فرمانده اطلاعاتی یعنی
بعد از شهادت هم تا چند ساعت
هنوز اسم دقیقت رو کسی نمیدونه!
صادق، یوسف، حجت الله…
چه برسه به عکس و ….
شهادت نوش جانت #حاج_صادق
✍در عملیات فتح المبین از ناحیه پا مجروح شده بود، چند روزی تو بیمارستان چمران شیراز بستری بود و بعد منتقل شده بود بیمارستان نجمیه تهران....!
پاشو که عمل کردن خانوادهاش رفتن دیدنش، مادرش دید حسین تو اتاق ریکاوری تنهاس، از دکتر دلیل رو جویا شد و گفت حسین تنها توی اتاق دلش میگیره!
دکتر گفت: حاج خانم تو حالت بیهوشی پسر شما با صوت رسا قرآن میخوند، نخواستم حالت معنویش از بین بره برای همین ی اتاق خصوصی بهش دادم!
((تصویر متعلق به بیمارستان نجمیه است))
📚نقل از خواهر شهید
#سردار_جاویدالاثر_حسین_صیدی
🌀 با ما همراه باشید در کانال انجمن راویان شهرستان بهشهر در ایتا👇👇👇
https://eitaa.com/Revayate_ravi
🔻شیوه اونایی که میگن رای ندید
🔹عمرو عاص به ابوموسی اشعری گفت: تورأی نده و من هم رأی نخواهم داد، تا با هم پیروز شویم! ابوموسی در انتخابات رای سفید داد ولی عمرو عاص به معاویه رای داد و پیروز انتخابات شد!
📌مواظب عمروعاص ها باشیم
🌀 با ما همراه باشید در کانال انجمن راویان شهرستان بهشهر در ایتا👇👇👇
https://eitaa.com/Revayate_ravi
778.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
میشه نگام کنی...
#شهید_مدافع_حرم_محمد_معافی 🌱
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃
#سالگردشهادت(محمد معافی)
💚تولد: ۱۳۶۳ مازندران ، ساری ، گهرباران ، روستای برگه
💚شهادت: ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ سوریه ، استان دیروالزور ، منطقه بوکمال
💚متاهل: دارای دو فرزند(ابوالفضل و ریحانه)
به روایت مادر شهید:
علاقه محمد به مراسم اعتکاف وصفناپذیر بود.حضور در اعتکاف آنقدر برایش مهم بود که اگر در هر نقطهای از کشور بود ، خودش را برای شرکت در این مراسم به مسجد جامع نکا میرساند.
تقیدش به اعتکاف آنقدر بود که مراسم عقدش دقیقا روز ۱۳ رجب بود و پس از پایان مراسم بلافاصله به اعتکاف رفت.
#شهید_مدافع_حرم_محمد_معافی
🌀 با ما همراه باشید در کانال انجمن راویان شهرستان بهشهر در ایتا👇👇👇
https://eitaa.com/Revayate_ravi