هدایت شده از 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
❇️ تداوم افول هژمونی آمریکا
پس از برقراری روابط ایران و عربستان، کشورهای عضو اتحادیه عرب، علی رغم تهدید و ارعاب آمریکا، خواستار بازگشت سوریه پس از ۱۲ سال به این اتحادیه شدند.
🔹پیامدهای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب:
🔺افول تدریجی هژمونی آمریکا این بار در اتحادیه عرب،
🔺پیدایش نظم جدید در غرب آسیا (خاورمیانه)،
🔺کاهش نفوذ آمریکا و غرب در تنظیم روابط بین المللی،
🔺و در نهایت تقویت جبهه مقاومت .
و این افول هژمونی ظالمانه و مستکبرانه آمریکا در بخش های مختلف ادامه دارد..
✍ محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
هدایت شده از 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮𝗹 | تحلیلسیاسی
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️سخنرانی خاندوزی به زبان عربی مورد توجه رسانهها قرار گرفته است.
🔸بعد از سخنرانی در اجلاس اختتامیه، وزیر اقتصاد عربستان سعودی از جای به سمت محل استقرار وزیر اقتصاد ایران آمد و از سخنرانی عربیش تقدیر کرد.
🗨️نصب ویراستی همین الان:
https://virasty.com/r/VjY
.
♻️ با گذشت دوسال از تغییر دولت با رأی مردم، بسیاری از مدیران دولت روحانی بویژه در بخشهای مدیریت میانی تغییر نکردهاند... رییسی پیش از این چند بار این انتقاد از دولت را وارد دانسته بود ولی عملا ...
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
🔰رئیسی رئیس «جمهور» است؛ رئیس «دولت» هم باشد
🔸حسن روحانی رئیس «دولت» بود نه رئیس «جمهور»
🔸رئیسی خطر وجود مدیران روحانی در بدنه دولت سیزدهم را جدی بگیرد
🔹حسن روحانی اخیرا کنشگری رسانه ای خود را زیاد کرده و در جمع وزرای دولت خودش سخنرانی می کند؛ البته همچنان سخنان خلاف واقع و وارونه نمایی از واقعیتهایی که مردم با گوشت و پوست و استخوان درک کرده بودند، عادت بدی است که حسن روحانی نتوانسته آن را ترک کند. فارغ از انگیزه های سیاسی یا انتخاباتی روحانی از آفتابی شدن در فضای رسانه و سیاست، سخنان او حاوی نکته ای است که می تواند برای دولت سیزدهم زنگ خطر محسوب شود و رئیس جمهور باید به این نکته مهم توجه ویژه کند.
🔹روحانی به گونه ای سخن می گوید که مخاطب برداشت می کند او حس رئیس جمهور بودن را همچنان دارد؛ البته این حس غلط که از طرف روحانی القاء می شود، برگرفته از یک اتفاق واقعی در دولت سیزدهم است. از همان ابتدای آغاز به کار دولت، ۹دی و بسیاری از دلسوزان دولت و شخص آیت الله رئیسی، همواره یک انتقاد جدی مطرح می کردند و آن ابقای مدیران دولت قبل در پستهای مدیریتی و کندی تغییرات و انتصابات در دولت سیزدهم بود.
🔹به گونه ای که امروز و پس از نزدیک به دو سال از آغاز به کار دولت سیزدهم، همچنان برخی مدیران دولت روحانی نه تنها در پستهای مدیریتهای میانی وزارتخانه ها و نهادهای مهم دولتی مشغول به کار هستند بلکه در مواردی، مدیر انتصابی جدید هم از مدیران دولت روحانی است. مدیرانی در حد معاون وزیر و مدیر کل.
🔹 بنابراین طبیعی است از یک سو سیاستهای دولت رئیسی در مقام اجرا، همه جانبه و هماهنگ پیش نرود و از سوی دیگر شخصی مانند روحانی احساس کند همچنان رئیس دولت است!
🔹یک نکته مهم این است که آیت الله رئیسی نشان داده به معنای واقعی کلمه، رئیس «جمهور» و خادم مردم است؛ برای مردم کار می کند و روحیات و منش مردمی دارد؛ نیازها و مشکلات مردم برایش اولویت دارند و در این مسیر با هیچ کدام از مدیرانش هم تعارف ندارد. او مردم دوست است و مردم هم او را دوست دارند. حضور او در جمعهای مردمی و واکنشهای محبت آمیز مردم به او موید این ادعاست. مردم واقعا به رئیسی امید بسته اند.
🔹 در حالیکه حسن روحانی درست نقطه مقابل این ویژگیهای آیت الله رئیسی است. او بیش و پیش از آنکه رئیس «جمهور» باشد، رئیس «دولت» بود. سالهای آخر ریاست روحانی در دولت دوازدهم، او به بهانه کرونا در هیچ جمعی حاضر نمی شد و تنها به مدیریت مجازی دولت می پرداخت.
🔹 این ماجرا درمورد آیت الله رئیسی کمی متفاوت است؛ او یقینا رئیس «جمهور» است اما آیا توانسته است نقش رئیس دولت بودن را به خوبی ایفا کند یا نه؟ حضور مدیران دولت روحانی در بدنه مدیران میانی و سطح بالای دولت رئیسی اشاره به ضعف او در ریاست بر دولت دارد. نقطه ضعفی که سال گذشته خود رئیس جمهور چندین بار به طور علنی به آن اشاره و تاکید کرد باید رفع شود.
