eitaa logo
Rahnama99
138 دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
3.5هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🖼اینفوگرافیک / محور بیانات رهبر معظم انقلاب در سالروز رحلت امام خمینی (ره)
⭕️گزارش رادیو فرانسه از «معمای مرگ» سه مأمور اطلاعاتی اسرائیل و ایتالیا هنگام تبادل اطلاعات نظامی دربارۀ ایران / «۱۹ نفر» جان به‌در بردند ✔️سایت رادیو بین‌المللی فرانسه نوشت: 🔹به گزارش روزنامۀ فیگارو، نوزده سرنشین دیگر آن که ظاهراً اغلب از اعضای موساد بودند توانستند از این واقعه جان سالم به در بردند. 🔸دفتر نخست وزیر اسرائیل به نقل از موساد کشته شدن یک مأمور کارکشته و بازنشستۀ این سازمان را تأئید کرده است. 🔹کشتی تفریحی بیست و سه سرنشین داشته در حالی که ظرفیت آن پانزده نفر بوده است. 🔸پلیس ایتالیا گفته است که وقوع ناگهانی توفان به واژگون و سپس غرق شدن کشتی منجر شده و سرنشینان کشتی با حضور در آن در یک جشن تولد شرکت کرده بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت حاج قاسم از روزی که ساواک امام خمینی (ره) را دستگیر کرد و از قم به تهران می‌برد.
⭕️«ارمغان امام؛ دستاورد بی بدیل» 🔹امام همان طور که «دموکراسی» را برای ایران کهن پادشاهی به ارمغان آورد، مردم سالاری را در تعیین نظام سیاسی و تدوین قانون اساسی، به غرب مدعی دموکراسی در دهه ۸٠ میلادی آموخت. 🔸امام فراتر از تجربه تلخ سیاسی منورالفکران و ملی گرایان در نهضت های مشروطه و ملی شدن صنعت نفت،هوشمندانه در برابر دو مانع تاریخی پیشرفت ایران یعنی «استبداد» پادشاهی و «استعمار» بیگانه که علت العلل عقب ماندگی های دیرین ایران بود، همزمان و توأمان و تا پای جان در مقابل هر دو ایستاد. 🔹چرا که راز شکست نهضت های گذشته حاکی از آن بود که؛ نفی یکی بدون دیگری نمی توانست ریشه های این دو مولود نامبارک از شجره خبیثه طاغوت را بخشکاند! 🔸امام، حکیمانه علم مردم سالاری را در برابر استبداد، پیروزمندانه، پرچم استقلال را در برابر استعمار، برافراشته نمود، که به عنوان دستاوردی بی بدیل در تمام تاریخ ایران ماندگار شد. 🔹هرچند که متأسفانه تبیین شخصیت حقیقی و جامع امام و دستاوردهای عظیم انقلاب بزرگ اسلامی ایران، در سالهای پس از امام، از سوی همه نهادهای فرهنگی،آموزشی، سیاسی و حتی انقلابی، مغفول مانده است. 🖊مجتبی قنبردوست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قیام خون 🔹 ازجمله تأثیرات قیام ۱۵ خرداد، می توان به تغییر جغرافیای مکانی مرکز مخالفت با شاه از تهران به قم اشاره کرد.
⭕️بریکس و نظم جهانی آینده 🔹نگرانی های امنیتی بعد از جنگ جهانی دوم بود که منجر به شکل گیری ناتو و بعدها ورشو گردید. با فروپاشی احزاب کمونیست در شرق اروپا و شوروی، نظم جهانی لیبرالی در قالب ناتو توانست یکه تاز جهان شود. 🔸بیراهه نیست اگر بگوییم در عصر جدید دولت هایی با ثبات تر هستند که بتوانند چالش های اقلیمی و اقتصادی را مرتفع سازند. از این منظر دولت ها و سازمان‌هایی که ظرفیت اقتصادی بیشتری دارند از اهمیت فوق العاده ای برخوردار هستند. 🔹در واقع بواسطه تغییرات گسترده در نوع چالش ها و تهدیدات، و اولویت قرار گرفتن اقتصاد و اقلیم، شاهد ظهور و اهمیت یافتن سازمان های جدید هستیم. سازمان هایی که اگرچه خیلی از آنها ریشه در قرن گذشته دارند اما در برهه کنونی شکل تازه ای از تقابل با هم را نمود بخشیده اند. 🔸این مهم را نیز باید افزود که استفاده ایالات متحده از سلاح دلار و تحریم به عنوان اهرم فشار علیه دولت ها، منجر به شورش علیه لیبرالیسم اقتصادی در غرب و توجه هر چه بیشتر به سازمان های غیر غربی مثل شانگهای و بریکس شده است. 