هجده: بهرهبرداری از 6 نیروگاه برق با ظرفیت ١٠٢۶ مگابایت
دولت سیزدهم با افزایش
Seyed Reza Aghili: 6 هزار مگاواتی تولید برق در یکسال
رکورد افزایش ظرفیت تولید برق طی یکسال را بر جای گذاشت. این در حالی است که سیاست دولت روحانی عدم ساخت نیروگاه جدید بود و به همین دلیل کشور با مشکلات جدی در حوزه نیروگاهی مواجه شده بود.
نوزده: ساماندهی انبارهای اموال تملیکی و فروش خودروهای رسوبی
تعیین تکلیف خودروهای خارجی که ۵ سال در انبارهای اموال تملیکی بلاتکلیف مانده بود، سال گذشته یکی از اقدامات مهم در مجموعه وزارت اقتصاد بود که درآمد قریب به ۳ هزار میلیارد تومانی برای دولت به همراه داشت.
بیست: افتتاح پروژه های نیمه تمام
اولویت جدی دولت که از روزهای اول توسط رئیس جمهور اعلام شد تکمیل پروژه های ناتمام بود. برای همین در طول این 30 ماه بسیاری از پروژه های زمین مانده تکمیل و افتتاح شد. متروی پرند بعد از هجده سال، فرودگاه سقز پس از ۲۰ سال، آزادراه شیراز اصفهان پس از سیزده سال و ده ها پروژه دیگر نظیر چالش های آبی از جمله این موارد است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت هوشنگ امیراحمدی استاد دانشگاه آمریکا و تحلیلگر سیاسی از ظریف
ظریف سالهای ساله با من دوسته به من میگفت مردم ایران گوسفندن به این مردم فقط باید دروغ گفت.
این که از خودتونه😏
خلایق هر چه لایق😜
@RasdGolestan
هدایت شده از شیخ مرتضی گودرزی
از خصوصیات بارز دکتر جلیلی به اذعان خیلی از احزاب مختلف اعم از چپ و راست ،پاکدستی ،اخلاق مداری و فسادستیزی ایشان است .
مبحث فساد ستیزی تنها به معنای اعدام و زندانی کردن مجرمان سیاسی اقتصادی نیست و اتفاقا این قسمت از مقوله ی مبارزه با فساد, مختص مراحل آخر است که قوه قضائیه ورود میکند .
منظور ما از فساد ستیز بودن ایشان ،بازدارندگی از تولید زمینه های فساد است یعنی جایگزینی مهره هایی که براساس رانت و باندبازی به تصدی گری مشغول هستند با نخبگانی که سال ها در دول مختلف خانه نشین بودند
به این معنی که بجای بله قربان گفتن به دانه درشت ها و بکارگیری افراد کم ارزش در پست های کلیدی بعضا از اشخاص گمنام اما متعهد و متخصص استفاده خواهند کرد بطور نمونه انتصابات ستادهای مرکزی ایشان را ببینید به وفور نخبگانی را میبینید که گاها از تفکر غیرهمسو انتخاب شدند ولی یک ویژگی مشترک دارند بنام تخصص
دکتر جلیلی به استفاده از نخبگان و ارتباط گیری با نخبگان بدون نگاه حزبی مشهور هستند و ۱۱ الی ۱۷ سال در حال تحقیق و برنامه ریزی روی مشکلات کشور از طریق کارگروه های مختلف با نخبگان بودند و به اصطلاح ایشان تیم دارند و نه باند!
فرق تیم و باند را با یک مثال روشن میکنم : دولت آقای روحانی و خاتمی را درکنار هم بگذارید به اسامی مشابه برمیخوریم که ناکارآمدی آن ها و رویکرد فسادزا بودن نوع مدیریتشان در دولت های قبل حتی قبل از خاتمی نیز آزموده شد بود و بعضا خیلی از افراد سرشناس کابینه با پرونده های فساد گسترده یا لااقل با سابقه ناکارامدی درخشان در جایگاه های مختلف قرار میگرفتند و گاها ازین وزارتخانه به آن وزارتخانه درحال انتقال بودند
این روند انتصابات را باندبازی گویند.
