⭕️ بیانیه مشترک ایران و آژانس انرژی اتمی
🔹سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در خصوص موارد زیر به توافق رسیدند:
1️⃣تعاملات بین آژانس بینالمللی انرژی اتمی و ایران با روحیه همکاری و با رعایت کامل صلاحیتهای آژانس و حقوق و تعهدات جمهوری اسلامی ایران بر اساس موافقتنامههای جامع پادمانی صورت خواهد پذیرفت.
2️⃣در خصوص مسائل پادمانی باقیمانده مربوط به سه مکان، ایران آمادگی خود را برای ادامه همکاری و ارائه اطلاعات و دسترسی بیشتر به منظور رسیدگی به مسائل پادمانی باقیمانده اعلام کرد.
3️⃣ ایران به صورت داوطلبانه به آژانس اجازه میدهد تا چنانچه مقتضی باشد فعالیتهای راستی آزمایی و نظارت بیشتر را اجرا کند. روش اجرای آن طی یک نشست فنی که به زودی در تهران برگزار میشود، میان دو طرف مورد توافق قرار خواهد گرفت.
⭕️ بیانیه وزیر کشور درباره موضوع مسمومیت دانشآموزان
👤وزیر کشور در بیانیهای اطمینان خاطر داد:
🔹سلامت دانشآموزان در اولویت اصلی همه مسئولان است و برای ایجاد آرامش و تامین آسایش آنان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.
🔸در تحقیقات میدانی دستگاههای ذیربط، نمونههای مشکوکی یافته شده که برای بررسیهای تخصصی جهت شناسایی علل عوارض ایجاد شده در دانشآموزان، در آزمایشگاههای معتبر کشور در دست بررسی است و در اولین فرصت نتایج آن توسط وزارت بهداشت به اطلاع مردم شریف ایران خواهد رسید.
🔹از بدو پیدایش این مساله، طراحان جنگ ترکیبی علیه ایران، با ایجاد آلودگی ذهنی-روانی کوشیدهاند تا التهابآفرینی را در سطح جامعه گسترش دهند و باعث تعطیلی مراکز تحصیل علم و دانش در کشور شوند
🔸به مردم عزیز اطمینان خاطر داده میشود که سلامت دانشآموزان در اولویت اصلی همه مسئولان بوده و هست و برای ایجاد آرامش و تامین آسایش آنان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.
⭕️ اهمیت استراتژیک باخموت در چیست؟
🔹شهر باخموت دقیقاً در مرکز مثلثی است که در شمال خارکف، در جنوب دونتسک و تقریباً در شرق متمایل به جنوب لوهانسک را در کنار خود دارد.
🔸وزن استراتژیکی باخموت در این است که اگر اوکراین تسلط این شهر را در دست داشته باشد توانایی حمله به دو منطقه دونتسک و لوهانسک را حفظ خواهد کرد و اگر شهر به دست روسها سقوط کند اولاً روسیه میتواند حملات اوکراینیها را به دو جمهوری جدایی طلب دفع کند و دوم این که تسلط مناسبی را بر ایزیوم، دنیپرو و پاولوگراد داشته باشد.
⭕️مرگ حقوق بشر از سواحل ایتالیا تا خیابانهای لندن!
🔹اخیراً قایقی حامل حدود ۲۰۰ پناهجو در سواحل ایتالیا دچار سانحه شد و دهها نفر از جمله کودکان قربانی شدند.
🔸این فاجعه انسانی درحالی با سانسور مقامات و رسانههای غربی مواجه شد که جنگافروزیهای غرب در کنار تحریم، زمینهساز اصلی این آوارهگی و کوچ اجباری است.
🔹غربیها گرچه کنوانسیونهای بینالمللی همچون کنوانسیون ۱۹۵۲ پناهجویان را امضا کردهاند، اما تا به امروز از اجرای آن سر باز زده یا گزینشی رفتار کردهاند.
🔸آنها بهجای رویکرد مسئولانه در قبال پناهجویان، مواضعی خصمانه علیه کشورهایی مانند ایران که بیش از ۴ دهه میزبان مهاجران از کشورهای همسایه مانند افغانستان بوده، اتخاذ میکنند.
🔹وضعیت بحرانی پناهجویان منحصر به پشت مرزهای اروپا و آمریکا بلکه بسیاری از این افراد پس از ورود به خاک این کشورها، با زنجیرهای از بحرانها و رفتارهای ضدانسانی روبهرو میشوند.
🔸نمونه بارز این وضعیت را میتوان در انگلیس مشاهده کرد که اخیراً با رسوایی ربوده شدن کودکان در هتلهای اسکان پناهجویان مواجه شده است.
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافیک / وظیفه جوان انقلابی
🔹 یه جوون چطوری میتونه مثل یه موشک کشور رو از گردنههای سخت پیشرفت عبور بده و باعث سربلندی مردمش بشه...