🔹احتمالا بیراهه نباشد که از منظری متفاوت، ماموریت گروه هفت و بریکس امروز را بتوان با ناتو و ورشو دیروز مقایسه کرد. این دو سازمان اقتصادی، جهان را به دو دسته تقسیم کرده است. دسته ای که آمریکا و متحدان ایالات متحده هستند و در تلاش برای تداوم نظم اخیر بین المللی با اتخاذ مواضع روس هراسی و حمایت از اوکراین می باشند و دسته ای دیگر که به طور بی سابقه ای به تجدید نظر در نظم بین المللی و خروج از جهان تک قطبی اشاره می کنند. تقریبا برای گروه دوم مشهود است که مدل تک قطبی حکمرانی جهانی تحمیل شده توسط غرب کارا نیست، ساختارها، سازمان ها و واسطه های مالی آن تهدیدزا و رو به پایان بوده و در واقع فقط در خدمت غرب است. 🔸به فاصله چند روز از نشست گروه هفت در ژاپن و بیانیه های تند علیه برخی دولت ها، اعضای گروه بریکس با دستور کاری تازه مبنی بر سازماندهی همکاری سودمند به منظور توسعه برنامه‌ای سازنده برای تثبیت اقتصاد جهانی و ایجاد نظم جهانی هماهنگ، گرد هم آمده اند. بریکس علاوه بر جذب کشورهای درحال توسعه، به عنوان پایگاهی برای دریافت درخواست عضویت از دولت های قدرتمند نیز قرار گرفته است. ترکیه، ایران، آرژانتین، امارات، الجزایر و ... از این کشورها هستند. 🔹پیشنهاد برزیل و روسیه و دیگر اعضاء در حذف دلار و استفاده از مکانیزم های پیام رسان درونی برای ایجاد شبکه تسویه داخل سازمان و همچنین استفاده از ارزهای ملی برای تجارت بین اعضاء، موجب توجه بیشتر کشورها به بریکس شده است. 🔸احتمالا بریکس در سال‌های آینده بتواند ظرفیتی بزرگ در شکل دهی و معماری نظم و ساختار جدید بین المللی بخصوص در زمینه اقتصاد باشد.
⭕️ پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع! 🔹اوکراینی‌ها این روزها بیش از هر زمان دیگری خود را پشت درهای بسته ناتو حس می‌کنند و هر بار یکی از مقامات اروپایی سخن از عدم آمادگی ناتو برای پذیرش اوکراین سخن می‌گوید. 🔸اخیرا نیز مسئولیت «نه» گفتن به اوکراین بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه ناتو اعلام کرد که پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست. 🔹زلنسکی از اعضاء ناتو خواسته بود تا سران کشورهای عضو در اجلاس بعدی خود در ژوئیه، راه ورود اوکراین به ناتو را باز کنند. 🔸عضویت اوکراین در ناتو اما برای اعضاء این پیمان دردسرساز است زیرا حتی در صورت انعقاد یک پیمان صلح موقت، باز هم احتمال درگیری میان این کشور و روسیه در آینده وجود دارد. 🔹چندی پیش «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو، در نخستین سفر خود پس از وقوع جنگ اوکراین به کی‌یف، وعده‌های پوچ گذشته در زمینه عضویت اوکراین در ناتو را تکرار کرده بود!
⭕️پاسخ مثبت نیروی دریایی سپاه به درخواست کمک شناور تجاری خارجی در تنگه هرمز 👤فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه: 🔹در بعد از ظهر روز گذشته (شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۱۵) یک فروند کشتی تجاری با پرچم جزایر مارشال در هنگام ورود به تنگه هرمز بر روی کانال دریایی بین المللی ۱۶ درخواست کمک می کند 🔸فرماندهی و کنترل تنگه هرمز به محض درخواست کمک کشتی تجاری، با کاپیتان کشتی مذکور ارتباط رادیویی برقرار کرد و موضوع کمک را جویا می‌شود که کاپیتان کشتی اعلام می‌کند: سه فروند قایق سبک کوچک غیر نظامی در فاصله چندمایلی از کشتی مشاهده کردهو نگران مزاحمت آنها برای خود است. 🔹 متعاقبا با همکاری و تعامل با کشور همسایه(به دلیل قرار گرفتن موقعیت کشتی در آب های سرزمینی آن کشور)، پس از بررسی و حضور میدانی، نگرانی کاپیتان کشتی رفع و او نیز با تشکر و اطمینان خاطر به مسیر دریانوردی خود ادامه می دهد.
⭕️تاثیر انتخابات اخیر بر جبهه‌بندی‌های سیاسی در ترکیه 🔹انتخابات سال ۲۰۲۳ ترکیه تغییراتی را در برخی انگاره‌ها و تقسیمات سیاسی در این کشور ایجاد کرده که مهم‌ترین آنها مربوط به حوزه ملی‌گرایی است. 🔸حمایت «سینان اوغان» نامزد ملی‌گرا از اردوغان و حمایت حزب ملی‌گرای افراطی «ظفر» از قلیچدار اوغلو، نشان‌دهنده اختلاف نظر عمیقی است که میان ملی‌گرایان ترکیه وجود دارد. 🔹نکته مهم به اختلافاتی باز می‌گردد که در جریان انتخابات میان حزب ظفر و سینان اوغان رخ داد، چه، قبل از برگزاری انتخابات، حزب ظفر با ایجاد «ائتلاف آتا» از اوغان حمایت کرد اما در دور دوم، اوغان از اردوغان و حزب ظفر از قلیچدار اوغلو حمایت کردند. 🔸جبهه‌بندی‌ جریان‌های ملی‌گرای سنتی، تحول‌خواه و نوین در ترکیه پس از انتخابات اخیر آشکارا تغییر یافته و باید منتظر تبعات آن در آینده بود. 🔹یکی از مقاطع سرنوشت‌ساز آتی، انتخابات شهرداری‌ها در سال ۲۰۲۴ است که می‌تواند به آوردگاهی برای سنجش دقیق وزن گروه‌های سیاسی ترکیه ازجمله ملی‌گرایان در شهرهای گوناگون تبدیل شود.
⭕️مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کنفرانس خبری 🔹روند اجرای بیانیه مشترک با ایران در زمینه حل‌وفصل مسائل پادمانی آغاز شده و در این زمینه پیشرفت هایی حاصل شده است. 🔸آژانس برای اولین بار دستگاه های نظارت بر غنی سازی را در تاسیسات ایران، بوردو و نطنز نصب کرد. 🔹ذخایر اورانیوم غنی شده ایران در سه ماه گذشته بیش از یک چهارم افزایش یافته است. ذخایر اورانیوم غنی شده ایران تا ۶۰ درصد از ۱۰۰ کیلوگرم گذشت. 🔸نحوه برداشت نتانیاهو به ما ربط ندارد، ما به این‌گونه اظهارنظرات عادت داریم. کار آژانس بی‌طرفانه و فنی است. ما همواره وقایع را آن‌طور که هست، بیان می‌کنیم. درک آن‌ها از این موضوعات به ما ارتباطی ندارد. ما در خصوص نقطه نظرات مقام‌های دولتی اظهارنظر نمی‌کنیم. 🔹ما استانداردهای خود را به دلایل سیاسی پایین نمی‌آوریم. ما استانداردهای خود را در مورد فعالیت‌های هسته‌ای ایران پایین نیاورده‌ایم و ارزیابی‌های خود را به هیچ دلیل سیاسی مغرضانه نکرده‌ایم. 🔸غنی‌سازی اورانیوم ممنوع نیست، وظیفه آژانس راستی‌آزمایی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رابرت اف کندی جونیور نامزد دموکرات ریاست جمهوری: 🔹 در سال‌های 1991 تا 1992 مکرراً شفاهی و کتباً به روس‌ها قول دادیم که اگر 100 هزار سرباز خود را از آلمان خارج کنند و اجازه دهند این کشور دوباره زیر بال ناتو متحد شود، آنگاه ما یک اینچ ناتو را به سمت شرق حرکت نمی‌دهیم. از آن زمان، ما بلوک را هزار مایل به شرق و به 14 کشور جدید منتقل کرده ایم (توجه داشته باشید - در واقع در حال حاضر 15). 🔸 روس ها به بیل برنز، سفیر آن زمان و اکنون رئیس سیا هشدار دادند که اگر ناتو به اوکراین وارد شود، خط قرمز است و نباید از آن عبور کرد. بیایید خودمان را به جای روس ها بگذاریم. عموی من (پرزیدنت کندی) همیشه می گفت: "خودت را جای حریف بگذار."
⭕️قوه‌قضائیه: بازرسی از زندانیان زن توسط بانوان انجام می‌شود 🔹مرکز رسانه قوه‌قضائیه: با توجه به اینکه امکان وارد‌کردن اقلام ممنوعه از قبیل تلفن همراه، مواد مخدر و... به زندان وجود دارد. در برخی از موارد که نیاز به بررسی کامل بدن است، بازرسی با حفظ حریم‌خصوصی افراد انجام می‌شود و بدیهی است که بازرسی زندانیان زن صرفا توسط مامورین زن صورت می‌گیرد. 🔸همچنین برخلاف ادعاهای مطرح شده، در این بازرسی‌ها هیچ‌گونه تصویری ثبت و ضبط نمی‌شود و با رعایت تمام پروتکل‌ها بازرسی بدنی انجام می‌شود. 🔹در روزهای گذشته رسانه‌های ضد ایرانی بدون ارائه هیچ سندی ادعا کرده بودند که زندانیان زن در زمان ورود به زندان برهنه شده و از آنان تصویربرداری می‌شود.
