۴ مرداد ۱۴۰۳
⭕️سخنرانی نتانیاهو در کنگره با لفاظیهای ضد ایرانی
🔹 جنگ با محور ایران، جنگ بین خیر و شر است و ایران یک تهدید برای اسرائیل و دولتهای منطقه است.
🔸 در خاورمیانه، محور تروریسم ایران درحال مقابله با اسرائیل، آمریکا و دوستان عربی ماست.
🔹این برخورد تمدنها نیست. برخورد بین بربریت و تمدن است. برخوردی بین کسانی است که مرگ را شکوهمند میکنند و کسانی که زندگی را مقدس میشمارند.
۴ مرداد ۱۴۰۳
⭕️ نتانیاهو به معترضان آمریکایی: شما به احمقهای سودمند برای ایران تبدیل شدهاید
🔹نخستوزیر رژیم صهیونیستی بعد از متهم کردن ایران به تأمین مالی تظاهراتهای ضد اسرائیلی در آمریکا به معترضانی که هماکنون در حال اعتراض علیه او هستند تاخت:
🔸برای این معترضان یک پیام دارم: ... شما به طور رسمی به احمقهای سودمند برای ایران تبدیل شدهاید.
۴ مرداد ۱۴۰۳
⭕️ آمریکایی ها بیشتر سلاح بدهند ما بیشتر آدم کشی کنیم!
🔹نتانیاهو: از کمکی تسلیحاتی آمریکا تشکر میکنیم اما اگر سلاح ها را سریعتر به ما بدهید ما کار فلسطین را سریعتر تمام می کنیم.
۴ مرداد ۱۴۰۳
⭕️ترامپ ببازد، با جنگ داخلی آمریکا را نجات میدهیم
🔹یک قانونگذار در سطح ایالتی تهدید کرده است چنانچه دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری شکست بخورد، در آمریکا جنگ داخلی به راه خواهد افتاد.
👤«جورج لانگ» نماینده سنای ایالتی «اوهایو» ظاهراً تهدید کرده است چنانچه دونالد ترامپ در انتخابات ماه نوامبر پیروز نشود، در ایالات متحده جنگ داخلی به راه خواهد افتاد. لانگ این اظهارات را در جریان یک سخنرانی برای معرفی «جی دی وانس»، زوج انتخاباتی دونالد ترامپ مطرح کرد.
🔸او در آن سخنرانی گفت: «ترس من این است که اگر این یکی را ببازیم، نجات دادن کشور مستلزم به راه افتادن جنگ داخلی خواهد بود و کشور نجات پیدا خواهد کرد.»
🔹وی در ادامه گفت: «این بزرگترین آزمایش در تاریخ بشریت است و اگر کارمان به جنگ داخلی برسد خوشحالم که آدمهایی مثل اعضای گروه «موتورسواران حامی ترامپ» داریم.»
🔸او اندکی بعدتر از سخنانش عقبنشینی و عذرخواهی کرد. لانگ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «من بابت بیان این اظهارات تفرقهافکنانه متأسفم.»
۴ مرداد ۱۴۰۳
⭕️ابعاد توافق پکن میان گروه های فلسطینی
🔹گروه های فلسطینی با میانجی گیری چین به یک توافق رسیدند که در رابطه با ابعاد این توافق و مسائل مربوط به آن نکاتی قابل ذکر است:
1️⃣ براساس توافق پکن،اولویت اصلی گروه های فلسطینی، پایان جنگ غزه و سپس بررسی مسائل مربوط به دوران پساجنگ است که براساس توافق صورت گرفته در دوران پساجنگ گروههای فلسطینی با تشکیل دولتی که کرانه باختری و نوار غزه را شامل شود، موافقت کردند.
2️⃣مهمترین بند توافق دولت موقت آشتی ملی برای مدیریت غزه در دوران پساجنگ است. این گزاره اکنون محل بحث آمریکایی ها و صهیونیست ها نیز می باشد و در سفر نماینده آمریکا به اردن و امارات این بحث مطرح شده و حتی برخی خبرها از موافقت امارات برای نقش آفرینی در دوران پسا جنگ غزه خبر دادند. این مساله اکنون در میان گروه های فلسطینی به توافق رسیده است. زیرا نتانیاهو بارها اعلام کرده که به هیچ وجه حضور گروههای فلسطینی بر غزه را نمی پذیرد و دوران پساجنگ غزه باید بدون حضور گروه های فلسطینی از حماس گرفته تا فتح باشد.
3️⃣این اقدام و توافق مانع از سوق یافتن جریان فتح به سمت آمریکا و سایر کشورهای عربی که به دنبال قراردادن این جنبش در کنار آمریکا بودند، میشود و عملاً بازی را از دست آمریکایی ها خارج می کند. زیرا آمریکایی ها بارها برای عوام فریبی و درجهت منافع خود بر این مساله تاکید داشتند که موافق حضور جریان فتح در غزه پس از جنگ هستند. این درحالی است که این امر بیشتر یک بازی سیاسی توسط آمریکا برای فریب گروه های فلسطینی در لوای حمایت از اسرائیل بود.
4️⃣ این توافق دربرگیرنده مباحث و موضوعاتی است که به نظر می رسد درجهت مقابله با طرح آمریکایی- صهیونیستی پساجنگ غزه باشد. البته از سوی دیگر توافق و وفاق میان گروه های فلسطینی و عدم اختلاف ها می تواند زمینه ساز منافع و اقدامات راهبردی مهمی برای آینده گروه های فلسطینی باشد.
5️⃣در این توافق باید به نقش چین به عنوان میانجی بار دیگر اشاره کرد. آمریکایی ها به دنبال عدم نقش آفرینی چینی ها در منطقه هستند و نقش میانجی چین در موضوعات منطقه ای برای واشنگتن نگران کننده است. زیرا چین قبل از این و در توافق ایران و عربستان نیز نقش آفرینی کرده بود. اکنون نیز رسانه های صهیونیستی به این موضوع اشاره می کنند که چین خلاف منافع این رژیم در منطقه عمل می کند.
🖊محمدرضا فرهادی
۴ مرداد ۱۴۰۳
۴ مرداد ۱۴۰۳
⭕️نیویورکپست: بایدن با کودتا کنار کشید
🗞«نیویورک پست» با انتشار گزارشی از «وقوع کودتا علیه بایدن» خبر داده و نوشته است: «مقامات ارشد دموکرات تهدید کرده بودند بایدن اگر کنارهگیری نکند، برکنارش میکنند.»
🔹نیویورک پست به نقل از «منابع آگاه» اعلام کرده است که مقامات ارشد حزب دموکرات، بایدن را تهدید کردهاند که در صورت عدم کنارهگیری از انتخابات، با استفاده از متمم بیست و پنج قانون اساسی آمریکا مانع ادامه حضور او در پست ریاست جمهوری آمریکا خواهند شد. به گزارش فارس این روزنامه همچنین تصریح کرده است که حضور بایدن در مناظره ماه گذشته با ترامپ که بعدها به کابوسی برای او تبدیل شد؛ هم بخشی از سناریوی دموکراتها برای کنارزدن بایدن بوده است.
۴ مرداد ۱۴۰۳
۴ مرداد ۱۴۰۳