هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰ظریف جعجعها
✍ حسین نقی
🔻۱- سمیر جعجع عضو شناخته شده و رئیس اجرایی حزب القوات اللبنانیه لبنان است؛ او قبلا رهبر فالانژها بوده و از رهبران ائتلاف ۱۴ مارس. همینها کافی است تا متوجه شویم او در واقع نماینده آمریکا و غرب در لبنان است. جعجع از اصلی ترین مخالفین حزب الله هم هست. او و همفکرانش همواره تلاش می کنند مشکلات اقتصادی سالهای اخیر لبنان را به گردن حزب الله بیندازند. حزب اللهی که مطابق قانون اساسی لبنان نقشی در اداره دولت لبنان نداشته و نخواهد داشت. ایده محوری گفتمانی که سمیر جعجع و همفکرانش دنبال می کنند، نفی مقاومت و نفی مبارزه با اسرائیل و همچنین تعامل و همکاری صد درصدی با آمریکاست. در یک ماه اخیر هم صدای این تفکر که طرفداران قابل توجهی هم در لبنان دارد در رسانه های لبنان بازتاب دارد که حزب الله را از گسترده شدن جنگ بر حذر می دارد.
🔹در واقع یکی از ترمزهای جدی حزبالله در گستردهتر کردن جنگ با اسرائیل، وجود این تفکر و طرفداران آن در میان مردم لبنان است. تفکر ضد مقاومت و طرفدار سازش و تسلیم به هر قیمتی. تفکری که شکست و ناکارآمدی آن آن در فلسطین برای همه حتی طرفداران این تفکر، عیان شده است. در سالهای اخیر هم ناکارآمدی اقتصادی دولت لبنان با پروپاگاندای رسانه ای آمریکاییها، توانسته است یک منطق مقبول از این تفکر دست و پا کند. این روزها هم لبنانیها را از خطر ناوهای آمریکایی در صورت گسترده شدن جنگ، می ترسانند. حتما می گویید چقدر این حرفها برای ما ایرانیها آشناست!
🔻۲- احتمالا محمدجواد ظریف در میان مسوولین سالهای اخیر کشور، نزدیکترین تفکرات را به سمیر جعجع و دوستانش دارد. ظریف نماینده استاندارد گفتمان دوستان آمریکا در ایران است. گفتمانی که راه حل تام و تمام حل مشکلات داخلی را در گرو وابستگی به آمریکا می داند. ظریف هفته گذشته در جمع کانون وکلا یک سخنرانی درباره فلسطین از منظر حقوق بین الملل داشت؛ حرفهای خوبی هم درباره حقوق فلسطینیها زده بود. هر چند امروز در دنیا دفاع از فلسطین و هجمه به اسرائیل، خیلی کار سختی نیست و هر کس ذره ای شرف و انسانیت داشته باشد متوجه جنایات اسرائیل میشود.
🔹اما آنچه از صحبتهای ظریف مهم و قابل توجه بود، بخشی بود که بیشتر به داخل کشور مربوط می شد و مخاطب داخلی داشت. برخی جملات پرحاشیه ظریف اینها بودند: «در سیاستخارجی دو بحث داریم؛ یکی حضور و دیگری نفوذ. حضور متضاد نفوذ است. قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم». «مردم خسته شدند از اینکه هزینه بپردازند». «اگر آمریکا پای ایران را وسط بکشد، برای یکی از مقامهای حاکمیتی اتفاقی نمیافتد، کسی که بمب میخورد مردم ایراناند، کسی که تحریم می شود مردم ایراناند».
🔻۳- این نوع موضع گیری در روزهای اخیر، مختص به جواد ظریف نبود. حسن روحانی و عباس آخوندی هم مواضع مشابهی گرفتند. روحانی در یکی از جلسات سیاسی انتخاباتی خود گفت: «شبح جنگ بیش از هر زمانی بر منطقه سایه افکنده است. روزها و هفتهها و ماههای آینده برای ایران و کل منطقه بسیار سرنوشتساز است و باید هوشیار باشیم تا سایه جنگ به طور کامل از کشور دور شود.»
🔹عباس آخوندی وزیر ضدمسکن دولت روحانی هم در توییتی نوشت: «ورود ایران به جنگ خواسته مشترک اسرائیل و روسیه است. هریک منافع خود را در آن می بینند. اسرائیل در پی خروج از فشار افکار عمومی جهان علیه یک جنگ نابرابر با فلسطینیان و ورود به یک جنگ کلاسیک است. و روسیه در پی انحراف افکار عمومی از جنگ اوکراین است.»
