eitaa logo
💕ارتباط باخدا💕☝
1.2هزار دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
5.5هزار ویدیو
153 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسرت منکران امیرالمومنین در قیامت تفسیر جالب از آیه ...یالَیتَنی کُنتُ تُرابا و کُنیه امیرالمومنین "ابوتراب" ... إِنَّا أَنذَرْنَاكُمْ عَذَابًا قَرِيبًا يَوْمَ يَنظُرُ الْمَرْءُ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ وَيَقُولُ الْكَافِرُ يَا لَيْتَنِي كُنتُ تُرَابًا ﻣﺎ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻋﺬﺍبی ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺩﺍﺩﻳﻢ ، ﺭﻭﺯی ﻛﻪ ﺁﺩم ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ "ﺍﺯ ﺧﻴﺮ ﻭ ﺷﺮ" ﭘﻴﺶ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﻨﮕﺮﺩ ﻭ ﻛﺎﻓﺮ ﮔﻮﻳﺪ : ﺍی ﻛﺎﺵ ﻣﻦ ﺧﺎک ﺑﻮﺩم "ﻭ ﻣﻮﺟﻮﺩی ﻣﻜﻠّﻒ ﺁﻓﺮﻳﺪﻩ ﻧﻤﻰ ﺷﺪم ﺗﺎ ﭼﻨﻴﻦ ﺭﻭﺯ سختی ﺭﺍ ﺑﺒﻴﻨﻢ !" سوره مبارکه نباء ، آیه ۴۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 آیت الله مرعشی(ره) : 🖌 به جهت مشکلات در رزق بعد از نمازهای صبح به این ذکر مداوت کنید ؛ 🤲 یا فتاح و یا رزاق اشرح لی صدری و یسر لی امری  (۷۰ مرتبه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زهرا (س)⇩ ❶ ۳۴ بار گفتن «الله اکبر» ❷ ۳۳ بار گفتن «الحمدلله» ❸ ۳۳ بار گفتن «سبحان الله» 📚 کافى، ج۳ ، ص ۳۴۳ ••⊹़़⊹••••⊹़़⊹••••⊹़़⊹•• ✨آثار تسبیحات فاطمه زهرا سلام الله✨ 💎تسبیحات خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها برتر از هزار رکعت نماز مستحبی است و باعث آخر عاقبت به خیری می شود. 💎جلوگيري از تيره بختي ✨ امام‌صادق علیه السلام به من فرمود: ای ابو‌هارون،‌ ما کودکان خود را همان‌گونه که به نماز فرمان می‌دهیم،‌به تسبیح حضرت زهرا(س) نیز امر می‌کنیم. پس بر این ذکر مداومت کن؛ زیرا هر بنده‌ای بر آن مداومت کند، تیره بخت نمی‌شود. 💎خشنودي خدا دوري شيطان امام باقرعلیه السلام فرمود: ‌هرکس تسبیح حضرت زهرا را بگوید،‌سپس طلب آمرزش کند، آمرزیده خواهد شد. این تسبیح به زبان یک‌صد مرتبه است، ولی در میزان عمل یک هزار تسبیح به حساب می‌آید و شیطان را دور و خداوند رحمان را خوشنود می‌سازد.» 💎آمرزش گناهان امام صادق علیه السلام نیز به فضیلت تسبیح بعداز نمازهای واجب چنین اشاره کدوم:‌ « مَن سَبَحَ تَسبِیحَ فَاطِمَةَ ع قَبلَ أَن یَثنِیَ رِجلَیهِ مِن صَلَاتِهِ الفَرِیضَةِ غَفَرَ اللَهُ لَهُ ، هرکس بعداز نماز واجب تسبیحات حضرت زهرا(س) را بجا آورد قبل از اینکه پای راست را از بالای پای چپ بردارد، جمیع گناهانش آمرزیده می‌شود» و در حدیثی دیگر فرمود: « مَن سَبَحَ تَسبِیحَ فَاطِمَةَ ع فَقَد ذَکَرَ اللَهَ الذِکرَ الکَثِیر ، کسی که تسبیح فاطمه زهرا(س) را بگوید کثیر یاد کرده است.»
✍ هرڪس این نماز را روز چهارشنبه بخواند خداوند توبه او را از هر گناهے باشد مے‌پذیرد ۴ رکعتست در هر رکعت بعد از حمد یک توحید و یک قدر💫 📚 مفاتیح الجنان نماز هدیه به امام جواد ع در روز چهارشنبه برای بر آورده شدن در روز چهارشنبه بلافاصله بعد نماز عصر بدون اینکه چیزی بگویید 2 رکعت نماز مثل نماز صبح به نیت هدیه به ( امام جواد ع ) میخوانید بعد از سلام 146 مرتبه نه یک دونه کمتر نه یک دونه بیشتر می گویید : (( ماشاءالله لاحول و لا قوة الا باالله )) العلی العظیم ندارد بعدش حاجتت را از خداوند متعال میخواهی ان شاءالله که برآورده شود.
🔹 فراخوان اهالی نماز شب در قیامت 🔹 آیةالله مجتهدی تهرانی رحمت الله: 🔹روز قیامت که می شود، خداوند تمامی مردم را در یک جا جمع می کند؛ 🔹منادی ندا سر می دهد که ای کسانی که در دنیا ، سحرها بیداری و تهجّد می کردید و نماز شب می خواندید، از جای برخیزید و بلند شوید و بدون حساب به بهشت بروید. 🔹در این وقت کسانی که اهل نماز شب بودند، از بین جمعیت بلند می شوند و به سمت بهشت می روند، 🔹 در حالی که هنوز به حساب و کتاب خلائق رسیدگی نشده ، بعد از رفتن اهالی نماز شب به بهشت، «ثم یشغل بحساب الخلائق»؛ رسیدگی به حساب و کتاب خلائق شروع می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
      . 👇تقویم نجومی چهارشنبه👇       ✴️ چهارشنبه 👈23 خرداد/ جوزا 1403 👈5 ذی الحجه 1445 👈12 ژوئن 2024 🏛 مناسبت های دینی و اسلامی. 📛تقارن نحسین. 📛حتما اول صبح صدقه فراموش نگردد. 📛از قسم خوردن و دیدارهای سیاسی و طلب حوائج پرهیز شود. 🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی. 👶مناسب زایمان و نوزاد حالش خوب است. 🚖مسافرت: سفر اکیدا مکروه و امکان حادثه دارد و در صورت ضرورت حتما همراه صدقه و قرائت ایه الکرسی باشد. عزیزان احتیاط کنید. 🔭 احکام و اختیارات نجومی. 🌓 امروز قمر در برج سنبله است و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر خوب است: ✳️نو بریدن و نو دوختن و پوشیدن. ✳️امور آموزشی و زراعی و تجاری. ✳️آغاز بنایی و خشت بنا نهادن. ✳️خرید باغ و زمین زراعی. ✳️ارسال کالا به مشتری. ✳️و خرید مسکن نیک است. 🟣 نگارش ادعیه و برای نماز حرز و بستن آن خوب نیست. 👩‍❤️‍👨 حکم مباشرت امشب. ( شب پنج شنبه ) ، فرزند یا حاکم بر مردم یا دانشمند شود. 💉حجامت. خون دادن و فصد باعث زردی رنگ می شود. 💇‍♂💇 اصلاح سر و صورت باعث سرور و شادی می شود. 😴🙄 تعبیر خواب. خوابی که (شب پنجشنبه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 6 سوره مبارکه " انعام" است. الم یروا کم اهلکنا من قبلهم... و مفهوم آن این است که خواب بیننده اندک آزردگی ببیند صدقه بدهد تا رفع شود و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید. ✂️ ناخن گرفتن 🔵 چهارشنبه برای ، روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود. 👕👚 دوخت ودوز چهارشنبه برای بریدن و دوختن روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن  وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.ان شاالله ✴️️ وقت در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن) ❇️️ روز چهارشنبه : یا حیّ یا قیّوم  ۱۰۰ مرتبه ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه که موجب عزّت در دین میگردد 💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #امام_رضا_علیه السلام_ و . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا