eitaa logo
Rahnama99
144 دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
3.6هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ حضور آگاهانه پای صندوق رای
⭕️انیس منصور مشاور وزیر رسانه انصار الله نوشت: 🔹جنگ یمن اولین جرقه جنگ منطقه ای و آغاز جنگ جهانی سوم است 🔸یمن، آرامکوی عربستان سعودی، چاه های نفت امارات و هر گونه منافع و پایگاه های آمریکایی-انگلیسی در خلیج فارس را مورد حمله قرار خواهد داد. 🔹ناوبری در دریای سرخ تا ۲ سال به طور دائم تعطیل خواهد بود. 🔸تصمیم و عملیات نظامی یمن آشکارا منوط به رفع تجاوز به غزه است. 🔹ما چیزی برای از دست دادن نداریم، ما چیزهای زیادی از دست داده‌ایم و اگر خانه همسایه شما به آتش کشیده شد، بدانید که هدف شما هستید.
⭕️ حضور در انتخابات در مکتب حاج قاسم
⭕️هنر شهید سلیمانی؛ ساختن نیروهایی در تراز انقلاب اسلامی 🔹نامگذاری شهیدالقدس به عنوان شعار چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی اقدام بسیار ارزشمندی بود. 🔸رژیم صهیونیستی بیش از ۷۰ سال است سرزمین مادری فلسطینیان را اشغال کرده و زمینه درگیری‌های متفاوتی در منطقه غرب آسیا بوجود آورده است و مجاهدت شهید سلیمانی زمینه‌های ورود جبهه مقاومت به قدس شریف را فراهم کرد . همانگونه که امام راحل همه ملت‌های آزاده دنیا را متوجه قدس شریف کرد، فرمانده سلیمانی نیر شکل‌دهی و سازماندهی مبارزه علیه رژیم غاصب صهیونیستی را به عهده گرفت. 🔹نگاه این شهید عزیزمان، صدور ایده‌ها و ساختن نیروهایی در تراز انقلاب اسلامی در کشورهای همجوار ایران بود. 🔸نیروهایی که بر اساس نگاه شهید سلیمانی پرورش یافتند، امروز در مقابل استکبار جهانی محکم ایستادند و مقاومت می‌کنند و نمونه آن را در عملیات طوفان الاقصی می‌بینیم. امروز مردم مظلوم غزه جانانه در مقابل دشمنان ایستادند و آنها را زمین‌گیر کردند. 🔹هدف شهدای انقلاب اسلامی همچون حاج قاسم سلیمانی، حسن طهرانی مقدم، صیاد شیرازی و .... این بود که ایده امام راحل را در منطقه عملی کنند. 🖊قربان شاهرودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سنتکام تصاویر مربوط به حملات دیشب را منتشر کرد
🗓 شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۲
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم ▫️خداوند به دست یمن بینی امریکا را به خاک میمالد القلم 🔹سنَسِمُهُ عَلىَ الخْرْطُومِ(16) ما در برابر غرورش به نهايت درجه، خوارش مىسازيم (16). 🔸پیام مهم آیات: 1️⃣ در سوره ای که به نام قلم هست و با قلم و گفتگو) ) ن وَ الْقَلَمِ وَ مَا يَسْطُرُونَ( آغاز شده است وپیامبر خدا با خلق عظیم (وَ إِنَّكَ لَعَلىَ خُلُقٍ عَظِيمٍ)توصیف میشود دستور جهاد کبیر و عدم ازاطاعت از دشمنان داده شده است 2️⃣اگر در این جهاد کبیر یعنی عدم اطاعت از دشمن موفق شدی من خودم بینی او را به خاک میمالم((سَنَسِمُهُ عَلىَ الخْرْطُومِ)) 🖊رجبعلی بازیاد
⭕️تایید حکم حبس اعضای گروهک تروریستی الاهوازیه در دانمارک 🔹دادگاه تجدیدنظر دانمارک حکم حبس برای ۳ نفر از اعضای یک گروهک تجزیه‌طلب الاهوازیه را تأیید کرد. 🔸واشنگتن‌پست گزارش داد اعضای این گروه تجزیه‌طلب به ترویج تروریسم در ایران و جمع‌آوری اطلاعات برای یک سرویس اطلاعاتی عربستان متهم شده بودند. 🔹این سه نفر در سال ۲۰۲۲ توسط یک دادگاه رده پایین‌تر به ترتیب به تحمل شش، هفت و هشت سال حبس محکوم شده بودند. 🔸روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داده متهمان محکومیت خود را در زندان‌های دانمارک سپری خواهند کرد اما هنوز مشخص نیست که آن‌ها چه زمانی اخراج خواهند شد.
