هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با این نماز در حج امام زمان(عج) شریک شو
🔹در ۱۰ شب اول ماه ذیالحجه که از امشب آغاز میشود بین نماز مغرب و عشا یک نماز ۲ رکعتی سفارش شده است.
🔹در این نماز بعد از سوره اخلاص باید آیۀ ۱۴۲ سورۀ اعراف «وَ وٰاعَدْنٰا مُوسیٰ ثَلاٰثِینَ لَیْلَةً وَ أَتْمَمْنٰاهٰا بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقٰاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیْلَةً وَ قٰالَ مُوسیٰ لِأَخِیهِ هٰارُونَ اخْلُفْنِی فِی قَوْمِی وَ أَصْلِحْ وَ لاٰ تَتَّبِعْ سَبِیلَ الْمُفْسِدِینَ» خوانده شود.
@Farsna
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 راز و نیاز با خدا در ویرانه های مسجدی در غزه!
منبع: کانال تلگرامی شبکه خبری قدس
@kayhan_Online
هدایت شده از KHAMENEI.IR
24.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #گزارش_خبری | ادامه یک مسیر...
🎤 #روایت_یک_خبرنگار از حضور و سخنرانی رهبر انقلاب در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله).
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از محتوای خام (راش) جهت معرفی دکتر سعید جلیلی
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ 'استقبال بزرگ'
با موضوع شخصیت های بدرقه کننده دکتر جلیلی
@ba_jalili
هدایت شده از ستاد رسمی روحانیت دکتر جلیلی
🔰مرجع رسمی ستاد مرکزی روحانیت دکتر سعید جلیلی
همهی آنچه که طلاب و روحانیون برای تبلیغ در انتخابات نیاز دارند
🆔https://eitaa.com/Setad_markazirohaniat_jalili1403
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔰برجام، خسارت محض
🔻 انتخابات پیش رو یکی از مهمترین تحولات کشور است
🎙تقابل نگاه به داخل یا انتظار از خارج (آمریکا)
🎙تلاش برای افزایش توان داخلی یا دوگانه دروغین اقتصاد و تعامل با جهان و رفع تحریم های خارجی
🔺برای حل مشکلات کشور، نگاهمان به کدام سمت باشد؟
🔸رونق تولیدات داخلی
🔹 انتظار برای کمک از طرف غرب(برجام)
🎙 جهاد تبیین وظیفه همه آحاد مردم است، یکی از سریع ترین و دقیق ترین راه ها برای دفاع از انقلاب و تاثیر گذاری در انتخابات مطالعه کتاب برجام آیینه عبرت است.
📚برای تهیه کتاب به فروشگاه مجازی ما مراجعه کنید 👇👇
🌐 فروشگاه مجازی کتاب
📮 کانال رسمی حوزه و انقلاب اسلامی:
https://eitaa.com/joinchat/2478571860Ca632453e89
⛔️ نامزدی قالیباف خلاف قانون است
طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی، این انتخابات توسط «شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیس جمهور» برگزار میشود.
نامزدی آقای #قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری بهعنوان رکن برگزار کنندۀ انتخابات، اگر خلاف قانون هم نباشد، قطعاً خلاف اخلاق است و میتواند ابهامات زیادی ایجاد کند.
البته از چهار حقوقدانی که با آنها مشورت کردم، به جز یکنفر، بقیه معتقدند نامزدی آقای قالیباف همزمان با ریاست مجلس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، مطابق با اصل ۱۳۱ قانون اساسی و ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری، #خلاف_قانون است.
ایشان باید قبل از نامزدی ریاست جمهوری، از ریاست مجلس انصراف میداد.
ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری: «کلیه افرادی که مسئولیت مستقیم در امر انتخابات ریاست جمهوری به صورت اجرا و یا نظارت دارند در صورتی میتوانند داوطلب شوند کهقبل از ثبت نام از سمت خود استعفا نموده، و در آن سمت شاغل نباشند.»
اصل ۱۳۱ قانون اساسی: «شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود.»
نتیجه: «ترتیبی دهد» تا «رئیسجمهور جدید انتخاب شود»، هم شامل «نظارت» میشود و هم «اجرا»
روح الله مؤمن نسب
خبرگزاری فارس
https://farsnews.ir/momennasab/1717760072525815563/%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%81-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%81-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
👌به أصحاب حق بپیوندید:
▶️ @RightOwners
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻آیا مشورت دادن به شورای نگهبان غیرمرسوم است؟/ بازخوانی چند اقدام علنی شده درباره روند احراز صلاحیتها/ اصلاحطلبان: نامه به شورای نگهبان خوب است وقتی به نفع ما باشد!
🔹️ انتشار غیراخلاقی نامه محرمانه به امضای اکثریت هیأت دولت، به غیر از وزرای مرتبط با برگزاری انتخابات در حمایت و معرفی دکتر محمد مهدی اسماعیلی به عنوان گزینه مناسب برای ادامه راه دولت شهید رئیسی، باعث شد تا مخالفان دولت شروع به تخریب کرده و ادعا کنند که این مدل مشورتهای مرسوم، فشار بر روی شورای نگهبان بوده و در تاریخ انتخابات بیسابقه بوده است. اما آیا این ادعا صحیح است؟
🔹️با بررسی انتخاباتهای گذشته، مشورتها و درخواستهای متعددی از شورای نگهبان را مشهاده میکنیم که برخلاف نامه مذبور نه تنها کسی به آن هجمه نکرد بلکه مورد تقدیر و حمایت نیز قرار گرفته است.
