لیست رئال مادرید برای سفر به ایتالیا و بازی مقابل آتالانتا اعلام شد که همان لیست بازی با وایادولید است چرا که هیچ کدام از 9 مصدوم برنگشته اند و بنزما هم در نهایت خط خورد. حجم زیادی از محصولات آکادمی نیز در لیست حضور دارند. به نظر می رسد که ترکیب همان ترکیب بازی با وایادولید باشد یعنی یازده بازیکن آماده به علاوه ایسکو روی نیمکت.
لیست رئال مادرید بدین ترتیب است : کورتوا، لونین، آلتوبه، واران، ناچو، مندی، چوست، میگل گوتیرز، کروس، مودریچ، کاسمیرو، ایسکو، آریباس، بلانکو، آسنسیو، لوکاس وازکز، وینیسیوس، ماریانو و هوگو دورو.
رئال مادرید سه شنبه شب در ورزشگاه برگامو تمرین می کند و چهارشنبه بازی حساس دور رفت یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ را برگزار می کند. به نظر می رسد که با توجه به حجم غایبان، پیروزی حداقلی یا تساوی برای رئال نتیجه مناسبی باشد تا رئال برای بازی برگشت زنده بماند.
#mohamad_amin
@Real_tweet
امباپه 22 ساله و هالند 20 ساله دو ستاره حال و آینده فوتبال دنیا هستند. مهاجم فرانسوی در حال حاضر با پیشنهادی برای تمدید قرارداد با پی اس جی با دستمزد سالانه 36 میلیون یورو مواجه است که بدین ترتیب با احتساب مالیات سالی 72 میلیون یورو هزینه خواهد داشت. از سویی هالند هم می خواهد دستمزدش را به سالانه 9 میلیون یورو برساند که با احتساب امباپه به 9 میلیونی یورو می رسد.
رویای رئال مادرید این است که هر دو بازیکن را در برنابئوی جدید به خدمت بگیرد. بدین ترتیب می توان گفت که اگر رئال بخواهد به هالند برای جلب نظرش سالی 10 میلیون یورو هم دستمزد بدهد (با احتساب مالیات 20 میلیون یورو) برای این که امباپه و هالند را با هم در ترکیبش داشته باشد باید سالی 92 میلیون یورو برای دستمزدشان هزینه کند. در حال حاضر مجموع دستمزد بازیکنان رئال مادرید 448 میلیون یوروست که باشگاه برای تنظیم تراز مالی خود در صورت جذب امباپه و هالند باید برخی بازیکنان کنونی را بفروشد.
رئال مادرید جدا از دستمزد به طور متوسط باید برای خرید هر کدام از امباپه و هالند 150 میلیون یورو بپردازد (روی هم 300 میلیون یورو) که اگر قراردادی شش ساله را برای آنها مد نظر قرار بدهیم،روی هم 852 میلیون یورو برای رئال هزینه خواهند داشت: 300 میلیون یورو رقم خریدنشان، 432 میلیون یورو برای دستمزد امباپه و 120 میلیونی یورو برای دستمزد هالند.
#mohamad_amin
@Real_tweet
یوونتوس کاملا مطمئن است که داوید آلابا مدافع اتریشی بایرن مونیخ برای حضور در رئال مادرید به توافق رسیده است.
در حقیقت کالچیو مرکاتو گزارش داده است که بیانکونری ها ماه هاست که برای جذب آلابا تلاش نمی کنند چرا که می دانند که او با رئال به توافق رسیده و دلیلی ندارد که برای این انتقال فشار بیاورند.
#mohamad_amin
@Real_tweet
🔻لیست بازیکنان دعوت شده رئال مادرید برای مصاف چهارشنبه در مقابل آتالانتا
❌غایبین:
میلیتائو | راموس | اودریوزولا |
کارواخال | مارسلو | والورده | هازارد |
رودریگو | بنزما
✅چوست،میگوئل،آریباس،بلانکو و هوگو دورو از کاستیا دعوت شدند.
#Amirhossein
@Real_tweet
سیانکی میگفت زیدان خیلی دل و جرات داره که تو این بازی حساس بازیکن جوون میاره تو زمین!!!
راست میگه خب وقتی امباپه هالند پوگبا آلابا روی نیمکتن کی به بازیکنای جوونش میدون میده آقای زیدان؟؟
#Amirhossein
@Real_tweet
احتمال تخلف مالیاتی رئال مادرید
براساس اسناد افشا شده از فوتبال لیکس رئال مادرید 200 میلیون یورو از درآمد تبلیغاتی خودش رو از طریق شعبه جزایر کیمن دریافت کرده است تا بعنوان تقلب مالی شناخته نشود
احتمال محکومیت رئال به فرار مالیاتی وجود دارد
#Amirhossein
@Real_tweet
کیلیان امباپه و ارلینگ هالند مهاجمان فرانسوی و نروژی فصل درخشانی داشته اند و رئال مادرید می خواهد با خرید آنها ترکیب تیمش را تقویت کند.
هر دو می توانند کهکشانی بعدی باشند و به همین خاطر نگاه های زیادی به سمتشان جلب شده است. حالا نشریه فیگارو در گزارشی سرعت این بازیکن را مورد بررسی قرار داده است. در این فصل هالند تجربه رسیدن به سرعت 35 کیلومتر بر ساعت را داشته در حالی که امباپه به سرعت 36 کیلومتر بر ساعت رسیده و کمی سریع تر است.
پ ن:کریم از هردوتون سریع تره،هشتک کریم میگ میگ🤫😏😂
#mohamad_amin
@Real_tweet
آخرین تمرین رئال مادرید قبل از سفر به برگامو برای بازی با آتالانتا 9 غایب داشت و به نظر می رسد که هیچ کدام از مصدومان رئال مادرید برای بازی شنبه برنمی گردند.
هازارد، رودریگو گوئس، والورده، اودریوزولا، میلیتائو و بنزما در بخشی از تمرین درون چمن حضور داشتند اما بیشتر در سالن بدنسازی تمرین کردند. راموس، مارسلو و کارواخال هم به ریکاوری از مصدومیت هایشان ادامه دادند. به نظر می رسد که زیدان با همان ترکیب بازی با وایادولید به مصاف آتالانتا می رود.
پ ن:وقتشه پرز بیاد مهاجم:/
#mohamad_amin
@Real_tweet
کارواخال مدافع راست رئال مادرید فصل وحشتناکی را از نظر مصدومیت ها داشته و بازیهای زیادی را از دست داده است.
در حقیقت دنی نتوانسته مثل همیشه باشد و تشدید مصدومیت اخیرش باعث می شود که تا اواسط فروردین ها ماه از میادین دور باشد.
در شرایط کنونی هیچ بعید نیست که کارواخال یورو را از دست بدهد. او معمولا قبل از تورنمنت های ملی بزرگ مصدوم می شد اما مصدومیت های کنونی او شاید باعث شود که انریکه کلا قیدش را بزند چرا که دنی ممکن است با آمادگی بدنی کامل به یورو نرسد. البته باید دید که این بازییکن در مقطع پایانی فصل چه نمایشی از خود ارائه خواهد داد.
#mohamad_amin
@Real_tweet
مطبوعات انگلیس گزارش داده اند که پاسخ رئال مادرید به فروش مارتین اودگارد هافبک نروژی منفی است چرا که باشگاه در آینده روی او حساب می کند.
اودگارد در آرسنال خوش درخشیده و تیم لندنی به دنبال حفظ اوست اما رئال حاضر نیست که این بازیکن را بفروشد و به مشتریانش گفته که اگر او را می خواهند باید رقم فسخ قراردادش که 350 میلیون یوروست را بپردازند.
پ ن:برسونیدش 600 تا،پی اس جی خطرناکه:/😐
#mohamad_amin
@Real_tweet