست
🔹تحریمهای بیشمار آمریکاییها علیه ایران که از دل تفکرات کارتر متولد شده بود، نتوانست ایران را پشت سدهای موفقیت نگه دارد. حتی انقلاب اسلامی روز به روز در تمام دامنههایی علمی پیشرفت کرده است و این موضوعی است که خود آمریکاییها به آن معترفند.
🔸چنانچه رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در سال 1400 در گفتوگویی با شبکه ام. اس. ان. بی. سی به شکست تحریمها اشاره کرد و اذعان داشت:« ببینید ما در وضعیتی از سوی دولت قبلی قرار گرفته بودیم که رئیسجمهور بایدن تصمیم گرفت باید به آن پایان دهیم، یعنی کارزار فشار حداکثری ترامپ علیه ایران که به طرز بدی شکست خورد و به منافع آمریکا هم آسیب زد.»
🔹پیشرفت ایران تنها در مواجهه با تحریمها نبوده بلکه در بسیاری از مسائل من جمله مسائل نظامی به چنان جایگاهی رسیده است که «مرکز مطالعات بین المللی و استراتژیک» در بررسی سالانه خود درباره ایران مینویسد: ایران که همواره به عنوان قدرت نظامی منطقه در نظر گرفته میشود، اگرچه بنا به دلایلی برخلاف سایر همسایگان عرب خود به تسلیحات پیشرفته غربی دسترسی نداشته، اما پیشرفت زیادی در موشکهای بالستیک و کروز و تسلیحات نامتقارنی که میتوانند گسترهای به وسعت سراسر خلیج فارس، دریای عمان و دریای سرخ را تحت پوشش خود قرار دهند، داشته است. این توانایی نظامی ایران در کنار ضعف همسایگانش در مورد ایجاد اتحاد مستمر و موثر و نیز هدر دادن مقادیر هنگفتی برای خرید تسلیحات سبب شده تا ایران به برترین قدرت منطقه مبدل شود.
⭕️روزی که هویزه کربلا شد
🔹«من در سنگر هستم، در اين خانه محقر، در اين خانه فرياد و سكوت، فرياد عشق و سكوت. در اين خانه سرد و گرم، سردي زمستان و گرماي خون. در اين خانه ساكن و پرجوش و خروش، سكون در كنار رودخانه و هيجان قلب و شور شهادت. خانه نمناك و شيرين، نم آب باران و طعم و لذت شيرين شهادت. .. خدايا اين خانه كوچك را بر من مبارك گردان. در اين چند روز با خاك انس گرفته ام، بوي خاك گرفته ام، رنگ خاك گرفته ام. حال میفهمم كه چرا پيامبر (ص)، علي بن ابيطالب (ع) را ابوتراب ناميد».
🔸اینها جملات یک عارف و زاهد صد ساله و بر روی سجاده نشسته نیست؛ این جملات جوانی است 23 ساله که در اوج روزهای دفاع از ایمان و اعتقاد و کشورش بر روی خاک سرد زمستانی سنگرش نشسته است، در حالی که اسلحه اش در کنارش بود و چفیه اش بر گردنش. جوانی که کربلای ایران را 1400 و اندی سال بعد و در سرزمینی چند کیلومتر آن طرفتر از سرزمین نینوا با خون خود رنگین کرد.
🔹نام آن سرزمین هویزه بود و نام آن جوان محمدحسین علمالهدی. فرمانده ای که از نوجوانی اش راه و رسم خودسازی و مبارزه با ستم را از مولایش امیرالمومنین علیه السلام آموخته بود. آنچنان بر تاریخ اسلام و نهج البلاغه مسلط بود که می توانست آن را تفسیر کند. محمدحسین در زمان شهادتش 800 شاگرد نهجالبلاغه داشت . اما زمانی که به قول شهید دکتر مصطفی چمران شیپور جنگ نواخته شد، گچ و تخته سیاه را زمین نهاد و به میدان های نبرد رفت. به هویزه رفت و همانجا بود که شهادت به استقبالش آمد. شهادتی در اوج مظلومیت و در حالی که پیکر او و دوستانش زیر تانک های دشمن رفت.
⭕️پوسیدگی مغز
🔹پوسیدگی مغز، به حالتی اشاره دارد که در آن فرد به دلیل مصرف مداوم و بیش از حد محتوای کمکیفیت، دچار افت عملکرد ذهنی و شناختی میشود. این اصطلاح بهویژه در دنیای دیجیتال و با گسترش شبکههای اجتماعی و افزایش تولید و مصرف محتوای آنلاین بهوجود آمده است. دکتر کایرا بابینت توضیح میدهد که مردم به شکل روزافزونی از مشکلات تمرکز، احساس «مه مغزی» و کاهش توانایی انجام کارهای عمیق شکایت دارند. وی بیان می کند:
🔸«این موضوع در اذهان عمومی جامعه جا افتاده است که افراد زیادی با مشکلاتی مانند ناتوانی در تمرکز یا احساس خستگی ذهنی مواجه هستند. این افراد نمیتوانند روی کارهای عمیق تمرکز کنند.»
🔹در نهایت باید بدانیم پوسیدگی مغز نه تنها به کاهش تواناییهای شناختی منجر میشود، بلکه میتواند تأثیرات منفی بر سلامت روانی افراد نیز داشته باشد. با آگاهی از این موضوع و اتخاذ راهکارهای مناسب، میتوانیم از تأثیرات منفی فضای مجازی جلوگیری کنیم و کیفیت زندگی خود را بهبود ببخشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چی بودیم؟!
چی شدیم؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر کشور: با دستور پزشکیان، منابع جدیدی برای کمک به معیشت و مسکن نیروهای مسلح اختصاص داده میشود
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسانههای عبری با انتشار کلیپ رزمایش موشکی ایران نوشتند: این بیش از یک تمرین است