eitaa logo
Rahnama99
144 دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
3.7هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ واشنگتن به امارات هشدار داد که همکاری با "روسیه و چین" روابط آنها با آمریکا را تهدید می‌کند 🔹مقامات آمریکایی به شیخ محمد بن زید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی هشدار دادند که همکاری نزدیک با روسیه و چین روابط با ایالات متحده را به خطر می‌اندازد. 🔸بر اساس مقاله WSJ، رهبر امارات اخیرا روابط خود با روسیه و چین را بهبود بخشیده است که بر روابط این کشور با ایالات متحده تأثیر منفی گذاشته است. 🔹در ۱۱ آوریل، کنت راپوزا، ستون‌نویس، در مقاله خود برای فوربس این عقیده را بیان کرد که امارات متحده عربی ممکن است در ردیف بعدی برای خارج شدن از مدار ژئوپلیتیک ایالات متحده باشد.
⭕️آیا این ها پیشرفت نیست⁉️ 👤رئیس‌جمهور در جمع مردم تبریز: 🔹اقداماتی که در تبریز انجام شده، آیا پیشرفت نیست؟ چرا بعضی‌ها نمی‌بینند؟ تولید در تراکتور‌سازی تبریز دو‌برابر شده است. 🔸کارخانه ماشین‌سازی در حال تعطیل‌شدن، کارگران آن در حال بیکار‌شدن و تجهیزاتش در حال فرسودگی بود اما امروز شاهد تولید ۱۲۰۰ دستگاه ماشین هستیم. 🔹۲۲۰ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشته است. آیا این‌ها پیشرفت نیست؟
⭕️پیام «فتّاح» به منطقه و جهان ▫️رونمایی از «فتّاح» چند پیام را به جهان مخابره کرد: 🔹نخست؛ این موشک در شرایط تحریم و فشارهای سنگین غرب با تکیه بر توان داخلی طراحی و ساخته شده و نشان داد که هیچ ضعف و مشکلی نمی‌تواند در مقابل اراده و قدرت «امید و ایمان» مانع شود. 🔸دوم؛ گرچه غرب با ادعاهای دروغ می‌کوشد «فتّاح» را مغایر با قوانین بین‌المللی و قطع‌نامه ۲۲۳۱ القاء کند، اما این رونمایی نشان داد که توان و اراده جوان ایرانی هرگز محدودیت‌پذیر نیست و اتفاقا از فرصت تحدید و تحریم برای تقویت خود بهره خواهد برد. 🔹سوم؛ این رونمایی پاسخی به برخی لفاظی‌های اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا بود که مدعی آمادگی برای اقدام نظامی علیه ایران شده بودند. 🔸چهارم؛ موشک «فتّاح» بُعد دیگری از اطمینان‌بخشیِ ایران به دوستان و کشورهای منطقه مبنی بر آمادگی جهت تامین امنیت سراسری در منطقه است. 🔹پنجم؛ رونمایی از این موشک سند دیگری بر سرعت گرفتن زوال یک‌جانبه‌گرایی و مداخله‌گرایی غرب در عرصه جهانی است.
⭕️ بهانه‌ جدید آمریکا برای تداوم جنگ اوکراین 🔹جنگ اوکراین وارد فاز تازه‌ای شده که نشان از وخیم‌تر شدن شکاف‌ها میان طرفین درگیری و گسترده‌تر شدن دامنه جنگ دارد. 🔸در چنین شرایطی، برخی مواضع سران غرب درباره چرایی کمک اروپا و آمریکا به کی‌یف جای تامل دارد، چنانچه بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اذعان کرده که اگر حمایت تسلیحاتی غرب از اوکراین متوقف شود، جنگ پایان خواهد یافت! 🔹در همین حال «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز اعلام کرده: واشینگتن قصد دارد به کی‌یف کمک کند تا در حد امکان در میدان نبرد پیشرفتی داشته باشد و در نهایت بتواند مطلوب‌ترین موقعیت را در میز مذاکرات صلح آینده به‌دست آورد! 🔸غربی‌ها ابتدا مدعی بودند که حمایت‌های گسترده از کی‌یف می‌تواند به شکست روسیه و تامین امنیت غرب و در نهایت بازگشت اوکراین به وسعت پیش از جنگ منجر شود. 🔹بعدها کیسینجر گفت: مناطقی همچون کریمه و حتی بسیاری از نقاط تصرف شده توسط روس‌ها به اوکراین باز نخواهند گشت و کی‌یف باید این حقیقت را پذیرا باشد. 🔸بعدتر؛ حتی وعده عضویت اوکراین در ناتو نیز رنگ باخت و مقامات اروپایی مانند وزیر خارجه آلمان عنوان کردند که عضویت اوکراین در ناتو امری ناشدنی است! 🔹از سویی؛ طی هفته‌های اخیر کلیدواژه ضدحمله اوکراین برای بازپس‌گیری مناطق از دست رفته، به بهانه غرب برای ارسال تسلیحات و کمک‌های نظامی و مالی به کی‌یف تبدیل شده است. 🔸در این میان واکنش گسترده غربی‌ها به تخریب سد و نیروگاه برقی-آبی شهر «نووا کاخوفکا» با مقصرسازی از روسیه جای تامل دارد. 🔹حال می‌توان گفت که اروپا و آمریکا در اقدامی پیش‌دستانه سراب «دست برتر اوکراین در مذاکرات صلح» را به کی‌یف نشان داده‌اند تا قطعات پازل سناریوی جدیدشان برای تداوم جنگ تکمیل شود. 🔸غرب که زمانی مدعی کمک برای پیروزی اوکراین در جنگ علیه روسیه و زمینه‌سازی جهت عضویت آن در ناتو بود، امروز با شکست سناریوهای پیشین، ادعای زمینه‌سازی برای صلح با محوریت تامین منافع اوکراین را طرح کرده است. 🔹اظهارات اخیر «رابرت کندی» که گفت؛ «آمریکا سراسر اوکراین را به مراکز تسلیحات بیولوژیک تبدیل کرده است»، عواقب خطرناک نقشه شوم غرب در اوکراین برای امنیت جهان را بیش از پیش آشکار می‌سازد.
⭕️بلينكن : آمریکا راه حل دیپلماتیک را مطمئن ترین راه برای مقابله با نفوذ ایران می داند ▫️در نشست خبرى مشترک‌وزیر امور خارجه عربستان با وزیر امور خارجه آمریکا: 🔹آمریکا راه حل دیپلماتیک را مطمئن ترین راه برای مقابله با "نفوذ بی ثبات کننده ایران" می داند. 🔸آمریکا همچنان بر این باور است که دیپلماسی، به همراه فشار اقتصادی، بازدارندگی و همکاری قوی دفاعی، بهترین راه برای مهار این اقدامات خطرناک (ایران)است. 🔹ما از تلاش های عربستان سعودی برای تنش زدایی و ثبات در روابط (با ایران) حمایت می کنیم.
⭕️با اصلاحی که مجلس در قانون بانک مرکزی انجام داد، موتور تولید تورم به‌تدریج کُند و درنهایت خاموش می‌شود 👤 محمدرضا پورابراهیمی داورانی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: 🔹 اقدامات کوتاه‌مدت عمدتاً ناظر بر کارهایی است که با درنظرگرفتن مشوق‌ها، شرایطی فراهم شود که منابع مردم به سمت بازارهای مولد هدایت شود یا اقدامات تنبیهی برای بازارهای غیرمولد پیش‌بینی شود. به‌طور مثال، قانون مالیات بر سوداگری یکی از اقداماتی است که می‌تواند کمک بسیاری در این حوزه انجام دهد، زیرا دو طرف را کامل پوشش می‌دهد؛ با این قانون، مقداری کاهش قیمت‌ها و تولید بیشتر رقم می‌خورد، زیرا منابع از بازار غیرمولد به‌سوی بازار مولد هدایت می‌شود. 🔸 برای کاهش تورم و نقدینگی باید کارهای پایه‌ای انجام شود، در حوزهٔ کاهش تورم اقدامات کوتاه‌مدت خیلی کارساز نیست و انجام اقدامات کوتاه‌مدت همانند این است که ساختمانی ناایمن باشد و احتمال ریزش آن وجود داشته باشد، اما ما بگوییم پنجره‌های این ساختمان را جوش می‌دهیم که نیفتد. این در حالی است که باید ساختار آن تغییر کند، ستون جدید برای در نظر گرفته شود و مقاومت آن را افزایش دهیم. 🔹 نگاه کوتاه‌مدت ما برای تورم پیش‌بینی مشوق‌ها و تنبیه‌ها است. نگاه میان‌مدت و بلندمدت اصلاح ساختار بودجه است. به این معنا که هرجا موتور تولید تورم وجود دارد باید آن را خاموش کرد یا دور آن را کند کرد. اکنون موتور تولید تورم در ناترازی نظام بانکی است که مجلس برای اصلاح این موضوع قانون بانک مرکزی را تغییر داد که براساس آن بانک مرکزی ازاین‌پس نه‌تنها اجازهٔ ایجاد ناترازی جدید را نمی‌دهد، بلکه ناترازی‌های گذشته را نیز مدیریت می‌کند تا تمام شود. این اقدام به معنای این است که موتور تولید تورم به‌تدریج کُند و درنهایت خاموش می‌شود.