🔻۴- چرا غربگراهای داخلی این روزها یاد ترساندن مردم از جنگ افتاده اند؟ طوفان الاقصی بیش از یک ماه است آغاز شده؛ چرا در روزهای آغازین نبرد، آمریکادوستان داخلی یاد سایه جنگ نبودند؟
🔹به نظر می رسد، این جریان دقیقا همان نقشی را برای خود تعریف کرده که جریاناتی مثل سمیر جعجع و ۱۴ مارس در لبنان آن را ایفا میکنند. مخاطب این دست سخنان ظریف، روحانی و آخوندی، در درجه اول شخص رهبر انقلاب است.
🔹شرایط هفته اخیر نبرد الاقصی با روزهای اولیه نبرد، کمی متفاوت است. با توجه به شرایط پیش آمده، تنها راه پیروزی مقاومت، جدیتر شدن و گستردهتر شدن تهدیدات معتبر علیه آمریکا و اسرائیل در منطقه، توسط جریانات مقاومت است. جریان آمریکایی داخلی در حال مخابره این پیام به رهبر انقلاب هستند که در صورت گستردهشدن نبرد و جنگ با اسرائیل و تهدیدات علیه آمریکا، نخبگان غربگرا، رسانههایشان و بدنه اجتماعی این جریان فعال خواهند شد.
🔹درست شبیه اصحاب معاویهگرای امام حسن(ع) که در میانه نبرد، ندای «البقیه» سر داده و ادامه زندگی بدون تنش را بر نبرد با معاویه ترجیح دادند و در نهایت امام را وادار به صلح نمودند. کارکردی شبیه «مرجفون» در مدینه که از ترس، شایعهپراکنی می کردند و مردم را از دشمن میترساندند.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از قاسم روانبخش
⭕️اقتدار ایران در منطقهی غرب آسیا را ببینید
🔶سعودیها قرار بود بشار اسد و انصار الله یمن رو نابود کنند ، اما اکنون به استقبال از آنها در فرودگاه رفته اند....
✍این است قدرت جمهوری اسلامی ایران
✍به داشتن چنین رهبر حکیمی افتخار میکنیم
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
🗝 راز این کلیدها چیست؟
🔰 حمید رسایی: چرا چهرههای غربگرا و واداده در همه مناطق دنیا از جمله روحانی در ایران و محمود عباس در فلسطین از نماد کلید و آن هم یک کلید خاص استفاده میکنند؟!
کلید (آنخ) یکی از نشانههای اصلی فراماسون است. برای «کلید» در فرقه فراماسونها دو معنی وجود دارد که عبارتند از:
الف ) مخفی کاری:
فراماسون کلید را برای «سرّ نگهداری شیطانی و مخفیکاری» در سیاست و قدرت و استراتژی و تاکتیک به کار بُرده است. لذا تمامی سیاستهای فراماسونی با استراتژی مخفی نگاه داشتن اهداف اصلی در پشت نقاب الفاظ، شعارها، سیاستها و تاکتیکهای علنی محقق میگردد.
ب ) کلید سمبل فتوحات:
معنای دیگر سمبل کلید در فراماسون، همان «حکومت جهانی» است که مستلزم فتوحات میباشد که در قالب جنگ یا معاهدات و یا حتی تعاملاتی که به ظاهر معمولی و رایج است، اما باطنش به استعمار، استثمار و دستنشاندگی میانجامد، محقق میگردد.
آیا استفاده از این کلید معنی خاصی داشت؟! چرا روحانی هیچوقت توضیح نداد؟
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔹انتشار مجدد به مناسبت ثبتنام حسن روحانی برای مجلس خبرگان
🗝 آیا کلید روحانی به مجلس خبرگان راه پیدا میکند؟
همه آنچه درباره کلید روحانی باید بدانید را از زبان رسایی بشنوید. کلیدی که هشت سال برای قفل کردن پیشرقت انقلاب اسلامی و حل مشکلات مردم به کار گرفته شد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ استاد رحیمپور ازغدی از چپها و راستها چه حرفیهای عجیبی شنیده؟ خودتان بشنوید!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از IranicTV ایرانیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف ضمنی شبکه بهایی منوتو از چرایی تعطیلی این شبکه؛ گویا حامیان مالی این شبکه درگیر جنگ هستند!
🔶️مجری شبکه منوتو ضمن اشاره به دلایل احتمالی تعطیلی شبکه به این موضوع هم اذعان میکند که بیثباتی سیاسی و نابسامانی اقتصادی (بخوانید اوضاع وخیم اسرائیل) در منطقه منجر به بسته شدن این رسانه شده است.
🔺️البته گویا با موج رسانهای که با این خبر ایجاد کردهاند درصدد پیدا کردن حامیان دیگری برای پیشبرد اهداف ضد ایرانی خود میباشند.
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
هدایت شده از شبکه افق
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️تشکر از اسرائیل روی آنتن زنده شبکه افق!
عباس موزون:
🔸رژیم صهیونیستی کاری کرده که اگر همه رسانههای دنیا دست به دست هم میدادند نمیتوانستند آشکار کنند؛ این همه درباره کارهایشان میگفتیم، خیلیها باور نمیکردند ولی حالا فهمیدند که چه جنایتهایی از اینها بر میآید.
🔹بارها گفتیم سازمان جهانی حمایت از کودکان یا نمیخواهد یا نمیتواند کاری کند، در هر صورت کارآمد نیست؛ حالا صهیونیستها با جنایتهایشان کاری کردند که همه فهمیدند این سازمان کارآیی ندارد.
🆔 @ofogh_tv | #به_افق_فلسطین 🇵🇸
هدایت شده از شبکه افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️مردم خان یونس از ساعات اولیه بامداد در جستوجوی آب و نان هستند
سید رامی خبرنگار اختصاصی شبکه افق از خان یونس:
🔸رژیم صهیونیستی بیمارستان ناصر را هدف قرار داده و تعدادی از زخمیها را به شهادت رساند.
🔹مردم از ساعات اولیه بامداد در جستوجوی غذا و دارو هستند ولی صهیونیستها شیوههای جدیدی برای گرسنه و تشنه نگاه داشتن مردم غزه استفاده میکند.
🆔 @ofogh_tv | #به_افق_فلسطین 🇵🇸
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
نتایج شاهکار بسیج لندن:
برکناری وزیر و تعطیلی یک شبکه
«بسیج لندن»، همچنان به شکل مؤثر دارد کار خود را میکند. راهاندازی چند راهپیمایی ضد صهیونیستی با جمعیتهای 300 تا 500 هزار نفر، ضربهای عمیق به تشکیلات اطلاعاتی- امنیتی و رسانهای انگلیس زده است.
«سوئلا بریورمن»، وزیر کشور انگلیس دیروز در حالی به خاطر تجمعات مذکور و حواشی آن برکنار شد، که توضیح روشنی در این باره داده نشده است. ادعا شده او برکنار شد، چون «اظهارات تندی علیه تظاهرات ضد اسرائیلی داشت و خواستار لغو این تحرکات شده بود». یا این که او گفته بوده «پلیس با این افراد مماشات میکند و این تجمعات، راهپیماییهای نفرتپراکن از سوی اوباش است».
این توجیهات، پوشش ماجراست. به نظر میرسد ماجرا عمیقتر از این حرفهاست؛ این که انگلیس نه فقط در برابر تظاهرات بیسابقه ضدصهیونیستی غافلگیر شده، بلکه غافلگیری مهمتر، در قبال شبکه توانمندی است که توانسته، چنین تظاهرات گستردهای را سازمان دهد و در آینده هم میتواند بر پاکننده اعتراضات مشابه باشد.
هر چند برخی مقامات انگلیسی سعی کردند با نسبت دادن سازماندهندگان راهپیمایی به ایران، اذهان را از واقعیت ماجرا منحرف کنند، اما بهتر از هر کس میدانند که هیچ ردّی از ایران -جز نفوذ عمیق معنوی و فرهنگی، به عنوان حامی واقعی ملت مظلوم فلسطین- وجود ندارد.
شگرد انگلیسیها درباره انتساب تظاهرات لندن به ایران و کاستن از بار روانی ماجرا، شبیه همان شگردی است که صهیونیستها در نسبت دادن حمله رعدآسای 7 اکتبر حماس به ایران در پیش گرفتند تا بگویند که از ایران قوی ضربه خوردهاند و نه فقط گروه مبارز حماس در منطقه محاصره شده غزه.
کار دومی که بسیج چند صد هزار نفری لندن(!) با راهپیماییهای اخیر انجام داده، ایجاد ترازهای ارزیابی تازه در زمینه قدرت بسیجگری سیاسی و رسانهای است و طبیعتا رسانههای فارسی زبان ضدایرانی مانند BBC، VOA، اینترنشنال، و منوتو را زیر سؤال جدی میبرد.
سؤال مهم و چالشبرانگیزی که پدید آمده، این است: اگر تراز کفایت و کارآمدی، بر پا کردن تظاهراتهای 500 هزار نفری با کمترین امکانات سیاسی و رسانهای است، پس گروههای ضدایرانی مستقر در انگلیس و شبکههای ماهوارهای که در لندن با صدها میلیون دلار هزینه میزبانی شوند، در طول این همه سال چه غلطی میکردهاند و چرا نتوانستند یک تجمع چند هزار نفری در تهران یا حتی لندن، علیه جمهوری اسلامی راه بیندازند.
شبکه بهایی «منوتو» اولین قربانی این چالش سخت بود که خبر تعطیلی قریبالوقوع آن اعلام شد و احتمالا به زودی، نوبت اینترنشنال، BBC، VOA و رادیو فردا و... هم خواهد شد.
در عین حال قربانی کردن شبکه مزدورانی مثل منوتو و اینترنشنال، کارفرمایان آنها در MI6 و MI5 انگلیس، و شاباک و موساد در تلآویو را از زیر علامت سؤال بزرگ خارج نمیکند: این که چرا از تحولات غافلگیرکننده در بستر اطلاعاتی و امنیتی جا میمانند و بموقع، پیشبینی نمیکنند و هشدار نمیدهند؟!
این روزها جا دارد سفر دو ماه قبل وزیر اطلاعات اسرائیل به لندن را به یاد بیاوریم که با جمع کردن برخی از همین مزدوران رسانهای، چه شلتاقهایی میکرد و چه آرزوهایی برای آشوب در ایران (اواخر شهریور) میپروراند، اما حالا هفتههاست در تاریکخانه اسرائیل، گم و گور شده است.
روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
زیر ساخت اینترنتی اسرائیل
آماج حملات سایبری پیاپی است
«اداره ملی سایبری اسرائیل» با انتشار اطلاعیهای نسبت به وجود یک بدافزار ایرانی در زیرساخت اینترنتی اسرائیل هشدار داد
در متن این اطلاعیه، به کشف بدافزاری از نوع «وایپر» متعلق به یک گروه مهاجم ایرانی اشاره شده است. وایپر (Wiper) نوعی از بدافزار است که به حذف دادههای موجود در سیستم قربانی میپردازد.
به گزارش وبسایت شبکه صهیونیستی «اینترنشنال»، اداره سایبری اسرائیل شناسههای فنی این بدافزار را منتشر کرده و گفته که انتشار این شناسهها ممکن است در شناسایی یا جلوگیری از نفوذ گروه هکری به زیرساختهای اسرائیل کمک کند. این چندمین حمله شناسایی شده از سوی جمهوری اسلامی علیه مواضع اسرائیل در یک ماه اخیر است. هکرها در هفتههای گذشته بارها تلاش کردهاند تا با شیوههای مختلف سازمانها و شرکتهای اسرائیلی را مورد نفوذ خود قرار دهند. در روزهای گذشته شرکتهای امنیت سایبری مختلف گزارشهای فنی متعددی درباره حملات یاد شده منتشر کردهاند. در یکی از این نمونهها، شرکت «کراود استرایک» از حمله سایبری گروه هکری «بچه گربههای دلربا» به سازمانهای اسرائیلی فعال در بخشهای فناوری، ترابری و حملونقل خبر داد. کمی پیشتر از آن شرکت امنیت سایبری «دیپ اینستینکت» از حمله گروه «مادی واتر» به دو نهاد اسرائیل خبر داده بود.
دوشنبه هفته پیش نیز گزارشی درباره حمله هکری به سازمانهای آموزشی و فناوری اسرائیل منتشر شده بود. در این حمله نیز هکرها از بدافزار وایپر برای حذف اطلاعات رایانههای تحت نفوذ استفاده کرده بودند.
اینترنشنال در پایان نوشت: برخی کارشناسان باور دارند درگیری فعلی اسرائیل در جنگ حماس ممکن است اوضاع امنیت سایبری را شکننده تر کند.
روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
هدایت شده از توییتا
اون پولی که قرار بود این شبکه باهاش اداره شود و جوانان ایرانی را نابود کند ، صرف کشتن هزاران شهید در غزه شد ، در واقع آنها شهید شدند که مغز جوان ایرانی با این شبکه نابود نگردد ،
ننگ عالم بر تو باد ای جواد ظریف که گفتی مردم ایران از پرداخت هزینه برای غزه خسته شده اند، هیچ هزینه ای بالاتر از خون ۵٠٠٠ کودک نیست.
"علی جهانآرا"
@twiita
هدایت شده از توییتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک پیرزن 90 ساله ساکن اسرائیل متوجه شد که پشت صحنه صهیونیسم چیست:
من یک صهیونیست بودم، افتخار میکردم که یک صهیونیست اهل اسرائیل هستم.
بعد کتابی خواندم، عنوانش را به خاطر ندارم، درباره اتفاقات پشت پرده دنیا و فهمیدم که نمیتوانم صهیونیست باشم.این خشونت، تخریب، تحریف اطلاعات است.
به نظر من هولوکاست واقعی است، یهودی ستیزی در دنیا واقعی است، اما این به یهودیان حق ظالم بودن را نمی دهد.
@twiita