⭕️شکست هایی که در تاریخ می ماند
🔹«شکست تاریخی آمریکا و اسرائیل»، «جبهه متکثر و متحد مقاومت » و گزاره « در حال غرق شدن رژیمصهیونیستی و آمریکا در غزه » تنها یک استعاره نیست، بلکه واقعیتی است که در تاریخ ماندگار خواهد ماند. با وجود 110 روز از تجاوز صهیونیست ها به غزه ، این مقاومت است که در حال پیروز شدن است. نیروهای رژیم صهیونیستی در حال عقبنشینی هستند و اختلافات در شورای جنگ این رژیم تشدید میشود.
🔸در واقع مقاومت در غزه شرایط این درگیری را دیکته کرده است. این امر باعث شده رهبران نظامی رژیمصهیونیستی به دلیل قدرت آتش مقاومت از برخی مناطق اشغالی غزه عقبنشینی کنند. در همین حال رهبران تندروی نزدیک به نتانیاهو با این عقبنشینی مخالفند و آن را شکستی کامل و پیشدرآمدی برای پایان نتانیاهو و نابودی حزب لیکود و اکثریت پارلمانی آن میدانند.
🔹رژیمصهیونیستی با یک بحران داخلی شدید دستوپنجه نرم میکند؛ زیرا جبهههای مقاومت مفهوم «اسرائیل به عنوان پناهگاه امن» را درهم شکستهاند. پروژه افسانهای و توهّمآمیز «اسرائیل بزرگ» از «نیل تا فرات» نیز نابود شده و این موضوع ایده اخراج فلسطینیها و گسترش شهرکسازی در سرزمینهای آنها و سرزمینهای عربی همسایه را به یک ایده غیرممکن تبدیل کرده است.
⭕️چرا همه علیه نتانیاهو هستند؟
🔹با وجود اینکه برخی سادهاندیشان در روزهای اول نبرد طوفان الاقصی و آغاز بمبارانهای وحشیانه رژیم صهیونیستی، این عملیات را اشتباه راهبردی مقاومت دانسته و آن را موجب انسجام داخلی صهیونیست ها میپنداشتند،گذر زمان نشان داد تحلیل آنها از این نبرد و حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی درست نبوده است. اکنون پس از نزدیک به چهار ماه جنگ در نوار غزه نخست وزیر این رژیم در وضعیت بسیار پیچیدهای قرار دارد. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، نگران است که دلسردی فزاینده در میان اعضای حزب لیکود به اقدامی مشترک با احزاب مخالف برای برکناری وی بینجامد.
🔸نتانیاهو پیش از شروع جنگ غزه با پروندههای فساد مواجه بود. در آن زمان تظاهراتهای زیادی با هدف برکناری وی برگزار شد. اما عملیات طوفان الاقصی تیر خلاص بر پیکر وی بود اما نتانیاهو سعی داشت با شروع یک جنگ طولانی در نوار غزه به اصطلاح زمان خریده و مدت بیشتری در قدرت بماند. اما اکنون جنگ غزه تبدیل به بزرگترین شکست برای او شده است.
🔹جنگ غزه پایان نیافته است، اما صداها برای برکناری بنیامین نتانیاهو از نخست وزیری بلندتر شده است. نتانیاهو حتی پیش از جنگ نیز وضعیت مناسبی در ساختار قدرت نداشت.
⭕️جریان شناسی انتخاباتی اصلاحات
اصلاحطلبان به دو دسته تقسیم میشوند:
1️⃣اصلاحطلبان تحریمی(رادیکال): اینها که در جبهه اصلاحات ایران مجتمع هستند و تعداد زیادی از آنها سابقه فعالیت در فتنه 88 را دارند، اکثریتشان بر تحریم انتخابات تأکید دارند و اقلیتی از آنها بر مشارکت مشروط در انتخابات اصرار دارند. نکته مهم درباره این لایه از اصلاحطلبان آن است که اگرچه از تحریم انتخابات صحبت میکنند، اما قطعاً فعالیت انتخاباتی خواهند داشت. درواقع، هر چند احتمال کمی وجود دارد که واقعاً انتخابات را تحریم کنند، اما در این صورت نیز فعالیت انتخاباتی خواهند داشت؛ بدین صورت که بر نارضایتیها و پتانسیلهای اعتراضی در جامعه تأکید خواهند کرد. در این زمینه، بهویژه بر بحثهای مرتبط با زنان تأکید خواهند کرد.
با این حال، درباره این اصلاحطلبان، توجه به این نکته نیز ضروری است که اساساً پایگاه اجتماعی آنها نیز در انتخابات منفعل خواهند بود و اگر هم مشارکت کنند، به صورت حداقلی خواهد بود. بنابراین، در تحلیل چرایی اصرار آنها بر تحریم انتخابات باید به این نکته هم توجه داشت.
2️⃣اصلاحطلبان مشارکتطلب: این طیف بر مشارکت بیقید و شرط در انتخابات تأکید دارند و انتخابات را راهحل مسائل کشور میدانند. مواضع اخیر آقای مرعشی نجفی و روحانی مبنی بر اینکه هر گونه تغییری باید از مسیر صندوق رأی اتفاق بیفتد، گویای صفبندی آنها با اپوزیسیون و آشوبگران است. محوریت اصلاحطلبان مشارکتطلب با دو حزب کارگزاران سازندگی و اعتدال و توسعه است.
🔹درباره وضعیت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس باید گفت که به نظر میرسد که آنها امید چندانی برای موفقیت در انتخابات ندارند. حداکثر انتظار آنها در انتخابات این است که بتوانند یک اقلیت قوی در مجلس تشکیل دهند. یکی از مهمترین دلایل این امر به احتمال افت جدی میزان مشارکت طرفداران آنها در انتخابات مربوط میشود.
⭕️جریان شناسی انتخاباتی اصولگرایان
🔹اصولگرایان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی با تعدد نسبتاً بالایی مواجه هستند. به طور دقیقتر باید گفت که نیروها و فعالان سیاسی اصولگرا برای انتخاباتی پیشرو، تا کنون چند شعبه و تشکل راهاندازی کردهاند که عبارتاند از:
1️⃣مبنا(مجمع بیداری نیروهای انقلاب): این تشکل با محوریت آقای قالیباف تشکیل شده است.
2️⃣شورای وحدت اصولگرایان: شورای وحدت متشکل از جامعه روحانیت مبارز تهران و حزب مؤتلفه اسلامی است. اینان به احتمال زیاد با سرلیستی محمدرضا باهنر در انتخابات حاضر خواهند شد.
3️⃣شورای تحولخواهان: این تشکل به صورت علنی با محوریت زهره الهیان فعالیت میکند، اما در اصل، محوریت آن با برخی شخصیتهای شاخص مانند علیرضا زاکانی است.
4️⃣ جبهه پایداری که با همان ترکیب و کیفیت سابق برای انتخابات مجلس فعالیت میکند و محوریت فعالیتهای آن به نوعی با صادق محصولی است.
5️⃣ شریان(شبکه راهبردی یاران انقلاب): در شریان نیز محوریت با مهرداد بذرپاش میباشد و به طور عمده متشکل از نیروهای جوانتر اصولگرایی است.
6️⃣شانا(شورای ائتلاف نیروهای انقلاب): این تشکل که برای انتخابات ریاست جمهوری داعیهدار وحدت گروهها و شخصیتهای اصولگرا بود، هماکنون با محوریت حداد عادل فعالیت میکند. با این حال، با توجه به تعدد تشکلهای اصولگرایی برای انتخابات پیشرو در اسفند ماه، به نظر میرسد که شانا دیگر داعیهدار وحدت نیست.
⭕️چرا باید از انقلاب اسلامی دفاع کرد؟
🔹انقلاب اسلامی، یک تغییر ریل اساسی برای حرکت به سمت حکومت دینی، استقلال، آزادی، عدالت، رفاه و آسایش ایجاد کرد. انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران موجب نفی استبداد، استثمار و استعمار، ایجاد نظام مقدس مبتنی بر اسلام همراه با حضور سرنوشتساز مردم، استقلال همهجانبه در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و دفاعی_امنیتی، استقرار و اجرای عدالت اجتماعی، اجرای قوانین الهی و شرعی مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص)، برپایی و حفظ ارزشها و کرامتهای والای انسانی، آزادی همراه با مسئولیتپذیری انسانها در برابر خدای متعال، ایجاد محیط و فضای مناسب برای رشد فضائل اخلاقی، مبارزه دائمی علیه تمامی مظاهر فساد و تباهی، توجه به حقوق همهجانبه اقشار مختلف جامعه مبتنی بر ارزشهای انسانی و اسلامی، نفی و مبارزه دائمی با استعمار و سلطه خارجی، حمایت از مسلمانان و مستضعفان سراسر جهان و تلاش برای گسترش اسلام ناب در سراسر جهان، تلاش جامعالابعاد برای وحدت مسلمانان در جهان و... شد.
🔸وقتی ما از انقلاب دفاع میکنیم، به این معنا نیست که از بیعدالتیها، فسادها و آسیبهای اجتماعی دفاع میکنیم؛ بلکه ما از حرکتی که به سوی عدالت آغاز شده دفاع میکنیم . ما در دامنه قله قرار داریم و برای رسیدن به قله فاصله داریم . بنابراین برای پیمودن این مسیر درست و سخت، لحظه ای نباید تردید به خود راه دهیم. انتخابات بهترین عرصه برای نشان دادن همراهی با انقلاب خمینی (ره) بزرگ است که انشاالله در 11 اسفند به بهترین شکل محقق خواهد شد تا نشان داده شود انقلاب امام (ره) همچنان زنده و رو به جلو است.
⭕️فرمانده زاهد
🔹موقع انتخابات، مسئول صندوق بودم. دست که بلند کرد، آقا مهدی را توی صف دیدم تازه فرمانده لشکرشده بود.
🔸به احترامش بلند شدم. گفتم بیاید جلوی صف. نیامد.
🔹ایستاد تا نوبتش شد. موقع رفتن، تا دمِ در دنبالش رفتم پرسیدم :
«وسیله دارین ؟» گفت: «آره». هرچه نگاه کردم، ماشینی آن دور و بر ندیدم رفت طرف یک موتور گازی.
🔸موقع سوار شدن با لبخند گفت: «مال خودم نیست. از برادرم قرض گرفتم.»
👤روایتی از زندگی و سلوک سردار شهید مهدی زینالدین
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تبعيد؛هدايتگر مردم
#تاريخ_تبيين_انقلاب_اسلامی
18.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی: مهمترین وظیفه دولت بهبود فضای کسب و کار و برطرف کردن موانع آن است
⭕️تجمع اعتراضی در استانبول به دلیل تامین برق رژیم اسرائیل
🔹روز گذشته جوانان ترکیه ای در مقابل هولدینگ زورلو که به تامین برق رژیم صهیونیستی مشغول است، تجمع کردند.
🔸این هولدینگ و شرکت برق ترکیه با ۳ نیروگاه، بخشی از برق سرزمین های اشغالی را تامین می کنند.
🔹تعدادی از این افراد از سوی پلیس ترکیه بازداشت شدند.
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 #پژواك_شماره_45
موضوع:چرا در انتخابات شركت كنيم؟
كارشناس:علی كارگر
23.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تبعيد امام؛معرفی نهضت اسلامی
#تاريخ_تبيين_انقلاب_اسلامی