بهتره هر چه زودتر به شاهزاده وکالت بدیم تا مثل پدرش ایران رو از دست عربها نجات بده 😉
#تاریخ_پهلوی
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش میشد به شاهزاده وکالت بدیم تا بیاد و مثل پدرش به زنان احترام بگذاره و جایگاه واقعی زن رو برامون تشریح کنه. فقط واکنش فرح رو ببینید 😉
#تاریخ_پهلوی
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
کاش شاهزاده برگرده تا مثل پدرش از تمامیت ارضی ایران دفاع کنه 😉
#بحرین
#تاریخ_پهلوی
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف آلن اکباتانی اپوزیسیون ضد ایرانی به مضحک بودن کمپین "من وکالت میدهم" در آنتن بیبیسی
🔺"به نظرم مسئله وکالت یک شوخی بیش نیست."
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واقعیتی که اپوزیسیون خارجنشین نمیخواهد بفهمد؛ مردم برای شما، تره هم خُرد نمیکنند!!
💢 «جواد خادم» وزیر دولت بختیار:
🔺" همه اپوزیسیون با هم اعلامیه یا فراخوانی بدهند، کوچکترین عکسالعملی از نظر مردم اتفاق نخواهد افتاد؛ این واقعیتی است که اپوزیسیون نمیخواهد آن را بفهمد!!"
📌 ایرانیک TV را دنبال کنید⚡️
🆔 @iranictv
📚 #بخوانید | #تکریم_زن توسط اعلیحضرت همایونی!
🖋 ماروین زونیس تحلیلگر بین المللی و عضو هیئت علمی دانشگاه شیکاگو، در کتاب «شکست شاهانه» مینویسد:
♦️ #شاه در برخورد با زنان به تنهایی، با نزاکت و حتی شیرین زبان بود. اما او یک #زنبارهی معروف نیز بود. گفته میشود که ملکه فوزیه از بابت مسائل عشقی مدام او خشمگین بوده و ملکه ثریا به دفعات او را تهدید میکرد که اگر به زنبارگی خود در محافل خصوصی ادامه دهد از او جدا خواهد شد. همهی شواهد گویای آن است که شاه هیچگاه از ماجراجویی جنسی #خارج_از_ازدواج خود دست برنداشت.
🛑 داستان فوق یکی از ۳۰۰ داستان کتاب #خدا_زاده جدیدترین اثر اندیشکده راهبردی سعداء است که ان شاءالله تا چند روز آینده به چاپ خواهد رسید.
♨️ منتظر این #کتاب_مهم باشید!
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
🔰 ۴۶ درصد نقدینگی ایران در دستان رضا پهلوی!
🔸ثروت نقدی رضاشاه به روایت نخستوزیر او
✍ وحید خضاب
🔹این روزها که بحث از ثروت محمدرضا شاه داغ است، اشاره اینکه او بخشی از ثروت را از پدرش به ارث برده بود و البته نگاهی به اینکه رضا شاه این ثروت را از کجا به دست آورده بود، بیراه نیست.
🔹رضا شاه از خانوادۀ فقیری برخاسته بود که حتی به دلیل کمبود امکانات مادی، در دورۀ نوزادی در آستانۀ تلف شدن قرار گرفت. بعدها در دورۀ نظامیگری نیز ثروتی نداشت و حتی مزۀ عرقخوری خود را از ماست دزدی از برخی مغازههای تهیه میکرد. (یادداشتهای یک روزنامهنگار، ابوالحسن عمیدنوری، موسسه مطالعات تاریخ معاصر، جلد ۱، صص ۳۳۸ و ۳۳۹. او، ماجرا را از قول کریمآقا بوذرجمهری تعریف کرده که دوست صمیمی رضاشاه و خود در این دزدیها همراه او بود.)
🔹اما رضا شاه مدتی پس از رسیدن به سلطنت، به ثروتمندترین مرد ایران بدل شد. بخشهایی از این ثروت از طریق غصب املاک مردم به دست میآمد؛ بخشهایی از طریق سرمایهگذاری در خارج و داخل از کشور و بخشهایی از طریق برداشت مستقیم از حسابهای دولتی.
🔹مشرفالدوله نفیسی وزیر دارایی کشور در ابتدای سلطنت محمدرضا شاه دربارۀ برداشت رضاشاه از حساب مستقیم وزارت جنگ که به هیچ روی تحت نظارت وزارت دارایی قرار نداشت و مستقیما زیر نظر شخص او خرج میشد، در کتاب خاطراتش، یادی از روزهای رفته، که در دوران شاه هم نوشته شده، مطالب و تحلیلهای جالبی ارائه کرده است.
🔹سفارت آمریکا در دوران سلطنت رضاشاه در گزارشی دربارۀ او نوشت: «کمتر چیز ارزشمندی در این مملکت هست که رضاشاه به آن نظر ندارد. حرص آز او حدی نمی شناسد. علاوه بر تملک بخش عمدۀ مازندران در شهرها هم املاک متعددی خریده و در آنها هتل ساخته و کارخانه تأسیس کرده ... هر زمین و ملکی را که به آن دل میبندد با تهدید مستقیم یا تلویحی مالک آن از آن خود می کند. معمولا برای هر کدام از این املاک آنچه دلش میخواهد می پردازد. که اغلب یک دهم و یا حتی بیستم قیمت واقعی آن است.» (نگاهی به شاه، عباس میلانی، نشر پرشین سیرکل، تورنتو، کانادا، ص ۱۰۷)
🔹بعد از سرنگونی رضاشاه، احمد مویدی نماینده کرمان در مجلس سیزدهم شورای ملی (که تمامی نمایندگانش با تأیید شخص رضاشاه انتخاب شده بودند)، تعداد سندهای مالکیت رضا شاه را ۴۴ هزار سند اعلام کرد. برخی از این سندها، چند ملک با سند واحد بودند، از جمله سندهای قریه روستاق و زکندگاس که هر یک شامل بیش از سی روستا میشد. (تاریخ بیست ساله، حسین مکی، نشر ناشر،جلد ششم، ص ۱۳۷)
🔹نخستوزیر وقت کشور محمدعلی فروغی نیز در مجلس شورای ملی، دارایی منقول رضاشاه در حسابهای داخل کشور را ۶۸ میلیون ریال (برابر با ۴ میلیون و ۲۵۰ هزار دلار) اعلام کرد.
(Great Britain and Reza shah, Mohammad Gholi Majd, page 323)
🔹این رقم، برابر با ۴۶ درصد کل نقدینگی کشور ایران در آن زمان بود! (نگاهی به شاه، صفحۀ ۱۰۷) البته این، فقط ثروت ریالی رضاشاه را شامل میشد و ثروت ارزی او در بانکهای خارج از کشور را دربرنمیگرفت.
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
.
♻️ ما با هم خیلی فرق داریم
شما برای وکیل خود توییت میزنید
ما برای ولیّ خود جان میدهیم
وکیل شما فرزند دیکتاتوری فراری است
ولیّ ما فرزند حیدر کرار فاتح خیبر است
وکیل شما برای ابرقدرتها دم تکان میدهد
ولیّ ما یکتنه ابرقدرتها را به زانو درآورده
وکیل شما دنبال تخت پادشاهی و غارت است
ولی ما دنبال زمینهسازی ظهور مهدی است
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ آقای وزیر! چرا پاسخ این دانشجو را ندادید؟!
🔹 امیرحسین فروغی، دارنده مدال برنز المپیاد دانشجویی کشور در رشته حقوق در دیدار جمعی از نخبگان با وزیر علوم:
🔹 در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با یک استادی مواجه هستیم که مواضع اسلام را مسخره میکند و در ۲-۳ ماه اخیر با هوچی گری و نه استدلال علمی بیان می کند و درباره اعدام شدگان اغتشاشات عبارت «رضوان الله علیه» به کار می برد.
