eitaa logo
Rahnama99
142 دنبال‌کننده
10هزار عکس
3.6هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🗓 سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲
⭕️روزمان رابا قرآن آغاز کنیم النساء 🔹ومَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلَّا لِيُطَاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ 🔸ﻫﺮ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮی ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ، ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎ، ﻭﺍﺟﺐ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﻪ‌ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺧﺪﺍ ﺍﻃﺎﻋﺘﺶ ﻛﻨﻨﺪ.* (٦٤) ◽️سخنرانی رهبر معظم انقلاب به مناسبت سی‌ودومین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) ۱۴۰۰/۳/۱۴ 🔹امام با توکّل به خدا، با ایمان به مردم و با استناد به آن معرفت عمیقی که از دین داشت، محکم ایستاد و این نظریّه را پیش برد و این نوآوری بزرگ را در محیط جامعه تحقّق بخشید. خب من این را باید حتماً کوتاه عرض بکنم که ‌این یک استنباط عالمانه است، این یک امر احساساتی نیست؛ اینکه دین باید حاکمیّت کند و در این حاکمیّت باید مردم حضور داشته باشند، یعنی مردم‌سالاری دینی، این از متن اسلام برمی‌آید. 🔸حاکمیّت دین را قرآن به صورت روشن بیان کرده؛ واقعاً اگر کسی این را انکار کند، حاکی از این است که در قرآن تدبّر درست نکرده. از طرفی قرآن اعلام میکند، آیه‌ی شریفه‌ی سوره‌ی نساء است که «مٰا اَرسَلنا مِن رَسولٍ اِلّا لِیُطاعَ بِاِذنِ الله»؛ پیغمبران را فرستادیم برای اینکه مردم از اینها اطاعت کنند؛ خب در چه چیزی اطاعت کنند؟ موضوع اطاعت پیغمبران چه چیز‌هایی است؟ صدها آیه‌ی قرآن این موضوع را بیان میکند؛ مثلاً آیات جهاد؛ آیات مربوط به اقامه‌ی قسط، آیات مربوط به حدود و مجازاتها، آیات مربوط به معاملات و قراردادها، آیات مربوط به قراردادهای بین‌المللی -وَ اِن نَکَثوا اَیمٰنَهُم- تا آخر؛ اینها یعنی حکومت 🖊رجبعلی بازیاد
⭕️خلجی: درگیر یک ابرپروژه امنیتی از سوی رسانه های دشمنانیم 👤رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: 🔹ما درگیر یک ابرپروژه امنیتی از سوی رسانه های دشمنانیم. آرایش رسانه ای آنها از مدت ها قبل حالت آفندی پیدا کرده است و نه تنها نقاط ضعف بلکه نقاط قوت را هم مانند برگزاری راهپیمایی جهانی اربعین مورد هدف قرار می دهند. 🔸در چنین شرایطی، ماموریت و اولویت اصلی ما تقویت رسانه های خودی، اعتمادسازی و برطرف کردن شبهات ایجادشده و پاسخ به انتقادهاست.
⭕️آلمان به جمع واردکنندگان نفت ایران پیوست 🔹جدیدترین آمار یورو استات نشان داد آلمان برای نخستین بار طی ۵ سال گذشته در مارس سال جاری میلادی یک محموله بزرگ ۶۹ هزار و ۷۳۷ تن نفت خام یا فرآورده نفتی از ایران وارد کرده است. 🔸واردات این حجم از نفت ایران توسط یک کشور اروپایی در حالی است که دولت آمریکا هنوز تغییری در تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران اعمال نکرده است. 🔹بلغارستان نیز به عنوان عضو دیگر اتحادیه اروپا در سه ماهه نخست سال جاری میلادی ۱۴۷ تن نفت خام یا فرآورده از ایران وارد کرده است که البته رقم قابل توجهی نیست.
⭕️ناامیدی آمریکایی‌ها از زلنسکی 🔹برآورد شرایط موجود در جنگ اوکراین و روسیه نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها اعتماد اولیه را به اوکراین و زلنسکی ندارند. 👤یک افسر اطلاعاتی سابق ایالات متحده آمریکا معتقد است: 🔸ضد حمله نیروهای مسلح اوکراین با شکست مواجه شده است. واقعیت این است که اوکراین هرگز به هدف اعلام شده خود یعنی ضربه زدن به دفاع روسیه برای قطع پل زمینی که کریمه را به روسیه متصل می‌کند، دست نمی‌یابد. 🔹اوکراین و متحدان آن در ناتو نسبت به توانایی‌های رزمی ارتش روسیه، و به‌ویژه نیروهای مستقر در منطقه زاپوریژیا، برآورد ضعیفی داشتند. هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم این وضعیت به زودی تغییر خواهد کرد، واقعیتی که برای آینده اوکراین و ناتو در آینده خبر بسیار بدی است.
⭕️قیمت ارز رو به ثبات 👤یحیی آل‌اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق گفت: 🔹ایران بین ۷ تا ۱۰ میلیارد دلار منابع در عراق دارد که در مرحله اول 2/7 میلیارد دلار از این رقم آزاد شده است. 🔸نکته اینجاست که باقیمانده پول‌های ما در عراق نیز در شرف آزادسازی است و مقامات بانک مرکزی می‌توانند جزئیات دقیق‌تری از توافق خود با مقامات عراقی را منتشر کنند اما هر چه هست قرار شده این پول‌های ما به تدریج در اختیارمان قرار گیرد. 🔹بازیگران بازار ارز بر تعیین قیمت مؤثر هستند و تنها یک عامل نیست که بتواند زمینه را برای پیش‌بینی مهیا کند اما همین حالا نیز رصد بازار نشان می‌دهد قیمت‌ها در حال کاهش است و این روند احتمالا ادامه‌دار است. 🔸تنها عراق در حال آزاد کردن پول‌های ما نیست. سایر کشورها نیز دست به این اقدام زده‌اند و این نشان از نتیجه دادن دیپلماسی ایران دارد.
⭕️به بهانه معرفی وزیر جدید صمت؛ ابتکار ژئواکونومی ایرانی و زنجیره‌های ارزش منطقه‌ای 🔹بیشتر سرمایه‌گذاری‌های صنعتی ایران از شش دهه گذشته‌ تاکنون فاقد طرح ژئواکونومی ایرانی بوده و به همین دلیل تراز تجاری منطقه‌ای مستقل از نفت و متکی به قابلیت‌های صنعتی درون‌زا و برون‌گرا در دستورکار سیاست‌گذاری اقتصادی و صنعتی کشور قرار نداشته است. 🔸عامل اصلی این غفلت بزرگ،همزمانی طرح‌های توسعه صنعتی کشور با ورود دلارهای نفتی به اقتصاد بوده است. چرا که دلارهای نفتی برخلاف ظاهر خنثی و خاموش شان،موجودیت‌های هوشمندی هستند که سال‌ها قبل با طرح ژئواکونومیک دولت ایالات متحده آمریکا موسوم به بازیابی دلار نفتی "petrodollar recycling" پا به اقتصاد ایران گذاشته‌اند. 🔹در میان گرد و غبار قطارهای دوگانه یادشده یعنی صنایع "منبع محور" و "صنایع تسهیل‌کننده واردات"،دو شاخه بسیار مهم صنعت کشور،یعنی صنعت دفاعی و صنعت برق ایرانی، توانسته‌اند که از هژمونی نظم تحمیلی آنگلوساکسونی رهاشده و طرحی نو در سپهر صنعتی کشور را رقم بزنند.گونه‌ای از صنعت که می تواند حامل مولفه های طرح ژئواکونومی ایران در دهه آینده و گامی در مسیر تحقق زنجیره های ارزش منطقه‌ای باشد. 🔸می‌توان امیدوار بود که وزیر جدید صمت پس از کسب رای اعتماد در اولین گام نیروهای واگرا در ساختار حکمرانی اقتصادی و صنعتی کشور را در چارچوب طرح ژئواکونومیک ایرانی- اسلامی برای تحقق زنجیره‌های ارزش منطقه‌ای همگرا کند. 🔹اجرایی شدن این طرح شرایطی را ایجاد خواهد کرد که ارمغان آن، شکل‌گیری چرخه تعالی بخش صلح و امنیت پایدار و رونق بازار و کسب‌وکار برای ایرانیان و همسایگان ایران خواهد بود.
