eitaa logo
Rahnama99
138 دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
3.5هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️اهداف نتانیاهو درحمله به رفح 1️⃣ اخراج ساکنان غزه از سرزمین مادری شان بخشهای شمالی و میانی غزه بهدلیل ترکیب عملیات هوایی و زمینی بسیار بیشتر از منطقه جنوبی، تخریب شدهاند تا امکان بازگشت ساکنانشان دشوارتر شود. 2️⃣ تسلط کامل بر مرزهای غزه مرزهای نوار غزه با مصر تنها خط تماس این منطقه با جایی به غیر از رژیمصهیونیستی است. صهیونیستها هرچند از طریق مصر و با نظارت آمریکا این محدوده را نیز رصد میکنند اما با اینحال دسترسی مستقیمی به آن ندارند. 3️⃣ تضعیف و سرنگونی حکومت حماس سرنگونی حکومت حماس در غزه یکی از اهداف اعلامی رژیم در جنگ غزه بوده است. صهیونیستها با وجود ترکیب «کشتار»، «تخریب»، «تشدید محاصره» و «اشغال» تاکنون از کسب این نتیجه عاجز مانده اند. 4️⃣ فشار برای امتیازگیری بیشتر در مذاکرات صهیونیستها قصد دارند در میانه مذاکرات و میانجیگریها به ویژه پس از رایزنی بر سر نشست پاریس، از طریق پیش کشیدن موضوع حمله زمینی به رفح بتوانند امتیازات بیشتری کسب کنند. 5️⃣ پیگیری سیاست ابهام ناتوانی از کسب دستاورد برای ارائه به عنوان طرف پیروز جنگُ صهیونیستها را به در پیش گرفتن سیاست «ابهام در جنگ» کشانده است. 6️⃣ تداوم شرایط جنگی برای ابقای نتانیاهو به اعتقاد کارشناسان سیاسی، حضور نتانیاهو در قدرت به تداوم جنگ گره خورده است و درصورت پایان آن، تلاش ها برای برکناریاش شدت گرفته و به احتمال زیاد منجر به سقوط وی خواهد شد.
⭕️زندگی در پادشاهی حزب الله 🔹درحالی که رژیم صهیونیستی تلاش دارد با تهدید لبنان به جنگی فراگیر، مسیر موازنه وحشت در شمال سرزمین‌های اشغالی را جابه‌جا کند اما مقاومت لبنان با اتخاذ استراتژی تهاجمی علیه هسته‌های مهم ارتش صهیونیستی و ترکیب تصاعدی ارتقای رزمی و سیاسی علیه صهیونیست‌ها نه تنها مانع آن شده است بلکه با تزلزل در معادلات بازدارندگی رژیم صهیونیستی، این موازنه را به نفع خود تغییر داده است. یکی از نمونه‌های آن حملات بی‌سابقه جنبش مقاومت لبنان پس از سخنرانی سیدحسن نصرالله بود که به صراحت الزامات و فرامتن موجود در آن را به تصویر عملی مبدل کرد. 🔸از سوی دیگر، اقدامات نظامی حزب‌الله در برابر رژیم صهیونیستی با اراده جمعی در ساحت سیاسی لبنان همخوانی دارد، چرا که حزب‌الله به ثبات درونی لبنان بسیار پایبند بوده و بارها ضمن هشدار درخصوص عدم تشکیل دولت پایدار در این کشور، اقدامات سیاسی لازم را در این راستا به انجام رسانده است. بنابراین اقدامات نظامی حزب‌الله بارها مورد تأیید بسیاری از مقامات داخلی لبنان بوده است. بنابراین حزب‌الله به خوبی سطوح درگیری‌ها را در چهارچوب قواعد سیاسی داخل لبنان مدیریت می‌کند.
⭕️موش و گربه بازی کاخ سفید در جنگ غزه 🔹از زمان آغاز جنگ در نوار غزه، بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، موضع آمریکا در قبال این جنگ مورد انتقاد شدید و گسترده طرف فلسطینی و دیگر طرف‌های بین‌المللی قرار گرفته و آن را به تلاش برای طولانی شدن این جنگ متهم می‌کنند. با اینکه در هفته‌های اخیر آمریکا با مشارکت کشور‌های قطر و مصر تلاش کرده به راه‌حلی برای توقف درگیری‌ها در غزه دست پیدا کنند، اما به نظر می‌رسد مقامات کاخ سفید چندان تمایلی برای ثبات دائمی در سرزمین‌های اشغالی ندارند. 🔸دولتمردان آمریکا مقابل لنز دوربین‌ها از تحت فشار قرار دادن سران صهیونیستی برای توافق آتش‌بس سخن می‌گویند و این توافق را دو سر برد برای طرفین مناقشه می‌دانند، اما همزمان آتش‌بس فراگیر در غزه را که می‌تواند پایانی بر نسل‌کشی فلسطینیان باشد، برنمی‌تابند؛ اقدامی که دست اسرائیل را باز می‌گذارد بلافاصله پس از پایان تبادل اسرا، فلسطینی‌ها را مجدداً سلاخی کند.
