🌹﷽🌹
⁉️منبع خبر...
🔹شامگاه یکشنبه ۱۸ آذر حوالی ساعت ۲۳ این پیام در وبگاه و کانال دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری قرار گرفت:
«رهبر معظم انقلاب دربارهی تحولات منطقه صبح چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ سخنرانی خواهند کرد.»
دیروز هم دو بار این پیام در کانال این رسانه نشر داده شد: اینجا و اینجا، اما در هیچ کدام از این پیامها صحبتی از پخش زندهی بیانات حضرت آقا به صورت زنده نشده است.
در صورتی که در تمام بیانات پیشینِ آقا که بنا به پخش زنده بوده، دفتر رهبری این مطلب را در وبگاه و کانال خود اعلام میکرده؛ مانند
➖دیدار با بسیجیان در ۵ آذر
➖دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت در ۴ مهر
➖و ...
⁉️اما دو سؤالِ مهم و مهمتر
1⃣ سؤال مهم این است که وقتی دفتر حضرت آقا صحبتی از پخش زنده نکرده، به چه دلیل نهاد یا سازمان یا کانال خبری و ... ذهنیتِ پخش زنده را برای عموم ایجاد کرده است؟
2⃣ و سؤال مهمتر آن است که ما به عنوان افرادی که در روزگار جنگ ترکیبی ،که یکی از محورهای مهم آن #جنگ_رسانه_ای است، در حال گذران زندگی هستیم، آیا نباید #منبع_خبر و بررسی صدق و کذب خبر برایمان مهم باشد؟ آن هم در مورد اخبار مربوط به ولی جامعه که جزء مهمترین و اصلیترین اخبار است؟... منبع خبری ما در اخبار مربوط به ولی جامعه کدام شبکه و کانال و ... است؟
❇️ و اما چند نکته:
۱. چنین پیشامدی در روزگار جنگ رسانهای طبیعی بود، دلیلش را میخواهید؟ نگاهی به تعداد اعضای کانال رسمی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آقا بیندازید (پیوند کانال: @Khamenei_ir) وقتی تعداد اعضای این کانال به یک میلیون نفر هم نمیرسد؛ یعنی محبان ولایت که تعدادشان قطعاً بسیار بیشتر از یک میلیون است، منابع خبری و تحلیلیشان در مورد آقا جاهای دیگری است و این یعنی در موارد دیگر هم احتمال رسیدن خبر اشتباه یا تحلیل اشتباه یا برداشت شخصی از بیانات بسیار بالاست!
مثلاً برداشتها در مورد #وعده_صادق
۲. آدرس را مطالبه را اشتباه نرویم! مطالبهی پخش زندهی بیانات از دفتر رهبری کار درستی نیست! زیرا آنان وعدهی پخش زنده نداده بودند که الآن خلف وعده کنند و تصمیم عدم پخش زنده از سوی دفتر با در نظر گرفتن ملاحظات مختلف از چند روز پیش گرفته شده بوده. مطالبه را باید از نهاد و ارگانها و کانالهایی داشت که این توقعِ غیرواقعی را در اذهان ایجاد کردهاند! باید از آنان مطالبه کرد که قصدشان از این امر چه بوده؟
➖داغ کردن خبر و بالابردن مخاطبانشان؟
➖مردم را مقابل دفتر رهبری قرار دادن؟
➖بیانات امروز را به حاشیه بردن؟
➖و ...؟
۳. با این اتفاق باید برای ما روشن شود که کدام منابع (آنانی که خبر پخش زنده را کار کردهاند) از درجه اعتبارشان کاسته شده...
۴. مهمترین اتفاق امروز بیانات آقاست! چند ساعت دیرترشنیدن خللی در اهمیت بالای آن ایجاد نمیکند. یکی از نقشههای مهم دشمن تلاش برای شنیدهنشدن کلام ولی است؛ بنابراین در این مسأله متوقف نشویم و بیانات و خط ولایت را محکم پیگیر باشیم.
۵. سعی کنیم در روزگار جنگ شناختی و رسانهای مواضع مربوط به ولی جامعه را فقط و فقط از منابع معتبری که زیر نظر ایشان است دریافت کنیم تا انشاءالله با پشتیبانی درست از ولیفقیه اجازه ندهیم به مملکت ما آسیبی برسد.
✍رُمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
#سوریه
https://eitaa.com/Romesaa
🌹﷽🌹
❇️ مطلب بالا در مورد کتابی با عنوان عربی «ان مع الصبر نصرا» است که ترجمهی فارسیاش «خون دلی که لعل شد» نام دارد. کتاب شامل خاطرات خودگفتهی حضرت آقا از دوران مبارزات و زندان ایشان در پیش از انقلاب به زبان عربی است که همزمان با سالگرد چهل سالگی #انقلاب_اسلامی در بیروت رونمایی شد.
