eitaa logo
Rahnama99
137 دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
3.5هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️پلن C روی میز بایدن 🗞نشریه فارن‌افرز که در حوزه روابط بین‌الملل کار می‌کند در مقاله‌ای پیرامون رابطه ایران و آمریکا نوشت: 🔹از زمانی که ترامپ، از توافق خارج شد، ایران به نقاط عطف مهم هسته‌ای دست یافته است. 🔸این کشور صدها پوند اورانیوم بسیار غنی شده را ذخیره کرده و هزاران سانتریفیوژ پیشرفته را نصب کرده است. 🔹این کشور روابط خود را با چین و روسیه تقویت کرده و در عین حال روابط با برخی از همسایگان خود از جمله رقیب منطقه‌ای خود عربستان سعودی را عادی کرده است. 🔸اگر دولت بایدن از طرح الف‌ـ احیای برجام‌ـ صرف‌نظر کرده است، از چرخش به طرح B که توسط بسیاری از تحلیلگران و همچنین مقامات رژیم صهیونیستی پیشنهاد شده است خودداری کرده است: یعنی فشارهای اقتصادی، سیاسی و نظامی بر تهران. در عوض، طرح C را انتخاب کرده است، تلاشی برای جلوگیری از بدترین نتایج مناقشه هسته‌ای با ایران و در عین حال حفظ امکان حل و فصل آن در آینده. 🔹واشنگتن به دنبال اجتناب از تشدید تنش‌های خطرناکی است که می‌تواند با افزایش فشار همراه باشد و به راه‌حل دیپلماتیک ضربه بزند به این امید که شرایط برای یک توافق جدید در طول زمان مساعدتر شود.
⭕️نگرانی صهیونیست‌ها از معادن جدید ایرانی 👤دکتر عنت هوخبرگ مرس در کانال 12 رژیم صهیونیستی درباره کشف ذخایر عظیم لیتیوم در جمهوری اسلامی ایران نوشت: 🔹انتظار می‌رود افشای ذخایر لیتیوم در ایران، توازن قوای منطقه‌ای را تغییر داده و وضعیت بی‌سابقه ژئوپلیتیکی‌ـ اقتصادی به آن ببخشد. 🔸رژیم صهیونیستی و جهان با علاقه دنبال خواهند کرد که چگونه دولت تهران تلاش خواهد کرد تا از این کشف به نفع خود استفاده کند. 🔹تقویت ارتش ایران و تجدید روابط این کشور با کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر در کنار مانورهای نظامی‌ـ دریایی این کشور ازجمله با هند و پاکستان، نگرانی زیادی را در بیت‌المقدس و غرب برانگیخته است. 🔸علاوه بر این، تقویت روابط راهبردی خود با روسیه و به ویژه با چین، در کنار تشدید روابط با اندونزی، بزرگترین کشورهای جهان اسلام، دیگر جای هیچ تردیدی باقی نمی‌گذارد. 🔹ایران که تا همین اواخر از جهان اسلام منزوی بود، اکنون بیش از هر زمان دیگری مورد کاوش بسیاری از کشورهای آن قرار گرفته است. 🔸هم‌اکنون آشکار است که ایران علیرغم پریشانی اقتصادی‌ـ اجتماعی خود، که از جمله ناشی از تحریم‌های اقتصادی اعمال شده بر ایران به عنوان یک کشور دارای آستانه بمب هسته‌ای است، در آستانه یک پیشرفت در خاورمیانه است.