⭕️معجزه حضور در گام اول و دوم انقلاب اسلامی 🔹همانگونه که جمهوری اسلامی در چهل و پنج سال پرافتخار گذشته، با معجزه حضور پرشور و آگاهانه مردم و مشارکت واقعی آنان در اداره جامعه از بحران سازی هایی که جهان خصم در مقابل انقلاب اسلامی ساخته و پرداخته کرده بود، با موفقیت عبور نموده و در مسیر پیشرفت قرار داشته است؛ در ادامه و در مسیر تحقق آرمان بزرگ تمدن سازی نوین اسلامی نیز به قوت و قدرت بیشتری تداوم خواهد یافت. بدون تردید از علل مهم وجود نقاط ضعف و مشکلات موجود کشور بویژه در حوزه های اقتصادی و فرهنگی، فاصله گرفتن برخی از دولتمردان و سیاست ها از مردم محوری و مردم داری بوده است. اساس و بنیان حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی، مردم هستند؛ آنانی که نیک می بینند، نیک ادراک می کنند، نیک می سنجند و تحلیل می کنند و نیک تصمیم می گیرند و نیک انتخاب می کنند. همانگونه که علت العلل موفقیت های انقلاب اسلامی در چهل و پنج سال گذشته، مشارکت معجزه گون مردم بوده است؛ علت العلل مشکلات و نقاط ضعف موجود، نیز دوری برخی از مسئولان از مردم و ارزش های انقلابی بوده است.
⭕️پیش به سوی مشارکت پرشور اسفندی 🔹نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام مردم‌سالار دینی- انقلابی است که در تعامل فعال، خلاق و هوشمند با جامعه،لایه‌ها، گروه‌ها و طبقات اجتماعی ایران قرار دارد، از این رو شکل برگزاری انتخابات در ایران سمت و سوی انتخاب اصلح را دارد، در درون جبهة انقلاب، طیفی از سلایق وجود دارد،این صداهای مختلف باید به درستی به گوش مردم برسد تا آن‌ها بتواند انتخاب اصلح را انجام دهند.رسیدن صدای اصلح به مردم علاوه بر افزایش مشارکت می‌تواند صداهای بی‌قاعده، رادیکال و ضد انقلاب را نیز تحت تاثیر قرار داده و لایه‌های گوناگون اجتماعی را به سوی مبانی اصلی انقلاب اسلامی هدایت کند.
🗳احكام نامزدهای انتخاباتی
⭕️دشمن نتوان ضعیف و بیچاره شمرد 🔹چرایی تمرکز شبکه‌های ضد ایرانی و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی بر القای گزاره «رأی نمی‌دهم» و تحریم انتخابات، معلول عوامل متعددی است و شاید مهم‌ترین دلیل این دست و پا زدن‌های رسانه‌ای برای تضعیف انتخابات به عنوان مهم‌ترین مظهر مردم‌سالاری در کشور را بتوان تضعیف موقعیت دولت و مجلس در سطح منطقه‌ای و جهانی دانست. 🔸آنچه مسلم است اینکه افول و ضعف قدرت چانه‌زنی ایران در منطقه و جهان و متعاقب آن عقب‌نشینی از منافع ملی کشور، خواسته چندین ساله دشمنان این کشور است و بدون شک نبود یک دولت و مجلس قوی، آنها را در رسیدن به این خواسته کمک می‌کند. دولت و مجلس ضعیف و مرعوب دشمنان حاصل عدم مشارکت حداکثری و حمایت از قوای کشور و نهادهای تصمیم‌گیرنده است و چه سازوکاری بهتر از کارشکنی در فرایند انتخابات و یا تحریم انتخابات. 🔹نکته دیگر که باید متناسب با اوضاع اخیر منطقه موردتوجه قرار گیرد، استفاده از فرصت انتخابات اسفندماه 1402 ایران و گره زدن آن با موضوع جبهه مقاومت در منطقه است. در شرایطی که رژیم جعلی اسرائیل علیرغم جنایت‌های وحشیانه و نسل‌کشی برنامه ریزی شده، میدان را به مجاهدان جبهه مقاومت باخته، بدون شک گزینه‌ای که می‌تواند سرپوشی بر این باخت مفتضحانه بگذارد؛ تضعیف تفکر مقاومت آن‌هم از سوی بزرگ‌ترین حامی محور مقاومت یعنی جمهوری اسلامی ایران است. تحریم انتخابات و نیامدن مردم پای صندوق‌های رأی، مستمسک ویژه حامیان ظلم اسرائیلی برای نشان دادن کاهش انسجام مردم و حاکمیت و القای کاهش حمایت‌های مردمی از این محور است.
⭕️وقتی جاسوس‌های کوچک می‌تازند 🔹هر کاربر و به عبارت بهتر هر دارنده گوشی تلفن همراه برای داشتن یک سپر محکم در مقابله تهدیدهای نفوذ و جاسوسی، نیازمند جدی گرفتن توصیه‌هایی مثل پرهیز از ذخیره کردن اطلاعات شخصی و حساس در دستگاه تلفن همراه،حذف کردن دستگاه تلفن همراه در بازه‌های زمانی کوتاه، خارج کردن باتری گوشی همراه از دستگاه به هنگام حضور در جلسات مهمی که اطلاعات با ارزشی ردوبدل می‌شود، خاموش نگه‌داشتن قابلیت بلوثوث دستگاه در مواقع غیرضروری، عدم توجه به پیامک‌های ناشناس و ... است. 🔸اما نکته مهم‌تر در دنیایی که بیش از ۶۰ درصد جمعیت جهان از امکان تلفن‌های هوشمند بهره‌مند شده و کاربر شبکه اینترنت هستند، یکی از مهم‌ترین زمینه‌هایی که باید موردتوجه قرار گیرد؛ سواد فناوری اعم از سواد کار با ابزار‌های فناوری، سواد امنیت سایبری، سواد رسانه‌ای، سواد ارتباطی و... که به فرد امکان می‌دهد در جهان گسترده اینترنت بتواند از آسیب‌ها دور بماند و بالاتر از آن در برهه‌هایی حساس بین‌المللی در قامت یک سرباز به امنیت کشور کمک کرده و راه نفوذ ارتش‌های جاسوسی را سد کند و همان طور که رهبر مجاهدان لبنان هشدار داد امروز دیگر «صهیونیست‌ها به جاسوس نیاز ندارند، همین موبایل جاسوس اصلی است که اطلاعات دقیقی به دشمن می‌دهد.»
📸 نسخه حضور | اساتید دانشگاه علوم پزشکی در نسخه‌های خود مردم را دعوت به انتخابات کردند
⭕️زمستانِ طولانی اوکراین و روسیه 🔹سرمای سوزان سیبری هم نتوانست عروق جنگ میان روسیه و اوکراین را منجمد کند. نبرد و آتش‌باری میان دو کشور وارد سومین سال شد و نتیجه سرزمینیِ آن، تصرف حدود ۲۰ درصد اوکراین از سوی مسکوبوده است. 🔸مسکو همچنین توانسته از تحریم‌های اقتصادی امریکا و اروپا عبور کند. روسیه سه برابر اوکراین جمعیت دارد، برخلاف کی‌یف، مهماتش رو به پایان نیست و تمام این مولفه‌ها یعنی مسکو بعد از ماهها نبرد، دست برتر میدان است. با این حال «ولادیمیر پوتین» هنوز با اهدافی که در روز نخست «عملیات ویژه نظامی‌اش» برشمرده بود، فاصله زیادی دارد. 🔹سوی دیگر صحنه، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین قرار دارد؛ اوکراینی که از همان ابتدا عموم ناظران آن را پیشاپیش بازنده این نزاع می‌دانستند. او اعلام کرده حاکمیت روسیه بر سرزمین‌هایی که سابق بر این جزو خاک اوکراین بود را نمی‌پذیرد و نیز نشان داده برای ادامه جنگ مصمم است؛ اما با هزینه‌ای که از جیب اروپا و امریکا پرداخت می‌شود! 🔸«جو بایدن»، رئیس‌جمهور امریکا و کابینه‌اش اما از یک سو درگیر منازعه‌ای خونبار در غرب آسیا هستند و از سوی دیگر به‌سوی انتخاباتی پیش می‌روند که نتیجه‌اش برای بایدن تضمین‌شده نیست. 🔹بر این اساس اوکراین امروز اولویت نخست دولت مستقر امریکا نیست. احتمال پیروزی مجدد «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا، اتفاق محتملی است که نه جو بایدن و نه متحدش در کی‌یف از آن استقبال نمی‌کند؛ چراکه ترامپ از همین حالا اعلام کرده قرار نیست یاریگر مالی اوکراین در این جنگ فرسایشی باشد. 🔸جنگ‌ها فقط زمانی به پایان می‌رسد که یا یک طرف قاطعانه پیروز شود یا هر دو طرف متخاصم به این درک مشترک برسند که توان‌ هیچ‌کدامشان برای شکست دیگری کافی نیست و به‎‌ناچار تن به مصالحه دهند؛ اما واقعیت میدان نبرد، ذهن و ذهنیت رهبران روسیه و اوکراین امروز به هیچ کدام از این دو سناریو نزدیک نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقش بی بدیل یک زن خانه دار برای انتخابات چقدر مهم است ... 🗳انتخابات برای تعیین سرنوشت ما هست، پس هیچ کس سر صندوق تنها نرود ...