🔘بسم الله الرحمن الرحیم
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم
▫️ صفحه 187 قرآن کریم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از خلوتی راه سعادت نترسید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خبرنگار از دونالدترامپ می پرسدکه : چرا مجوز امنیتی جان بولتون را حذف کردید، قربان؟
👤ترامپ در بخشی از پاسخ به خبرنگار درتوصیف بولتون می گوید:《من فکر میکردم که او خیلی خنگ است، اما به خوبی از او استفاده کردم، زیرا هر بار که مردم میدیدند که با جان بولتون که پشت سر من ایستاده بود به جلسه میآیم، فکر میکردند که او به آنها حمله میکند، زیرا او جنگافروز بود.او کسی بود که ما را به همراه چنی و چند نفر دیگر درگیر کرد و بوش را متقاعد کرد که تصمیم وحشتناکی بود که خاورمیانه را منفجر کند. ما خاورمیانه را منفجر کردیم و رفتیم.
🔹ما از آن چیزی جز مرگ فراوان بدست نیاوردیم. ما افراد زیادی را کشتیم و جان بولتون یکی از این افراد بود، یک مرد احمق
⭕️افسر سابق شاباک: حماس در مراسم آزادسازی اسرا با موفقیت قدرت نمایی کرد
👤 موشه پوزیلوف، از افسران ارشد سابق شاباک و محقق ارشد مؤسسه امنیت ملی میسگاو
🔹 فکر نمی کنم هدف حماس تحقیر این اسیران بوده باشد، واضح است که هیچگونه تحقیری نسبت به آنان انجام نشده است. وقتی دقت کنیم این موضوع کاملا آشکار است. آنها روی جایگاه می روند، لبخند می زنند، دست های یکدیگر را محکم میگیرند و دست تکان می دهند.
🔸 هدف حماس از این امر، نمایش آنان در لباس ارتش و یونیفورم بود. حماس می خواست به جهان نشان دهد که هرگز مردم بیگناه را به اسارت نگرفته است.
🔹 به نظر می رسد ایده اصلی حماس ایجاد یک روایت است، روایتی که بر طبق آن حماس یک جنایتکار جنگی نیست، بلکه آنان نظامیان را دستگیر کرده اند و مانند یک اسیر جنگی با او برخورد کرده اند.
🔸 من فکر نمی کنم آنچه حماس مدنظر داشته است تحقیر این چهار اسیر زن باشد، بلکه ایده کلی آنان این است که اسرائیل را تحقیر کنند. حماس این مراسم را منظم و به صورت زیبا برگزار کرد. فاصله بین حضار و گروگانها حفظ شد، هرکس در جای خودش بود و همه چیز مرتب بود.
🔹 پوزیلوف در انتهای مصاحبه به این موضوع اشاره کرد که این اقدام حماس یک پیام مهم برای اسرائیل داشت، حماس به اسرائیل پیام داد که ما نشکستیم، ما شکست نخورده ایم و در حال حاضر نیز اقدامات ما نتایج خوبی به دنبال داشته است. حماس مدنظر داشت با اجرای این مراسم قدرت خود را به رخ اسرائیل بکشد و برای ما قدرت نمایی کند و به هدف خود رسید.
⭕️آیا مشکل اقتصادی ایران «FATF» است؟ اصلاً معاهدهی «FATF» چیست و از ایران چه میخواهد؟
🔹موضوع FATF با روی کار آمدن دولت چهاردهم به یکی از مباحث پرتکرار در صحبتهای برخی از مقامات از جمله وزیر اقتصاد تبدیل شده است. سؤال اصلی این است که آیا با پیوستن ایران به FATF مشکلات اقتصادی ایران حل خواهد شد؟ با توجه به ابهامات موجود در تأثیر واقعی این موضوع بر عملیات بانکی و پرسشهای جدی دربارهی ابعاد امنیتی آن در ادامه به ابعاد و آثار این موضوع پرداخته میشود.
🔸 گروه ویژهی اقدام مالی یا به اختصار FATF، یک سازمان بین دولتی است که از حدود 4 دهه پیش با هدف ایجاد سازوکاری برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم تأمین شد.
کشورهای عضو این سازمان یا به اصطلاح «کشورهای همکار» موظفند که با تدوین مقررات سازوکارهایی شفاف، توصیههای این سازمان را پیادهسازی و اجرا کنند.