⭕️تجاوز انگلیس و آمریکا به یمن؛ طلیعه بحران جدید در منطقه 🔹تجاوز آشکار آمریکا و انگلیس به یمن از چند منظر قابل توجه است؛ آمریکا و انگلیس در حالی مدعی تلاش برای ایجاد امنیت دریانوردی و تجارت شده‌اند که یمنی‌ها از همان روز نخست عنوان کردند هدف آنها صرفا کشتی‌های اسرائیلی یا شناورهایی است که به مقصد این رژیم حرکت می‌کنند و سایر کشتی ها می‌توانند تردد آزاد خود را انجام دهند. 🔸 آمریکا و انگلیس در حالی با فضای رسانه‌ای برآنند تا تجاوز به کشوری مستقل و عضو سازمان ملل را به قطعنامه پنجشنبه شورای امنیت در باب یمن و دریای سرخ نسبت دهند؛ در حالی که که متن این قطعنامه هیچ‌گونه مشروعیت و وجاهتی به این کشورها برای اقدام نظامی نداده و حتی در آن بر لزوم کاهش تنش‌ها در دریای سرخ تاکید شده است. 🔹روحیه یمنی‌ها در طول ۸ سال تقابل با حملات ائتلاف سعودی –غربی نشان داده این تجاوز بدون پاسخ نخواهد ماند. چنان که ارتش یمن در بیانیهای تاکید کرد که برای دفاع از یمن، حاکمیت و استقلال آن، در هدف قرار دادن منابع تهدید و همه اهداف دشمن در خشکی و دریا تردید نخواهد کرد.
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مصاحبه کمتر دیده شده با قاتل شهید علی‌محمدی (مجید جمالی فشی) دقایقی قبل از اعدام
⭕️تفسیر معکوس اروپا از بازدارندگی! 🔹مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سفر اخیر خود به لبنان و دیدار با نجیب میقاتی نخست‌وزیر این کشور، مدعی شد که در جنگ منطقه‌ای در غرب آسیا هیچ کس پیروز نخواهد شد. 🔸بورل این سخنان را در حالی بر زبان آورده که طی هفته‌های ابتدایی جنگ غزه، اتحادیه اروپا در کنار آمریکا تبدیل به اصلی‌ترین محرک و در مواردی هدایت‌گر رژیم صهیونستی در نسل‌کشی فلسطینیان شد. 🔹بورل در سخنان خود، کمترین اشاره‌ای به استفاده صهیونیست‌ها از پایگاه آلمانی «رامشتاین» در جنگ غزه یا آگاهی قبلی دستگاه اطلاعاتی فرانسه از ترور «صالح العاروری» در ضاحیه جنوبی بیروت نکرده است. 🔸بورل به صورتی کاملا عامدانه، در حال ارائه تعریفی وارونه از مقوله «بازدارندگی» است و در صدد القاء این نکته است که ایجاد بازدارندگی موثر در منطقه تنها در گرو انفعال جریان‌های مقاومت و در مقابل، ارتقاء قدرت مانور رژیم اشغال‌گر اسرائیل در بمباران غزه خواهد بود! 🔹بازدارندگی واقعی زمانی حاصل می‌شود که اتحادیه اروپا تنفس مصنوعی خود به تل‌آویو را متوقف ساخته و حقوق حقه و تاریخی فلسطینیان در سرزمین آباء و اجدادی‌شان رعایت شود. 🔸اتحادیه اروپا در جنگ غزه نه «واسطه» است و نه «قاضی»، بلکه بدون هیچ تردیدی «متهم» است و اقدام مشترک آمریکا و انگلیس علیه یمن که با حمایت مستقیم آلمان، فرانسه و اتحادیه اروپا صورت گرفت را نیز باید در همین چارچوب ارزیابی کرد.
📸 جانشین فراجای کشور به کمپین نه به اسلحه پیوست... 🔹 هیچ کس حق ندارد بگوید تیراندازی در مراسم عزا و عروسی رسم است، بلکه این یک نوع و اقدام غیرقانونی است. 🔶 متاسفانه بازهم شاهد فوت یک نفر در شهرستان لنده بر اثر رسم غلط تیراندازی در مراسمات بودیم! 🔹 آیا این افرد و اطرافیانش قبل از این حادثه فکر میکردند این سانحه ممکن است برای آنها رخ دهد؟ پس در انتشار به کمپین نه به اسلحه کمک کار شوید...