⭕️تاثیر سیاست تثبیت ارزی روی تورم تولید کننده/ تورم تولید کننده به کمتر از یک سوم کاهش یافت 🔹بررسی اطلاعات به دست آمده از شاخص بهای تولیدکننده در اردیبهشت ماه نشان می‌دهد نرخ تورم دوازده ماهه شاخص بهای تولیدکننده در اردیبهشت ماه سال جاری با ۰.۷ واحد درصد کاهش نسبت به تورم دوازده ماهه فروردین ماه (۳۷.۳ درصد)، رقم ۳۶.۶ درصد را ثبت نموده است. 🔸روند کاهشی نرخ تورم دوازده ماهه نیز کاملاً ملموس می‌باشد به طوری‌که از ۶۸.۳ درصد در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ به ۵۲.۲ درصد در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ و نهایتاً به ۳۶.۶ درصد در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ کاهش یافته و این روند نیز تداوم دارد. 🔹شاخص بهای تولیدکننده که توصیفی از تغییر هزینه‌های تولید است، معمولا با فاصله چند ماه خود را در تورم مصرف‌کننده نشان می‌دهد، لذا ادامه این روند نشان از کاهش روند تورم شاخص بهای تولیدکننده و هم‌چنین با وقفه‌ای اندک کاهش تورم شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی البته با فرض ثبات سایر شرایط خواهد داشت. 🔸 روند مدیریت تورم فزاینده‌ای که انتهای دولت دوازدهم وجود داشت، نیازمند مجموعه‌ای از تدابیر پولی، ارزی، مالی و تجاری بود که در کنار هم به تغییر روند تورمی انجامید. دولت سیزدهم با ممنوع کردن استقراض از بانک مرکزی، رشد پایه پولی از این محل را کنترل کرد و در ادامه، بانک مرکزی با با تثبیت نرخ ارز واردات کالاهای اساسی و ماشین‌آلات و تجهیزات تولید، چشم‌انداز روشنی را پیش روی تولیدکنندکان ترسیم کرد تا بتوانند روی واردات مواد اولیه و تجهیزات تولید با نرخ‌های مشخص برنامه‌ریزی کنند. حالا این سیاست خود را در کنترل هزینه‌های تولید نشان داده است.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اظهارات کارشناس بی‌بی‌سی درباره نیاز دولت آمریکا به مذاکره با ایران به دلیل انتخابات آینده! 🔹 تحرکات در پرونده هسته ای ایران...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برش دیدار | پدیده‌های امیدآفرین بیشتر از مشکلات است ▫️رهبر انقلاب در مراسم سی‌وچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی: مشکلات نباید امید را تضعیف کند. ما اگر مشکلات را مشاهده می‌کنیم باید انگیزه‌مان تقویت بشود برای پیدا کردن راه‌های رفع مشکل و کمک به آنهایی که برای رفع آنها دارند تلاش می‌کنند. البته ما مشکلاتی داریم اما در مقابل آن، پدیده‌های داریم که همه است.