⭕️مذاکرات چه خواهد شد؟
1️⃣ اولا: آمریکایی ها منتظر نتایج سفر گروسی به تهران هستند. زیرا نماینده آمریکا در امور ایران گفته گروسی هنوز گزارش خودش را درباره پایبندی یا عدم پایبندی ایران به ان پی تی منتشر نکرده لذا ایران با آژانس همکاری نمی کند، هنوز سوالاتی درباره ذرات اورانیوم غنی سازی ۸۴ درصد وجود دارد گزارش آژانس دو پهلو تهیه شده است. وطرف قانع نشده!
🔹این موضوع هم بی تاثیر نیست که رافائل گروسی در آستانه انتخاب مجدد قرار دارد و بناست در جلسه آتی شورای حکام در این مورد تصمیمگیری شود. لذا وی به دنبال جلب نظر کشورهای غربی هم است.
2️⃣ ثانیا: آمریکایی ها برخلاف اظهاراتی که به طور علنی در رسانه ها مطرح می کنند بدنبال توافق بوده و در پیامهای محرمانه به ایران تاکید می کنند که مواضع رسانهای آنها نباید جدی گرفته شود.
🔸لذا سیاست اصولی کشور در این زمینه ثبات و تضمین انتفاع اقتصادی در شروع توافق است. اگر هم توافقی احیانا صورت بگیر تعدیل یا کوتاه آمدن ایران از خطوط قرمز نیست، بلکه طرف غربی و آمریکایی می دانند این دولت قبله آمالش مانند دولت قبلی برجام نیست و کوتاه نمی آید لذا این تمایل از سوی آنهاست.
⭕️این همه فامیل؟!
🔹گفت: این «پیروز» که اخیراً فوت کرده کیه که اینهمه رسانههای خارجی و روزنامههای زنجیرهای و جریانات ضدانقلاب خارجنشین از درگذشت او عزادار شدهاند؟!
🔸گفتم: «پیروز » توله یک یوزپلنگ ایرانی است که بیمار شده بود و معالجات اثری نکرد و مُرد.
🔹گفت: ای بابا! ما را بگو که فکر میکردیم یک شخصیت برجسته از دنیا رفته! پس اینهمه آه و شیون و عزاداری برای این توله یوزپلنگ چی بود؟!
🔸گفتم: الاغی مرده بود، یک عده به خانه صاحب الاغ رفتند که به او تسلیت بگویند! یکی گفت؛ این الاغ مرحوم شما عجب خر فهمیدهای بود! دیگری گفت؛ هرچه خاک اون مرحومه، عمر شما باشه! و... صاحب الاغ گفت؛ حضور و سرسلامتگویی شماداغ دل مرا تازه کرد! من اصلاً فکر نمیکردم که این الاغ مرحوم من این همه فک و فامیل داشته باشه!
⭕️کاسبی نجومی مصی علینژاد با فعالیتهای ضدایرانی
🔹۴۵۰ میلیون تومان در ماه فقط از یک موسسه!
🔸مصی علینژاد سالهاست تجارت سودمندی با امنیت و جان و مال و آرامش ایرانیها آغاز کرده است. او از سویی از طرف اندیشکده واشنگتن که رسماً نوشته برای تضمین منافع اسراییل و آمریکا کار میکند جایزه میگیرد، و از سوی دیگر قراردادهای سنگین برای ناامن کردن ایران با موسسات آمریکایی منعقد میکند.
🔹در جدیدترین مورد (و البته نه تنها مورد!) مصی علینژاد کاسبی ۱۰۰ هزار دلاری برای یک سال فعالیت ضدایرانی خود را منعقد کرده است.
🔸طبق آنچه که در ستون هزینههای آژانس رسانههای جهانی ایالات متحده آمده آمریکا قرارداد سالانه جدیدی به ارزش پایه ۹۹ هزار دلار برای سال مالی ۲۰۲۳ با علینژاد منعقد کرده است. که این با نرخ ارز فعلی به معنای دستکم ۴۵۰ میلیون تومان در هر ماه است!
⭕️دورنمای سفر گروسی به تهران
1️⃣سفر رافائل گروسی به تهران، نشان از یک چرخش معنا دار در رویکرد کشورهای اروپایی نسبت به موضوع هسته ای ایران دارد. اینکه آنها در جریان حوادث اخیر زبان تندی را علیه ایران روا داشتند؛ از تهدید به تحریم گرفته تا هم کاسه شدن با اپوزیسیون های مثل مصی علی نژاد و برچسب تروریست زدن به سپاه پاسداران.
2️⃣علاوه بر این، سفر گروسی فارغ از اینکه چه تأثیری در معادلات پیچیده و تو در توی مذاکرات بین ایران و غرب دارد، اما سر اپوزیسیون را به دیوار واقعیت کوبید و کاخ رویای آنها که برای ایران تقویم براندازی طراحی کرده بودند را ویران کرد. آنها متوجه شدند که که خوش و بش ها در راهرو با مکرون و هم نشینی با سران اروپا در مونیخ عایداتی برای آنها نداشته و بیشتر شبیه به یک بازی فریبنده بوده است.
3️⃣علاوه بر این اروپا پس از فروکش کردن اغتشاشات و شنیدن صدای واحد از ایران، از مواضع خود عقب نشینی کرد تا بیش از این بابت محاسبات غلط خود و آمریکا متضرر نشود؛ جبهه غرب خیلی زود پی به اشتباه خود برد و فهمید که تنش بیشتر با ایران برای آنها سودی ندارد و بهتر است همان بازی فرسایشی و همیشگی یعنی«راهکار دیپلماتیک» را حداقل بر زبان جاری کنند.
4️⃣به نظر نگارنده در اینکه گروسی و آژانس از آمریکا و غرب خط می گیرند، شکی نیست ولی سخنان گروسی در نشست خبری نشان داد، آژانس ترجیح می دهد با مدیریت زبان و مواضع، خود را به سیاسی کاری و ابزار آمریکا بودن متهم می کند.
🖊محمد رضا شبانی
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
◽️پیروزی در سایه اراده های محکم مومنین
انفال
🔹و ما جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرى وَ لِتَطْمَئِنَّ بِهِ قُلُوبُكُمْ وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ «10»
🔸و خداوند، آن (پيروزى و نزول فرشتگان) را جز براى بشارت و اينكه دلهايتان با آنان آرامش يابد قرار نداد و نصرت و پيروزى، جز از سوى خدا نيست، (به قدرت خود و امداد فرشته هم تكيه نكنيد.) همانا خداوند، شكستناپذير حكيم است.
◽️پیام ها
1️⃣ رزمنده بايد روحيّهى قوى داشته باشد. «وَ ما جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرى» از عوامل پيروزى، انگيزه و روحيّهى قوى رزمندگان است.
2️⃣ هنگامى كه حركتى صحيح و در خط پيامبر باشد، عنايت خداوند و برطرف شدن عوامل ترس و اضطراب حتمى است. «وَ ما جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرى»
3️⃣ پيروزى مؤمنان، تنها به ابتكار، طرح نظامى، سلاح و نفرات آنان و يا به خاطر فرشتگان نيست، بلكه اصل، اراده و خواست خداوند است. «وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ» چنانكه گاهى به خواست خداوند، گروه اندكى از مؤمنان بر گروه زيادى از دشمنان پيروز مىشوند. «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ»
4️⃣امدادهاى الهى و يارىرساندن به مؤمنان، بر اساس عزّت وحكمت است. «عَزِيزٌ حَكِيمٌ»
🖊رجبعلی بازیاد
⭕️خبری از صلح نیست!
🔹بلوک غرب نه فقط خواهان تداوم جنگ خونین اوکراین است، بلکه با طرح های صلح برای پایان دادن به آن نیز مخالفت می ورزد.جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در دیدار با صدر اعظم آلمان با طرح چین برای پایان جنگ و حل و فصل بحران اوکراین مخالفت و درباره سودمندی آن ابراز تردید کرد.این در حالی است که روسیه از طرح چین استقبال کرده و خواهان توجه به آن شده است.از دیدگاه غرب، پیروزی روسیه در جنگ اوکراین آن هم در مجاورت ناتو، به معنای بی اعتباری این سازمان نظامی و گسترش هر چه بیشتر نفوذ و قدرت منطقه ای و بین المللی روسیه خواهد بود و معادلات امنیتی و نظامی و سیاسی را در اروپا به ضرر غرب تغییر خواهد داد.بایدن و مقامات ارشد نظامی و امنیتی دولت او معتقدند، جنگ اوکراین فرصتی بی همتا و غیر قابل تکرار برای ضدیت هر چه بیشتر علیه روسیه و تضعیف آن و درنهایت جلوگیری از شکل گیری کامل نظام چند قطبی فراهم آورده است.بنابراین آن ها به اصطلاح عزم خود را جزم کرده اند تا به هرقیمت از پیروزی روسیه در جنگ اوکراین جلوگیری کنند.
🔸این دیدگاهی است که به رغم برخی مخالفت های اولیه اکنون دولت آلمان و اولاف شولتز صدراعظم این کشور نیز در عمل آن را دنبال می کنند.بدین ترتیب نه فقط پایانی برای جنگ اوکراین در سال 2023 متصور نیست بلکه با توجه به تداوم و گسترش کمک های نظامی و تسلیحاتی بی سابقه غرب به کی یف انتظار می رود دامنه آن گسترده تر شود.
🖊سیدرضا میرطاهر