🔹 کشورهای عضو FATF به گونهای تضمین دادهاند که از نظام پولی و مالی جهانی برای پولشویی یا حمایت مادی از گروهها و سازمانهای تروریستی (که آنها این سازمانها را تعریف میکنند) استفاده نمیکنند.
🔸 بر اساس اطلاعات رسمی از مجمع تشخیص مصلحت نظام، از 41 بند برنامهی اقدام تعریفشده، ایران با گروه ویژه اقدام مالی (همان افایتیاف) تاکنون 39 بند توسط ایران در حال اجراست و دو بند دیگر شامل کنوانسیون پالرمو و CFT هنوز اجرایی نشده است.
🔹 در بندهای مختلف FATF، اطلاعات کامل تجاری و مجاری دور زدن تحریمها با ذکر کامل مشخصات آنها از ایران درخواست شده است، که ممکن است منجر به مسدود کردن آن راهها از سوی دشمنان ملت ایران شود.
🔸معرفی کامل اطلاعات مشتری اصلی (ذینفع اصلی) در تجارتها و معاملات از ایران خواسته شده است.
🔹 با معاملات و انتقال وجه صرفاً با این توجیه که آن معاملات ، مشکوک به تأمین مالی تروریسم یا پولشویی هستند، برخورد میشود. بر این اساس، هر معامله و جابجایی وجه در داخل یا خارج از کشور، صرفاً با ادعای مشکوک بودن از سوی اعضای FATF، دچار اختلال شده و ضربهی جدی به اقتصاد کشور وارد خواهد آمد.
⭕️وفاق ملی در دولت چهاردهم
🔹دولت چهاردهم با ریاست دکتر پزشکیان با محوریت وفاق ملی که کلیدی ترین نکته ی دولت مزبور است آغاز شد و از نظر این دولت وفاق ملی دارای زیر شاخه های متعددی میباشد و مهمترین آن ها عبارتند از : انتصاب و بکارگیری بانوان و اقلیت ها ی مذهبی و قومیتی در میان مدیران ارشد و اجرایی کشور و عفو و آزادی برخی از روزنامه نگاران ؛ فعالین مدنی و سیاسی که این دولت پس از روی کار آمدن اقداماتی در راستای محور های بیانی خود از جمله انتصاب تعدادی بانوان در مشاغل مدیریتی مهم و تعدادی از اهل تسنن در سمت های استانداری برخی از استان ها نظیر کردستان و ... و نیز آزادی برخی از فعالین مدنی و سیاسی نمود.
🔸هر چند که پروژه وفاق ملی در موضوعاتی نظیر انتصاب و بکارگیری زنان و اقلیت های قومی و مذهبی در سمت های اجرایی و مدیریتی کشور که طی دهه های اخیر جزو موضوع مورد بحث فضای سیاسی کشور بود مورد تمجید قرار گرفته است لیکن برخی از این انتصابات چندان نیز به مذاق برخی منتقدان دولت خوش نیامده و دولت را به سوء استفاده از واژه ی وفاق متهم کرده اند و ورود افراد سابقه دار بدون استعلام و اخذ گواهی عدم سوء پیشینه را سوء استفاده ی دولت چهاردهم از کلمه وفاق تلقی کرده اند .
💬 نتیجه گیری :با توجه به شرایط و سیاست های اخیر حاکم در منطقه و نظر به این که اکثر دشمنان جمهوری اسلامی ایران با هراس از مواجهه شدن رو در رو سعی در ایجاد تنش و تفرقه فی مابین اقلیت های داخلی دارند در یک نتیجه گیری ساده شاید بتوان اقدامات و تصمیمات این دولت را سیاست خارجی آن جهت حفظ وحدت داخلی در مقابل دولت های متخاصم و تفرقه افکن دانست که در این زاویه ی نگاه به سیاست های منطقه ی شایستگی حفظ چنین موضعی لازم تلقی و پیشنهاد به حمایت از آن دور از مقبولیت نیست .
🖊 سید عباس علی تبار
⭕️آتش بس مقدمه سقوط
🔹همه چیز از 7 اکتبر سال 2024 شروع شد، آن جایی که اسرائیل خودرا آماده اجرای طرح های منطقه ای خود کرده بود و بایک عملیات برق آسا تمام نقشه ها بر آب شد و ضربه ای تاریخی بر پیکر این ماشین کشتار و مظلوم کش وارد آمد و منشاء تحولاتی شد که دنیارا تحت تاثیر خود قرار داد.
🔸در عرصه سیاست همیشه دو دستاورد وجود دارد یک دستاورد کوتاه مدت و دیگری بلند مدت که موثرتر از اولی است. طوفان الاقصی هم این دو دستاورد را دارا بوده است؛ اولی آن زدن ضربه مهلک بر ساختار امنیتی و حفاظتی اسرائیل بوده که نمی شود آن را کتمان یا کم رنگ نمود و سبب تغییرات مثبتی برای جبهه مقاومت شد. دستاورد دوم و مهم تر برای مردم مظلوم و مقاوم فلسطین این بود، شنیده شدن ندای مظلوم در تمام جهان برای اولین بار. راه افتادن جریان دفاع از مظلوم در یکا یک کشورهای حامی جنایات صهیونیستی بوده است. اسرائیل و هم پیمانانش باوجود به راه افتادن حق طلبی در درون جوامع خودشان همواره فضای مه آلود رسانه ای خودرا برسر مردمان خودشان گستراندند اما باید قبول کرد که درپس هر تاریکی روشنایی ظهور و بروز می نماید.
🔹طوفان الاقصی اکنون با گذشت یک سال و اندی و ریخته شدن خون های پاک کودکان و مادران و پدران و مردانی چون هنیه و نصرالله و سنوارها به بار نشست و باردیگر مردان مقاومت نشان دادند که حق پیروزاست و هیچ امری نمی تواند حق جویان و حق طلبان را متوقف نماید. خون های ریخته شده در سرزمین مقدس و قبله اول مسلمین جهان بی نتیجه نماند و باردیگر دشمن به سطوح آمده و دست آتش بس دراز کرده است. اکنون در این زمان و دراین لحظه که نزدیک تر به عصر ظهور می باشیم حق و باطل نمایان تر و روشن تراست.
🖊امیرحسین کشتکار
⭕️تاثیر تحولات سوریه بر اقتصاد غرب آسیا
🔹سوریه به واسطه ی موقعیت جغرافیایی خاص و ترکیب قومیتی و مذهبی متنوع خود همواره در کانون تحولات منطقه ای قرار دارد و موضوع مهم تر اینکه منطقه ی غرب آسیا با دو ظرفیت اصلی یعنی منابع انرژی و کریدور ها در اقتصاد جهانی شناخته میشود . از جهتی که حوادث اخیر سوریه نتیجه ی اقدامات مداخله جویانه ی برخی از کشور های خارجی است که بعضا در همسایگی سوریه قرار دارند پر واضح است که این کشور ها قبل از اقدام به سرنگونی حکومت بشار اسد تدابیر لازم برای محافظت از اقتصاد ملی خود را اندیشیده اند .
🔸اقتصاد نفت واقتصاد کریدورها : اگر اقتصاد منطقه از تحولات سوریه را در دو حوزه ی اقتصاد انرژی نفت و اقتصاد کریدور ها مورد نقد و بررسی قرار دهیم در میابیم که عمده اقتصاد کشور های منطقه ساختار نفتی دارند که با این حال سوریه که در دو دهه ی گذشته در گیر تنش ها بوده و تولیدات نفتی آن به حداقل رسیده است در کوتاه مدت نقش و اثر گذاری چندانی در اقتصاد منطقه نخواهد داشت ولیکن بعد از ایجاد ثبات در سوریه ، کشور های منطقه ی غرب آسیا در منابع نفتی آن منتفع خواهند شد. اما در مورد اقتصاد حاصله از کریدور ها با توجه به اینکه سوریه در ارتباط با کریدور شرق و غرب (جاده ابریشم ) بدلیل بیش از دو دهه جنگ و درگیری داخلی جایگاه چندانی نداردو عملا تحولات اخیر، تاثیری بر آن نخواهد داشت .
