راضِمان
▪️اگر یکی از اهداف تشکیل حکومت اسلامی و سالهای تلاش پیغمبر را اجرای احکام الهی بدانیم؛ روشن است که
▪️امام خمینی، به عنوان یکی از قائلین به نظریهی ولایت فقیه، در راستای تکامل مادی و معنوی جامعه و تحقق این نظریه قیام کردند. مقدمهی این قیام سیاسی و فکری، زنده کردن اسلام در ذهن مردم بود.
▪️پس از به ثمر نشستن قیام، در روزهای منتهی به رفراندوم قانون اساسی، عموم مردم، اعم از مخالفین و موافقین امام، ایشان را رهبر انقلاب میدانستند. یکی از تفاوتهای این دو قشر، در نگاه به امتداد جایگاه رهبری پس از امام بود.
▪️بنیصدر به عنوان یکی از مخالفین که متظاهر به موافقت با انقلاب بود، به بهانهی جامعیت امام و انحصار این جامعیت در شخصیت ایشان، امتداد جایگاه رهبری را زیر سوال برد.
▪️اما امام با اعتقاد به اصل ولایت فقیه در دورهی غیبت کبری، خواستار اضافه شدن این اصل به قانون اساسی شده و آن را به مجلس خبرگان قانون اساسی واگذار کردند.
▪️رهبری امام، در آن دوره بر مبنای ولایت شرعی و نظر مردم بود و تلاش ایشان برای تصریح این مسئله بود.
▪️در اعتقاد امام، ولایت منحصر به شخص ایشان نبوده و برای تداوم آن در نظام جمهوری اسلامی باید تدبیری مانند افزوده شدن اصل ولایت فقیه به قانون اساسی اندیشیده میشد؛ تا ولایت به عنوان بنیان نظام اسلامی تعریف شود.
ادامه دارد...
#ولایت_فقیه
☕️ @Razee_man
راضِمان
▪️امام خمینی، به عنوان یکی از قائلین به نظریهی ولایت فقیه، در راستای تکامل مادی و معنوی جامعه و تحق
«تضعیف یا تقویت؟»
▪️امتداد ولایت فقیه، در دورهی پس از انقلاب، در ساختار قانوناساسی تعریف شده بود. اصل ۱۰۷ قانوناساسی علاوه بر توضیح چگونگی انتخاب رهبر، مجلس خبرگان را به عنوان نهاد انتخابکنندهی آن پیشبینی کرده بود.
▪️اما تا اوایل دههی شصت برای تشکیل مجلس خبرگان رهبری فکری نشده بود و درصورت وقوع حادثهای برای امام، خلأ جایگاه رهبری میتوانست کشور را دچار بحران کند. لذا باید این مجلس تشکیل میشد.
▪️وظیفه اصلی خبرگان انتخاب رهبر و نظارت بر عملکرد (شرایط و صفات) او است. در آن زمان این شبهه توسط برخی معاندین مطرح شد که خبرگان به نوعی تضعیفکننده جایگاه امام خمینی ره است، که امام در آستانهی برگزاری انتخابات خبرگان فرمودند: این مجلس تقویت رهبری است و گول این حرفها را نخورید.
▪️انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نوزدهم آذرماه ۱۳۶۱ برگزار شد و ۸۳ نفر به عنوان اعضای اصلی این مجلس انتخاب شدند. پس از افتتاح آن، امام پیامی صادر کردند که ضمن تاکید بر اهمیت خبرگان، خطاب به اعضای این مجلس و رهبر آینده تذکراتی دادند.
#ولایت_فقیه
☕️ @Razee_man
لحظه اعلام امام جامعه، میدان مفید و خروش مردم انقلابی
اللهم احفظ قائدنا السید مجتبی الحسینی الخامنئی و اجعله فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من ترید و اجعلنا من اعوانه و انصاره فی اقامه دین الله
☕️ @Razee_man
عصا را از پدر برگیر و عزم نیل کن اینک
تقاص خون او را مرگ اسرائیل کن اینک
ولیّ دَم! به نام حق ولیّ امر ما گشتی
پدر را مجتبی بودی و ما را مقتدا گشتی
بخوان «خُذها بقُوّه» این علم بردار، بسم الله!
علم بردار و در این ره قدم بگذار، بسم الله!
☕️ @Razee_man
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌خیل جمعیت مردم در حرم کریمه اهلبیت برای بیعت با رهبر انقلاب
☕️ @Razee_man
هدایت شده از مدرسه تشکیلاتی شهید چمران
♨️ هشدار فوری
▪️ اوایل زعامت امام شهید سیدعلی خامنهای ، جریانی نفوذی که همه میدانند، اجازه ندادند برای آیت الله خامنهای لفظ امام را بکار ببرند!
▪️ لذا لفظ مقام معظم رهبری را ابداع کردند تا دیگر ذهنیت ها را منحرف کنند و امامی دیگر مثل خمینی در ذهن ها نیاید
👈 از لفظ مقام معظم رهبری برای رهبر جدیدمان آیت الله امام سیدمجتبی خامنهای ارواحنا فداه به هیچ وجه استفاده نکنید.
#فقط_امام_خامنه_ای
❗️ فقط از لفظ #امام برای خطاب ایشان استفاده کنیم
#امام_سید_مجتبی_خامنه_ای
🪑 @Chaamran_School
تا سایهی اوست همچنان بر سر ما
از حادثههاست در امان، کشور ما
تا کور شود هرآنکه نتواند دید
یکبار دگر جوان شده رهبر ما
#امام_سیدمجتبی_خامنه_ای حفظه الله
☕️ @Razee_man
اصفهانیا تجمع داشتن تو میدون
امام ، بغل میدون رو زدن ترکش
خورده به مردم ؛ مردم با خون
خودشون بیعتنامه امضا کردن ،
با این مردم میخواین چیکار کنین
واقعاً ؟
☕️ @Razee_man