🔹️شاید معروفترین این مشورتها و درخواستها متعلق به نامه حدادعادل در سال ۱۳۸۴ باشد. پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها در انتخابات سال ۸۴، و عدم تایید نمایندگان دولت خاتمی یعنی مصطفی معین و مهرعلیزاده، حداد عادل، رئیس مجلس وقت طی نامهای به رهبری خواستار تجدید نظر شورای نگهبان در بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری شد.
🔹️متن نامه حداد عادل بدین شرح بود: «چنانکه مستحضرید شورای محترم نگهبان اسامی شش تن از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری را که صلاحیتشان به تأیید آن شورا رسیده اعلام کرده است. اگر چه شورای نگهبان همواره سعی داشته وظیفه خطیر خود را بر اساس موازین شرعی و قانونی به انجام رساند، لکن گهگاه براساس رهنمودهای برخاسته از مصلحتاندیشی حضرتعالی در تصمیم خود تجدید نظر کرده است. اینک استدعا آن است در مورد اخیر نیز چنانکه تجدید نظر در این امر را به مصلحت و مایه تقویت مشارکت عمومی بیشتر - که مخصوصاً مورد عنایت حضرتعالی در انتخابات ریاست جمهوری بوده - میدانید، شورای محترم نگهبان را به توسیع دایره نامزدهای واجد صلاحیت، دلالت فرمائید.»
🔹️رهبر معظم انقلاب نیز طی نامه ای به شورای نگهبان نوشتند: «با سلام و تحیت و تشکر از زحمات آن شورای محترم در تلاش برای احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری دورهی نهم، با رعایت موازین قانونی در این امر، از آنجا که مطلوب آن است که همهی افراد کشور از صاحبان سلائق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخابات را بیابند، لذا به نظر میرسد نسبت به اعلام صلاحیت آقایان دکتر مصطفی معین و مهندس مهرعلیزاده تجدید نظر صورت گیرد.»
🔹️این رسانهای ترین درخواست برای تایید صلاحیت نمایندگان یک جریان در انتخابات بود که هیچگاه با هجمهه اصلاحطلبان رو به رو نشد.
🔹️در انتخابات سال ۱۴۰۰ نیز این مشورتها توسط افراد و شخصیتها و حتی بسیجهای دانشجویی نیز ادامه پیدا کرد.
🔹️حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور وقت، پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها؛ در جلسه هئیت دولت بیان کرد که به رهبری نامه نوشته و درخواست ورود به تایید صلاحیتها را کرده است او در این باره گفت: «تصمیمی که ما عصر روز دوشنبه مطلع شدیم و معلوم شد چه کسانی مد نظر هستند، دوست داشتیم که شورای نگهبان فرصت بیشتری میداد تا افراد بیشتری اضافه میشدند. جان انتخابات رقابت است، اگر این رقابت را از آن بگیرید، میشود یک انتخابات بیجان. دولت در این زمینه کار زیادی نمیتوانست انجام دهد. البته من نسبت به اصل ۱۱۳ حتماً متذکر هستم و اشکال دارم و این اصل را هر وقت به شورای نگهبان مینویسیم آنها یک تفسیری دارند. به ناچار دیروز خدمت رهبر انقلاب نامهای نوشتم که ایشان کمکی کنند. ایشان هم در دورههای گذشته کمتر وارد شدهاند و در بعضی اوقات ورود کردند.»
🔹️سید ابراهیم رئیسی نیز از کسانی بود که در سال ۱۴۰۰ تلاش میکرد تا درباره برخی از شخصیتهای ردصلاحیت شده، توسط شورای نگهبان تجدیدنظر صورت بگیرد. او در همان روز اعلام نتایج در جمع همراهان خود بیان کرد: «از دیروز عصر که از نتایج تعیین صلاحیتها مطلع شدم، شاید شماها و خود آقایان هم خبر نداشته باشند، من تماسهایی گرفتم و در حال انجام رایزنیهایی هستم که صحنه انتخابات، رقابتیتر و مشارکتیتر شود.»
🔹️حتی در انتخابات مجلس در سال 1398 نیز، احمد توکلی در نامهای خطاب به شورای نگهبان خواستار تجدیدنظر در ردصلاحیت نامزدهای اصلاحطلب شده بود، اما هیچکدام از مصداقهای مذکور، با عنوان فشار به شورای نگهبان مورد هجمه قرار نگرفت.
🔹️این یک بام و دوهوایی نشان میدهد که نامه و درخواست از شورای نگهبان زمانی برای اصلاحطلبان مطلوب است که در حمایت از آنها باشد والا فشار به شورای نگهبان تلقی خواهد شد.
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری صداوسیما: اگر کسی در دور قبل انتخابات، احراز صلاحیت شده یا نشده باشد؛ امکان دارد این دوره تغییر کند؟
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹ممکن است ابهاماتی وجود داشته باشد که الان برطرف شده باشد.
🔹یا ترکیب اعضای شورای نگهبان تغییر کرده باشد.
🔹یا اعضای قبلی شورای نگهبان هم اطلاعات جدیدی داشته باشند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
پروژۀ همستر کامبت (Hamster Kombat) برای کشاندن مردم به فضای تحت کنترل صهیونیستها و کاهش مشارکت و نشاندن گزینۀ غربگرا بر صندلی ریاست جمهوری ایران، طراحی شده است.
ستاد کل نیروهای مسلح و دستگاههای امنیتی برای رفع این «توطئه و تهدید سایبری» چه تدبیری کردهاند؟
👤روحالله مومن نسب
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat