هدایت شده از ندای جمعه آذربایجان غربی
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم. ۱۴۰۳/۶/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔻ظلم به حیوانات از زبان فرزند علامه
✍روزی خدمت پدر، علامه حسن زاده آملی بودم. ایشان درحال بیان مسئلهای نسبت به حیوانات بودند که فرمودند: «حیوانات را اذیت و آزار نکنید زیرا آنها هم موجودات خداوند هستند».
سپس این مطلب را نقل کردند و گفتند: «فردی در آمل با پاهای شکسته و عصازنان نزد من آمد و گفت آقا! من چند روز پیش که از منزل خارج میشدم، دیدم یکی از اردکها یک لنگ کفشم را در دهانش گرفته و دو متر آن طرفتر برده است؛ من هم سنگی برداشتم و از دور به سمت اردک پرتاب کردم؛ آن سنگ به پای اردک خورد و پای آن شکست و به پوستش آویزان شد؛ یعنی شدت ضربه به حدی بوده که پای حیوان قطع شده بود!
این اردک برگشت و نگاهی به من کرد. من نیز کفشم را پوشیدم و به سمت خیابان رفتم. هنوز چند دقیقهای طول نکشیده بود که تصادف کردم و جفت پاهایم شکستند!
آنگاه علامه فرمودند:«خیال نکنید که حیوانات، چون اسم حیوان روی آنهاست کاری از دستشان ساخته نیست. روایت است که بعضی از پرندگان حلال گوشت، فردا در قیامت از دست شخصی که او را شکار کرده است، شکایت میکنند و میگویند این فرد نیازی به گوشت من نداشت و برای سرگرمی، من را شکار کرد.
ایشان میفرمودند:«مواظب حیوانات باشید!»
هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک تیمارستان به نام "مترو نيويورک" :))
🗣 همتآ محبی
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ او تعجب کرده که چگونه همهی غذاها رایگان است!
داستان سفر یک بلاگر آمریکایی به #کربلا و استوریهایش در ایام #اربعین
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فیلم از یه محله های ونکور گرفتن شبیه این فیلم ترسناک هاست که انگار یه عده به شهر حمله کردن! واقعا ثانیه به ثانیهاش عجیبه
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14030606_45744_64k.mp3
22.71M
هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📨 :اصولگراهای شیطون
اصلاحطلبای کَلَک 😅
🗣:جنلی
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
داستان سالم ماندن جسد شیخ صدوق پس از گذشت بیش از ۸۰۰ سال چه بود
آرامگاه شیخ صدوق، درگذر زمان به خاطر حمله مغولان و جنگهای خوارزمشاهیان و تیموریان و همچنین به علت حوادث مختلف چندین مرتبه خراب و ویران شد و سالها در زیر تودههای خاک پنهان گردیده بود به گونهای که در زمان فتحعلی شاه در سال ۱۲۳۸ روی آن را کشتزار و باغی فراخ به نام «باغ مستوفی» پوشانده بود. ولی در آن سال باران زیادی بارید که بر اثر آن، سیل عظیمی آمد و تمام زمینهای کشاورزی و باغهای اطراف شهرری را آب فرا گرفت و بعضی از مناطق را تخریب نمود؛ اطراف مقبره شیخ صدوق نیز فروریخت و شکافی ژرف در کنار آن پدید آمد؛ هنگامی که به اصلاح و مرمت این قسمت مشغول بودند، سردابی ظاهر شد که آب قسمتی از آن را تخریب کرده بود.
در پی این حادثه، واقعهٔ عجیبی نیز اتفاق افتاد که تفصیل این واقعه را بسیاری در کتابهای خود مانند: سید محمدباقر خوانساری در کتاب روضات، میرزا محمد تنکابنی در کتاب قصص العلما، عبدالله مامقانی در کتاب تنقیح المقال، خراسانی در کتاب منتخبالتواریخ، شیخ عباس قمی در کتاب فوائد الرضویه و محمد شریف رازی در کتاب اختران فروزان ری و همچنین در مقدمه کتب شیخ صدوق، از جمله کتاب کمال الدین صدوق و مقدمه کتاب خصال صدوق، نقل نمودهاند.
