52.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 تبیین «بهترین انتخاب» در روستاهای کمندان، ده درویش، عزیزآباد، ده سفید، کان سرخ، ملک آباد، چرباس، خمستان استان لرستان
✳️ حضور همزمان مبلغین و گروه پزشکان جهادی حامی دکتر سعید جلیلی برای جهاد تبیین و معاینهی رایگان بیماران
ستاد جوانان دکتر #سعید_جلیلی شهرستان ازنا، استان لرستان
🌐 https://eitaa.com/saeedjalilijavananazna
🇮🇷#مشارکت_حداکثری
🇮🇷#انتخاب_اصلح
💐 #نشر_حداکثری
✅ با ما همراه باشید:👇👇
https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313
✍ آقای پزشکیان و اَمثالهم ... بدانید که اگر این مدافعین حرم نبودند، الان معلوم نبود جان و مال و ناموس ما و شما، در کجاها که به حراج گذاشته نمیشد!
👈 حالا، این ها شدند موی دماغ آمریکا؟! و شما به بهانه مشکلات معیشتی مردم، دم از رابطه دوباره با قاتلین این مدافعین و عهد شکنانی میزنید، که به اندازه اَرزنی ارزش برای عهد و پیمان خود، با ما قائل نیستند!
⬅️ تُف به آن شرف نداشته تان، که نان و دان مردم را گره میزنید، به آویزان شدن به این شیاطین، به هر قیمتی!
👈 قرآن میخوانید و از نهج البلاغه روایت میکنید؟!
⬅️ دقیقا، مشکلات ایمان و عقیده و معیشت مردم، به دلیل دوری شما و اَمثال شماها (که سالها در این مملکت، بر اریکه قدرت تکیه زده اید)، از قرآن و اهل بیت(ع) است!
⬅️ مگر این شیاطین را ندیدین، که چه بر سر مردم افغانستان و عراق و سوریه آوردند؟!
⬅️ مگر این شیاطین را نمیبینید، که اکنون چه بر سر این مردم مظلوم غزه و فلسطین می آورند؟!
⬅️ چرا فکر میکنید که این روزها از شما و ما، بدور است؟!
⬅️ بدانید که شما و امثال شما، با کوچه دادن به این دشمن در داخل خاک ایران، زمینه را برای چنین اقدامی، برای دشمن آماده کرده اید!
⬅️ و میبینم آن روزی را که شما و امثال شما، به جرم این جنایت در حق این ملت و اُمت اسلام، به دنبال سوراخ موشی برای نجات خود میگردید!
👈 اُف بر شورای نگهبانی، که صلاحیت شما را تایید کرد (به بهانه مشارکت حداکثری مردم با عقاید مختلف) و پا بر روی این آیات قرآن گذاشت، که إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ/ فَاحْكُمْ بَيْنَ النَّاسِ بِالْحَقِّ وَلَا تَتَّبِعِ الْهَوَى فَيُضِلَّكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ.
👈 اُف بر مسئولین اطلاعاتی کشور که اگر، اطلاعات دقیقی از عملکرد گذشته شما و اطرافیان شما، به شورای نگهبان نداده اند!
👈 اُف بر مسئولین قضایی کشور که شما را تا به الان، بخاطر ده ها دروغ و تهمتی که به برخی مسئولین دلسوز نظام زده اید، به زندان نینداخته اند!
👈 و در پایان، اُف بر این جماعتی که هوای نفس خود را خدای خود قرار داده اند، و به دنبال شما راه افتاده اند!
✅ وَ إِذا لَقُوا الَّذِينَ آمَنُوا قالُوا آمَنَّا وَ إِذا خَلَوْا إِلى شَياطِينِهِمْ قالُوا إِنَّا مَعَكُمْ إِنَّما نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُنَ (بقره_۱۴)
و چون با اهل ايمان ملاقات كنند گويند: ما (نيز همانند شما) ايمان آوردهايم. ولى هرگاه با (همفكران) شيطان صفت خود خلوت كنند، مىگويند: ما با شما هستيم، ما فقط (اهل ايمان را) مسخره مىكنيم.
🇮🇷#مشارکت_حداکثری
🇮🇷#انتخاب_اصلح
💐 #نشر_حداکثری
✅ با ما همراه باشید:👇👇
https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313
⭕️ رسوایی
آقای جلیلی!
برای گرفتن کاپ اخلاق نیامدهای!
آمدهای تا نگذاری آشوب، تنش، انزوا، تحریم، تحقیر، قطعی، قحطی، اختلاس و رانت تکرار گردد.
آخرین مناظره هم از دست رفت؛ در تجمع مصلی برای مردم از مناصب رانتی دختر و داماد پزشکیان بگو تا مردم بدانند پشت این نقاب زیبای نهجالبلاغه خوانی چیست!
🇮🇷#مشارکت_حداکثری
🇮🇷#انتخاب_اصلح
💐 #نشر_حداکثری
✅ با ما همراه باشید:👇👇
https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حرکت خفن سعید جلیلی - مخت سوت میکشه
💠 اگه در رأی ندادن به سعید جلیلی مصمم هستی، این کلیپ را اصلا #نبین!! چون اون موقع بدجور مجبور میشی با خودت کلنجار بری!!
نگو یک دقیقه دیگه میبینم دیره همین الان بببین ☝️
#نشر_حداکثری_واجب_صدقه_جاریه
#انتخابات_1403
#جلیلی
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گرانی گوشت و کالاهای اساسی بخاطر حذف ارز ترجیحی مصوبه مجلس بود... شهید رئیسی راهی جز اجرای این طرح نداشت...
بنده خدا هنوز داره بجای اینها فحش میخوره!
#انتخابات
#گرانی_گوشت
#رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آپدیت قیمت بزنین توسط رئیس ستاد پزشکیان/ عبدالعلی زاده: بنزین را با نظر کارشناسان ۵۰ هزار تومان میکنیم!
یه بار میگن نمیکنیم یه بار میگن 25 هزار میکنیم. الانم میگه 50 هزار
اولین کار دولت پزشکیان فکر کنم این باشه، خیلی دارن روش مانور میدن 🤦♂
34.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥❗️🔥❗️🔥
فاجعه فاجعه فاجعه
توجه توجه توجه توجه
😡😡فاجعه ای که جبهه اصلاحات آنرا امضا کردند و تعهد آقای پزشکیان در آن هم هست
را بدقت ببینید
اینجانب شخصا تمام موارد در کلیپ را بررسی کردم و تمام گفته ها و اسناد صحت دارد و میتوانید خودتان سرچ کنید
تعهد کتبی پزشکیان در میثاق نامه جبهه اصلاحات برای تامین حقوق همجنسگرایان بعد از به دست آوردن ریاست جمهوری
😬😬😬😬😬
اینجانب سمیعی امروز مورخ ۱۴۰۳/۴/۱۳ وقتی کلیپ را دیدم
بلافاصله رفتم سیستم را روشن و تمام موارد را چک کردم در اینترنت مشاهده کردم نوشته جامعه ال جی بی تی یا همون جامعه رنگین کمانی افرادی همجنسگرای زن و همجنسگرای مرد و دوجنسگرا و.... ادامه خیلی خطرناکتر هست و.. را جامعه رنگین کمانی میگویند
دوستان خودتان بررسی کنید
تمام اسناد را پرینت گرفتم
قابل روئیت
📣نشر حداکثری
✍جامعه زنان را این تفکر آباد کرد .حالا نوبت جامعه مردان است.
✍این جماعت مثل نرخ بنزین ، عادت دارند که همه چیز را حتی شرافت انسانیت را نرم نرم و ملایم به سمت خواستگاه دشمن هدایت کنند .
✍بی حکمت نیست وقتی این دولت ( دولت حسن روحانی ) خود را برای اجرای برنامه ۲۰۳۰ هلاک می کند .
✍یادمان نرفته که آقای حسن روحانی در رسانه رسما اعلام کرد که :"من از هر چیز بگذرم از برنامه ۲۰۳۰ و اجرای آن نخواهم گذشت.
✍چه در سر این جماعت خود فروخته است تا بر سر این مملکت و مردم نجیب و مظلوم ایران بیاورد ، خدا داند 😳
#شهیدجمهور_سعیدجمهور
#جهاد_تبیین_و_سوادرسانه_ای
🔴 #سواد_رسانه_ای
🚫#بصیرت_افزایی
#سیل_وار_نشر_دهید
❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
#ما_ملت_شهادتیم #کانال_رسمی_حسن_جوانشیر #سواد رسانه_جنگ_شناختی _کتاب_خوانی_صوتی
🔥❗️🔥❗️🔥 فاجعه فاجعه فاجعه توجه توجه توجه توجه 😡😡فاجعه ای که جبهه اصلاحات آنرا امضا کردند و تعهد آق
🚫بند چهار میثاق نامه اصلاحات را خودتان مطالعه کنید 👇👇👇👇👇👇👇
۴. به منظور اجرای فصل سوم قانون اساسی و با در نظر گرفتن بیانیه ۱۵ بندی آقای خاتمی یعنی تأمین حقوق کلیه شهروندان جامعه ایران من جمله: حق حاکمیت ملی، حق آزادی بیان، حق استفاده از فرصتهای برابر فارغ از جنسیت، قومیت و مذهب، گرایش سیاسی و اصلاح ساختارها، سیاستها و عملکردها همه توان خود را بکار گیرم.
