⭕️پایان رقابت؛ آغاز همدلی
🔹سرانجام مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری برگزار و رئیسجمهور منتخب ملت ایران معین شد. ملت بابت کار بزرگی که انجام داد، درخور تحسین است و ضمن تبریک به رئیسجمهور منتخب، برای او و دولتش آرزوی موفقیت میکنیم. افتخار بزرگ نظام جمهوری اسلامی «مردمسالاری دینی» است؛ از ابتدای شکلگیری انقلاب اسلامی در ایران، صندوقهای رأی به میان مردم برده شد و این مردم بوده و هستند که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مسؤلان کشور را برمیگزینند. به سالهای پشت سرمان مینگریم که دولتها و مجالس با گرایشهای سیاسی گوناگون تشکیل شده و این یعنی برای نظام اسلامی و خاصه امام و رهبری صیانت از مردمسالاری دینی یک اصل اساسی است.
🔸در این زمینه نمیتوان از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سخن نگفت. ایشان از سال گذشته موضوع رقابت را به منزله یکی از راهبردهای انتخاباتی مطرح کردند و بعدها فرمودند مقصودشان از رقابت، رقابت جدی و حقیقی است. ایشان بارها فرموده بودند که از نظر ایشان مشارکت بالا بر انتخاب اصلح ترجیح دارد، هر چند دومی نیز دارای اهمیت است. رهبر حکیم انقلاب هیچگاه شعار مشارکت بالا در انتخابات را بر زمین نگذاشتند و همواره تسهیلگر حضور مردم در امر سیاسی هستند.
🔹از حالا «دکتر مسعود پزشکیان» رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه مردم ایران هستند و فیالواقع پیروز واقعی این رویداد بزرگ نیز مردمند. بازنده صحنه انتخابات نیز دشمنان و معاندانی هستند که خط تحریم را در پیش گرفته بودند و به هر دری زدند تا مردم را از مشارکت در انتخابات ناامید کنند.
🔸اکنون اما فصل کار و تلاش و پیمودن ادامه راه است. فصل عمل به مطالبات مردم است. ناگفته پیداست که مسائل اقتصادی و معیشتی اولویت شماره یک مردم است. انتظار میرود دولت جدید خود را متعهد به اجرای خواستهها و مطالبات مردم بداند. منش و مشی رئیسجمهور شهید، اخلاق بود و کار و پرهیز از بردن دولت به حاشیهها. رئیسجمهور منتخب از تجربههای پیشین و اسلاف خود بیاموزد و آنها را در کار اداره کشور به کار ببندد. به ویژه مراقب اطرافیان خود باشد که این آسیب برخی رؤسایجمهور را به سمت حواشی برده و گاه در کار اجرای کشور اختلالات اساسی ایجاد شده است.
🔹در پایان به این نکته مهم اشاره میشود که هم اکنون وظیفه همگان در قبال رئیسجمهور منتخب که بار سنگین و اجرای دشوار قوه مجریه بر دوش اوست، حمایت است. رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اساس قاعده همیشگی خود، از دولتها حمایت کرده و طبیعتاً این دولت نیز مشمول حمایتهای رهبری خواهد بود. فرصتها به مثابه برق و باد میگذرد و لذا نباید روزی را در خدمت به مردم از دست داد.
⭕️آیا آمریکا تحریمها را لغو خواهد کرد؟
1️⃣نکتهی اول که باید بدانیم این است که بخاطر سلطهی دلار بر اقتصاد جهان، آمریکا این توان را یافته است تا هر کشوری را که اراده نماید، تحریم کند.
2️⃣ سوال مهم این است که چه بکنیم که آمریکا تحریم ها را بردارد و اقتصاد ما نفس بکشد؟!
▫️ برای پاسخ به این سوال مهم لازم است بدانیم که آمریکا از ۳ روش سعی می کند سلطه ی خود را بر دیگر کشورها حفظ نماید:
الف- جنگ و حمله ی نظامی
ب- کودتا و جنگ داخلی ( براندازی و انقلاب مخملی)
ج- تحریم
3️⃣ آمریکا هیچ وقت به #کشوری_قوی حمله نکرده لذا حمله اش به #ایران کاملا منتفی است.
4️⃣از ابتدای انقلاب تا الان حدود ۱۰ بار آمریکا تلاش کرده با کودتا و جنگ با صدام و فتنه های مختلف، ایران را به مرز فروپاشی بکشاند، یا حداقل آن قدر ضعیف کند که امکان حملهی نظامی فراهم شود.
اما تا امروز آمریکا موفق به این کار نشده و جبهه ی مقاومت قوی تر و گسترده تر شده و امکان براندازی برای آمریکا خیلی غیر محتمل گردیده.
5️⃣ لذا تنها راه باقیمانده برای آمریکا، تحریم اقتصادی است.
و آمریکا هیچ وقت تنها سلاح خود را زمین نخواهد گذاشت!
پس آیا تحریم ها هیچگاه لغو نمی شوند؟
پاسخ این است که به ما بستگی دارد .
✔️اگر ما بتوانیم دو کار بکنیم تحریمها خود بخود بی اثر شده و لغو میگردند.
اول) تقویت #اقتصاد و #معیشت مردم با تکیه بر توان داخلی و خود مردم.
دوم) شکستن اقتدار #دلار در سطح جهانی با همکاری کشورهای مستقل.
🔘 شهید رئیسی هر دوی این طرح ها را شروع کرد اما با شهادت ایشان، کار ناتمام مانده.
▫️حالا اگر رئیسجمهور منتخب فارغ از هر گونه نگاه سیاسی دنبالهی کار او را بگیرد، در آینده ای نه چندان دور، دیوار تحریم ها فرو خواهد ریخت.
⭕️کدام موسسه افکارسنجی نزدیکترین پیشبینی را در این دور از انتخابات به خود اختصاص داد؟
🔹با توجه به سهم ۵۳.۶ درصدی آقای پزشکیان و سهم ۴۴.۳ درصدی آقای جلیلی از آرای مردم در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، موسسه افکارسنجی مجلس شورای اسلامی توانست نزدیکترین پیشبینی را داشته باشد.
🔸اختلاف این دو کاندیدا در واقعیت ۹.۳۲ درصد و در پیشبینی مرکز افکارسنجی مجلس، ۹.۵ درصد بود.
🔹همچنین در خصوص میزان مشارکت نیز، موسسه ایسپا و مرکز شناخت با اختلاف ۴.۸ درصدی نسبت به میزان مشارکت واقعی، نزدیکترین پیشبینی را در این خصوص داشتند.
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا اقامه عزای حضرت سیدالشهدا علیهالسلام با وجود گذشت حدود چهارده قرن همچنان ضرورت دارد؟
🎙 شهید مطهری
⭕️چرا جهان از ریاست جمهوری ترامپ میترسد؟
🔹مناظره هفته گذشته ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا باعث ترس بسیاری از متحدان سنتی و شرکای تجاری آمریکا شد؛ چراکه حضور و عملکرد ضعیف جو بایدن و نحوه بیان او، عملکرد چالش برانگیز دونالد ترامپ را تحت الشعاع قرار داد.
🔸وعده دونالد ترامپ مبنی بر اعمال تعرفه 60درصدی بر تمامی کالاهای وارداتی از چین، در کنار 10درصد «تعرفه پایه جهانی» بر تمامی واردات از جاهای دیگر، هم برای چین و هم متحدان سنتی آمریکا، نگرانکننده خواهد بود.
🔹اگر دونالد ترامپ دوباره قدرت را به دست گیرد، بر همه کالاهای صادراتی اروپا به آمریکا تعرفه وضع کند، دوباره به خروج از ناتو و سایر نهادهای بینالمللی تهدید کند و ارائه کمکهای خود به اوکراین را قطع کند، نگرش اروپا نسبت به آمریکا و چین ناگزیر پسرفت کرده و سیر قهقرایی در پیش میگیرد.
🔸در قلب اتحادیه اروپا روابط بین فرانسه و آلمان بخش جداییناپذیر از سیاست گسترده اروپا را تشکیل میدهد و اختلاف نظرها در مورد رویکرد اوکراین، روسیه و چین این پتانسیل را دارد که آنچه از آن بهعنوان «موتور اتحادیه اروپا« توصیف میشود، شکست دهد.
🔹قبل از مناظره اخیر، نتیجه انتخابات آمریکا سخت به نظر میرسید و بایدن شانس واقعی برای حفظ ریاست جمهوری را داشت. پس از پنجشنبه، بقیه جهان باید تهدید دونالد ترامپ و دولتی را که مصممتر و آمادهتر از سال 2016 برای تغییر ماهیت روابط آمریکا با بقیه جهان است، جدیتر بگیرند.
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی مردمی بودن بود. این باید برای همه مسئولان دولتها الگو باشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: شهید رئیسی به تواناییهای داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت. ۱۴۰۳/۴/۱۷
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: یکی از خصوصیات بارز شهید رئیسی خستگیناپذیری و کار و تلاش شبانهروزی بود. ۱۴۰۳/۴/۱۷