✨﷽✨
✅بهترين دوست از منظر امام سجاد عليه السلام
✍️پنج فرد را در نظر داشته باش و با آن ها همراه و هم صحبت و رفيق راه مشو.
بپرهيز از همراهي و رفاقت با دروغگو؛ زيرا او به منزله سرابي است كه دور را به تو نزديك و نزديك را از تو دور سازد؛ و بپرهيز از رفاقت با فاسق؛ زيرا او تو را بفروشد به لقمه اي از خوراكي يا كمتر از آن؛
و بپرهيز از رفاقت با بخيل؛ زيرا او تو را محروم مي كند از مالش در وقتي كه تو نهايت احتياج را به او داري؛ و بپرهيز از رفاقت با احمق؛ زيرا او مي خواهد به تو سود رساند (ولي به واسطه حماقتش) به تو زيان مي رساند؛
و بپرهيز از رفاقت با كسي كه قطع پيوند خويشاوندي كرده است زيرا من يافتم او را كه در سه جاي قرآن از رحمت خداوند به دور شمرده شده است.»
📚الكافي، ج2، ص36
↶【به ما بپیوندید 】↷
_________________
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
CQACAgQAAxkBAAECTDFehfgCM9f4AVvJg0P3GmxI9F378wACqwQAAkUYiVOo_10Li2yvHhgE.mp3
2.14M
🎙از کار خیر دست نکشید
🔸 حجتالاسلام رفیعی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
CQACAgQAAxkBAAECTC9ehfgCb7bfxaFBJ9g3baEgDKsiGwACKAcAAuslIVMoz-dexyDOAxgE.mp3
2.02M
🎙 غیبت امام زمان (عج)
💠 حجتالاسلام انصاریان
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
✨﷽✨
🔸 امیدوارکننده ترین آیه قرآن 🔸
کسی آمد خدمت امام باقر علیه السلام گفت: امید بخش ترین آیه قرآن چیه؟ آقا فرمود: به نظر خودت کدوم آیه است؟ گفت : «قُل یا عِبادیَ الَّذینَ اَسرَفوا عَلَی اَنْفُسِهِم لا تَنقَطوا مِنْ رحْمَةِ الله»: آی بنده هایی که گناه کردید، از رحمت خدا مأیوس نشوید.
آقا فرمود: نه این ممکنه خیلی به انسان امید بدهد، اما امیدبخش ترین نیست، امید بخش ترین آیه این آیه است: «وَلَسَوفَ یُعطیکَ رَبُکَ فَتَرضی»: یعنی پیغمبر اینقدر روز قیامت شفاعت از تو قبول میکنیم تا راضی بشوی. بعد امام باقر علیه السلام سه مرتبه فرمود: امید ما به شفاعته ، امید ما به شفاعته، امید ما به شفاعته.
واقعا همینطور است، ما چه نمازی داریم، چه روزه ای داریم، یه بازنگری تو اعمال خودمان کنیم تازه با هزارات تیری که بهش می زنیم با هزاران حبطی که اتفاق میافته چقدر میتونیم این اعمال را حفظش کنیم.
📚از بیانات حجت الاسلام رفیعی
______________
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣❣❣
🌼🍃#قرائت_قرآن_کریم📖 در حضور ترامپ رئیس جمهوری آمریکا
🌼🍃 #قرائت_قرآن_کریم امروز با حضور ترامپ و هیات دولت امریکا برای آرامش و استمداد از خداوند جهت رفع مشکل کرونا
❣ "امام محمد مجید" به نمایندگی از مسلمانان آمریکا در مراسم دعا به مناسبت آغاز به کار ترامپ شرکت کرد و قران خواند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
❣❣❣❣❣❣❣
22.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
إِنِّي أَنَا رَبُّكَ فَاخْلَعْ نَعْلَيْكَ ۖ إِنَّكَ بِالْوَادِ الْمُقَدَّسِ طُوًى
وَأَنَا اخْتَرْتُكَ فَاسْتَمِعْ لِمَا يُوحَىٰ
إِنَّنِي أَنَا اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنَا فَاعْبُدْنِي وَأَقِمِ الصَّلَاةَ لِذِكْرِي
إِنَّ السَّاعَةَ آتِيَةٌ أَكَادُ أُخْفِيهَا لِتُجْزَىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمَا تَسْعَىٰ
بی تردید قیامت که می خواهم زمان وقوعش را پنهان بدارم، آمدنی است، تا هر کس را برابر تلاش و کوششی که می کند، پاداش دهند.
💐💐💐💐💐
منم پروردگار تو، نعلین (همه علایق غیر مرا) از خود به دور کن که اکنون در وادی مقدس طوی (و مقام قرب ما) قدم نهادهای.
و من تو را [به پیامبری] برگزیدم، پس به آنچه وحی می شود، گوش فرا دار.
همانا! من خدایم که جز من معبودی نیست، پس مرا بپرست و نماز را برای یاد من برپا دار.
بی تردید قیامت که می خواهم زمان وقوعش را پنهان بدارم، آمدنی است، تا هر کس را برابر تلاش و کوششی که می کند، پاداش دهند.
سوره طه - آیات 12 الی 15
#حامدولیزاده
#حامد_ولیزاده
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌺 اگر خدا مُعین و یاور ما نباشد، هیچکارهایم!
🌷 آیتالله بهجت قدسسره:
🔹 واقعاً #آسیه زن فرعون چه ایمانی داشته که درحالیکه به چهار میخ بسته شده بود، میگفت: «رَبِّ ابْنِ لِی عِندَک بَیتًا فِی الْجَنةِ؛ پروردگارا! خانهای در بهشت در نزد خود برای من مقرر بفرما» 📖 سوره مریم: 11.
🌸 خداوند سبحان دربارهی اصحاب کهف میفرماید: «وَ رَبَطْنَا عَلَی قُلُوبِهِمْ؛ دلهایشان را استوار داشتیم» 📖 سوره کهف: 14.
🌸 خداوند ایمان کسانی را که در گرفتاریها ثابت قدم بمانند، تقویت میکند تا هیچ ابتلایی آنها را از پا در نیاورد، و با ایمان و ذکر و اُنس با خدا از دنیا بروند. اگر خدا مُعین و یاور ما نباشد، #هیچکارهایم.
📚 در محضر بهجت، ج٢، ص٢٢6
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌸
🍃🌸
🌸🍃
CQACAgQAAxkBAAECYiteiC4lJRNzbz0eCbwnBmHg2RQpmAACIQgAAl1BCVAiC96p5FRVoRgE.mp3
3.08M
🔹امن يجيب المضطر
﴿أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ...﴾
(نمل، ۶۲)
#همگـی_دعا_ڪنـیم🤲
✨سلامتی همه پزشڪان و پرستاران وبسیجیان و .... همہ فداڪاران مبارزه با ڪرونا.
✨برا سلامتی همه #بیماران و شفاے همہ بیماران مبتلا به ویروس ڪرونا
✨ریشه ڪن شدن بیماری #کرونا از ڪل جهان
✨برطرف شدن #مشڪلاٺ
✨براے تمام نیازمندان بہ دعا
همه با هم ۳ مرتبه آیہ شریفه #امن_یجیب رو تلاوت میڪنیم
ان شاء الله ڪہ همه حاجٺ روا بشن.❤️
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌷 قسمتی از اعمال ماه شعبان 🌷
✅ اوّل: هر روز 70 مرتبه بگويد: « اَسْتَغْفِرُاللَّهَ وَ اَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ »
✅ دوم: هر روز 70 مرتبه بگويد :
«اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحيمُ الْحَىُّ الْقَيّوُمُ وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ»
✅ سوم: تصدّق كند در اين ماه اگرچه به نصف دانه خرمايى باشد تا حق تعالى بدن او را برآتش جهنّم حرام گرداند.
✅ چهارم: روزه در این ماه هر مقدار که در توان شخص بود. در روایت است که پیامبر صلیاللهعلیهوآله [جز رمضان] هیچ ماهی را کامل روزه نمیگرفت، مگر ماه شعبان را. روايت شده كه در هر روز پنجشنبه ماه شعبان زينت مى كنند آسمانها را. پس ملائكه عرض مى كنند خداوندا بيامرز روزه داران اين روز را و دعاى ايشان را مستجاب گردان.
✅ پنجم: در تمام اين ماه هزار بار بگويد: « لا اِلهَ اِلَّا اللَّهُ وَلانَعْبُدُ اِلاَّ اِيَّاهُ مُخْلِصينَ لَهُ الدّينَ وَ لَوُ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ»
كه ثواب بسيار دارد از جمله آنكه عبادت هزار ساله در نامه عملش بنويسند
✅ ششم: در هر پنجشنبه اين ماه دو ركعت نماز كند. در هر ركعت بعد از حمد 100 مرتبه توحيد و بعد از سلام 100 بار صلوات بفرستد تا حق تعالى برآورد هرحاجتى كه دارد از امر دين و دنياى خود.
🌺 التماس دعا 🌺
seyedrezanarimani-@yaa_hossein.mp3
6.59M
🌺دل برده ازنوکر...
🎤سیدرضا_نریمانی
# سرود👏
🌸 میلاد_حضرت علی اکبر(ع)
🍰 #عیدتوووون_مباااارک😍