May 11
🔹توفیق مجدد شامل حالم شد، امسال نیز در #مسجد_کوفه معتکف گشته و دعاگوی همه عزیزان هستم.
🔺کانال اطلاع رسانی سیدموسی موسوی:
@seyedmousamousavi
🔸حجت الاسلام والمسلمین سید موسی موسوی در جمع #معتکفین_مسجد_جامع_کوفه اعتکاف را دانشگاه انسان سازی خواند.
🔹ایشان در سخنرانی خود ضمن تفسیر آیه (وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَنْ طَهِّرَا بَيْتِيَ لِلطَّائِفِينَ وَالْعَاكِفِينَ وَالرُّكَّعِ السُّجُود) گفت:
🔺یکی از سنتهای بسیار ارزشمند در اسلام سنت اعتکاف است.
🔺معتکف چنان جایگاهی دارد که خداوند متعال به دو پیامبر عظیم الشان (ابراهیم و اسماعیل) دستور تطهیر مسجد را برای بهره مندی معتکفین از آن مکان دستور داده است.
🔺اعتکاف فرصتی برای شناخت و معرفت نفس است که به واسطه معرفت نفس به معرفت خدا، رسول و امام برسیم.
🔺دوری از زرق و برق دنیا و اشتغال به قرائت دعا و قرآن و عبادت و مناجات باعث ارتقاء معنوی معتکف میگردد.
🔺معتکف اگر بتواند از این فرصت استفاده کند می تواند خود را تطهیر از هر خطا و گناه نماید.
🔺ایشان در نهایت با اشاره به حضور افراد از ملیتهای مختلف در مراسم اعتکافِ مسجد کوفه، این مراسم را فرصتی برای همدلی و وحدت بین مسلمانان نیز قلمداد کرد.
💠 کانال اطلاع رسانی سید موسی موسوی:
@seyedmousamousavi
✅ مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری رسا در خصوص فرهنگ استقامت
🔹حجتالاسلام موسوی بیان کرد: معنای ثبات قدم همان استقامت و ایستادگی است، امروز فشار اقتصادی و تحریمهای اعمال شده از سوی دشمن عاملی برای متزلزل کردن جامعه برهم زدن ثبات آن است.
🔹حجتالاسلام سید موسی موسوی، استاد حوزه و دانشگاه و مبلغ عالی حوزه علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به فرارسیدن میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار، درباره فرهنگ مقاومت و ایستادگی آن حضرت(ع) اظهار داشت: آیه «فَاستَقِم كَما أُمِرتَ » که در دو جای قرآن آنهم با صیغه امر تکرار شده است دستور به ایستادگی و مقاومت میدهد.
🔹فرهنگ قرآنی استقامت وی با بیان اینکه تکرار آیات در قرآن نشان از اهمیت قضیه است، گفت: بحث استقامت و ایستادگی از جمله مسائل مهمی است که در قرآن بسیار مورد تأکید قرار گرفته است.
🔹استاد حوزه و دانشگاه بغض دشمنان نسبت به نظام را تمام نشدنی دانست و ابراز کرد: این دشمنی هم حرف جدیدی نیست که گفته شود روزی تمام میشود؛ بلکه شدیدتر از قبل ادامه خواهد یافت و بر اساس تجربه این موضوع ثابت شده است.
🔹وی با اشاره به فرهنگ مقاومت و ایستادگی در برابر ظالمان بیان کرد: امام حسین(ع) هیچگاه زیر بار ظلم و استکبار نرفتند، اگر آن حضرت(ع) در برابر استکبار کوتاه میآمد، امروز هیچ اثری از اسلام و شیعه باقی نمانده بود.
🔹حجتالاسلام موسوی فشار اقتصادی دشمن را عاملی برای متزلزل کردن جامعه عنوان کرد و تأکید کرد: معنای ثبات قدم همان استقامت و ایستادگی است، امروز فشار اقتصادی و تحریمهای اعمال شده از سوی دشمن عاملی برای متزلزل کردن جامعه برهم زدن ثبات آن است.
🔹وی افزود: در فرهنگ مقاومت عاشورایی، امام حسین(ع) تحت تأثیر هیچ عاملی قرار نگرفتند، با اینکه حضرت مظهر احساسات پاک بودند؛ اما نه تنها این احساسات کوچکترین اثر منفی بر ایشان نگذاشت بلکه با عقلانیت و کمال خود به این نکته رسیدند که ایستادگی بر هدف، پیروزی را به دنبال خواهد داشت.
🔹کارشناس مسائل فرهنگی خاطرنشان کرد: این سخن رهبر انقلاب که ایستادگی، عقب نشینی دشمن را به دنبال دارد، در واقع حرف قرآن است و «إِحدَى الحُسنَيَينِ» را به ارمغان میآورد، به این معنی که توسط شهادت یا غلبه بر دشمن پیروزی حاصل میشود.
🔹وی امنیت و آسایش امروز کشور را حاصل مجاهدت و مقاومت شهدا و رزمندگان دانست و گفت: اگر مقاومت رزمندگان دفاع مقدس وجود نداشت، بی تردید وضعیت دین و جامعه بهصورت امروز نبود، آسایش و امنیت فعلی جوانان و نوامیس کشور مدیون فداکاری های شهدا و رزمندگان است.
🔹حجتالاسلام موسوی اضافه کرد: در روزگار امروز هم امنیت کنونی جامعه مدیون جانفشانی و مقاومت مدافعان حرم است که با ایستادگی خود در برابر دشمن، آنها را مغلوب کردند، و به تعبیر رهبر انقلاب اگر نبودند مدافعان حرم باید در همدان و کرمانشاه با داعش مبارزه میکردیم.
🔹وی با اشاره به اینکه فرزندان انقلابی و مجاهد امروز، این فرهنگ مقاومت را از عاشورا گرفتند، تصریح کرد: آنچه انسان از فرهنگ عاشورا میآموزد سراسر ایستادگی و مقاومت است، اگرچه در این راه کشته شود و سر از بدنش جدا شود، امروز نام اباعبدالله الحسین(ع) در دنیا طنین انداز شده است؛ اما نامی از یزید و عمربن سعد (لعنت الله علیهم) وجود ندارد.
🔺کانال اطلاع رسانی سیدموسی موسوی:
@seyedmousamousavi
✅ مجلس اعلای شیعیان لبنان
🔹مجلس اعلای شیعیان لبنان از نهادهای قدرتمند شیعی لبنان است که حزبالله لبنان و رییس مجلس لبنان (که همواره شیعه میباشد) با این نهاد رابطهای بسیار نزدیک دارند.
🔹تاسیس این مجلس در سال ۱۹۶۷م توسط سید موسی صدر(روحانی ایرانی) انجام گرفت.
🔹تشکیل مجلس اعلی شیعه در واقع به منزله یک حکومت بود که شاید برای نخستین بار در طول تاریخ شیعه به دست پرتوان یک فقیه زمان شناس و جامع الشرایط در لبنان پایه گذاری میشد.
🔹در طول تاریخ حکومتهای شیعه زیادی به عرصه آمدند ولی اغلب بنیانگذاران آن افراد غیر فقیه ـ سیاسی، نظامی و... ـ بودند که به خاطر انگیزههای غیر دینی و احیاناً واهی اقدام به تشکیل آن کردند، ولی این بار حکومتی در قلب دولت لبنان به بار نشست که با اشراف کاملو مدیریت مستقیم مجتهد جامع شرایط اداره میشد.
🔹یکی از امتیازات مهم حکومت فوق این بود که گر چه در ظاهر به عنوان مجلس اعلای شیعیان مطرح بود واختصاص به طائفه شیعه داشت اما در واقع بنیانگذار و دست اندرکاران آن برای تمام لبنان تلاش میکردند و به اندازه تمام دستگاههای دولتی اعم از ریاست جمهوری، نخست وزیری و مجلس لبنان کارآیی مفید از خود نشان دادند و بیشتر از رئیس جمهور، نخست وزیر و نمایندگان مجلس در عمران و آبادانی کشور کوشیدند.
📡 کانال اطلاع رسانی سیدموسی موسوی:
@seyedmousamousavi
🔰سید عباس موسوی
🔰متولد ۲۶ اکتبر ۱۹۵۲
🔰روحانی شیعه لبنانی است.
🔰او سالهای اول زندگیش در کنار نیروهای فلسطینی با اسرائیل جنگید و وقتی برای تحصیل به عراق رفت با رژیم بعث به مقابله برخاست و هنگامی که به لبنان برگشت با تشکیل حزب الله به صورتی جدیتر وارد نبرد با اسرائیل غاصب شد.
🔰وی متأثر از اندیشههای بزرگانی همچون #شهید_سید_محمد_باقر_صدر و و معمار کبیر انقلاب اسلامی #سید_روحالله_خمینی(ره) بود و برای دیدار با وی در سال ۱۹۷۹م به ایران آمد.
🔰او در سال ۱۹۹۱م به عنوان #دبیرکل_حزب_الله انتخاب شد.
🔰عباس الموسوی در ۱۶ فوریه ۱۹۹۲ در حمله نیروهای خبیث اسرائیلی به فیض شهادت نائل آمد.
💠 نحوه #شهادت...
🔰سید عباس موسوی ۱۶ فوریه ۱۹۹۲م برای شرکت در مراسم سالگرد شیخ راغب حرب به روستای جبشیت سفر کرد و پس از شرکت در مراسم و ایراد سخنرانی به سمت بیروت در حرکت بود، هلیکوپترهای اسرائیلی با توجه به اطلاعاتی که از طریق جاسوسان اسرائیل در لبنان به دست آورده بودند به کاروان اتومبیلهای سید عباس موسوی حمله کردند و با هدف قرار دادن خودرو وی، او و تنها فرزندش یاسر و همسرش را به شهادت رساندند.
💠 کانال اطلاع رسانی سید موسی موسوی:
@seyedmousamousavi