در رسانهها پاسخی از وزیر علوم به این دانشجو و دغدغههای قابل تأملش پیدا نکردم! بررسی کردم گفتند وزیر با کلیگویی از این سخنان عبور کرده!
آقای زلفیگل! پاسخ افکار عمومی را بدهید، چرا چنین افرادی باید در دانشگاه کرسی استادی داشته باشند؟
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
19.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️سخنان قابل تأمل مادر شهید محمد حسین حدادیان قبل از خطبههای نماز جمعه تهران
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
🔻منطق حکمرانیِ آیتالله خامنهای:
همهچیز در اختیار «همه» است
🖊 مهدی جمشیدی
همچنان که پیشبینی میشد، مهدی نصیری در روند تشدیدشوندهای قرار گرفته و شتاب پس رفتنهایش دوچندان شده است. او در یادداشت جدیدی که نگاشته، ادّعا کرده است که قدرت در شخص آیتالله خامنهای، منحصر شده و تمام بخشهای حاکمیّت و جامعه، بیاختیار و نظارهگر ماندهاند و تنها اوست که برای همه تصمیم میگیرد. در این باره، حاشیههای انتقادیِ مهمی وجود دارند.
۱. مهمترین کاری که قانون اساسی بر عهدۀ رهبری نهاده، «تعیین سیاستهای کلّیِ نظام» است و این سیاستها نیز بهطور طبیعی، دایره و دامنهای را برای حرکت دیگران تعریف میکنند، امّا:
اوّلاً، این امر، در خود «قانون اساسی» آمده است و کنشی «فراقانونی» نیست که بتوان بر شخص آیتالله خامنهای خُرده گرفت. اگر ایشان اینگونه عمل نکند باید به ایشان انتقاد کرد که چرا به قانون عمل نمیکند، نه اینکه التزام ایشان به قانون را به معنی انحصارگرایی و خودمرکزبینی در قدرت تفسیر کنیم.
ثانیاً، روشن است که همۀ نظامهای سیاسی، «چهارچوبهای بنیادی» و «ارزشهای غایی» دارند و اینگونه نیست که اجازه دهند «تلاطمهای ساختارشکن» و «نوسانهای زیگزاگی» به آنها راه یابند. فقدان مدار برای حرکت یعنی حرکتهای چرخهای و غیرتکاملی و بیسرانجام.
ثالثاً، چهارچوبهایی که آیتالله خامنهای در سایۀ سیاستهای کلّیِ نظام طرّاحی کرده است، آن اندازه «کلّی» و «وسیع» هستند که «تنوّع» و «تکثّر» در درونشان معنا داشته باشد و اینطور نیست که نیروهای سیاسی نتوانند «رویکردهای خاصِ» خویش را دنبال کنند. در عمل نیز مشاهده کردیم که واقعیّتهای نظام جمهوری اسلامی، سرشار از «تعدّدها» و «گوناگونیها» است و سلایق و جهتگیریهای مختلف در آن راه دارند. به این معنی، هیچگاه یکنواختی و یکدستی در نظام راه نداشته است.
رابعاً، سیاستهای کلّیِ نظام، «سلیقهای» و «شخصی» نیستند، بلکه از مجرای «مشورتهای کارشناسانه» میگذرند و هر یک «اثباتپذیر» هستند؛ یعنی اینگونه نیست که سلایقِ شخصیِ آیتالله خامنهای در قالب سیاستهای کلّی حاکم شوند، بیآنکه اعتبار معرفتی و وزانت علمی داشته باشند. در عمل نیز مشاهده میکنیم که نیروها و اجتماعهای علمیِ متعدّدی با این سیاستها موافقند و اگر هم انتقادی دارند، نسبت به اجرایینشدن برخی از آنها است، نه نامعقولیّتشان. پس این سیاستها، بینالاذهانی و موجّه هستند.
۲. اگر هم غرض، «احکام حکومتی» است که باید گفت تعداد این احکام در مدّت سی سال رهبری ایشان به ده حکم نمیرسد و این نشان میدهد که بنا و قاعدۀ ایشان، تدبیر امور بر اساس همین رویّههای قانونیِ جاری و عادی است.
۳. «مردمسالاری دینی» نیز بهعنوان یک سازوکار واقعی و عینی، همواره در جریان بوده است و دولتها و مجلسها از متن آن برخاستهاند؛ چنانکه نوسانها و گوناگونیهای آنها نشان میدهد که دستی در پشت صحنه نبوده و این خودِ جامعه بوده که این بخشهای عمده از حاکمیّت را تعیین میکرده است. در این زمینه، آیتالله خامنهای کمترین دخالتی نداشته و هیچگاه نخواسته است که روند «طبیعی» و «جامعهبنیادِ» انتخابات را دستکاری کند. این امر بهخصوص دربارۀ دولت، بسیار مهم است؛ چراکه دولت، حجم انبوهِ ظرفیّتهای حاکمیّت را در اختیار دارد.
۴. از این گذشته، آیتالله خامنهای حتّی فارغ از عرصۀ رسمی و حکومتی، «عرصۀ غیررسمی و اجتماعی» را به «خویشبنیادی» و «تحلیلمندیِ مستقل» فراخوانده است و نخواسته اجتماعهایی بیافریند که وابسته و طوطیصفت هستند و همواره معطّل و در تعلیقند تا موضع ایشان آشکار بشود. اینهمه اصرار و حسّاسیّت ایشان نسبت به فهمِ عمیق به این دلیل است که باید عرصۀ عمومی، «رشد فکری» و «قوّت تحلیلی» را تجربه کند و بتواند «تصمیم محقّقانه» بگیرد، نه اینکه مقّلد و دنبالهرو باشد.
۵. این تحلیل، نمونههای فراوانی دارد، از جمله: ایشان با دلایلی به هاشمیرفسنجانی اثبات کرد که رابطه با آمریکا مضر است و او نیز پاسخی نداشت؛ یا اینکه حجاب در عرصۀ عمومی، حکم شرعی است، نه سلیقۀ شخصی ایشان؛ یا اینکه ایشان با وجود آنکه به برجام، خوشبین نبود، امّا اجازه داد که هشت سال در امتداد آن حرکت شود؛ یا دربارۀ افزایش قیمت بنزین، ایشان تصمیم نهایی را به سران قوا واگذار کرد؛ یا در همین اغتشاشات، کسانی در خیابان یا دانشگاه، با رکیکترین الفاظ به ایشان دشنام دادند امّا هماکنون رها هستند؛ و حتّی در یک مورد بسیار جزئی همانند درجکردن گزارشهای لانۀ جاسوسی در کتابهای درسی، ایشان چندی پیش گفت که با وجود تأکیدش همچنان عمل نشده است.
آنچه که در منطق حمکرانی ایشان مشاهده میکنیم، «قدرت توزیعشده» و «ساختار غیرشخصی» است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
24.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خدمات و برکات انقلاب اسلامی برای ایران در طول تاریخ کشور بی نظیر بوده است.
🔸هوشمندی در روابط خارجی یعنی استفاده از فرصتها و رفع تهدیدها
🔸جوان دانشجوی ما باید تحلیل درست و شناخت دقیق از صحنه داشته باشد تا بتواند مایه قوت کشور باشد
🔸این جوان بسیجی است که با ایثارگری خود، خطر را از کشور دور می کند و هر کشوری به چنین سرمایه ای ارج می نهد
🔺جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان _ ۵ دی ماه ۱۴۰۱
#تبیین #گفتوگوهای_چندساعته #دانشگاه_صنعتی_اصفهان
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily