⭕️دشمن نتوان ضعیف و بیچاره شمرد
🔹چرایی تمرکز شبکههای ضد ایرانی و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی بر القای گزاره «رأی نمیدهم» و تحریم انتخابات، معلول عوامل متعددی است و شاید مهمترین دلیل این دست و پا زدنهای رسانهای برای تضعیف انتخابات به عنوان مهمترین مظهر مردمسالاری در کشور را بتوان تضعیف موقعیت دولت و مجلس در سطح منطقهای و جهانی دانست.
🔸آنچه مسلم است اینکه افول و ضعف قدرت چانهزنی ایران در منطقه و جهان و متعاقب آن عقبنشینی از منافع ملی کشور، خواسته چندین ساله دشمنان این کشور است و بدون شک نبود یک دولت و مجلس قوی، آنها را در رسیدن به این خواسته کمک میکند. دولت و مجلس ضعیف و مرعوب دشمنان حاصل عدم مشارکت حداکثری و حمایت از قوای کشور و نهادهای تصمیمگیرنده است و چه سازوکاری بهتر از کارشکنی در فرایند انتخابات و یا تحریم انتخابات.
🔹نکته دیگر که باید متناسب با اوضاع اخیر منطقه موردتوجه قرار گیرد، استفاده از فرصت انتخابات اسفندماه 1402 ایران و گره زدن آن با موضوع جبهه مقاومت در منطقه است. در شرایطی که رژیم جعلی اسرائیل علیرغم جنایتهای وحشیانه و نسلکشی برنامه ریزی شده، میدان را به مجاهدان جبهه مقاومت باخته، بدون شک گزینهای که میتواند سرپوشی بر این باخت مفتضحانه بگذارد؛ تضعیف تفکر مقاومت آنهم از سوی بزرگترین حامی محور مقاومت یعنی جمهوری اسلامی ایران است. تحریم انتخابات و نیامدن مردم پای صندوقهای رأی، مستمسک ویژه حامیان ظلم اسرائیلی برای نشان دادن کاهش انسجام مردم و حاکمیت و القای کاهش حمایتهای مردمی از این محور است.
⭕️وقتی جاسوسهای کوچک میتازند
🔹هر کاربر و به عبارت بهتر هر دارنده گوشی تلفن همراه برای داشتن یک سپر محکم در مقابله تهدیدهای نفوذ و جاسوسی، نیازمند جدی گرفتن توصیههایی مثل پرهیز از ذخیره کردن اطلاعات شخصی و حساس در دستگاه تلفن همراه،حذف کردن دستگاه تلفن همراه در بازههای زمانی کوتاه، خارج کردن باتری گوشی همراه از دستگاه به هنگام حضور در جلسات مهمی که اطلاعات با ارزشی ردوبدل میشود، خاموش نگهداشتن قابلیت بلوثوث دستگاه در مواقع غیرضروری، عدم توجه به پیامکهای ناشناس و ... است.
🔸اما نکته مهمتر در دنیایی که بیش از ۶۰ درصد جمعیت جهان از امکان تلفنهای هوشمند بهرهمند شده و کاربر شبکه اینترنت هستند، یکی از مهمترین زمینههایی که باید موردتوجه قرار گیرد؛ سواد فناوری اعم از سواد کار با ابزارهای فناوری، سواد امنیت سایبری، سواد رسانهای، سواد ارتباطی و... که به فرد امکان میدهد در جهان گسترده اینترنت بتواند از آسیبها دور بماند و بالاتر از آن در برهههایی حساس بینالمللی در قامت یک سرباز به امنیت کشور کمک کرده و راه نفوذ ارتشهای جاسوسی را سد کند و همان طور که رهبر مجاهدان لبنان هشدار داد امروز دیگر «صهیونیستها به جاسوس نیاز ندارند، همین موبایل جاسوس اصلی است که اطلاعات دقیقی به دشمن میدهد.»
📸 نسخه حضور | اساتید دانشگاه علوم پزشکی در نسخههای خود مردم را دعوت به انتخابات کردند
#انتخاب_مردم
⭕️زمستانِ طولانی اوکراین و روسیه
🔹سرمای سوزان سیبری هم نتوانست عروق جنگ میان روسیه و اوکراین را منجمد کند. نبرد و آتشباری میان دو کشور وارد سومین سال شد و نتیجه سرزمینیِ آن، تصرف حدود ۲۰ درصد اوکراین از سوی مسکوبوده است.
🔸مسکو همچنین توانسته از تحریمهای اقتصادی امریکا و اروپا عبور کند. روسیه سه برابر اوکراین جمعیت دارد، برخلاف کییف، مهماتش رو به پایان نیست و تمام این مولفهها یعنی مسکو بعد از ماهها نبرد، دست برتر میدان است. با این حال «ولادیمیر پوتین» هنوز با اهدافی که در روز نخست «عملیات ویژه نظامیاش» برشمرده بود، فاصله زیادی دارد.
🔹سوی دیگر صحنه، «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین قرار دارد؛ اوکراینی که از همان ابتدا عموم ناظران آن را پیشاپیش بازنده این نزاع میدانستند. او اعلام کرده حاکمیت روسیه بر سرزمینهایی که سابق بر این جزو خاک اوکراین بود را نمیپذیرد و نیز نشان داده برای ادامه جنگ مصمم است؛ اما با هزینهای که از جیب اروپا و امریکا پرداخت میشود!
🔸«جو بایدن»، رئیسجمهور امریکا و کابینهاش اما از یک سو درگیر منازعهای خونبار در غرب آسیا هستند و از سوی دیگر بهسوی انتخاباتی پیش میروند که نتیجهاش برای بایدن تضمینشده نیست.
🔹بر این اساس اوکراین امروز اولویت نخست دولت مستقر امریکا نیست. احتمال پیروزی مجدد «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاستجمهوری امریکا، اتفاق محتملی است که نه جو بایدن و نه متحدش در کییف از آن استقبال نمیکند؛ چراکه ترامپ از همین حالا اعلام کرده قرار نیست یاریگر مالی اوکراین در این جنگ فرسایشی باشد.
🔸جنگها فقط زمانی به پایان میرسد که یا یک طرف قاطعانه پیروز شود یا هر دو طرف متخاصم به این درک مشترک برسند که توان هیچکدامشان برای شکست دیگری کافی نیست و بهناچار تن به مصالحه دهند؛ اما واقعیت میدان نبرد، ذهن و ذهنیت رهبران روسیه و اوکراین امروز به هیچ کدام از این دو سناریو نزدیک نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقش بی بدیل یک زن خانه دار برای انتخابات چقدر مهم است ...
🗳انتخابات برای تعیین سرنوشت ما هست، پس هیچ کس سر صندوق تنها نرود ...
#انتخاب_مردم
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥احساس وظیفه اصغر آقا کاسب باغیرت محله برای دعوت به انتخابات دیدنیه
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
▫️۱۱ اسفندروزی که قدرت الهی در سر انگشتان ملت ایران ظهور خواهد کرد
سوره مبارکه الأنفال آیه ۹
🔹إِذ تَستَغيثونَ رَبَّكُم فَاستَجابَ لَكُم أَنّي مُمِدُّكُم بِأَلفٍ مِنَ المَلائِكَةِ مُردِفينَ﴿۹﴾
🔸(به خاطر بیاورید) زمانی را (که از شدت ناراحتی در میدان بدر،) از پروردگارتان کمک میخواستید؛ و او خواسته شما را پذیرفت (و گفت): من شما را با یکهزار از فرشتگان، که پشت سر هم فرود میآیند، یاری میکنم.
▫️بيانات رهبر معظم انقلاب در جمع خبرگان رهبری ۹۰/۶/۱۷
🔹البته ما اشتباه میکنیم؛ گاهی نمیفهمیم این تفضل الهی را، نمیبینیم دست عطوفت الهی را در قضایای مختلف که بر سر ما گذاشته میشود. گاهی هم از این جهت اشتباه میکنیم که خیال میکنیم مائیم که داریم این کارها را میکنیم، در حالی که ما نیستیم؛ «لو انفقت ما فی الارض جمیعا ما الّفت بین قلوبهم و لیکنّ اللَّه الّف بینهم».«قلب المؤمن بین اصبعی الرّحمن» کی این مؤمنین را میکِشد میآورد توی این میدانها، اینجور اینها را متوجه به خدا میکند؟ جز دست الهی، جز قدرت الهی، چیز دیگری نیست. اینهاست که ما را امیدوار میکند.
🔸من نمیخواهم فقط شرح ماوقع را عرض کنم - که خب، این ماوقع را همه داریم میبینیم - من میخواهم این استنتاج را بکنم: «هو الّذی ایّدک بنصره و بالمؤمنین»؛خدای متعال تأیید خودش را در کنار نصرت به وسیلهی مؤمنین میگذارد، که علیالظاهر مراد در اینجا نصرتهای معنوی است؛ مثل همان «انّی ممدّکم بألف من الملائکة مردفین»و امثال اینها. «هو الّذی ایّدک بنصره و بالمؤمنین»؛ مؤمنین هستند که موجب نصرت میشوند؛ مؤمنین هستند که نظام را پابرجا نگه میدارند؛ مؤمنین هستند که در میدانهای مختلف، جاده را صاف میکنند تا نظام اسلامی بتواند کارهای بزرگی را انجام دهد.
🖊رجبعلی بازیاد
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فتوكليپ/ حضور پرشور مردم در انتخابات يازدهم اسفند ماه
#دعوت
#انتخاب_مردم