🗓 سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲
⭕️روزمان رابا قرآن آغاز کنیم النساء 🔹ومَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلَّا لِيُطَاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ 🔸ﻫﺮ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮی ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ، ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎ، ﻭﺍﺟﺐ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﻪ‌ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺧﺪﺍ ﺍﻃﺎﻋﺘﺶ ﻛﻨﻨﺪ.* (٦٤) ◽️سخنرانی رهبر معظم انقلاب به مناسبت سی‌ودومین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) ۱۴۰۰/۳/۱۴ 🔹امام با توکّل به خدا، با ایمان به مردم و با استناد به آن معرفت عمیقی که از دین داشت، محکم ایستاد و این نظریّه را پیش برد و این نوآوری بزرگ را در محیط جامعه تحقّق بخشید. خب من این را باید حتماً کوتاه عرض بکنم که ‌این یک استنباط عالمانه است، این یک امر احساساتی نیست؛ اینکه دین باید حاکمیّت کند و در این حاکمیّت باید مردم حضور داشته باشند، یعنی مردم‌سالاری دینی، این از متن اسلام برمی‌آید. 🔸حاکمیّت دین را قرآن به صورت روشن بیان کرده؛ واقعاً اگر کسی این را انکار کند، حاکی از این است که در قرآن تدبّر درست نکرده. از طرفی قرآن اعلام میکند، آیه‌ی شریفه‌ی سوره‌ی نساء است که «مٰا اَرسَلنا مِن رَسولٍ اِلّا لِیُطاعَ بِاِذنِ الله»؛ پیغمبران را فرستادیم برای اینکه مردم از اینها اطاعت کنند؛ خب در چه چیزی اطاعت کنند؟ موضوع اطاعت پیغمبران چه چیز‌هایی است؟ صدها آیه‌ی قرآن این موضوع را بیان میکند؛ مثلاً آیات جهاد؛ آیات مربوط به اقامه‌ی قسط، آیات مربوط به حدود و مجازاتها، آیات مربوط به معاملات و قراردادها، آیات مربوط به قراردادهای بین‌المللی -وَ اِن نَکَثوا اَیمٰنَهُم- تا آخر؛ اینها یعنی حکومت 🖊رجبعلی بازیاد
⭕️خلجی: درگیر یک ابرپروژه امنیتی از سوی رسانه های دشمنانیم 👤رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: 🔹ما درگیر یک ابرپروژه امنیتی از سوی رسانه های دشمنانیم. آرایش رسانه ای آنها از مدت ها قبل حالت آفندی پیدا کرده است و نه تنها نقاط ضعف بلکه نقاط قوت را هم مانند برگزاری راهپیمایی جهانی اربعین مورد هدف قرار می دهند. 🔸در چنین شرایطی، ماموریت و اولویت اصلی ما تقویت رسانه های خودی، اعتمادسازی و برطرف کردن شبهات ایجادشده و پاسخ به انتقادهاست.
⭕️آلمان به جمع واردکنندگان نفت ایران پیوست 🔹جدیدترین آمار یورو استات نشان داد آلمان برای نخستین بار طی ۵ سال گذشته در مارس سال جاری میلادی یک محموله بزرگ ۶۹ هزار و ۷۳۷ تن نفت خام یا فرآورده نفتی از ایران وارد کرده است. 🔸واردات این حجم از نفت ایران توسط یک کشور اروپایی در حالی است که دولت آمریکا هنوز تغییری در تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران اعمال نکرده است. 🔹بلغارستان نیز به عنوان عضو دیگر اتحادیه اروپا در سه ماهه نخست سال جاری میلادی ۱۴۷ تن نفت خام یا فرآورده از ایران وارد کرده است که البته رقم قابل توجهی نیست.
⭕️ناامیدی آمریکایی‌ها از زلنسکی 🔹برآورد شرایط موجود در جنگ اوکراین و روسیه نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها اعتماد اولیه را به اوکراین و زلنسکی ندارند. 👤یک افسر اطلاعاتی سابق ایالات متحده آمریکا معتقد است: 🔸ضد حمله نیروهای مسلح اوکراین با شکست مواجه شده است. واقعیت این است که اوکراین هرگز به هدف اعلام شده خود یعنی ضربه زدن به دفاع روسیه برای قطع پل زمینی که کریمه را به روسیه متصل می‌کند، دست نمی‌یابد. 🔹اوکراین و متحدان آن در ناتو نسبت به توانایی‌های رزمی ارتش روسیه، و به‌ویژه نیروهای مستقر در منطقه زاپوریژیا، برآورد ضعیفی داشتند. هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم این وضعیت به زودی تغییر خواهد کرد، واقعیتی که برای آینده اوکراین و ناتو در آینده خبر بسیار بدی است.
