eitaa logo
Rahnama99
142 دنبال‌کننده
10هزار عکس
3.6هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ساختار تولید مطلوب پیشرفت 🔹هر برنامه‌ریزی توسعه صنعتی‌ای باید به گونه‌ای باشد که ساختار تولید بتواند اشتغال بیشتری ایجاد کند. همین اشتغال بیشتر، خودش بر رفع فقر و نابرابری نیز اثر مثبت خواهد داشت. هر قدر ارزش افزوده بیشتر با تعداد شاغلان کمتر بدست بیاید، بدیهی است که توزیع این درآمد ملی نیز نابرابرتر خواهد بود. با این توضیحات، تمرکز بیشتر (از لحاظ حمایت قانونی، تسهیل کسب‌و‌کار و هدایت اعتبارات بانکی) بر بخش‌های اقتصادی «زراعت، باغداری و جنگلداری»، «عمده‌فروشی و خرده‌فروشی» و «ساختمان» ضروری است.
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قيام 19 دی در بيانات رهبر معظم انقلاب
⭕️نقدینگی در اقتصاد به کجا می‌رود!؟ 🔹اگر قرار باشد نقدینگی منجر به افزایش رفاه و قدرت خرید واقعی مردم شود، باید تولید در کشور بیشتر شود. هیچ راهی وجود ندارد که بدون افزایش سطح تولید در کشور، بتوانیم قدرت خرید عموم مردم را بالاتر ببریم. تصور عمومی آن است که وقتی نقدینگی دست مردم باشد، می‌توانند کالاها و خدمات بیشتری بخرند اما واقعیت این است که اگر رشد اقتصادی صفر باشد اما نقدینگی دست مردم بیشتر شود، تورم به وجود می‌آید و نقدینگی موجود در دست مردم بیش از پیش به همان کالاهای ثابت تخصیص می‌یابد. برخی گمان می‌کنند وقتی اقتصاددانان حرف از تورم فشار تقاضا می‌زنند، یعنی معتقدند مردم دارند زیادی مصرف می‌کنند که تورم شده است. این در حالی است که باید میان مصرف و تقاضا تفاوت قائل شد. وقتی حقوق افراد از 5 میلیون تومان به 10 میلیون تومان افزایش پیدا کند (به‌طور میانگین)، از آن سو اگر رشد اقتصادی صفر باشد، این افراد حاضرند برای یک کالای مشخص، دو برابر پول پرداخت کنند. بنابراین تورم فشار تقاضا رخ می‌دهد.
⭕️چرا ادراک فساد، بیشتر از خود فساد است!؟ 🔹منطق جمهوری اسلامی، منطق مطالبه‌گری و مبارزه با فساد است. اصلاً رهبر معظم انقلاب در بیانیه‌ی گام دوم، یک توصیه از 7 توصیه را به «عدالت و مبارزه با فساد» اختصاص داده‌اند و در این بخش، توقع عمومی را بالا برده و وضع فعلی را «غیر قابل قبول» توصیف کردند. 🔸نتیجه آنکه اولاً فساد بد است، برای جامعه‌ی اسلامی ما از همه جا بدتر. حتی مقدار کوچکی از فساد نیز پذیرفته نیست و آحاد مردم اجتماع موظفند برای مبارزه با فساد اقتصادی و اداری، هر کاری از دستشان بر می‌آید انجام دهند. با این حال اما شواهد نشان می‌دهند ادراک فساد در افکار عمومی ایرانیان بسیار بیشتر از فساد است و ضروری است، این ادراک واقعی شود. بخشی از ادراک فساد به دلیل مشکلات اقتصادی دهه‌ی 1390 است. مردم وقتی می‌بینند قدرت خریدشان رشد خوبی ندارد، احساس می‌کنند حتماً دارد جایی فساد اقتصادی صورت می‌گیرد که ما وضعمان خوب نیست. این عامل، با بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی رفع می‌شود و عملکرد دولت سیزدهم در همین راستا است. عوامل دیگر موثر بر ادراک فساد، به زیرشاخص‌های ادراک فساد مربوط هستند. در کنار همه‌ی این‌ها باید بدانیم چون جمهوری اسلامی سطح سواد را بالا برده و مطالبه‌گری را در عموم مردم نهادینه کرده، بخشی از ادراک فساد، مربوط به این عامل است و اتفاقاً این حساسیت مردم خوب است و می‌تواند به ساختار برای مقابله با مفاسد کمک کند.
⭕️چشم انداز جنگ غزه 🔹اسرائیل در ابعاد میدانی دستاوردی نداشته و اکنون در ابعاد سیاسی و بحث میانجی گریها به دنبال دستاوردسازی است. اما از آنجا که آمریکا در بحث جنایت های جنگی این رژیم همراهی کرده و نمونه بارز آن وتوی قطعنامه شورای امنیت بود، این مسأله یعنی راهبرد آمریکا و اسرائیل در خصوص پایان جنگ مشترک است و این دو بازیگر در هر گزارهای اختلاف داشته باشند در بحث ادامه جنگ اختلافی ندارند. 🔸بنابراین می توان اینگونه پیش بینی کرد که در کوتاه مدت میتوان احتمال داد که مجددا آتش بس هایی برقرار شود اما این که جنگ در آینده نزدیک به پایان برسد، بعید است و روند تحولات، از جنگ بلندمدت حکایت دارد.
⭕️روابط ایران و روسیه/ اتحاد راهبردی یا تاکتیکی؟ 🔹چیزی که نوع رابطه ایران و روسیه را مشخص میکند، توجه به تفاوت دو اتحاد تاکتیکی و استراتژیک است. در اتحاد راهبردی دو یا چند کشور توان نظامی، سیاسی و اقتصادی خود را تجمیع می کنند تا با خطر مشترک مقابله کنند. در این حالت دو کشور دارای منافع بلند مدت همسو، و گرایشات ارزشی و جهان بینی شبیه به هم در بیشتر مسائل هستند. 🔸برای مثال ایالات متحده با کره جنوبی در یک اتحاد استراتژیک قرار دارد؛ آنهم به این دلیل که منافع این دو کشور در مورد اکثر قریب به اتفاق حوزه ها مشترک است. در مورد پیوند ایران و سوریه نیز همین مسأله صدق می کند. به همین دلیل هم علیرغم تلاش تمام کشورهای منطقه ای و غربی برای سقوط بشار اسد، ایران از حاکمیت سوریه دفاع کرد. 🔹اما در نقطه مقابل و در اتحاد تاکتیکی، دو کشور، با هم همدلی حداکثری ندارند؛ و صرفا برای دفع یک تهدید فوری به همکاری موقت دست می زنند. این نوع اتحادها به خصوص در بازه هایی از تاریخ که نظم بین المللی در حال تغییر بوده ، بیشتر اتفاق می افتد.
⭕️آمریکا؛ درمانده و معطل! 🔹جنگ غزه امروزه برای آمریکا و رژیم صهیونیستی به یک جنگ موجودیتی و حیثیتی تبدیل شده است و با توجه به عدم رسیدن رژیم صهیونیستی به دستاورد قابل‌ملاحظه در این زمینه، آمریکایی‌ها به‌دنبال مبراکردن خود از این جنگ و نتایج آن هستند. به همین دلیل است که برخی خبرگزاری‌ها خبرهایی را بر اولتیماتوم آمریکا برای پایان جنگ به رژیم صهیونیستی منتشر کردند که تا اوایل سال آینده میلادی به جنگ خاتمه دهد. البته این مسائل بیشتر بازی آمریکایی‌ها برای توجیه افکارعمومی است و واقعیت برخلاف آن‌چیزی است که در نهان وجود دارد و آن نیز حمایت همه‌جانبه از رژیم صهیونیستی در این جنگ است. 🔸برحسب این مواضع می‌توان راهبردهای آمریکا و ائتلاف غربی ــ عبری را در برابر یمنی‌ها را این‌گونه تشریح کرد: الف) تشدید فشارهای اقتصادی بر انصارالله امروزه با افزایش اقدامات انصارالله در دریای‌سرخ آمریکایی‌ها به‌دنبال آن هستند که تحریم‌های اقتصادی را علیه یمن گسترش دهند. ب) حمله نظامی به یمن ممکن است رژیم صهیونیستی هرچند محدود به برخی مناطق یمن حمله کند که این حملات جنبه بازدارندگی خواهد داشت. بسیاری از آمریکایی‌ها هم معتقدند که نباید اقدامی علیه انصارالله انجام شود، زیرا انصارالله تهدید کرده که به هر نوع حمله پاسخ متقابل خواهد داد و در آن صورت علاوه‌بر کشتی‌های صهیونیستی همه کشتی‌های وابسته به این کشورها نیز به‌عنوان یک هدف شناخته خواهند شد و امنیت کشتیرانی در دریای‌سرخ از بین خواهد رفت.
⭕️تجمع معترضان اسرائیلی در مقابل مقر دیدار بلینکن با هرتزوگ 🔹معترضان اسرائیلی امروز سه‌شنبه با برپایی تظاهرات در مقابل مقر دیدار «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا با «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در تل‌آویو خواستار آزادی اسرای اسرائیلی در بند حماس شدند. 🔸معترضان صهیونیست با سردادن شعار علیه دولت نتانیاهو، سیاست‌های او را شکست خورده اعلام کردند. 🔹در تاریخ 15 دی ماه، سانه‌های آمریکا از تظاهرات‌ حامیان فلسطین مقابل منزل آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در ایالت ویرجینیا خبر دادند. 🔸فعالان حامی فلسطین در این تظاهرات با سر دادن شعار «شرم بر شما» ، «جنایتکار جنگی» و همچنین با پاشیدن رنگ قرمز بر روی خیابان‌ها و خودروی شخصی بلینکن تلاش کردند توجه او را به کشتار بی‌سابقه غیرنظامیان در غزه جلب کنند.
▫️ به نظر شما، اصلی ترین سلاح آمریکا در منطقه ما چیست؟
🗓 چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم ▫️توصیه به مشارکت حداکثری انتخابات وظیفه همگانی العصر 🔹إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ 🔸ﻣﮕﺮ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻖ ﺗﻮﺻﻴﻪ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ .(٣) ابيانات رهبر معظم انقلاب ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ 🔹این مسئله‌ای که عرض کردم، مسئله‌ی حضور مردم در صحنه ــ که جزو لوازم حتمی اداره‌ی صحیح کشور و پیشرفت انقلاب و به نتیجه رسیدن انقلاب و به هدفها دست یافتن انقلاب است ــ باید ترویج بشود؛ هر کسی صدایی دارد، هر کسی زبان گویایی دارد، هر کسی مخاطبی دارد، هر کسی میتواند اثر بگذارد، باید روی این زمینه کار کند: وَ تَواصَوا بِالحَقّ؛ این حق است. تواصی به حق وظیفه‌ی همه است؛ روحانی باشد، استاد دانشگاه باشد، منبر باشد، صداوسیما باشد، مسئول سیاسی باشد، مدیر فلان دستگاه باشد، عالِم باشد، مرجع باشد، هر کسی باشد، وظیفه است. مردم را بایستی به حضور در میدان، ایستادگی در میدان، آشنایی با لوازم میدان وادار کنند. 🖊رجبعلي بازیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معادله ای که دیروز رهبر انقلاب آنرا به زیبائی ترسیم کرد: ▫️رهبر انقلاب: سیاست راهبردی امام آوردن مردم به صحنه و سیاست راهبردی دشمن خارج‌کردن مردم از صحنه است 🔹(و اینک ) شرکت‌نکردن در انتخابات (اجرای) همان سیاست راهبردی دشمن است.