14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئویی از پروفسور ریچارد و ایزمن با عنوان "فرضیات"، که نشون میده چطور زاویه دید و دیدگاه ما توهمات ما رو شکل میده...
⭕️تاریخ مصرفی که تمام شد
🔹تقریبا تمام منطقه در راه درگیری یا کردها اردوغان را تنها گذاشته اند و حالا حتی رژیم صهیونیستی علنا از آنان طرفداری هم میکند چراکه شریک راهبردی امریکا در ماجرای دزدیدن نفت سوریه هستند.
جولانی و اردوغان ابتدا سعی میکنند با لفاظی و بعد تهدید با اسرائیل سخن بگویند.
🔸اردوغان با تولید انبوهی تروریست در بیخ گوش ترکیه، هم تنها مانده و هم تازه فهمیده ماجرا روی دیگری هم داشته است.
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان شبکههای غربی فارسیزبان به شکست رژیم صهیونیستی در پایان جنگ غزه؛ مقاومت در قلب مردم ریشه دوانده!
💬از تلویزیون موساد تا شبکه دولتی انگلستان و خبرنگار ارشد بیبیسی:
🔹پس از یکسال و اندی جنگ و وعدههای نتانیاهو برای نابودی حماس، این یک شکست مسلّم برای اسرائیل و پیروزی برای مقاومت است؛ اسرائیل نتوانست به اهداف خود دست پیدا کند و اکنون این امضای حماس است که پای این آتشبس قرار دارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داری جوک میگی!
🔹در پایان نشست خبری بایدن درمورد آتش بس خبرنگار میپرسد آیا اعتبار این توافق به شما تعلق میگیرد یا ترامپ؟!
🔸بایدن با کنایه به خبرنگار میگوید: حتما داری جوک میگی!
⭕️پس حماس هست!
🔹مهم ترین خبر این روزها، "توافق و آتشبس رژیم صهیونیستی با حماس" است. قبل از این که بپرسید کدام طرف پیروز است، یک بار دیگر تیتر خبر را مرور کنید:
🔸توافق رژیم صهیونیستی با حماس! حماس، یک طرف توافق است. کل این جنگ برای نابودی حماس بود. سران رژیم هر از گاهی میگفتند هدف این جنگ به پایان رساندن حاکمیت حماس در غزه است. و حتی ادعا می کردند:
🔹"حماس تمام شد".اما حالا دستوپا میزنند که حماس شرطها را بپذیرد. پس حماس هست و صرف بودنش شکست اینهمه جنایت رژیم را آشکار میکند. دیروز بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود: "حماس را نمیتوان تنها با راهحل نظامی شکست داد. برآورد ما این است که حماس به همان اندازه که نیرو از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگ به اقتصاد اسرائیل آسیب میزند. غزه اسرائیل را در عرصه بینالمللی منزوی کرده و باعث بیثباتی شده است."تمام !
🖊وحید یامین پور
⭕️سفر پزشکیان به روسیه؛ مشارکت راهبردی یا ائتلاف ژئوپولیتیکی؟
🔹سفر قریبالوقوع رئیسجمهور کشورمان، دکتر مسعود پزشکیان به مسکو در تاریخ ۲۸ دیماه ۱۴۰۳ و امضای سند جامع همکاریهای دوجانبه میان ایران و روسیه، رویدادی با ابعاد راهبردی است که میتواند به عنوان نقطه عطف در روابط دو کشور ارزیابی شود. این سفر و اسناد مورد توافق، علاوه بر اینکه تعمیق همکاریهای دوجانبه را بدنبال خواهد داشت، می تواند بسترساز تقویت مواضع ایران و روسیه در برابر چالشهای ژئوپولیتیکی باشد
پیشینه همکاریهای ایران و روسیه
🔸روابط ایران و روسیه در دو دهه گذشته با امضای معاهدههای مهمی همچون "معاهده اساس روابط متقابل و اصول همکاری" در سال ۱۳۷۹ تقویت شده است. این معاهده، که در بحبوحه تحولات بینالمللی پس از حملات ۱۱ سپتامبر به امضا رسید، نمایانگر تلاش دو کشور برای مقابله با نفوذ ایالات متحده در خاورمیانه بود.
با این حال، تحولات منطقهای و جهانی طی سالهای اخیر، نظیر ظهور تهدیدهای نوین، تحریمهای اقتصادی و تغییرات ژئوپولیتیکی، ضرورت بازنگری در این توافقات را آشکار ساخته است. اکنون سند جدید با هدف روزآمدسازی همکاریها و تقویت روابط راهبردی در دستور کار قرار گرفته است.
ابعاد راهبردی سند جدید همکاریها
🔹این سند، که به عنوان "موافقتنامه مشارکت راهبردی همهجانبه" شناخته میشود، اهداف گستردهای در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی دارد. برخلاف برخی تفاسیر یک جانبه که رسانههای خاص از این سند ارائه کرده اند، این توافقنامه صرفاً برای تقویت روابط دوجانبه و تسهیل همکاریهای منطقهای و بینالمللی طراحی شده و ضد هیچ طرف ثالثی نیست.
🔸در حوزه همکاری های اقتصادی، کریدور شمال-جنوب و طرح انتقال گاز روسیه به ایران، از جمله پروژههای کلیدی هستند که میتوانند همکاریهای اقتصادی دو کشور را به سطح جدیدی ارتقا دهند. این همکاریها میتواند به ایران و روسیه کمک کند تا با کاهش اثرات تحریمهای غرب، تابآوری اقتصادی خود را افزایش دهند.
همکاریهای دفاعی و امنیتی دو کشور، بهویژه در مواجهه با تهدیداتی نظیر تروریسم و فشارهای غربی، بخشی از راهبرد مشترک ایران و روسیه است. این تعاملات نهتنها منافع دوجانبه، بلکه ثبات منطقهای را نیز تضمین میکند.
گسترش همکاریهای علمی، فناوری و فرهنگی، بخش مهم دیگری از این سند است که به تقویت پیوندهای مردمی و افزایش سطح تعاملات غیررسمی کمک میکند.
ضرورت های انعقاد موافقتنامه در شرایط کنونی
🔹تحولات سریع ژئوپولیتیکی از جمله گسترش نفوذ قدرتهای غربی در مناطق کلیدی و تهدیدات اقتصادی ناشی از تحریمها، نیاز به همگرایی بیشتر میان ایران و روسیه را آشکار کرده است. هر دو کشور با چالشهای مشترکی روبرو هستند که همکاری نزدیکتر، از جمله در چارچوب یک سند راهبردی، میتواند پاسخی موثر به این تهدیدات باشد.
تأثیرات منطقهای و بینالمللی
🔸ایران و روسیه با امضای این سند، پیامی مهم به جامعه جهانی ارسال میکنند. این پیام حاکی از اراده دو کشور برای مشارکت در شکلدهی به نظم نوین بینالمللی و کاهش وابستگی به نهادهای تحت نفوذ غرب است. همچنین تلاشهای مسکو برای تقویت جایگاه ایران در نهادهایی همچون بریکس، سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، نشاندهنده رویکرد راهبردی روسیه به روابط با تهران است.
🔹امضای سند مشارکت راهبردی میان ایران و روسیه، فرصتی بینظیر برای بازتعریف روابط دو کشور در فضای ژئوپولیتیکی پرتنش کنونی است. این سند میتواند به عنوان بستری برای تقویت همکاریهای اقتصادی، امنیتی و سیاسی عمل کند و تابآوری دو کشور را در برابر فشارهای خارجی افزایش دهد. از اینرو، این رویداد را باید گامی بلند در جهت تحقق منافع مشترک و ایجاد نظامی پایدارتر در منطقه و جهان تلقی کرد.
📱توئیت KHAMENEI.IR در پی اعلام آتشبس در غزه/ رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقبنشینی کرد/ در کتابها خواهند نوشت که این رژیم پس از کشتار زنان و کودکان، شکست خورد
🔹در پی اعلام آتشبس در غزه، حسابهای رسانه KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی، جملهای از رهبر معظم انقلاب اسلامی را به زبانهای مختلف منتشر کردند که متن آن به شرح زیر است.
▫️ حضرت آیتالله خامنهای:
💬امروز دنیا فهمید که صبر مردم غزه و ایستادگی مقاومت فلسطینی، رژیم صهیونیستی را وادار به عقبنشینی کرده است.
✔️در کتابها خواهند نوشت که روزی، جماعتی صهیونیست، با فجیعترین جنایات، هزاران زن و کودک را کشتند و در آخر شکست خوردند.
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 #پژواک_شماره_70
🔘موضوع: حمله به تاسیسات هسته ای ایران واقعیت یا بلوف رسانهای؟
👤 کارشناس: دکتر رضا صارمی