پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون شب اول قبر در کنار امیرحسینم
https://eitaa.com/mahdavi_arfae
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈به مناسبت هفته بسیج
میلاد خجسته بانوی دوعالم حضرت فاطمه ءس ومقام زن وروز مادر گرامیباد...
شبه یلدایتون شاد..شاد..شاد
@RasdGolestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗯پارسال شهید رئیسی چگونه مشکل ناترازی گاز را حل کرده بود؟
@RasdGolestan
🌃#شب_بخیر | شبت بخیر مدار زمین و آسمان!
🌱دورهمی خانههای یادآباد تو، بر مدار نام تو میچرخد. از تو میگویند و عظمت ماورائیات، از تو و مقامی که پیش خدا داری.
🌱از فراقت میگویند و داغی که بر دلشان گذاشته، از انتظارشان میگویند و چشمهایی که سالهاست به مغربِ زمین دوخته شده تا خورشید به عشق تو از آن جا طلوع کند.
🌱از جمعههایی حرف میزنند که به امید آمدن تو آغاز شد و با امتداد داغ هجرانت تمام شد؛ جمعههایی که آماده بودند در رکابت باشند و بجنگند و جان بدهند؛ اما شمشیرهایشان در غلاف ماند و نگاهشان خشکید و تو نیامدی. میگویند و اشک میریزند و تو را صدا میزنند.
🌱کاش روزی برسد که محور دورهمیهای هر خانهای نام تو باشد و یاد تو.
🌱شبت بخیر مدار زمین و آسمان!
#بهانه_بودن
#محسن_عباسی_ولدی
@abbasivaladi
@RasdGolestan
میگنا - جنگ شناختی (Cognitive warfare) به زبان ساده
https://www.migna.ir/news/60114/%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C-cognitive-warfare-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87
روش های جنگ شناختی و تکنیک های مقابله به زبان ساده
https://bigdata-ir.com/%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C-cognitive-warfare-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87/
⭕️ ورود کشور به #جنگ_ادراکی
🔺پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی #جنگ_شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
⭕️ اما جنگ ادراکی یا شناختی چیست؟!
⁉️آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد؟
⁉️آیا کسانی را میشناسید که نسبت به مقدسات ،تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند؟
⁉️آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بودهاند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند؟
⁉️آیا با کسانی دم خور بودهاید که به رهبری جامعه خود عشق میورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کند؟
🚫جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
🔺این نوع جنگ شکل تکامل یافتهتر و البته اثر گذارتر #جنگ_نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانههای نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم ذهنی، به شناخت و ادراک افراد ، مطابق خواست خود جهت میدهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
📌هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و ایدئولوژی و یا به بیان ساده تر #بصیرت_دینی مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد ...
دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
🔺خاطرتان هست که ایشان چقدر بر #بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
📌حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و از همه مهمتر چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
🚫حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که ظهور حجت خدا (عج) نزدیک و زمان غربال شدن فرا رسیده است!
#گام_دوم_انقلاب
📌 #سواد_رسانه_ای
✅« #جهاد_تبیین؛ یک فریضه قطعی و فوری است »
عضویت👈 @RasdGolestan 🆔
هدایت شده از آخرین خبر (رصد) 🟢⚪️🔴
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎯جنگ شناختی در قالب جنگ ترکیبی
🎥در جنگ ترکیبی دشمن از چه ابزارهایی استفاده میکند؟
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گزی
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ياسمين ميظر، سردبیر نشریه کریتیک و پژوهشگر دانشگاه آکسفورد:
🔺اسرائيل و آمریکا به دنبال تجزیه ایران هستند و در این رابطه هزینههای بسیاری هم کردند؛ این خوشبینانه است که اپوزیسیون فکر میکند اگر به ایران حمله شود حکومت سقوط میکند؛ جمهوری اسلامی دارای پشتیبانی و پایگاه مردمی است!
#@RasdGolestan
جنگ های رسانه ای و راهکار مقابله - انجمن علوم ارتباطات
https://damavand.iau.ir/mmedia/fa/page/756/%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87

جنگ رسانه ای
موسسه مسیر رسانه | آموزش تخصصی سواد رسانه > سواد رسانه ای > آنچه در جنگ رسانهای رخ میدهد (تکنیکهای جنگ رسانهای)
آنچه در جنگ رسانهای رخ میدهد (تکنیکهای جنگ رسانهای)
۱۶ دقیقه مطالعه
آنچه در جنگ رسانهای رخ میدهد
آشنایی با مفاهیم و تکنیکهای حوزه تبلیغات (تکنیکهای جنگ رسانهای)
جنگ رسانهای
جنگ رسانهای یکی از برجستهترین جنبههای جنگ نرم و جنگهای جدید بین المللی است که جنگ نرم و جنگ روانی هم نامیده میشود و در مقابل جنگ سخت (Warfare Hard) تعریف میشود.
جنگ رسانهای حتی در شرایط صلح نیز بین کشورها به صورت غیر رسمی ادامه دارد و هر کشوری از حداکثر توان خود برای پیشبرد اهداف سیاسیاش با استفاده از توان تبلیغاتی رسانهها بهره میبرد.
ارتش ایالات متحده آمریکا، عملیات جنگ نرم رسانهای را اینگونه تعریف میکند: جنگ نرم، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن تاثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی طرف و یا گروههای دوست است. بنابراین جنگ رسانهای را میتوان به هرگونه اقدام نرم، روانی و تبلیغات رسانهای که جامعه هدف را نشانه گیرد و آنها بدون درگیری و استفاده از زور و اجبار به شکست وا میدارد، تعریف کرد.
تکنیکها:
برچسب زدن
از جمله اهداف مهم در جنگ روانی از بین بردن روحیه امیدواری مردم، ایجاد بی اعتمادی مردم نسبت به رهبران خود و ایجاد شکاف و چند دستگی میان مردم است. برای دستیابی به این اهداف از تکنیکهای مختلفی استفاده میشود که برچسب زدن یکی از ان تکنیکها به شمار میرود. برچسب زنی یا اسم گذاری (برچسب به یک فکر و یا عقیده زدن) برای تحریک به رد فکری و اندیشهای بدون بررسی شواهد مورد استفاده قرار میگیرد. برچسب ممکن است به یک شخصیت حقیقی، حقوقی یا به یک نهاد و یا یک نظام سیاسی زده شود. براساس این تکنیک، رسانهها واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل میکنند و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند.
تکنیک برچسبزدن رسانهها واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل میکنند و آنها را به نهادهای مختلف نسبت میدهند. هدف از این عملکرد آن است که ایده، فکر یا گروهی محکوم شود بی آنکه استدلالی در محکومیت آنها آورده شود.
یکی از استراتژیهای ترغیب دیگران همین برچسب زدن به آنها است. نسبت دادن یک خصیصه به کسی و تقاضا در مورد همان خصیصه موجب افزایش احتمال ترغیب وی به انجام آن کار میشود. الیس تایبوت و همکاران در یک آزمایش نشان دادند که برچسب زدن به دیگران موجب افزایش احتمال ترغیب آنها به انجام کاری میشود که برچسبش به آنها زده شده است. آنها برای این آزمایش از تعدادی از افراد سوالاتی در مورد شرکت در انتخابات پرسیدند و بدون توجه به پاسخ آنها و به صورت کاملا تصادفی به نیمی از آنها گفته شد که احتمال شرکت آنها در انتخابات بیشتر از متوسط جامعه است و به نیمیدیگر گفته شد که احتمال شرکت آنها در انتخابات کمتر از متوسط جامعه است. نتایج به دست آمده حاکی از این بود که افراد گروه اول با نسبت ۱۵ درصد بیشتر در انتخابات شرکت کردند.
ولی علت چیست، یک دلیل روانشناسی این موضوع در پدیدهای به نام Self-Fulfilling Prophecy ریشه دارد. پدیدهای که طی آن برچسب زدن به دیگران موجب ایجاد تلقین و باور در آنها میشود تا جایی که طرف مقابل به طور ناخود آگاه در جهت برآورده کردن این خصلت تلاش میکند. به عنوان مثال هنگامی که به طور کاملا تصادفی از بین دانش آموزان چند کلاس تعدادی به عنوان نخبه به معلمان آنها معرفی میشدند عملکرد آنها به طور چشمگیری بهتر از سایر دانشآموزان میشد.
مشاهده این مطلب هم پیشنهاد می شود
زمین فیزیکی و زمین مجازی
پژوهشگران این حوزه، برچسب زنی را اسم گذاری بر یک فکر یا یک عقیده خاص یا گروهی مشخص میدانند که برای تحریک به رد عقیده یا آن گروه مورد نظر بدون بررسی شواهد، مورد استفاده قرار میگیرد.
یکی ازتکنیک های دشمن درجنگ نرم برچسب زدن است. یعنی ارزش را جایگزین ضدارزش می کنند، صفات بارزاخلاقی را به ضداخلاق تعبیرمی کنند ، یک فضا سازی رسانه ای ایجاد می کنند که نتوان اصلاحش کرد. برچسب ممکن است به یک شخصیت حقیقی ، حقوقی یا به یک نهاد و یا یک نظام سیاسی زده شود؟! اینجاچیزی شبیه ترورشخصیتی مدنظراست. دراین تاکتیک ، دشمن دنبال افزایش نفرت عمومی نسبت به هدف وسوژه وکاهش محبوبیت اجتماعی آن است. یک نکته حایزاهمیت است و آن اینکه جنگ نرم بطورکلی نقطه مقابل قدرت نرم است. دشمن ازهرنقطه احساس خطرکند ، همان را آماج قرارمی دهد.