⭕️باید منتظر کاهش بیشتر قیمت دلار باشیم 🔹‌ کامران رحیمی، تحلیلگر مسائل اقتصادی: بازار ارز در وضعیت نوسان رو به پایین قرار دارد. در صورتی که اخبار مثبت اعلام شده ادامه دار باشد، می‌توان امیدوار بود که بازار ارز به سمت پایین حرکت کند. 🔸‌ در صورتی که بازار زیر سطح ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومان تثبیت شود، احتمال برگشت تا مرز ۴۹ هزار تومان وجود دارد. اگر دلار بالای ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان ماندگار شود، احتمال تقویت نوسانات صعودی وجود دارد. 🔹‌ طلا و سکه نیز علاوه بر تاثیرپذیری از بازار ارز، از اونس جهانی نیز قیمت می‌گیرند که هردو این مولفه‌های نزولی بوده و به نظر می رسد سکه تا کانال ۲۷ میلیون تومانی نیز کاهش یابد و طلا نیز در سطح ۲.۳ تا ۲.۴ میلیون تومانی نوسان کند. 🔸‌ باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده بازهم انتشار اخبار مثبت ادامه خواهد داشت یا خیر. در صورتی که کشور به توافقات جدید دست یابد باید منتظر کاهش نرخ ارز و طلا در روزهای آینده باشیم.
⭕️طرح واپاشی هسته‌های مدافع انقلاب 🔹یکی اساسی ترین علل شکست فتنه های سالهای قبل و اغتشاشات ، به صحنه آمدن هسته‌های قوی و گسترده مردمی در مواقع لازم برای دفاع از انقلاب اسلامی است. 🔸شاخص اصلی این هسته های مردمی به مبانی اسلام و انقلاب و به پیشرفت و حرکت در مسیر ظهور امام عصر(عج) است. اتاق های فکر دشمن متوجه این نقطه اساسی قوت نظام اسلامی شده اند و بطور خاص برای واپاشی هسته‌های مردمی مدافع انقلاب برنامه ریزی نموده‌اند. 🔹طبعا لازمه این واپاشی، تضعیف «ایمان» و تخریب «امید» مردم با ابزارهایی مانند پروژه‌ دینی، تولید نظرهای تامل برانگیز از زبان برخی و ، تکثیر های شبه مذهبی سکولار، تقطیع شده، غیر تخصصی و غلط قرآن، نهج البلاغه و بیانات امام راحل و حتی رهبر انقلاب، برجسته سازی بسیار بیش از واقعیت و فسادهای اجتماعی و دولتی و ضعف های است. 🔸به نظر می رسد علت تاکید ویژه رهبر حکیم انقلاب روی این دو‌ محور در بیانات ۱۴ خرداد امسال، خنثی کردن این طرح کثیف باشد. 🔹در یک کلام کسی که با هر عنوان و جایگاهی، ایمان و امید مردم را تضعیف می کند، قطعا انقلابی نیست. 🖊حمیدرضا ابراهیمی
🗓سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم ▫️امام خمینی(ره) از منظررهبر معظم انقلاب (۵) الحج 🔹إنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ 🔸ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺩﺷﻤﻨﺎﻧﺸﺎﻥ ﺟﺎﻧﺎﻧﻪ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻲ‌ﻛﻨﺪ؛ ﺯﻳﺮﺍ ﺧﺪﺍ ﻫﻴﭻ ﺧﺎﺋﻦ ﻧﻤﮏ‌ﻧﺸﻨﺎﺳﻲ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﺩ. (٣٨) ◽️بیانات رهبر انقلاب در مراسم سی‌وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمه‌الله) ۱۴۰۲/۳/۱۴ 🔹وقتی که ما ایمان به خدا را در مسائل عینی، در مسئله‌ی مبارزه با استکبار مطرح میکنیم، معنای ویژه‌ای دارد. ایمان به خدا در این مقام به معنای ایمان به وعده‌های الهی است. خدای متعال در قرآن وعده‌هایی داده است که این وعده‌ها تخلّف‌ناپذیر است. وعده داده است «اِن تَنصُرُوا اللَهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم»؛ وعده داده است که «وَ لَیَنصُرَنَّ اللَهُ مَن یَنصُرُه»؛ وعده داده است که «اِنَّ اللَهَ یُدافِعُ عَنِ الَّذینَ آمَنوا»؛ وعده داده است که «وَ اَمّا ما یَنفَعُ النّاسَ فَیَمکُثُ فِی الاَرض‌»؛ اگر خدا را نصرت کنید خدا به شما ثبات قدم خواهد داد و شما را نصرت خواهد کرد؛ آنچه به سود مردم است، ماندگار است، ماندنی است و کفهای روی آب، رفتنی است و ناحق و باطل همان کف روی آب است و حق یعنی حقیقت اسلام، عبارت است از آنچه خواهد ماند؛ اینها وعده‌های الهی است؛ اِنَّ اللَهَ لا یُخلِفُ المیعاد؛خدا وعده‌های خودش را تخلّف نخواهد کرد. ایمان به اله، ایمان به رب که شهید مطهّری از قول امام نقل میکند، معنایش این است؛ یعنی به وعده‌های الهی ایمان دارد، اعتقاد دارد 🖊رجبعلی بازیاد
