⭕️رونق انتخابات خبرگان
🔹بدون شک، اهمیت انتخابات این مجلس بیشتر از انتخابات مجلس شورای اسلامی نباشد، کمتر نیست.لذا لازم است همه اثرگذاران در جامعه برای برگزاری انتخابات باشکوه این مجلس و حضور پرشور مردمی در پای صندوق های رأی تلاش کنند.
🔸در این دور برای مشخص شدن صاحبان ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رهبری، طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، ۵۱۰ نفر نام نویسی کرده اند که می تواند حاکی از انتخابات پررونقی باشد. فراموش نکنیم که شرط لازم برای نام نویسی داشتن ۴۰ سال به بالا و سطح علمی اجتهاد است که این شرایط، به طور طبیعی از تعداد متقاضیان می کاهد.
🔹طبق آمار رسمی اعلام شده از سوی ستاد انتخابات وزارت کشور، در این دوره استان های قم، هرمزگان، ایلام، قزوین، یزد، آذربایجان غربی، زنجان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و تهران در صدر نام نویسی ها قرار دارند.
🔸همچنین ۶۵ نفر از نمایندگان مجلس فعلی مجلس پنجم کاندیدای حضور در ششمین دوره انتخابات شده اند و ۵۲ درصد از داوطلبان سابقه کاندیداتوری در انتخابات پیشین را داشته اند.
۴۸ درصد از کاندیداها برای نخستین بار برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری نام نویسی کرده اند که از ورود جوانان به انتخابات و تغییر و تنوعی در فضای رقابت انتخاباتی خبرگان حکایت دارد.
همچنین در میان نامزدها ۱۳ نفر اهل سنت هستند که خود را آماده ورود به این میدان کرده اند.
🔹سیر قانونی انتخابات مجلس خبرگان با بررسی صلاحیت اخلاقی و علمی این افراد ادامه خواهد یافت که شورای نگهبان این امر را از طریق برگزاری آزمون و مصاحبه علمی برای افرادی که اولین بار وارد این میدان شده اند، ارزیابی خواهد کرد. این آزمون در هفته های پیش رو برگزار خواهد شد، هر چند حواشی آن باز هم پر سر و صدا خواهد بود.
🔸در این میان، چهره های سیاسی شناخته شده متعددی از جمله رئیس جمهور کنونی و پیشین کشورمان حاضر هستند که می تواند عاملی برای رونق انتخابات شود و همچنین شاهد عدم ورود افراد پیشکسوت هستیم که احتمالا به دلیل کهولت سن از حضور در مجلس خبرگان اعراض کرده اند.
🔹اما آنچه مهم است تلاش برای آگاه سازی جامعه از نقش مهم مجلس خبرگان است. بر اساس قانون اساسی، نمایندگان مجلس خبرگان وظیفه انتخاب رهبر و نظارت بر عملکرد او را بر عهده دارند؛ امری خطیر که تنها در تراز مجلس خبرگان قابل تصور است. بنابراین، باید کاری کرد که مردم با درک این اهمیت به پای صندوق آمده و شایسته ترین ها را برگزینند تا مجلس خبرگان به معنای واقعی کلمه به خبرگان تعلق یابد.
🖊علیرضا صالحی
در میان فلسطینی ها، نام علی و حسین آنچنان که نام عباس هست به چشم نمی خورد.
ازجمله "محمود عباس" بهایی، ایرانی تبار و از نوادگان عباس افندی(مأمور انگلستان برای تأسیس فرقه ضاله بهائیت) که زمان ناصرالدین شاه از ایران به فلسطین مهاجرت کرد.
مراقبت شود #فلسطین_پسا_اسرائیل دست بهائیان نیفتد!
🖊رضا حاتمی
⭕️نخبه؛ موتور پیشرفت کشور
🔹نیروی انسانی خصوصا نیرو های جوان نخبه مهمترین عنصر پیشرفت و توسعه برای کشور بوده و از جایگاه ویژه ای برخوردارند. بارها مقام معظم رهبری در دیدارها ؛سخنرانی ها و جلسات خود با نهاد ها و مسئولین مربوطه به این ثروت عظیم اشاره و به صورت مستقیم حمایت های همه جانبه خود را از این قشر جوانان نخبه کشور اعلام کرده اند. پیشرفت ها و موفقیت هایی که در زمینه های مختلف از جمله حوزه سلول های بنیادی، صنعت و علم هسته ای، موشکی، علوم بیوشیمی، انتقال ماهواره به فضا، علوم ژنتیکی، شبیه سازی و.... اتفاق افتاده همه در سایه تخصص و جهاد علمی فرزانگان و نخبگانی است که علیرغم وجود موانع و مشکلات پیش رو، توانسته اند با همت وتلاش بی وقفه خود مایه آبروی نظام، ملت و کشور در زمینه های علمی باشند. در صورتی که نخبگان توانایی شخصی خود را در خدمت حل مسائل کشور قرار دهند، پیشرفت ها و تحولات بیشتری در عرصه ی علمی و صنعتی در کشور رخ خواهد داد.