⭕️قیمت ارز رو به ثبات 👤یحیی آل‌اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق گفت: 🔹ایران بین ۷ تا ۱۰ میلیارد دلار منابع در عراق دارد که در مرحله اول 2/7 میلیارد دلار از این رقم آزاد شده است. 🔸نکته اینجاست که باقیمانده پول‌های ما در عراق نیز در شرف آزادسازی است و مقامات بانک مرکزی می‌توانند جزئیات دقیق‌تری از توافق خود با مقامات عراقی را منتشر کنند اما هر چه هست قرار شده این پول‌های ما به تدریج در اختیارمان قرار گیرد. 🔹بازیگران بازار ارز بر تعیین قیمت مؤثر هستند و تنها یک عامل نیست که بتواند زمینه را برای پیش‌بینی مهیا کند اما همین حالا نیز رصد بازار نشان می‌دهد قیمت‌ها در حال کاهش است و این روند احتمالا ادامه‌دار است. 🔸تنها عراق در حال آزاد کردن پول‌های ما نیست. سایر کشورها نیز دست به این اقدام زده‌اند و این نشان از نتیجه دادن دیپلماسی ایران دارد.
⭕️به بهانه معرفی وزیر جدید صمت؛ ابتکار ژئواکونومی ایرانی و زنجیره‌های ارزش منطقه‌ای 🔹بیشتر سرمایه‌گذاری‌های صنعتی ایران از شش دهه گذشته‌ تاکنون فاقد طرح ژئواکونومی ایرانی بوده و به همین دلیل تراز تجاری منطقه‌ای مستقل از نفت و متکی به قابلیت‌های صنعتی درون‌زا و برون‌گرا در دستورکار سیاست‌گذاری اقتصادی و صنعتی کشور قرار نداشته است. 🔸عامل اصلی این غفلت بزرگ،همزمانی طرح‌های توسعه صنعتی کشور با ورود دلارهای نفتی به اقتصاد بوده است. چرا که دلارهای نفتی برخلاف ظاهر خنثی و خاموش شان،موجودیت‌های هوشمندی هستند که سال‌ها قبل با طرح ژئواکونومیک دولت ایالات متحده آمریکا موسوم به بازیابی دلار نفتی "petrodollar recycling" پا به اقتصاد ایران گذاشته‌اند. 🔹در میان گرد و غبار قطارهای دوگانه یادشده یعنی صنایع "منبع محور" و "صنایع تسهیل‌کننده واردات"،دو شاخه بسیار مهم صنعت کشور،یعنی صنعت دفاعی و صنعت برق ایرانی، توانسته‌اند که از هژمونی نظم تحمیلی آنگلوساکسونی رهاشده و طرحی نو در سپهر صنعتی کشور را رقم بزنند.گونه‌ای از صنعت که می تواند حامل مولفه های طرح ژئواکونومی ایران در دهه آینده و گامی در مسیر تحقق زنجیره های ارزش منطقه‌ای باشد. 🔸می‌توان امیدوار بود که وزیر جدید صمت پس از کسب رای اعتماد در اولین گام نیروهای واگرا در ساختار حکمرانی اقتصادی و صنعتی کشور را در چارچوب طرح ژئواکونومیک ایرانی- اسلامی برای تحقق زنجیره‌های ارزش منطقه‌ای همگرا کند. 🔹اجرایی شدن این طرح شرایطی را ایجاد خواهد کرد که ارمغان آن، شکل‌گیری چرخه تعالی بخش صلح و امنیت پایدار و رونق بازار و کسب‌وکار برای ایرانیان و همسایگان ایران خواهد بود.
⭕️انگلیس برای تولید برق به زغال‌سنگ روی آورد 🔹نشریه دیلی تلگراف: شبکه ملی توزیع برق همزمان با هجوم مردم به استفاده از سیستم‌های سرمایشی و افزایش مصرف برق به زغال‌سنگ با سطح آلودگی بالا متوسل شده است. 🔸دانشمندان می‌گویند که انگلیس دیگر یک کشور سردسیر نیست و باید خود را برای مواجهه با تشدید گرمای هوا در سال‌های آینده وفق دهد. 🔹موج گرمای اخیر در انگلیس ده‌ها پرواز در این کشور را لغو و هزاران مسافر را سرگردان کرده است.