💬 نتیجه: در یک جمعبندی کلی راجب تاثیر منفی جریانات سوریه بر اقتصاد کشور های منطقه ذکر این نکته ضروری است که اگر سوریه نتواند به دولت مستقلی دست یابد اختلاف ریشه های قومیتی در سوریه افزایش میابد و احتمالا تقابل و نزاع بین کشور های ذینفع در خصوص تقسیم منافع بوجود آید که این امر میتواند تعاملات اقتصادی آن دولت ها را تحت تاثیر قرار داده و در نهایت تاثیر منفی بر اقتصاد کشور های منطقه بگذارد .بنابراین جمهوری اسلامی ایران بعنوان یک بازیگر اصلی و فعال در منطقه ی غرب آسیا میتواند از اختلافات پسا اسد میان کشور های منطقه بهره برده و با وفق خود با شرایط سیاسی اقدام به برهم زدن برنامه ها و سیاست های خصمانه ی آمریکا و رژیم صهیونیستی و انتقام گیری نماید .
🔘حقوق بی بشر آمریکایی
🔹فرانسیس فوکویاما نظر پرداز آمریکایی در دهه نود میلادی نظام لیبرال دموکراسی آمریکا را نظریه پایان تاریخ نامید.
🔸بر اساس این نظریه، نظام لیبرال دموکراسی، بهویژه پساز فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، جریان غالب شده است که همهٔ جوامع باید در برابر آن تسلیم شوند. آخرین تلاشها و مبارزات ایدئولوژیها، سرانجام در قالب ایدئولوژی لیبرال دموکراسی سر برآورده؛ بنابراین نظام سیاسی بهتری که بتواند جایگزین این نظام شود، عملاً وجود ندارد.
🔹اما عملیات طوفان الاقصی مجاهدان حماس در ۷ اکتبر که در حقیقت مجاهدت و جهادی بود برای آزادی و پایانی بر ۷۵ سال جنایات رژیم صهیونیستی ، اما جهان شاهد بود در طول ۱۵ ماه این رژیم و باند جنایتکار و کودک کش چگونه وحشیانه بیش از ۵۰ هزار زن و کودک فلسطینی را به خاک و خون کشید و این نظام لیبرال دموکراسی آمریکایی و مدعی حقوق بشر چگونه بدون پرده ، عیان و شفاف علاوه بر میلیاردها دلار کمک مالی و تسلیحات نظامی و تحویل صدها تن بمب حمایت همه جانبه خود را از این رژیم انجام داد. و برای آزادگان جهان نشان داد این نظام لیبرال دموکرسی آمریکایی حامی حقوق ۱ درصدی ها در امریکا است که شامل :صهیونیسم ،لابی ایپک . سرمایه دادن ، زرسالاران و کمپانی های اسلحه سازی است.
🔸عملیات طوفان الاقصی پرده رسوایی را از روی حقوق بشر آمریکایی کشید .
🖊دکتر محمدرضا عصارزاده نوش آبادی
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقادات رییس قوه قضاییه به دو طیف از جریانات اخیر کشور/اژهای: چرا باید در یک مجمع خارجی به گونهای صحبت کنیم که گویی در کشور اختلاف نظر است؟ کارگزار و منتسب به نظام حرفهایی میزند که دشمنپسند است
🔹اخلاق، رفتار و ادبیات ما چگونه است؟ گاهی اوقات به زعم خودمان در حال امر به معروف و نهی از منکر هستیم اما با امور منکر دنبال امر به معروف هستیم. با ادبیات منکر نمیتوان امر به معروف کرد.
🔸اخلاق اسلامی این است؟ این ادبیات چیزی است که رهبر انقلاب به آن تاکید میکنند؟ همه طاغوتهای زمان به اشکال مختلف در مقابل ارزشهای اسلامی و نظام جمهوری اسلامی میایستند؛ یک روز جنگ تحمیلی، یک روز جنگ اقتصادی، یک روز جنگ تبلیغی، یک روز فتنهگری، اختلاف، نفاق و درگیری و روزی همه اینها با هم تحمیل میشوند.
🔹باید بصیرت، خویشتنداری و ادبیات موثر داشته باشیم. در زمان امر به معروف باید بدانیم تاثیرگذار است و اگر حرف به نحوی و محتوایی زده شود که تاثیر ندارد به کنار موجب ترغیب دشمن شود.
🔸نباید طوری صحبت کرد که جریان حق و متدینین تضعیف شوند.