#ما_ملت_شهادتیم #کانال_رسمی_حسن_جوانشیر #سواد رسانه_جنگ_شناختی _کتاب_خوانی_صوتی
🚫بند چهار میثاق نامه اصلاحات را خودتان مطالعه کنید 👇👇👇👇👇👇👇 ۴. به منظور اجرای فصل سوم قانون اساسی و ب
منظور از عبارت جامعه رنگین کمانی در میثاق نامه جبهه اصلاحات حامی آقای پزشکیان
خانواده برتر
دوشنبه 11 تیر 1403
در جایی در کنار یک عکس عبارت "حمایت اصلاحات از همجنسگرایان" رو دیدم که در بند 4 موجود در اون عکس به عبارت جامعه رنگین کمانی اشاره شده بود.
باورش برام سخت بود، گفتم شاید یه نفوذی این دروغ رو علم کرده که بعدها جبهه مقابل ازش بهره برداری کنه.
برای همین یه جستجو کردم. دیدم که واقعا چنین بندی وجود داره
4- به منظور اجرای فصل سوم قانون اساسی و با در نظر گرفتن بیانیه 15 بندی آقای خاتمی یعنی تامین حقوق کلیه شهروندان جامعه رنگین کمانی ایران من جمله: حق حاکمیت ملی، حق آزادی بیان، حق استفاده از فرصت های برابر فارغ از جنسیت، قومیت و مذهب، گرایش سیاسی و اصلاح ساختارها، سیاست ها و عملکردها همه توان خود را به کار گیرم.
یعنی جبهه اصلاحات ایران، جامعه رنگین کمانی رو به رسمیت میشناسه؟!
تعریف جامعه رنگین کمانی به نقل از ویکی پدیا:
"جامعه الجیبیتی یا جامعه رنگینکمانی، جامعه افراد همجنسگرای زن، همجنسگرای مرد، دوجنسگرا، تراجنسیتی و سازمانهای الجیبیتی و مجموعه عادات رفتاری و فرهنگی شان هستند ..."
اصلاح طلبان طرفدار آقای پزشکیان بفرمائید توضیح بدید.
نامردها با این حالت رفتن تبلیغ برای نامزد غربگرا! ببینید چقدر دارن تلاش میکنن!
اونوقت بعضی بچهمذهبیا هنوز حتی گفتگوی چهره به چهره و تلفنی رو شروع نکردن!!!
✍پروژه جلیلی هراسی دقیقا مثل زمان رئیسی هراسی است .بعد از روی کار آمدن شهید رئیسی ، و بخصوص بعد از شهادتش، جامعه متوجه فتنه رقیب شد ولی دیر .اینک نیز همان پروسه زمان شهید رئیسی ، علیه یار و همراه شهید جمهورمان یعنی جناب دکتر سعید جلیلی در حال اجراست .امید است مردم بزرگوار و بخصوص جوان عزیز و غیرتمند ، متوجه این فتنه و پروژه کثیفِ تخریب باشند .مت جه باشند که این کارها ، نقشه یهود و دشمنان ایران زمین است و بس.
#مراقب_فتنه_فتنه_گران_باشیم
#فریب_حُقه_دشمن_را_نخوریم
#اصلاحات_خودش_بانی_این_اقدامات_در_بدو_انقلاب_بوده_است
✍ از بانیان و موسسان اصلی حجاب اجباری و گشت ارشاد و اعدامها، بخصوص اوائل انقلاب، اتفاقا خود آقایان حسن روحانی-محمد خاتمی و پزشکیان ... بوده اند که همه مستندات و فیلم و کلیپ های آنان در فضای گوگل به راحتی قابل دسترسی است و با یک سرچ ساده به خباثت اینها می توان پی برد که بنام اسلام ، علیه مردم چه جنایتها می کردند .
#هوشیار_باشیم
#فریب_نخوریم