⭕️قدم زدن در حیاط خلوت 🔹 آقای رئیسی برای انجام سفری ۵ روزه عازم کشورهای ونزوئلا،کوبا و نیکاراگوئه شد.این سفر در ادامه رایزنی‌های بهمن ماه۱۴۰۱،دکتر امیرعبداللهیان در این کشورها انجام می‌شود. 🔸 این ۳ کشور به دلیل ماهیت انقلابی و ضدامپریالیستی خود،سالهاست با آمریکا در تضاد و نزاع می‌باشند و آمریکا نیز برای این کشورها،آورده‌ای جز توطئه،تهدید و تحریم نداشته است،که از این لحاظ شباهت زیادی مابین جمهوری اسلامی با ونزوئلا،کوبا و نیکاراگوئه وجود دارد. 🔹 وجود ظرفیت‌های بزرگ در حوزه‌های کشاورزی،صنایع،معادن،انرژی و فناوری وجه‌ مشترک دیگر بین ایران و کشورهای آمریکای لاتین است که می‌تواند منافع زیادی برای ۲طرف به همراه داشته باشد. 🔸 در سال‌های۸۴ تا ۹۲ روابط ایران با کشورهای آمریکای لاتین به اوج خود رسید، با روی کارآمدن دولتهای یازدهم و دوازدهم که نگاه صرف به آمریکا و چند کشور اروپایی سرلوحه‌ی سیاست خارجی قرار گرفته بود،این روابط دچار ضعف و تزلزل شد.اما دولت آقای رئیسی در ادامه سیاست خارجی متوازن و روبه رشد خود،در حال ورود به حیاط خلوت آمریکاست،که این امر می‌تواند تسهیل کننده تجارت خارجی و عامل شکوفایی بیشتر اقتصاد کشور باشد. 🖊مصطفی علیجان‌زاده
⭕️خودزنی منافقین برای تخریب رابطه ایران و فرانسه 🔹روز گذشته گروهک تروریستی منافقین یک عملیات تروریستی ساختگی علیه یکی از مقرهای خود در شهر سنت اوئن لومون در شمال پاریس اجرا کردند. 🔸ساعتی بعد از اجرای این عملیات، سایت رسمی گروهک منافقین با صدور بیانیه‌ای خبر از اجرای یک حمله تروریستی علیه یکی از مقرهای خود در فرانسه داد و ایران را به اجرای این عملیات متهم کرد. 🔹به دنبال پیام امانوئل مکرون به رئیس‌جمهور ایران، منافقین این عملیات ساختگی را طراحی و اجرا کردند تا با متهم ساختن ایران، گفتگوی تلفنی روز قبل امانوئل مکرون با سید ابراهیم رئیسی را که حاکی از روابط مثبت فرانسه و ایران دارد، تحت تأثیر قرار دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افسران اطلاعاتی ایران، هنگام اعدام صدام عمدا فارسی صحبت می‌کردند! 👤رئیس تیم وکلای دفاع از صدام: 🔹هنگام بالا رفتن صدام از پله‌ها برای اعدام، افسران اطلاعاتی ایرانی فارسی صحبت می‌کردند تا اثبات کنند ما ایرانی‌ها تو را محاکمه می‌کردیم نه آمریکایی‌ها و این مجازات جنگ هشت ساله است.
⭕️نظر رهبر انقلاب درباره توافق هسته‌ای تغییر کرده است؟ 🗞 فرهیختگان 🔹 رهبرانقلاب صبح امروز در دیدار با دانشمندان، کارشناسان و مسئولان صنعت هسته‌ای کشور اینطور گفتند که "توافق اشکالی ندارد اما زیرساخت‌های صنعت هسته‌ای نباید دست بخورد" 🔸 مرور بیانات ایشان در مقاطع مختلف در پروسه پرونده هسته‌ای ایران نشان می‌دهد ایشان همواره از انجام یک توافق دفاع کرده‌اند. البته تاکید ایشان طبیعتا بر یک توافق «خوب» بوده نه صرفا هر توافقی. 🔹 مهمترین سخنرانی ایشان در این باره به فروردین ۱۳۹۴ باز می‌گردد در مقطعی که هنوز برجامی امضا نشده و مذاکرات در جریان ایستگاه لوزان است. 🔸 ایشان صراحتا می‌گویند که از رسیدن به یک توافقی که منافع ملّت ایران را تأمین کند و عزّت ملّت ایران را حفظ کند، صددرصد من حمایت و استقبال میکنم. 🔹 حتی ایشان با صراحت بیشتری می‌گویند: اگر کسی بگوید که ما مثلاً با توافق یا با رسیدن به یک نقطه مخالفیم، نه، خلاف حق و خلاف واقع گفته است. اگر یک توافقی انجام بگیرد که این توافق توافقی باشد که منافع ملّت را، منافع کشور را تأمین بکند، بنده کاملاً با آن موافقت خواهم کرد. 🔸 آیت الله خامنه‌ای تاکید می‌کنند که "البتّه این را هم ما گفتیم که توافق نکردن بهتر از توافق بد است." 🔹 این فرمول، فرمول درستی است و این خط تا امروز تغییری نکرده است.
⭕️علی باقری کنی وارد ابوظبی شد 🔹در چارچوب تحکیم سیاست همسایگی و در راستای استمرار رایزنی‌های سیاسی با همسایگان، علی باقری کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه و مذاکره‌کننده ارشد کشورمان وارد ابوظبی شد تا با مقامات این کشور درباره ارتقای همکاری‌های دوجانبه و بررسی مسایل منطقه‌ای گفت‌وگو کند. 🔸دو هفته پیش نیز خلیفه شاهین المرر، وزیر مشاور دولت امارات متحده عربی در سفر به جمهوری اسلامی ایران گفت‌وگوهای تفصیلی با علی باقری در تهران داشت.
⭕️واکنش کاخ سفید به سفر رئیسى به آمریکایی لاتین 👤جان کربی،هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید: 🔹ایران باید در خصوص اهداف سفر رئیس جمهور این کشور به آمریکای لاتین صحبت کند. 🔸ما در این بخش جهان به کشورهای منطقه نمی‌گوییم که باید با چه کسانی ارتباط داشته باشند. این امر بر عهده خود کشورها است. ما بر منافع خود و امنیت منطقه متمرکز هستیم. 🔹ما مسلماً نگران رفتار بی‌ثبات کننده ایران هستیم و به انجام تمهیدات برای مقابله با این رفتار ادامه خواهیم داد.
⭕️یک مقام آمریکایی: ادعای «توافق موقت» با ایران کذب است ◽️رویترز: 🔹یک مقام آمریکایی گزارش‌ها درباره تماس‌های اخیر میان ایران و آمریکا را رد نکرد اما گفت که اظهارات درباره این که این مذاکرات بر سر توافقی موقت بوده‌اند، نادرستند. 🔸این مقام آمریکایی گفت که «ما با صراحت به آن‌ها(ایران) گفته‌ایم که باید از چه اقدامات تنش‌زایی برای جلوگیری از ایجاد یک بحران دوری کنند. 🔹او همچنین گفت که واشنگتن مایل است شاهد همکاری بیشتر ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد.