🖊حسین طحان
⭕️ورشکستگی سریالی شبکه های فارسی زبان خارجی!
🔹شبکه من و تو براساس اطلاعیه اش از اول ژانویه سال جدید میلادی به دلیل مشکل در تأمین نیاز های مالی، فعالیتش را متوقف خواهد کرد. این در حالی است که آمارها نشان می دهد، ۳۰۰ ماهواره در جهان، جغرافیای ایران را پوشش می دهند.
🔸این ماهواره ها امکان پشتیبانی ۱۸ هزار شبکه تلویزیونی را فراهم کرده اند. بخش عمده آنها مربوط به شبکه های فارسی زبان، از جمله بی بی سی فارسی صدای امریکا ، من و تو و فارسی وان است. اختصاص بودجه های سنگین دولت ها و سرمایه داران خاص، به پشتیبانی از این شبکه ها بی ارتباط با محتوای این رسانه ها نیست. بنابراین، این سؤال همچنان از سوی این دولت ها بی پاسخ مانده است که چرا با وجود مشکلات اقتصادی ،فرهنگی و اجتماعی در این کشورها، بودجه های کلان برای اجرای پروژه شبکه های فارسی زبان اختصاص داده می شود؟
🔹بررسی ها نشان می دهد، سناریوی ورشکستگی این رسانه ها یکی پس از دیگری در حال وقوع است؛ طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، سرویس جهانی بی بی سی طی بیانیه ای اعلام کرد: «هزینه های بالا و تأمین منابع مالی برای مجوزهای ثابت و نقدی منجر به انتخاب های دشواری شده است.» شبکه ایران اینترنشنال که پیشتر از سوی سرمایه داران سعودی تأمین اعتبار می شد، مجبور شد با تغییر کارفرما به دامان صهیونیست ها کوچ کند.
🔸به نظر می رسد این ورشکستگی های سریالی، اتفاقی نبوده و ذی نفعان این شبکه ها، دیگر نفعی در ادامه پشتیبانی این رسانه ها نمی بینند. اگرچه شبکه های فارسی زبان خارجی با پوشش سرگرمی، رسانه خبری و... فعالیت دارند، اما نه تنها پروژه های ضدفرهنگی خود را پیاده می کنند؛ بلکه رسالت خبرنگاری را هم رعایت نکرده و کارکنان این شبکه ها همواره با مواضع تند، سوگیری سیاسی خود را نشان داده اند. رفته رفته با تحولات سیاسی جهان، عمال این رسانه ها بیش از پیش ماهیت خود را عیان کرده اند تا آنجا که پس از گسسته شدنِ منشور هم بستگی و لکه دار شدنِ کرامت انسانیِ سیما ثابت، اکنون نوبت به مَن وتو رسید!
🔹ذی نفعان این رسانه ها به خوبی دریافته اند که در کشور خود نیز مواخَذند. چنانکه حمایت بی بی سی از رژیم صهیونیستی مردم انگلیس را به خیابان ها کشاند تا آنجا که حتی ساختمان بی بی سی را محاصره کردند.از این رو یافتن پاسخ این پرسش که چرا در این رسانه ها شاهد ورشکستگی سریالی هستیم، دشوار نیست. سرمایه داران حاضر نیستند در جایی سرمایه گذاری کنند که برای شان سودی ندارد که هیچ، بلکه برای شان خسارت هم دارد.
🔸درنهایت اینکه در طرحواره دشمن،جنگ شناختی یکی از مؤلفه های جنگ ترکیبی علیه ملت ایران است. بنابراین، اگر چه فعالیت های این رسانه ها دچار چالش شده است؛ اما به نظر می رسد، دشمن برای پیشبرد جنگ شناختی، تاکتیک های رسانه ای خود را در قالب های دیگری پیگیری کند.بنابراین، از اقدامات رسانه ای او نباید غافل شد.
📸فاجعه ای به نام نتانیاهو
🔹نخبگان و جامعه اسرائیل نتانیاهو را بزرگترین عامل شکست خود در عملیات طوفان الاقصی می دانند.