قصد ما تخریب هیچ کاندیدی نیست چه بسا در بین کاندیداهای موجود ،فردی صالح و باسابقه درخشان نیز وجود داشته باشد ولی با انتخاب این فرد، این سوال را باید از خود بپرسیم که آیا کانون های قدرت و ثروت و جریان نفوذ تقویت می شوند یا تضعیف؟؟!
حالا این سوال را در مورد دکتر جلیلی میپرسم ،با انتخاب ایشان جریان نفوذ تضعیف می شود یا تقویت
!!؟؟؟
دکتر سعید جلیلی زمانی که ابعاد پرونده برجام از سطح وزیر خارجه هم بالاتر رفت (به اذعان دکتر صالحی وزیر امور خارجه )بعنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای انتخاب شد و به امپریالیسم زمان باج نداد، قطعا ایشان به مهره های داخلی آنها نیز باج نمی دهد و این ینی قطع شدن دست جریان نفوذ از کشور و شروع پیشرفت فزاینده و تصاعدی در کشور با کمک جریان نخبه گرایی که جریان نفوذ مانع آن بود.
سند اثبات این موضوع هم مصاحبه دکتر علی اکبر صالحی اصلاح طلب با سردبیر روزنامه انتخاب است که ایشان توضیح می دادند که در اواخر دولت آقای خاتمی ایران غنای ۴ درصد داشت و دوسال تمام فعالیت های هسته ای کشور کاملا معلق بود ولی طرف غربی طبق معمول به تعهدات خود عمل نکرد اما بعد از سخنان آقا و با ورود آقای جلیلی بعنوان مذاکره کنند ارشد ما سال ۹۰ به غنای ۲۰ درصد رسیدیم که رسانه های داخل و خارج از شگفتی این پیشرفت ها، دکتر صالحی را به رویاپردازی و دروغ متهم میکردند تا اینکه آژانس غنای ۲۰ درصد را تایید کرد و به گفته آقای دکتر صالحی این نتیجه مقاومت دکتر جلیلی در برابر خواسته های نامشروع غرب و ایستادگی در برابر جریان نفوذ داخل بود .
بی تعارف باید گفت پیشرفت صنعت هسته ای کشور مدیون نوع نگاه دکتر جلیلی است که به فرموده حضرت اقا یکی از ویژگی های مهم فرد منتخب باید نگاه به داخل و عدم اعتماد به غرب باشد.
تصور کنید دکتر سعید جلیلی که درجایگاه دبیر شورای امنیت ملی چنین دستاوردهایی داشتند به ریاست دستگاه اجرای کشور برسند
به یاری خدا درخشان ترین سال های ایران را شاهد خواهیم بود و در تاریخ ایران امیر کبیری دیگر خواهیم داشت 🙌
🇮🇷شیخ مرتضی گودرزی👇
@m_goodarzi_ir
هدایت شده از داریوش مجریان
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مسعود پزشکیان در سخنرانی دانشگاه تهران هم با توهین به اساتید دانشگاه آزاد آنها را بیسواد یا کمسواد خطاب کرده بود
🔹این درحالی است که مشاوران نزدیک به پزشکیان همچون اسحاق جهانگیری و محمدباقر نوبخت فارغالتحصیل دانشگاه آزاد هستند
✍حالا ایشون دم از وفاق و وحدت و فرهنگ و اتحاد و گفتگو و هم اندیشی و... میزنهگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅رای ما #دکتر_سعید_جلیلی
چرا دکتر سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
#انتخاب_اصلح
@RasdGolestan
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: تبریک میگم پیروزی تیم والیبال در مقابل امریکا را؛ اگر البته نگویند خود امریکا خواسته ببازد
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅رای ما #دکتر_سعید_جلیلی
چرا دکتر سعید جلیلی اصلح است؟
خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است.
#انتخاب_اصلح
@RasdGolestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅رای ما #دکتر_سعید_جلیلی
چرا دکتر سعید جلیلی اصلح است؟
منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه،تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
#انتخاب_اصلح
@RasdGolestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کسی میداند...
شاید یک روز به جای واژه عشق گفتیم چمران
🌹سالروز شهادت شهید دکتر مصطفی چمران
@RasdGolestan
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه،تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است.برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.