وقتی که برای بازرسی و جستجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده کردند که تمام اعضای بدنش سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد، و با صورتی نیکو آرمیده بود! و هنوز اثر حنا بر ناخنهایش مشهود بود، ناخنهای یک دست را گرفته و ناخن دست دیگر را نگرفته بود، ریشش روی سینهاش ریخته شده بود و بدن چنان سالم و تازه بود که چنین به نظر میآمد تازه از حمام بیرون آمدهاست و فقط رشتههای نخ پوسیده کفن که از هم گسسته شده بود در اطراف جسد بر روی خاک ریخته بود!
این خبر به سرعت در شهر ری و تهران پیچید تا آنکه به گوش فتحعلی شاه قاجار رسید. وی دستور داد سرداب را نپوشانند تا او شخصاً جسد را ببیند؛ شاه به همراه گروهی از علما و افراد سرشناس و صاحب نفوذ، که در بین ایشان آقا محمد آل آقا کرمانشاهی و میرزا ابوالحسن جلوه، حکیم گرانمایه آن روزگار و ملا محمد رستمآبادی و علامه سید محمود مرعشی نجفی (پدر مرعشی نجفی) حضور داشتند، برای بررسی وضعیت در منطقه حضور پیدا کردند و وارد سرداب شدند و پس از سالم یافتن پیکر و تأیید اصل قضیه، برای شناسایی جسد، شروع به بررسی و جستجو نمودند. با جستجو و بررسیهای انجام شده در سرداب، متوجه لوح و سنگ قبری میشوند که بر روی آن چنین نوشته شدهاست:
(به عربی: هذا المرقد العالم الکامل المحدث، ثقة المحدثین، صدوق الطایفه، أبو جعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی.)
پس از بررسیهای کامل و پیداشدن این سنگ نبشته و تأیید علما و امینان مردم، در صحت و شناسایی جسد شیخ صدوق، جای هیچگونه تردیدی باقی نماند، پس دستور داد سرداب را بازسازی کنند، در آن را ببندند، حفره پدیدآمده را مرمت کردند و بنایی مناسب بر آن بسازند و به بهترین وجه تزیین و آینهکاری نمایند
https://eitaa.com/Refindheart
هدایت شده از سراج منیر
✍برخی آسیبهای زوار پیاده روی اربعین حسینی
🔹 عدم معرفت حقیقی به این رویداد مهم معنوی (پیاده روی اربعین)در برخی افراد یکی از آسیب های مهم است که بصورت مصداقی چند مورد را ذکر می کنم :
📌متاسفانه هدف برخی افراد بخصوص در قشر جوان از پیاده روی مبهم و روشن نیست و شاید هدف را صرفا یک سفر خارجی کم هزینه و یا رقابت ، چشم و همچشمی با همسایه ، دوست ، فامیل و...بنا نهاده است.
📌گاها در منزل یک عراقی شیعه که تمام خانواده از کوچک و بزرگ با دار و ندار خود وقف زوار می کنند افرادی هستند که در منزل آنها با نگاه تحقیر آمیز برخورد می کنند کانه ما ایرانیها صدها سال از نظر فرهنگی از عراقی ها جلو بوده و با نوع رفتار و برخورد قصد دارند به میزبان فخر فروشی هم بکنند!...
📌اشخاصی هستندکه آمده در منزل یک شیعه عراقی اسکان گرفته مدام خود را مشغول اینترنت با وای فای میزبان می کنند، در حالیکه از واجبات خود حتی نماز خواندن طفره می روند.