⭕️برای دغدغه‌های مردم! 🔹صرف‌نظر از اقدام غیرمنصفانۀ عدم پوشش خبریِ سفر رئیس‎جمهور به آذربایجان‎شرقی توسط برخی رسانه‌ها، میتوان این سفر را به نوعی "کم بدیل" خواند. 🔸 آیت‌الله‌رئیسی که از ابتدای شروع به کار دولتش، ترجیح را بر عدم پرداختن به حواشی نهاده و دغدغه اش را تنها معطوف به "خدمت‌کردن" کرده است، در این سفر جلوۀ ویژه‌ای از خدمتگزاری را به نمایش گذاشت. 🔹 حضور در جشن احیای 220واحد راکد تولیدی و صنعتی با تأکید بر اینکه " قرار است احیای همۀ واحدهای تعطیل یا نیمه‎تعطیل با پیگیری شود" از ویژه‌ترین برنامه‌های این سفر بود. 🔸 افتتاح خط تولید شرکت خودروسازانِ دیزلیِ آذربایجان با ظرفیت تولید 4هزار دستگاه و رونمایی از دو محصول جدید شرکت تراکتورسازی ایران و همچنین خبر اختصاص اعتبار 5هزار میلیاردی جهت پرداخت به کشاورزانِ متقاضیِ خرید "تراکتور ایرانی" از دیگر جنبه های قابلِ توجه این سفر بود! 🔹 افتتاح 3پروژۀ برق و آب، تأکید بر توسعۀ صنعت چرم و همچنین افتتاح راه‌آهن بستان‌آباد-خاوران پس از 22سال وقفه را نیز میتوان از مهمترین دستاوردهای این سفر برشمرد! 🔸 این حجم از خدمات، قطعاً در راستای تقویت امید بسیار موثر می باشد؛ که لازم است آقای‌رئیسی این راه را همچنان با قدرت ادامه دهد. 🖊محمد اسداللهی
⭕️مراقب باشید جای شهید و جلاد را عوض نکنند
⭕️ بغداد سازوکار پرداخت اموال ایران را اعلام کرد 🔹براساس بیانیه‌ای که بانک تجارت عراق در سایت رسمی خود قرار داده است، عقیل الشویلی، کارشناس رسانه‌ای این بانک اعلام کرد که اموال ایرانی که اخیرا و از ماه فوریه تا ژوئن ۲۰۲۳ پرداخت شده، بر مبنای مکانیزم مورد توافق ایران، عراق و آمریکا بوده است. 🔸او اعلام کرد که این مکانیزم از سال ۲۰۱۸ اجرایی شده است. 🔹پیش از این، الناصری، مشاور نخست وزیر عراق گفته بود که مجموع دارایی‌های آزاد شده ایران توسط دولت عراق در زمان نخست‌وزیری السودانی تقریبا یک و نیم میلیارد یورو است، به علاوه اینکه یک میلیارد یورو نیز آزاد خواهد شد.
🗓 چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم ◽️پیروزی در سایه اراده های محکم مومنین انفال 🔹و ما جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرى‌ وَ لِتَطْمَئِنَّ بِهِ قُلُوبُكُمْ وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ «10» 🔸و خداوند، آن (پيروزى و نزول فرشتگان) را جز براى بشارت و اينكه دلهايتان با آنان آرامش يابد قرار نداد و نصرت و پيروزى، جز از سوى خدا نيست، (به قدرت خود و امداد فرشته هم تكيه نكنيد.) همانا خداوند، شكست‌ناپذير حكيم است. ◽️پیام ها 1️⃣ رزمنده بايد روحيّه‌ى قوى داشته باشد. «وَ ما جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرى‌» از عوامل پيروزى، انگيزه و روحيّه‌ى قوى رزمندگان است. 2️⃣ هنگامى كه حركتى صحيح و در خط پيامبر باشد، عنايت خداوند و برطرف شدن عوامل ترس و اضطراب حتمى است. «وَ ما جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرى‌» 3️⃣ پيروزى مؤمنان، تنها به ابتكار، طرح نظامى، سلاح و نفرات آنان و يا به خاطر فرشتگان نيست، بلكه اصل، اراده و خواست خداوند است. «وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ» چنانكه گاهى به خواست خداوند، گروه اندكى از مؤمنان بر گروه زيادى از دشمنان پيروز مى‌شوند. «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ» 4️⃣امدادهاى الهى و يارى‌رساندن به مؤمنان، بر اساس عزّت وحكمت است. «عَزِيزٌ حَكِيمٌ» 🖊رجبعلی بازیاد
⭕️بهادری جهرمی: رکورد ۴۴ ساله مبادلات خارجی سال گذشته شکسته شد 👤سخنگوی دولت گفت: 🔹با دستیابی به عدد ۱۱۲ میلیارد دلار مبادلات با کشورهای خارجی، رکورد ۴۴ ساله این حوزه در سال ۱۴۰۱ شکسته شد 🔸اکثر این مبلغ توسط بخش‌های مردمی انجام شده که نقش دولت در آن‌ها حمایت‌گری و تسهیل‌گری بوده است. 🔹شکستن این رکورد درحالی بود که ما علاوه بر تحریم‌های ظالمانه آمریکا و هم‌پیمانان‌اش، در نیمی از سال گذشته آشوب‌های خیابانی داشتیم که موجب ناامنی در اقتصاد و آسیب به سرمایه‌گذاری خارجی شد.
⭕️سی‌ا‌ن‌ان: «ترامپ» در دادگاه بازداشت شد 🔹سی‌ان‌ان از داخل دادگاه گزارش داد که «دونالد ترامپ» توسط ماموران بازداشت شد و روند پذیرش او و والت نائوتا، متهم دیگر تکمیل شده است. 🔸انتظار می‌رود که ماموران در مرحله‌ای دیگر از این فرآیند، از اثر انگشت او نسخه‌های الکترونیکی بگیرند.
⭕️حقیقتی که بلینکن هم نتوانست آن را کتمان کند 🔹سفر اخیر بلینکن به عربستان پس از آن صورت گرفت که او در نشست «آیپک»، از حمایت‌ همه‌جانبه واشینگتن از تل‌آویو سخن گفته بود. 🔸او در این نشست همچنین به اظهارنظر تکراری علیه ایران پرداخت و با محکوم کردن روابط نظامی ایران و روسیه، بر اقدامات آمریکا برای عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل تاکید کرد. 🔹بلینکن در سخنرانی خود در نشست آیپک عنوان ‌کرد: «اسرائیل در معرض حملات مختلف از جانب اراضی فلسطینی است که به شکل یک خطر روزانه در آمده است.» 🔸سخنان بلینکن را باید ناظر به شرایطی دانست که ماه‌هاست رژیم صهیونیستی گرفتار آن است. 🔹سفر بلینکن به ریاض نیز بر خلاف اهداف رژیم صهیونیستی یعنی سازش عربستان با این رژیم و موضع‌گیری علیه ایران و سوریه پیش رفت. 🔸سخنان بلینکن در آیپک بیان‌گر حقیقتی بود که او هم نتوانست آن را کتمان کند و آن وضعیت بحرانی است که از شتاب‌گیری زوال این رژیم خبر می‌دهد.
⭕️ضرورت اصلاح و تحول نظام اقتصادی در مسیر مهار تورم 🔹تولید به عنوان کلید اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور چند سالی است که مورد توجه مسئولان قرار گرفته است. 🔸هرگاه سطح نقدینگی به صورت فزاینده افزایش یابد و در مقابل، کالا و خدمات متناسب در کشور تولید نشود، قیمت‌ها افزایش یافته و اقتصاد کشور با شوک‌های تورمی واکنش نشان خواهد داد. 🔹برای کنترل تورم چاره‌ای جز تغییر این دو متغیر یعنی کنترل رشد نقدینگی یا همان خلق پول و هدایت واقعی نقدینگی به سمت تولید و در نهایت افزایش تولید کالا و خدمات در کشور نیست. 🔸تا زمانی که دولت به جای تنظیم‌گری و سیاست‌گذاری، مداخله‌گری و بنگاه‌داری کند و فرآیند قانون‌گذاری در امورات اقتصاد با واقعیات منطبق نشود، مسیر جهش تولید داخلی همواره پر چالش و پر تلاطم خواهد بود. 🔹برای اصلاح حکمرانی اقتصادی، نظامات مالیاتی، بانکی، گمرکی و بیمه‌ای کشور باید دست‌خوش تحول شده و با راهبرد تولیدمحوری هماهنگ شود و به کمک فعالان اقتصادی برای تحقق اهداف رشد تولید و مهار تورم همت گمارد.
⭕️شهادت لاپید علیه نتانیاهو 🔹نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی با حضور در دادگاه شهر قدس علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کنونی این رژیم شهادت داد. 🔸شهادت لاپید در مورد پرونده فرار مالیاتی «آرنون میلخان» دوست سرمایه‌دار نتانیاهو می‌باشد که به پرونده «۱۰۰۰» معروف شده است. نتانیاهو متهم است که برای اصلاح قوانین به نفع این سرمایه‌دار تلاش کرده است. 🔹براساس مستندات پرونده «۱۰۰۰»، در کابینه پیشین رژیم صهیونیستی، نتانیاهو به عنوان نخست‌وزیر وقت از لاپید به عنوان وزیر دارایی آن زمان خواسته که به ملیخان در پرونده‌های مالیاتی کمک کند.