eitaa logo
Rahnama99
144 دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
3.6هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم ▫️انتخابات مشارکت حداکثری(۴) [سوره آلعمران (3): آيه 125] 🔹بلى إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا وَ يَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ هذا يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ بِخَمْسَةِ آلافٍ مِنَ الْمَلائِكَةِ مُسَوِّمِينَ (125) 🔸البتّه اگر صبر و مقاومت كنيد و پرهيزگارى نماييد (گرچه) دشمنان با خشم و خروش بر شما بتازند، پروردگارتان شما را با پنج هزار فرشته مخصوص مدد مىرساند. ▫️درس امروز : 🔹امدادهای الهی مخصوص همه زمانها ومکانهاست وتنها نصیب مومنان مجاهدی می شود که اهل مقاومت و پرهیزگاری باشند وقتی دشمن خشمگین و عصبانی وخروشان به مومنین حمله می کند وهمه توافقات را زیر پا می گذارد؛ خداوند امدادهایش را مضاعف می کند 3هزار ملائکه را به 5 هزار می رساند( یگان ویژه ملائکه) 🖊رجبعلی بازیاد
⭕️اعتماد به صبر راهبردی مقاومت 🔹به طور کلی هدف اصلی رژیم از ترورهای زنجیره‌ای صورت گرفته، این بود تا با عقب‌نشینی از شمال غزه، فشار بر محور را افزایش دهد و وا‌کنش ایران هم به گونه‌ای باشد که زمین جدیدی در منطقه طراحی شده و از تمرکز شدید فعلی بر رژیم کاسته شده و در جنوب نوار غزه چارچوب جدیدی از جنایت را پیگیری کنند. در تحلیل اقدامات رژیم پس از کرمان هم این مورد قابل تحلیل و تییبن عینی است. 🔸پس از ضربه موشکی ایران، عیناً تلاش‌هایی برای تحقق این هدف صورت گرفت. حقیقت هم همین است که اگر حملات اخیر تهران در چارچوب چرخه فشارِ طوفان‌الاقصی بر علیه رژیم قرار نگیرد و اتفاقاً راه تنفسی برای تل‌آویو ایجاد کند، باید گفت این حملات هر چند دستاوردهای تاکتیکی و راهبردی مهمی داشتند و در میانه حساس‌ترین نبرد منطقه اثر مستقیم داشته است.
⭕️تحریم چگونه کار می‌کند؟ 🔹اخیراً در انتشارات دانشگاه استنفورد کتابی با عنوان که به معنای «تحریم چگونه کار می‌کند» منتشر شد. دکتر جواد صالحی اصفهانی از مولفان این کتاب اگر کسی کتاب «تحریم چگونه کار می‌کند» را بخواند، دیگر ادعاهای ترامپ و بولتون را باور نمی‌کند. این کتاب نشان می‌دهد که اگر چه تحریم‌ها در یک دهه‌ی اخیر به معیشت عموم مردم آسیب زد، اما منجر به تغییر مسیر سیاسی ایران نشد، بلکه ایران را در مسیر خود مصمم‌تر کرد. 🔸به عبارتی بر خلاف تصور آمریکایی‌ها که گمان می‌کردند تحریم می‌تواند جایگزین جنگ نظامی شود، اتفاقاً تحریم‌های اقتصادی، سیاست خارجی ایران در منطقه را تهاجمی‌تر کرده است و در یک کلام، بعد از تحریم‌های اقتصادی منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه بیش از پیش از سوی ایران تهدید شد. بنابراین تیغ تحریم‌ها نمی‌برد و می‌توان گفت از این نظر، تحریم‌ها اگر چه برای ایران هزینه‌هایی داشته اما برای طرف آمریکایی نیز هزینه‌های گزافی داشته است و بر اساس منطق هزینه-فایده، استمرار چنین تحریم‌هایی برای ایالات متحده به‌صرفه نیست. 🔹با توجه به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا به‌نظر می‌رسد انتشار این کتاب، یک اقدام سیاسی با مصرف داخلی در آمریکا به ضرر جمهوری‌خواهان و به نفع دموکرات‌ها باشد اما به هر حال، حاوی اطلاعات و اظهارات مفیدی در مورد تاثیر معکوس تحریم‌ها علیه ایران و تاب‌آوری بالای اقتصاد ما در برابر تحریم‌های ظالمانه است.
⭕️اتاق بازرگانی و عبور از 4 ماه حاشیه 🔹اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در سال 1305 تاسیس شد. البته آن زمان «انجمن‌های بازرگانی در ایران» یا «اتاق بخش خصوصی ایران» نام داشت که از سال 1320 با تصویب قانونی جدید به «اتاق بازرگانی» تغییر نام داد. سپس در سال 1341 قانون تاسیس «اتاق صنایع و معادن» تصویب و در سال 1342 این اتاق تاسیس شد. در سال 1348 این دو اتاق با هم ادغام شدند و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن ایران» شکل گرفت. در سال 1390 نیز با تصویب قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، عنوان کشاورزی نیز به انتهای نام اتاق اضافه شد. به این ترتیب، پارلمان بخش خصوصی به اتاق «بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران» تغییر نام داد. تشکیلاتی به این سابقه که قرار است نماینده‌ بخش خصوصی در اقتصاد ایران باشد و به لحاظ قانونی بسط ید خوبی هم دارد، چند ماهی بود به دلیل اقدامات حسین سلاح‌ورزی به حاشیه رفته بود. چندی پیش اما پارلمان بخش خصوصی با انتخاب صمد حسین‌زاده به ریاست این شورا، به حاشیه‌ها و سیاست‌بازی در این اتاق، «نه» گفت.
⭕️حل مشکل اسراف، نیازمند ورود سیاستگذار 🔹آب، برق و دور ریز غذا فقط بخشی از اسراف در کشور ماست که شاید ریشه در اقتصاد نفتی ما دارد. اگر برای ذره‌ذره‌ی منابعمان زحمت کشیده بودیم و این‌قدر نعمت خدادادی نداشتیم، این‌طور سوء مصرف نداشتیم. همچنین باید توجه داشت که اسراف در برق به معنای اسراف در گاز نیز هست، چون بخش عمده‌ی برق در ایران از طریق نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی ایجاد می‌شود. البته باید توجه داشت که رهبر معظم انقلاب در مورد آب، برق و ... به طور مطلق صحبت کردند اما توجه داشتند که وقتی از «لوازم زندگی» حرف به میان آمد، فقط از آن بخشی از جامعه نام ببرند که توان اسراف در این حوزه‌ها را دارد. 🔸بنابراین وقتی در لوازم زندگی فقط یک قشر خاص اسراف می‌کنند، مشکل به خودشان باز می‌گردد اما وقتی در آب و برق و ... اسراف عمومی است، این یعنی سیاستگذاری ما در این حوزه‌ها اشکال دارد و برای جلوگیری از اسراف در این حوزه‌ها سیاستگذار نقش جدی ایفا می‌کند.
⭕️راه اندازی قطار ترور با دستور آمریکا 🔹آمریکایی ها تصور نمی کردند با 110 روز جنگِ رژیم صهیونیستی در غزه و حملات هوایی، دریایی و زمینی به سرزمینی که وسعت آن کمتر از 365 کیلومتر مربع و جمعیت فشرده 2 میلیون و 300 هزار نفری که ابتدایی ترین امکانات را داشتند، نتوانند برای این رژیم پیروزی ای را رقم زنند و این رژیم با خفتِ شکست مواجه گردد. اکنون فشار‌ها از دو سو برای تن دادن به آتش‌بس روی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیده می شود. از یک طرف، خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه‌اند که در تازه‌ترین تحول، به جلسه کمیته پارلمانی در کنست یورش بردند و از سوی دیگر، دولت بایدن است که نگران از آشکارتر شدن شکست تل‌آویو در غزه، یک سیگنال محرمانه برای ترور رهبران حماس صادر کرده و به جای عملیات گسترده زمینی در غزه، از تل‌آویو خواسته روی حذف رهبران جنبش حماس تمرکز کند.
⭕️شکست هایی که در تاریخ می ماند 🔹«شکست تاریخی آمریکا و اسرائیل»، «جبهه متکثر و متحد مقاومت » و گزاره « در حال غرق شدن رژیم‌صهیونیستی و آمریکا در غزه » تنها یک استعاره نیست، بلکه واقعیتی است که در تاریخ ماندگار خواهد ماند. با وجود 110 روز از تجاوز صهیونیست ها به غزه ، این مقاومت است که در حال پیروز شدن است. نیروهای رژیم صهیونیستی در حال عقب‌نشینی هستند و اختلافات در شورای جنگ این رژیم‌ تشدید می‌شود. 🔸در واقع مقاومت در غزه شرایط این درگیری را دیکته کرده است. این امر باعث شده رهبران نظامی رژیم‌صهیونیستی به دلیل قدرت آتش مقاومت از برخی مناطق اشغالی غزه عقب‌نشینی کنند. در همین حال رهبران تندروی نزدیک به نتانیاهو با این عقب‌نشینی مخالفند و آن را شکستی کامل و پیش‌درآمدی برای پایان نتانیاهو و نابودی حزب لیکود و اکثریت پارلمانی آن می‌دانند. 🔹رژیم‌صهیونیستی با یک بحران داخلی شدید دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ زیرا جبهه‌های مقاومت مفهوم «اسرائیل به عنوان پناهگاه امن» را درهم شکسته‌اند. پروژه افسانه‌ای و توهّم‌آمیز «اسرائیل بزرگ» از «نیل تا فرات» نیز نابود شده و این موضوع ایده اخراج فلسطینی‌ها و گسترش شهرک‌سازی در سرزمین‌های آنها و سرزمین‌های عربی همسایه را به یک ایده غیرممکن تبدیل کرده است.
⭕️چرا همه علیه نتانیاهو هستند؟ 🔹با وجود اینکه برخی سادهاندیشان در روزهای اول نبرد طوفان الاقصی و آغاز بمبارانهای وحشیانه رژیم صهیونیستی، این عملیات را اشتباه راهبردی مقاومت دانسته و آن را موجب انسجام داخلی صهیونیست ها میپنداشتند،گذر زمان نشان داد تحلیل آنها از این نبرد و حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی درست نبوده است. اکنون پس از نزدیک به چهار ماه جنگ در نوار غزه نخست وزیر این رژیم در وضعیت بسیار پیچیدهای قرار دارد. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، نگران است که دلسردی فزاینده در میان اعضای حزب لیکود به اقدامی مشترک با احزاب مخالف برای برکناری وی بینجامد. 🔸نتانیاهو پیش از شروع جنگ غزه با پروندههای فساد مواجه بود. در آن زمان تظاهراتهای زیادی با هدف برکناری وی برگزار شد. اما عملیات طوفان الاقصی تیر خلاص بر پیکر وی بود اما نتانیاهو سعی داشت با شروع یک جنگ طولانی در نوار غزه به اصطلاح زمان خریده و مدت بیشتری در قدرت بماند. اما اکنون جنگ غزه تبدیل به بزرگترین شکست برای او شده است. 🔹جنگ غزه پایان نیافته است، اما صداها برای برکناری بنیامین نتانیاهو از نخست وزیری بلندتر شده است. نتانیاهو حتی پیش از جنگ نیز وضعیت مناسبی در ساختار قدرت نداشت.
⭕️جریان شناسی انتخاباتی اصلاحات اصلاح‌طلبان به دو دسته تقسیم می‌شوند: 1️⃣اصلاح‌طلبان تحریمی(رادیکال): اینها که در جبهه اصلاحات ایران مجتمع هستند و تعداد زیادی از آنها سابقه فعالیت در فتنه 88 را دارند، اکثریت‌شان بر تحریم انتخابات تأکید دارند و اقلیتی از آنها بر مشارکت مشروط در انتخابات اصرار دارند. نکته مهم درباره این لایه از اصلاح‌طلبان آن است که اگرچه از تحریم انتخابات صحبت می‌کنند، اما قطعاً فعالیت انتخاباتی خواهند داشت. درواقع، هر چند احتمال کمی وجود دارد که واقعاً انتخابات را تحریم کنند، اما در این صورت نیز فعالیت انتخاباتی خواهند داشت؛ بدین صورت که بر نارضایتی‌ها و پتانسیل‌های اعتراضی در جامعه تأکید خواهند کرد. در این زمینه، به‌ویژه بر بحث‌های مرتبط با زنان تأکید خواهند کرد. با این حال، درباره این اصلاح‌طلبان، توجه به این نکته نیز ضروری است که اساساً پایگاه اجتماعی آنها نیز در انتخابات منفعل خواهند بود و اگر هم مشارکت کنند، به صورت حداقلی خواهد بود. بنابراین، در تحلیل چرایی اصرار آنها بر تحریم انتخابات باید به این نکته هم توجه داشت. 2️⃣اصلاح‌طلبان مشارکت‌طلب: این طیف بر مشارکت بی‌قید و شرط در انتخابات تأکید دارند و انتخابات را راه‌حل مسائل کشور می‌دانند. مواضع اخیر آقای مرعشی نجفی و روحانی مبنی بر اینکه هر گونه تغییری باید از مسیر صندوق رأی اتفاق بیفتد، گویای صف‌بندی آنها با اپوزیسیون و آشوب‌گران است. محوریت اصلاح‌طلبان مشارکت‌طلب با دو حزب کارگزاران سازندگی و اعتدال و توسعه است. 🔹درباره وضعیت اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس باید گفت که به نظر می‌رسد که آنها امید چندانی برای موفقیت در انتخابات ندارند. حداکثر انتظار آنها در انتخابات این است که بتوانند یک اقلیت قوی در مجلس تشکیل دهند. یکی از مهمترین دلایل این امر به احتمال افت جدی میزان مشارکت طرفداران آنها در انتخابات مربوط می‌شود.
⭕️جریان شناسی انتخاباتی اصول‌گرایان 🔹اصول‌گرایان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی با تعدد نسبتاً بالایی مواجه هستند. به طور دقیق‌تر باید گفت که نیروها و فعالان سیاسی اصول‌گرا برای انتخاباتی پیش‌رو، تا کنون چند شعبه و تشکل راه‌اندازی کرده‌اند که عبارت‌اند از: 1️⃣مبنا(مجمع بیداری نیروهای انقلاب): این تشکل با محوریت آقای قالیباف تشکیل شده است. 2️⃣شورای وحدت اصول‌گرایان: شورای وحدت متشکل از جامعه روحانیت مبارز تهران و حزب مؤتلفه اسلامی است. اینان به احتمال زیاد با سرلیستی محمدرضا باهنر در انتخابات حاضر خواهند شد. 3️⃣شورای تحول‌خواهان: این تشکل به صورت علنی با محوریت زهره الهیان فعالیت می‌کند، اما در اصل، محوریت آن با برخی شخصیت‌های شاخص مانند علیرضا زاکانی است. 4️⃣ جبهه پایداری که با همان ترکیب و کیفیت سابق برای انتخابات مجلس فعالیت می‌کند و محوریت فعالیت‌های آن به نوعی با صادق محصولی است. 5️⃣ شریان(شبکه راهبردی یاران انقلاب): در شریان نیز محوریت با مهرداد بذرپاش می‌باشد و به طور عمده متشکل از نیروهای جوان‌تر اصول‌گرایی است. 6️⃣شانا(شورای ائتلاف نیروهای انقلاب): این تشکل که برای انتخابات ریاست جمهوری داعیه‌دار وحدت گروه‌ها و شخصیت‌های اصول‌گرا بود، هم‌اکنون با محوریت حداد عادل فعالیت می‌کند. با این حال، با توجه به تعدد تشکل‌های اصول‌گرایی برای انتخابات پیش‌رو در اسفند ماه، به نظر می‌رسد که شانا دیگر داعیه‌دار وحدت نیست.
⭕️چرا باید از انقلاب اسلامی دفاع کرد؟ 🔹انقلاب اسلامی، یک تغییر ریل اساسی برای حرکت به سمت حکومت دینی، استقلال، آزادی، عدالت، رفاه و آسایش ایجاد کرد. انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران موجب نفی استبداد، استثمار و استعمار، ایجاد نظام مقدس مبتنی بر اسلام همراه با حضور سرنوشت‌ساز مردم، استقلال همه‌جانبه در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و دفاعی_امنیتی، استقرار و اجرای عدالت اجتماعی، اجرای قوانین الهی و شرعی مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص)، برپایی و حفظ ارزش‌ها و کرامت‌های والای انسانی، آزادی همراه با مسئولیت‌پذیری انسان‌ها در برابر خدای متعال، ایجاد محیط و فضای مناسب برای رشد فضائل اخلاقی، مبارزه دائمی علیه تمامی مظاهر فساد و تباهی، توجه به حقوق همه‌جانبه اقشار مختلف جامعه مبتنی بر ارزش‌های انسانی و اسلامی، نفی و مبارزه دائمی با استعمار و سلطه خارجی، حمایت از مسلمانان و مستضعفان سراسر جهان و تلاش برای گسترش اسلام ناب در سراسر جهان، تلاش جامع‌الابعاد برای وحدت مسلمانان در جهان و... شد. 🔸وقتی ما از انقلاب دفاع می‌کنیم، به این معنا نیست که از بی‌عدالتی‌ها، فسادها و آسیب‌های اجتماعی دفاع می‌کنیم؛ بلکه ما از حرکتی که به سوی عدالت آغاز شده دفاع می‌کنیم . ما در دامنه قله قرار داریم و برای رسیدن به قله فاصله داریم . بنابراین برای پیمودن این مسیر درست و سخت، لحظه ای نباید تردید به خود راه دهیم. انتخابات بهترین عرصه برای نشان دادن همراهی با انقلاب خمینی (ره) بزرگ است که انشاالله در 11 اسفند به بهترین شکل محقق خواهد شد تا نشان داده شود انقلاب امام (ره) همچنان زنده و رو به جلو است.