📌در مسیر پیاده روی در یکی از محلات روستایی دو جوان عراق من و همراهان را دعوت به منزل کردند برای استراحت و ... با کمال احترام همراه آنان شدیم تا به خانه وی رسیدیم دقایقی بعد چند زوار دیگر ایرانی آمدند اما چشمشان به وضعیت خانه این مرد اهل بیتی افتاد که به ظاهر محقر و از جنس روستایی بود از آمدن به داخل منصرف شدند و برگشتند به دنبال جایی دیگر رفتند!....
📌برخی از زوار هنوز درک نکرده اند که یک خانواده عراقی به چه دلیلی اینطوری دارد به زوار خدمت می کند؟ و این یعنی عدم معرفت نسبت به اربعین...
📌در ترمینال کربلا و... شاهد دعوای دو نفر ایرانی حدود سن ۴۰ تا ۴۵ سال بودم که نسبت به هم فحش و الفاظ بسیار رکیک .... نثار هم می کردند که حقیر بعنوان یک ایرانی که هم وطن من باشند در مقابل عراقی های میزبان احساس شرم می کردم!
📌در تجربیات گذشته شاهد بودم برخی از زوار ایرانی وقتی سوار به مینی بوس یا ون می شدند و به محض رسیدن به مقصد متاسفانه از عدم تسلط رانندگان به زبان فارسی و همینطور عدم آشنایی با حساب پول ایران از پرداخت کرایه بطور کامل طفره می رفتند و اگر شانه خالی می کردند با افتخار خود را زرنگ حساب می کردند..
البته اغلب رانندها متوجه موضوع شده و اکنون تا در داخل خودرو کرایه پرداخت نکنند درب را باز نمی کنند!
📌در یکی از مینی بوس ها برخی از زائران از پرخوری در حین پیاده روی با آب و تاب تمام برای همسفران خود تعریف می کردند انگار از سرزمین قحطی زده به سرزمین حاتم آمده اند .
📌در جوار ضریح مطهر امامین ، صحنه هایی وجود دارد که متاسفانه ناشی از عدم معرفت نسبت به زیارت است. هستند کسانی که با قدرت نمایی جمعیت را هل می دهند تا اینکه دستشان به ضریح برسد ! در حیرتم که اگر آن امام معصوم در قید حیات بود واقعا همین مردم برای دست بوسیدنش اینکار را انجام می دادند!!! راستش من نمی دانم جرات گفتن بقیه چیزها را ندارم که همان اشخاص وضوی صحیح و نماز خواندن هم بلد نیستند!...
📌شاهد زائرانی بودم که به خادمین حرم توهین می کردند بخاطر انجام وظیفه ای که بعهده داشتند و آنان را به شمر لقب می داد ، دلیلش هم این بود که این خادم وظیفه شناس اجازه نشستن در محل عبور به زوار را نمی داد!!
📌حقیر نیک می دانم عراقیهای میزبان ، چه کسانی که موکب بر پا کرده و چه کسانی که منزل خود را در اختیار زوار قرار می دهند با خدا و با اهل بیت علیه السلام معامله کرده ، آنان از همه ما زرنگتر و با هوش تر هستند ، آنان علیرغم این رفتاری های فخرآور و شنیدن فحش ،ناسزا وتوهین برخی از زوار ،گوش خود را کر کرده و به آخرت می نگرنند،خوشا به سعادتشان ...
کاش ما ایرانیها در مقابل زوار عراقی در قم و مشهد الرضا نیز توان و تحمل چنین رفتارهایی داشتیم........ع.م
💠 #حدیث روز 💠
💎 احترامی که معادل احترام به خداست
🔻امام جعفر صادق علیه السلام:
منْ أَتَاهُ أَخُوهُ اَلْمُسْلِمُ فَأَكْرَمَهُ فَإِنَّمَا أَكْرَمَ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ .
❇️ هركس برادر مسلمان خود را كه بر او وارد شود گرامى بدارد و او را احترام کند، گویا خداوند مهربان را گرامى داشته است.
📚 وسائل الشیعه (باب السادس عشر)، ج ۱۶، ص ۳۷۶
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews