eitaa logo
Rahnama99
144 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
3.7هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔘بسم الله الرحمن الرحیم 📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم ▫️ صفحه 215 قرآن کریم
2538746.mp3
3.78M
🎙 قرائت صفحه 215 قرآن کریم
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش‌ها به سخنان عجیب رئیس‌جمهور لبنان 🔘رییس جمهور لبنان در حضور رئیس مجلس جمهوری اسلامی ایران آقای دکتر قالیباف گفته بود لبنان از جنگ دیگران خسته شده
⭕️فرصت بورس برای خرید طلا 🔹در این شرایط شاید بازار سرمایه و بورس فرصت خوبی برای خرید طلا به صورت امن باشد. فرصتی که اگر چه با استقبال قابل توجهی نیز مواجه بوده اما همچنان تعدادی زیادی از شهروندان از کم و کیف آن اطلاع چندانی ندارند. در بورس البته روش های متعددی برای خرید طلا وجود دارد؛ از خرید در بازارهای آتی تا خرید واحدهای سکه طلا و تحویل سکه فیزیکی از بانک . اما شاید بهترین روش سرمایه گذاری در بازار طلا در بورس را بتوان خرید واحدهای صندوق های طلا در سازوکاری شبیه خرید سهم در بازار سرمایه دانست. در واقع اگر چه ما بورس را محلی برای خرید و فروش سهام شرکت های بورسی می دانیم اما بخشی در بورس تحت عنوان صندوق های طلا وجود دارند که افراد با ارقام بسیار ناچیز ( در برخی از کارگزاری های بورسی با 100 هزار تومان) می توانند تعدادی سهم یا واحد از آن صندوق طلا را خریداری کنند. سازوکار فعالیت این صندوق ها نیز بسیار شفاف بوده و به گونه ای است که در پرتفوی این صندوق های کاملا مشخص است که صندوق مذکور چند درصد روی سکه طلا و چند درصد روی شمش طلا سرمایه گذاری کرده و در حال حاضر ذخایر آن صندوق در چه وضعیتی قرار دارد.
⭕️ضرورت تدوین الگوی کشت کشاورزی 🔹مشکل اصلی در حوزه کشاورزی ایران را باید نبود الگوی کشت مناسب و آمار دقیق از وضعیت واقعی تولید دانست. این مسئله باعث ایجاد نوسانات در میزان کشت محصولات و مدیریت نادرست بازار می‌شود، چرا که عملاً سیاست گذار این حوزه هیچ شناخت و تسلطی بر بازار و میزان عرضه محصول در این بازار ندارد. بارها در این زمینه بحث شده که بهترین راه‌حل، تدوین استراتژی‌های سالانه توسط وزارتخانه‌های مربوطه است، این استراتژی‌ها باید همزمان امنیت غذایی، منافع کشاورزان و حفظ ظرفیت صنایع تبدیلی را در نظر بگیرند، برنامه‌هایی که می‌تواند در قالب برون‌سپاری به تشکل‌های مرتبط اجرا شوند، موضوعی که حتی در قانون اساسی نیز پیش‌بینی شده است. در خاتمه باید گفت برای کاهش تنش‌های بازار و ایجاد ثبات در قیمت‌ها، لازم است دولت از صدور بخشنامه‌های ناگهانی پرهیز کرده و به‌جای آن، با همکاری تشکل‌های بخش خصوصی مانند انجمن ملی یا اتحادیه های مربوطه و اتاق کشاورزی و.... برنامه‌ریزی بلندمدت و پایداری را انجام دهد، این رویکرد نه‌تنها به‌نفع کشاورزان و صنایع تبدیلی است، بلکه به امنیت غذایی کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.
⭕️ضرورت چتر حمایتی دولت از دهک های پایین درآمدی 🔹اگرچه در ماه های گذشته با استدلال حذف رانت ارزی و به تبع آن کاهش تورم، نرخ ارز نیمایی با سیاست های اعمالی وزارت اقتصاد روندی صعودی به خود گرفت و متاسفانه بعد از گذشت چند ماه شاهد هستیم رانت موجود قیمتی میان ارز نیمایی ( بازار توافقی فعلی) و بازار غیر رسمی نه تنها حذف نشده بلکه افزایش نیز داشته است. به نحوی که در شرایط فعلی نرخ ارز بازار توافقی حدود 66 هزار تومان و نرخ ارز بازار غیر رسمی چیزی بیش از 90 هزار تومان است که به معنای رشدی 50 درصدی در طی کمتر از 5 ماه است. این اعداد و ارقام و البته افزایش قیمت هایی که در ماه های اخیر به خصوص در حوزه دارو، لبنیات، حبوبات و.... رقم خورده، نشان می دهد که سیاست رها سازی قیمت ها به بهانه اصلاح ساختاری امور نه تنها راه به جایی نخواهد برد بلکه منجر به آسیب بیشتر به اقتصاد کشور و معیشت مردم خواهد شد. از این رو دولت در صورت عزم خود برای انجام این روند حتما باید با ارائه حمایت هایی از اقشار آسیب پذیر جامعه، حمایت کند.
⭕️ابهام در سرنوشت روابط اروپا با آمریکای ترامپ 🔹«تنهایی اروپا»، «بازگشت اروپا به جنگ جهانی اول» و «بازگشت سایه جنگ به قاره سبز» تعبیراتی هستند که این روزها در یادداشت‌ها و مقالات اندیشکده‌ها و رسانه‌های اروپایی مدام تکرار می‌شوند. این اضطراب گسترده و عمیق، قطعاً علل و زمینه‌های متعدد و متنوع تاریخی، فرهنگی، اقتصادی و ژئوپلیتیکی دارد و نمی‌توان آن را به یک عامل تقلیل داد؛ با این حال، یکی از رویدادهایی که این هراس و اضطراب را به طرز بی‌سابقه‌ای - حتی بعد از جنگ سرد – تشدید کرده‌، ظهور مجدد ترامپ در عرصه حکمرانی ایالات متحده است. در حقیقت در طول حدوداً 80 سالی که از جنگ جهانی دوم می‌گذرد، هیچ‌گاه اروپا تا این حد به جنگ گسترده نزدیک نبوده است؛ ظهور دولت‌های ملی‌گرا و تقویت جریان راست‌رادیکال در بطن اتحادیه اروپا، رهبران کشورهای عضو اتحادیه را در معرض تصمیمات دشوار و مردم این قاره را در معرض انتخاب‌های سرنوشت‌سازی قرار داده است. 🔸وابستگی عمیق امنیتی اروپا به ایالات متحده، معضلی تاریخی است که با ظهور ترامپ تشدید شده است.