⭕️انگلیس برای تولید برق به زغال‌سنگ روی آورد 🔹نشریه دیلی تلگراف: شبکه ملی توزیع برق همزمان با هجوم مردم به استفاده از سیستم‌های سرمایشی و افزایش مصرف برق به زغال‌سنگ با سطح آلودگی بالا متوسل شده است. 🔸دانشمندان می‌گویند که انگلیس دیگر یک کشور سردسیر نیست و باید خود را برای مواجهه با تشدید گرمای هوا در سال‌های آینده وفق دهد. 🔹موج گرمای اخیر در انگلیس ده‌ها پرواز در این کشور را لغو و هزاران مسافر را سرگردان کرده است.
⭕️قدم زدن در حیاط خلوت 🔹 آقای رئیسی برای انجام سفری ۵ روزه عازم کشورهای ونزوئلا،کوبا و نیکاراگوئه شد.این سفر در ادامه رایزنی‌های بهمن ماه۱۴۰۱،دکتر امیرعبداللهیان در این کشورها انجام می‌شود. 🔸 این ۳ کشور به دلیل ماهیت انقلابی و ضدامپریالیستی خود،سالهاست با آمریکا در تضاد و نزاع می‌باشند و آمریکا نیز برای این کشورها،آورده‌ای جز توطئه،تهدید و تحریم نداشته است،که از این لحاظ شباهت زیادی مابین جمهوری اسلامی با ونزوئلا،کوبا و نیکاراگوئه وجود دارد. 🔹 وجود ظرفیت‌های بزرگ در حوزه‌های کشاورزی،صنایع،معادن،انرژی و فناوری وجه‌ مشترک دیگر بین ایران و کشورهای آمریکای لاتین است که می‌تواند منافع زیادی برای ۲طرف به همراه داشته باشد. 🔸 در سال‌های۸۴ تا ۹۲ روابط ایران با کشورهای آمریکای لاتین به اوج خود رسید، با روی کارآمدن دولتهای یازدهم و دوازدهم که نگاه صرف به آمریکا و چند کشور اروپایی سرلوحه‌ی سیاست خارجی قرار گرفته بود،این روابط دچار ضعف و تزلزل شد.اما دولت آقای رئیسی در ادامه سیاست خارجی متوازن و روبه رشد خود،در حال ورود به حیاط خلوت آمریکاست،که این امر می‌تواند تسهیل کننده تجارت خارجی و عامل شکوفایی بیشتر اقتصاد کشور باشد. 🖊مصطفی علیجان‌زاده
⭕️خودزنی منافقین برای تخریب رابطه ایران و فرانسه 🔹روز گذشته گروهک تروریستی منافقین یک عملیات تروریستی ساختگی علیه یکی از مقرهای خود در شهر سنت اوئن لومون در شمال پاریس اجرا کردند. 🔸ساعتی بعد از اجرای این عملیات، سایت رسمی گروهک منافقین با صدور بیانیه‌ای خبر از اجرای یک حمله تروریستی علیه یکی از مقرهای خود در فرانسه داد و ایران را به اجرای این عملیات متهم کرد. 🔹به دنبال پیام امانوئل مکرون به رئیس‌جمهور ایران، منافقین این عملیات ساختگی را طراحی و اجرا کردند تا با متهم ساختن ایران، گفتگوی تلفنی روز قبل امانوئل مکرون با سید ابراهیم رئیسی را که حاکی از روابط مثبت فرانسه و ایران دارد، تحت تأثیر قرار دهند.