⭕️ارتباط تجاری واقتصادی باکشورهای همسایه وتحقق شعار سال 🔹🔹سال 1402 ازجانب مقام معظم رهبری( مدظله العالی) به نام سال مهار تورم ورشدتولید نامگذاری گردید، لذا به جهت تحقق شعارسال بویژه دررشد تولید یکی از عوامل اصلی تحقق آن داشتن ارتباط تجاری واقتصادی ایران اسلامی باکشورهای همسایه( 16 کشور وازطریق15استان ) خود است. رویکرد اساسی و مهمی که ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای رئیسی در دولت سیزدهم آن هم بدون هیچ گونه محدودیت برای همکاری تجاری و اقتصادی با کشورهای منطقه و تحت عنوان دیپلماسی اقتصادی درپیش گرفته است اقدام مناسبی که در قالب سیاست همسایگی و مبتنی برمنطقه گرایی درحال انجام و باعث پیوند اقتصاد باسیاست خارجی شده است، چرا که به هرمقدار که بتوانیم در حوزه اقتصادی با کشورهای همسایه موفق عمل کنیم قاعدتاً باعث تأثیرگذاری موثرتر وسازنده تر درپیشبرد اهداف سیاست خارجی کشورمان درارتباط باکشورهای همسایه خواهدبود،اما تحقق این مهم نیازمند برخی از اقدام منجمله به شرح زیر می باشد: 1️⃣ تقویت ناوگان حمل و نقل جاده ای به شکل ویژه . 2️⃣ایجاد بستر های لازم با هدف رفع موانع تردد زمینی، ریلی، هوایی و... بویژه جلوگیری از معطل ماندن طولانی مدت کامیون های برای عبور از مرزها کشورهای همسایه. 3️⃣ حل مسائل ومشکلات احتمالی پیش روی بازرگانان وتجارتوسط مسئولین با انجام پیگیری و سازماندهی های دقیق ومنسجم. 4️⃣ایجاد بستر های مناسب ورفع موانع احتمالی موجود درراستای همکاری بخش خصوصی کشور درحوزه اقتصادی با کشورهای همسایه. 5️⃣کاهش هزینه های تمام شده و ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی با هدف ایجاد رقابت با کالاهای سایر کشورها . 6️⃣ بهبود روابط سیاسی با کشورهای همسایه و کاستن از سطح تنش ها ی احتمالی. 7️⃣شناخت نیازمندی های اقتصادی و تجاری هریک از کشورهای همسایه. 8️⃣توسعه طرح های کشت فراسرزمینی درکشورهای همسایه ای که دارای این ظرفیت هستند. 9️⃣فراهم سازی بستر های مناسب به جهت استفاده از ظرفیت های توافقنامه ها و پیمان های تجاری منطقه ای توسط دولت وبانک مرکزی.
⭕️چرایی سفر رئیسی به اندونزی 🔹در حالی که رئیس جمهور های گذشته کشورمان فقط برای شرکت در جلسات به کشوراندونزی سفر می کردند و هیچ اهمیتی به مسئله تجارت با این کشور مسلمان نمی دادند اماچرا این کشور برای آقای رئیسی رئیس جهمور محترم کشورمان مهم است که چند وزیر را هم برای سفر به همراه خود به این کشور می برد؟ که برای پیدا کردن جواب این سوال باید یک نگاهی به فرهنگ و اقتصاد و...این کشور جنوب شرقی آسیا بیندازیم تا بتوانیم برای آن جوابی پیدا کنیم، و در پاسخ باید بگوییم: 1️⃣تقریبا 90درصد از مردم این کشور مسلمان اند و از مذاهب مختلف چون شافعی ،حنبلی،تشیع تشکیل شده اند و از این جهت اندونزی یکی از بزرگ ترین و پرجمعیت ترین(با جمعیتی بالغ بر 277 میلیون نفر)کشور های مسلمان را تشکیل می دهد. 2️⃣کشور اندونزی یکی ازاقتصادهای نوظهور جهان بامتوسط رشد 9/4در صد است واین کشور آنچنان درحال پیشرفت می باشد که پیش بینی شده است این کشور تاسال 2045 به چهارمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل خواهد شود. 3️⃣و تنها کشوری که در جنوب شرق آسیا توان تولید هواپیما را دارد همین کشور است که در این زمینه می تواند فرصت مناسبی باشد برای پیشرفت بیشتر ایران در زمینه صنعت هوای و هواپیما سازی. 4️⃣از همه مهم تر قرارگرفتن درمسیر تنگه ملاکا که معبرعبور نیمی از نفت وتجارت جهان است این کشور را به کشور استراتژی برای کشور های دنیا خصوصا آمریکا تبدیل کرده است. 5️⃣پانزدهمین مصرف کننده انرژی دنیا می تواند زمینه خوبی باشد برای صادرات نفت و مواد خام ایران و زمینه مناسبی را می تواند فراهم کند تا صادرات ایران در اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی نیز افزایش پیدا کند و علاوه بر آن می تواند ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت های تجاری ایران در آ. س. ان. را به واسطه اندونزی به همراه داشته باشد درمقابل می تواند برای واردات کالا های اساسی وعلوم و فناوری نو از موقعیت این کشور استفاده کرد. 🖊موسی سعیدزاده
⭕️چرایی ناراحتی آمریکا از قرارداد ریلی ایران و روسیه 🔹اخیراً قراردادی ریلی بین ایران و فدراسیون روسیه بسته شد که عامل ناراحتی بسیاری از کشورها خصوصاً آمریکا را به همراه داشته است اما سوال اینجاست که این قرارداد مگر چه چیزی به همراه دارد که باعث چنین نگرانی شده است به حدی که سخن گویی کاخ سفید به صراحت در یک نشست خبری وقتی از او در مورد این قرار دادسوال می کنند،می گوید که این قرارداد موجب نارضایتی ماست.در جواب باید علت این عصبانیت را در آثار و پیامدهای مثبتی که این قرارداد ریلی برای دو کشور ایران و روسیه دارد نگاه کرد وآن اینکه باعث: 1️⃣ کسب 5 میلیارد دلار درآمد در سال برای ایران. 2️⃣وابسته شدن بخش زیادی از تجارت اروپا وآسیا به ایران. 3️⃣مهم شدن ثبات و امنیت ایران برای اوراسیا. 4️⃣ترانزیت 25 میلیون تن کالا از خاک ایران در سال. 5️⃣شکست تلاش غرب برای انزوای ایران. 6️⃣وابستگی بیشتر روسیه به ایران. 7️⃣از بین رفتن اثرات تحریم برای ایران. 8️⃣ اثر تحریم های آمریکا بر علیه روسیه را کم می کنند. 9️⃣واردات و صادرات روسیه از راه امن صورت می گیرد. 🔟هزینه واردات و صادرات برای کشور روسیه کم می شود.
⭕️فراجا و نقش آن در تحقق شعار سال 🔹همه ساله رهبر معظم انقلاب متناسب با شرایط کلی حاکم بر کشور سال را به نامی مزین می کنند تا این مهم بتواند در سرلوحه برنامه ریزی های مسئولان و مردم قرار بگیرد. با توجه به تشدید مشکلات اقتصادی کشور در سال های گذشته رهبر انقلاب همواره نام سال ها را اقتصادی انتخاب کرده اندوبه همین دلیل نیز معظم له سال 1402 را سال" مهار تورم و رشد تولید" نام گذاری کرده اند. اما نقش فراجا به جهت تحقق شعار سال چیست ؟ 🔸یکی از وظایف اصلی پلیس ایجاد نظم و امنیت برای تمامی اقشار مختلف جامعه است تا در بستر ایجاد این امنیت انجام فعالیت های مختلف به ویژه فعالیت های اقتصادی به آسانی مهیا شود هر چند که پلیس در زمان بحران های مختلف منجمله: کرونا، سیل، برف وکولاک ثابت کرده است که علاوه برانجام وظیفه اصلی خود که همان ایجادامنیت است توانسته است خدمات و کمک های بسیار زیادی را به مردم ارائه نماید، اما به طور کلی وظیفه پلیس در تحقق شعار سال این است که بتوانددر مبارزه با قاچاق کالا، پول شویی، سودا گری و دلالی و برخورد با اخلال گران حوزه های ارزی و اقتصادی و متخلفان حوزه های سایبری ، فضای امنیت اقتصادی را برای تولید کننده و کار آفرین ایجاد نماید تا آنها با آرامش به فعالیت های و برنامه های خود بپردازند. 🔹اما از این نکته نباید غافل بود که با وجود تحریم های ظالمانه جبهه استکبار بر علیه کشور عزیزمان و مواردی همچون نرخ بیکاری، کاهش سرمایه گذاری، تورم بالا، نوسانات نرخ ارزو... نیز می تواند از موانع دیگر تحقق شعار سال باشد که نیروهای مسلح خصوصاً کارکنان فراجا می توانند با وحدت و داشتن روحیه انقلابی و کار جهادی و ایجاد امنیت اجتماعی درسطح مطلوب آن، مشکلات پیش رو را از میان بردارندوزمینه هرچه بهتر تحقق شعارسال رافراهم سازند. 🖊محمد یارویسی
⭕️فروپاشی رژیم منحوس صهیونیستی نزدیک است 🔹رژیم غاصب اسرائیل که بیش از 70 سال است دست به اشغال فلسطین زده است، هنوز نتوانسته وضعیت خودش را تثبیت کند و برای ایجاد این تثبیت همیشه دست به حملات نظامی و جنگ می زند که این نشان دهنده ایجاد بحران در این رژیم است که حیات خود را وابسته به حملات تهاجمی نموده است بنابراین شرایط کنونی رژیم غاصب صهیونیستی از یک طرف بدلیل قدرت روز افزون گروه های مختلف مقاومت و از طرف دیگر مشکلات اجتماعی و سیاسی داخلی این رژیم که به نوعی باعث اعتراضات بی سابقه داخلی و بوجود آوردند مسائل امنیتی نیز برای آنها شده است وضعیت را امروز برای این رژیم بیش از هر زمان دیگری برای آنها سخت تر و برای فلسطینی ها و جبهه مقاومت امیدوار کننده تر کرده است وملت فلسطین که سالهاست در برابر ظلم و تجاوز این رژیم منحوس ایستادگی و مقاومت کرده است حالا آمادگی آزاد سازی سرزمین های اشغالی را دارد، چرا که بررسی های تجاوزهای رژیم صهیونیستی بیانگر این مطلب است که مدت زمانی که این رژیم توانسته جنگی را مدیریت کند به شدت کاهش یافته و از 22 روز به 2 روز و حتی در حال حاضر به چند ساعت رسیده است واین بیانگر ضعف و حقارت آنها است که نشان می دهند حتی زمانی که حمله می کنند قادر نیستند تا رسیدن به هدف، حمله خود را ادامه دهند. 🔸نتیجه اینکه امروز وضعیت شرایط داخلی رژیم صهیونیستی دال بر این حقیقت دارد که این رژیم دچار بحرانهای شدید سیاسی و اجتماعی شده و علاوه بر اختلافات شدید مسئولان اسرائیلی، ما شاهد مهاجرت های معکوس و فرار یهودیان به اروپا و آمریکا و به تبع آن فرار سرمایه ها از این رژیم هستیم. بنابراین با ادامه این روند، اسرائیل از جنبه های مختلف سیاسی و اجتماعی به بن بست خواهد رسید و از درون دچار فروپاشی خواهدشد. لذا با نگاهی به وعده های امید آفرین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اینکه اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید و تطبیق آن با قرآن کریم، این موضوع محرز می گردد که این یک سنت الهی است که ظلم پایان یافتنی است پس می توان با اطمینان قلب اعلام نمود ان شاء الله شاهد فروپاشی رژیم منحوس صهیونیستی و پیروزی فلسطینیان و محور مقاومت خواهیم بود.
⭕️خیانت و خباثت دیروز ؛ بحران فوق استراتژیک امروز 🔹یکی از ابعادگسترده جنگ ادراکی شناختی دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران«بزرگ نمایی جعلی» در قالب چهره های سوخته و مضمحل می باشد که در قالب فضای مجازی و ماهواره ای تلاش می کند حق را ناحق و باطل را حق جلوه دهد و افرادی مثل رضاخان میرپنج،محمدرضا پهلوی و یا امیرعباس هویدا و... را در قالب فضاسازی جعلی مجازی همچون بادبادک تهی باد می نماید برای نمونه اگر بخواهیم به خیانت و خباثت رضاخان میرپنج در پیمان سعدآباد در بهمن ماه 1310 و یا قرارداد آلتای در فروردین ماه1314 مراجعه کنیم به این موضوع پی می بریم که وفق پیمان سعدآباد800کیلومترمربع از اراضی شمال غربی ایران توسط رضاخان تحت عنوان کوههای آرارات به ترکیه واگذار که امرور تبدیل به بحران فوق استراتژیک قره باغ و دالان 5 کیلومتری تورانی زنگزور طراحی شده توسط کشورهای ترکیه و آذربایجان با هدف قطع ارتباط راهبردی ایران به واسطه ارمنستان با کشورهای قفقاز،روسیه ، بلاروس و... النهایه به اقیانوس آرام و اطلس با توطئه ناتو می باشد. 🔸خیانت دیگر رضاخان را باید در قراردادآلتای جستجوکرد که 960 کیلومتر از سرزمین های شرقی کشور را دو دستی به افغانستان داد که امروز علاوه بر مساله ریزگردها سرمنشاَ بحران حقابه هیرمند به هامون ایران به واسطه طالبان که مدعی اند به دلیل خشکسالی می باشد اما تصاویرماهواره ای خیام حکایت از بندهای متعدد انحرافی آب از مسیرسدکمال خان درافغانستان دارد. 🔹علاوه بر خباثت و خیانت رضاخان ؛ فرزند ناخلفش نیز در سال 1347 نسبت به تجزیه و انفکاک مرزهای سرزمینی کشورمان اقدام تا جایی که در راستای توطئه انگلیسی ها ؛ بحرین را از ایران جدا و مرزهای سرزمینی این کشور را به حراج گذاشت و امروزه شاهد هستیم که جفای دیروز خاندان پهلوی زمینه ساز بحران فوق استراتژیک برای امروز گردیده است. 🖊محمدرضا نجفی سلامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانمارکی آزاد شده در گفت‌وگو با رسانه های خارجی: در ایران هیچ شکنجه‎ای در کار نبود 👤کیمس دانمارکی آزاد شده در گفت‌وگو با رسانه های خارجی درباره تجربه‌ حضورش در زندان ایران می‌گوید: 🔹حضور در آنجا سوررئال بود و تا از پنجره هواپیما دانمارک را به چشمم ندیدم، باورم نمی‌شد که به کشورم بازگشته‌ام. 🔸در ایران با من مثل یک مهمان رفتار شد. آنها در مهمان‌نوازی کم نگذاشتند. هیچ شکنجه جسمی یا هیچ چیز دیگری در کار نبود.
⭕️ جنایات سیستماتیک در افغانستان و پرونده‌هایی که قرار نیست باز شوند! 🔹اخبار جدیدی که این روزها در خصوص متهم شدن نیروهای استرالیایی حاضر در افغانستان به جنایت جنگی عامدانه علیه مردم این کشور جنگ‌زده به گوش می‌رسد، ابعاد تازه‌ای از جنایات غربی‌ها را نشان می‌دهد. 🔸یک قاضی استرالیایی اخیرا طی حکمی، اتهامات «رابرتز اسمیت» سرباز کهنه‌کار استرالیایی مبنی بر اینکه او «یک جنایت‌کار جنگی، یک دروغ‌گو و یک آزارگر» در افغانستان بوده را تایید کرده و این اتهامات را کاملا صحیح دانسته است! 🔹در این میان؛ برخی منابع استرالیایی و غربی، اقدامات صورت گرفته در خصوص سلب عناوین افتخار «کهنه سرباز استرالیایی» را نشانه مواجهه‌ای شجاعانه با جنایات جنگی این سرباز قلمداد کرده‌اند. 🔸در ماورای صحنه‌سازی‌های تبلیغاتی صورت گرفته پس از اثبات جرم محرز کهنه‌سرباز استرالیایی، حقایق تلخ دیگری وجود دارد که نمی‌توان به سادگی از کنار آنها گذشت. 🔹یکی از این موارد، مربوط به عدم تناسب مجازات قاتلان با جرایم تکان‌دهنده‌ای است که آنها در افغانستان مرتکب شده‌اند. 🔸سلب عناوین افتخار، قطعا حداقلی‌ترین و بی‌خاصیت‌ترین مجازاتی است که در این خصوص می‌توان در نظر گرفت، به ویژه اینکه بسیاری از کهنه‌سربازان ناتو با وجود ارتکاب انواع جنایات ضدبشری در افغانستان از جمله کشتار کودکان، زنان و نوجوانان، اکنون در کشرهای خود مشغول زندگی هستند. 🔹نکته بعدی، استفاده از عناوین گمراه‌کننده در خصوص جنایات صورت گرفته توسط اشغال‌گران است، چنانچه بی‌بی‌سی در یکی از تفاسیر خود در این خصوص، از واژه «خطای محاسباتی» در قبال جنایات نیروهای اشغال‌گر در هدف قرار دادن مردم افغانستان استفاده کرده است! 🔸این واژه‌سازی‌های تهوع‌آور با هدف تحریف حقایق و تبرئه قاتلان و جنایت‌کاران غربی، در حالی به لطف خفقان رسانه‌ای نظام سلطه صورت می‌گیرد که طی دو دهه اشغال‌گری ناتو در افغانستان، جنایات سیستماتیکی رقم خورده که رازهای بسیاری از آنها هنوز سر به مهر باقی مانده است.
⭕️آیا ارتش اوکراین در دام اطلاعات نادرست غربی‌ها می‌افتد؟! 🔹در حالی که طبق اسناد درز یافته از پنتاگون، مقامات آمریکایی شدیدا نگران عواقب ضدحمله ادعایی اوکراینی‌ها در دونباس هستند، شواهد جدید بیان‌گر آماده‌سازی نیروهای اوکراینی برای حمله علیه مواضع روسیه است. 🔸مقامات اوکراینی می‌گویند همه احتمالات در میدان نبرد را در نظر گرفته و در این خصوص به مستندات دستگاه‌های امنیتی انگلیس و آلمان استناد کرده‌اند. 🔹نکته اما اینجاست که اگر این گزارش‌ها واقعا دارای اعتبار بود، نباید منجر به هدایت اوکراینی‌ها به نقطه کور و پیچیده کنونی در جنگ می‌شد. 🔸در صورتی که ارتش اوکراین در این ضدحمله شکست بخورد یا غافل‌گیر شود، چاره‌ای جز انتخاب میان دو گزینه را ندارد: «تسلیم در میدان نبرد» یا «روی آوردن به نبردی کور و فرسایشی» 🔹حال باید دید ارتش اوکراین مجددا در دام اطلاعاتی غربی‌ها گرفتار خواهد شد یا سران این کشور توهمات سراب‌گونه و هالیوودی خود را کنار خواهند گذاشت و تصمیمی بر اساس منافع مردم خود خواهند گرفت؟!