🔹مدیران میانی باقیمانده از دولت روحانی، بعضا همچنان با وزرای روحانی در ارتباطند و طبیعتا این ارتباطها، احساس رئیس دولت بودن را همچنان در روحانی تقویت میکند.
🔹اعتماد به نفس کاذب روحانی در مواضع اخیرش، به یک نکته مغفول مانده دیگر هم اشاره دارد؛ با حضور فعال دولت سیزدهم و اقدامات رئیسی، ترک فعل روحانی در موارد متعدد به اثبات رسید. اما متاسفانه قوه قضائیه تا کنون هیچ اقدامی در خصوص برخورد با ترک فعلهای روحانی انجام نداده است؛ که اگر اقدامی صورت می گرفت او این روزها با اعتماد به نفس کاذب دوباره ادعاهای خلاف واقع درباره کارهای نکرده خود را به اسم اقدام، جا نمی زد.
🔹فقط در یک نمونه، حجت الاسلام مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید: «روحانی در ۶ ماه آخر دولتش، ۱۳۵ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض کرد و معادل هزار هزار میلیارد تومن نقدینگی به اقتصاد تزریق شده؛ معلوم است تورمی که امروز در جامعه وجود دارد و نقطه به نقطه آن به هفتاد درصد رسید، محصول چه اقداماتی است!»
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از عموفیدل 🔆
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️نفوذ بهائیان در بدنه اقتصادی ایران
#عموفیدل🔻
💢@amoofidel
📢 پس از سه سال، صبح امروز (یکشنبه) صورت گرفت
📷 بازدید رهبر انقلاب اسلامی از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🔻 حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز (یکشنبه) با حضور در محل مصلی تهران از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کردند. رهبر انقلاب اسلامی در این بازدید ضمن گفتگو با ناشران و فعالان عرصه کتاب و قلم، در جریان تازههای نشر قرار گرفتند.
🔹️ برگزاری این رویداد مهم فرهنگی و بینالمللی از سال ۱۳۶۶ در زمان ریاست جمهوری آیتالله خامنهای آغاز شده و پس از آن در اکثر سالهای برگزاری ایشان در نمایشگاه کتاب حضور یافتهاند. بازدید رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب، پس از سه سال و باتوجه به پایان یافتن محدودیتهای کرونایی در پنجمین روز برگزاری این نمایشگاه انجام شد.
📚 #بهار_کتاب
Farsi.Khamenei.ir
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظاتی از بازدید صبح امروز رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب:
برای جذب کودکان و نوجوانان هرچقدر میتوانید از لحاظ کمیت و کیفیت کار کنید. هنوز داستانهای خارجی مربوط به کودک غلبه دارد که عیب بزرگی است.
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
3.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب، صبح امروز در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب، خطاب به آقای مرتضی سرهنگی: ما کارهایی که از برکات فعالیت شماست را همینطور به تدریج میبینیم. این خاطرات و اینها که چاپ میشود در واقع منشأش شما هستید. خدا انشاءالله حفظتان کند.
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎙 #کلیپ_صوتی | جای کتاب را هیچ چیز نمیگیرد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، کمتوجهی به «کتاب و کتابخوانی» را یکی از موانع مهم رسیدن جامعهی ایرانی به جایگاه مطلوب خود میدانند: «[مردم] باید با کتاب اُنس پیدا کنند. در غیر این صورت، جامعهی ایرانی به هدف و آرزویی که دارد نخواهد رسید.» ۱۳۷۴/۲/۲۶ و معتقدند: «در جامعهی ما بیاعتنائی به کتاب وجود دارد. گاهی آدم میبیند در تلویزیون از این و آن سؤال میکنند: آقا شما چند ساعت در شبانهروز مطالعه میکنید، یا چقدر وقت کتابخوانی دارید؟ یکی میگوید پنج دقیقه، یکی میگوید نیم ساعت! انسان تعجب میکند. ما باید جوانان را به کتابخوانی عادت دهیم، کودکان را به کتابخوانی عادت دهیم؛ که این تا آخر عمر همراهشان خواهد بود.» ۱۳۹۱/۷/۲۰
📚 #بهار_کتاب
🎧 بشنوید👇
هدایت شده از فداییان اسلام قم
دعوت از دهنمکی برای ساخت فیلم نواب صفوی
🔹تعدادی از اعضای جمعیت فداییان اسلام در دیدار با مسعود دهنمکی از وی برای ساخت فیلم سینمایی زندگی شهید نواب صفوی دعوت کردند.
🔹 مسعود دهنمکی در حال حاضر در حال نگارش کتاب سه جلدی «نواب» بر اساس روزشمار زندگی و مبارزات شهید سید مجتبی نواب صفوی است.
🔹دهنمکی تصمیم دارد ساخت این فیلم سینمایی را پس از طی مراحل پایانی نگارش کتاب و فیلمنامه آغاز کند.
tn.ai/2895253
@TasnimNews