🔗 در این پیوند بخشی از سخنان شهید #سید_حسن_نصرالله در معرفی این کتاب آورده شده.
حضرت آقا در بخشی از مقدمهی کتاب که خودشان به زبان عربی نگاشتهاند، میفرمایند: «من دوست دارم این کتاب را به جوانان عربی اهدا کنم که در همان سن و سال صاحب این خاطرات -در زمانی که آن حوادث بر او میگذشت- به سر میبرند.»
اما با این وجود، کتاب به ۱۷زبان ترجمه و در ۲۴کشور از جمله ایتالیا، اسپانیا، یونان، فرانسه، ترکیه، هند، بنگلادش، الجزایر، کوبا و ... منتشر شده و هر روز بر ترجمه و فروش آن در نقاط مختلف دنیا افزوده میشود.
✅ چند نکته:
۱. «انسانیت به سمت ارزشها حرکت کرده است، ارزشها را شناخته است، بتدریج این گسترش پیدا خواهد کرد و شدت آن روز به روز بیشتر خواهد شد تا اینکه انشاءالله لیظهره علی الدّین کلّه و لو کره المشرکون ۸۷/۱۲/۲۵»
۲. «اِنَّ الذینَ امَنوا و عَمِلوا الصّالحاتِ سَیَجعلُ لَهمُ الرّحمانُ وُدّا؛ این وعدهی الهی است؛ این محبتها هم محبتهای الهی است، محبتهای تبلیغی و تحمیلی و تلقینی نیست؛ کار خدا است، دست خدا است.۱۳۹۸/۰۳/۱۴»
۳. نکند دنیا در ولیشناسی از ما پیشی گیرد و ما در خیالِ آقاشناسی خوش باشیم؟
📚 کتاب را از اینجا میتوانید تهیه کنید.
✍رُمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
#معرفی_کتاب
https://eitaa.com/Romesaa
16.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹﷽🌹
⁉️کدام در مسألهی زن صادق است؟...
👆این بخشی از صحبتهای دیروز آقا در مورد عدم صداقت غربیها در برخورد با مسألهی زن است.
میخواهیم نگاهی به بخشی از عملکرد حضرت آقا (به عنوان رهبر تنها #حکومت_اسلامی عالم) در حوزهی #بانوان داشته باشیم.
آقا در طول سالیان رهبری خود حدود ۳۱ دیدار رسمی با بانوان و یا با موضوع بانوان داشتهاند:
🔹 ۱۰ دیدار با اقشار مختلف بانوان
۶۸/۴/۱۵
۶۸/۱۰/۲۶
۷۱/۹/۲۵
۷۲/۹/۱۷
۷۴/۸/۲۲
۷۶/۷/۳۰
۷۹/۶/۳۰
۹۳/۱/۳۰
۰۱/۱۰/۱۴
۰۲/۱۰/۶
۰۳/۹/۲۷
🔹۳ دیدار با بانوان نخبه
۷۷/۷/۱۸
۸۶/۴/۱۳
۹۰/۳/۱
🔹۳ دیدار با بانوان جامعهی پزشکی و پرستاری
۶۸/۱۰/۲۶
۷۲/۹/۸
۷۳/۷/۲۰
🔹۲ دیدار با بانوان نماینده در #مجلس شورای اسلامی
۷۶/۴/۳۰
۸۰/۷/۱۴
🔹۲ دیدار با بانوان طلبه، مبلغ و قرآنپژوه
۷۴/۹/۱۶
۸۸/۷/۲۸
🔹۴ دیدار جلسهی اختصاصی با بانوانی از استانهای مازندران، خوزستان، آذربایجان غربی و هرمزگان
🔹۴ دیدار با تصمیمگیران حوزهی زنان
۶۹/۱۰/۱۶
۷۰/۱۰/۴
۷۱/۲/۲۲
۷۵/۸/۱۴
❇️ و دیدار با زنانی از ۸۲ کشور جهان با موضوع #بیداری_اسلامی
‼️اینها فقط برنامههای رسمی هستند که از طریق وبگاه دفتر حفظ و نشر آثار ایشان قابل بررسی است؛ بماند که دیدارهای غیررسمی، جلسات خصوصی با مسئولین و ... هم وجود دارد!
⁉️کدامیک از مدعیان مسألهی زن پای صحبتهای مختلف زنان نشسته و از نیازهای متنوع (تحصیل، ازدواج، خانهداری، فرزندآوری، تربیت، شغل و ...) آنان شنیده و خواستار پیگیری آنها شدهاند؟
❇️ راستی! دفتر آقا رسانهای هم مختص زن و خانواده، به نام «ریحانه» دارد!...
✍رُمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹﷽🌹
❇️ زن مَگو، مَردآفرینِ روزگار...
#شب_جمعه است و یاد شهدا و در این شب جمعهای که در آستانهی #میلاد_حضرت_زهرا سلاماللهعلیها و #روز_زن است، میخواهیم یادی کنیم از مردآفرینان روزگار، مادران شهدا...
«در جنگ تحمیلی اگر امثال همین مادر گرامی سه شهید و مادران شهیدان و همسران شهیدان ایمان خود، صبر خود، ایستادگی خود، معرفت خود و روشنبینی خود در قبال ضایعات جنگ و فداکاریهای جوانان و مردان را نشان نمیدادند، جنگ پیروز نمیشد. اگر مادران و همسران شهدا بیصبری نشان میدادند، شوق جهاد در راه خدا و شهادت در دل مردها میخشکید؛ اینگونه نمیجوشید؛ اینگونه به جامعه طراوت نمیداد! ۷۹/۶/۳۰»
آقا در وصف عظمت کار مادران شهدا در دیدار با مردم دامغان میفرمایند: «من الان مادر شهیدان مؤمنی را زیارت کردم. سه جوان در راه خدا داده و یک پسرِ جانباز دارد و خودش سالخورده است؛ اما با وجود همهی اینها از لحاظ روحی مثل کوه ایستاده است. دست اینها را باید بوسید؛ عظمت واقعی یعنی این. یک ملت وقتی یک چنین عظمتهای انسانی را در درون خود دارد، باید مطمئن باشد که به هر کار بزرگی همت بگمارد، از عهدهی آن برخواهد آمد. ۸۵/۰۸/۱۹»
و شاهد مثال این صحبت آقا زنان و مادران مقاوم در #غزه و #لبنان و محور مقاومت هستند که #مقاومت مدیون آنهاست...
«پروردگارا! رحمت و مغفرت خود را بر شهیدان نازل کن. پروردگارا! رحمت و لطف و فضل خود را بر خاندان شهیدان نازل کن. پروردگارا! ما را با شهیدان محشور کن. پروردگارا! مرگ ما را جز به شهادت در راه خودت قرار مده. ۸۷/۰۲/۱۳»
✍رُمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹﷽🌹
🔴 یکی از مشکلات کشور ما...
حدود یک سال پیش در گزارشی عنوان شد: «مصرف انرژی در ایران ۳برابر میانگین جهانی است! منبع»
این خبر مؤید صحبت چند سال پیش آقاست که فرمودند: «ما متأسّفانه گرفتار شدهایم؛ گرفتار #اسراف شدهایم، گرفتار زیادهروی شدهایم. ما سالها است دراینباره مدام نصیحت میکنیم خودمان را، مردم را، دیگران را؛ مدام میگوییم، تکرار میکنیم؛ خب باید جلو برویم، اسراف را در جامعه کم کنیم. ۹۵/۶/۳۰»
اسراف تبعات عمیق زیادی دارد، به عنوان مثال «اینکه میبینید بعضی از فضولهای خارجی، دولتهای خارجی، دائم و دمبهساعت، چندین سال است که ملت ما را تهدید میکنند که تحریم میکنیم، تحریم میکنیم، تحریم میکنیم -بارها هم #تحریم کردهاند- به خاطر این است که چشم امیدشان به همین خصوصیت منفی ماست. ما اگر آدمهای اهل #اسراف و ولنگاری در خرج باشیم، ممکن است تحریم برای آدم مسرف و ولنگار سخت تمام بشود؛ اما ملتی که نه، حساب کار خودش را دارد، حساب دخل و خرج خود را دارد، حساب مصلحت خود را دارد، زیادهروی نمیکند، اسراف نمیکند. خوب، تحریم کنند. بر یک چنین ملتی از تحریم ضرری وارد نمیشود. ۸۶/۷/۲۱»
و نیز «جامعهای که مصرف آن از تولیدش بیشتر باشد، در میدانهای مختلف شکست خواهد خورد. ما باید عادت کنیم مصرف خود را تعدیل و کم کنیم و از زیادیها بزنیم. ۸۱/۹/۱۶»
درست است که دولت هم مسئول است، اما «خیلی از این کارها کار دولت نیست، کار شخص ماها است؛ خودمان، در داخل خانوادهی خودمان، در داخل زندگی خودمان. ۹۵/۶/۳۰»
#صرفه_جویی را تمرین کنیم، از اکنون در شب #یلدا
✍رُمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa
38.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹﷽🌹
♨️تعرض به حق مردم، محاربهی با خدا...
🔴 فتنهی سال ۸۸ نیز با دروغ «تقلب» شروع شد. قدم بعد، تکرار این دروغ بود، تا آنجا که برخی فریب خورده، آن را باور کردند و به خیابانها ریختند...
وقتی #فتنه درست میشود، دشمن خوشحال میشود، زیرا میبیند ابزارش کارگر افتاده، «دشمن سال گذشته [۸۸] با کارهای اینها امیدوار شد؛ در حالی که آن #انتخابات عظیم، آن حضور به آن عظمت، آن شرکت عظیم مردم در انتخابات، میتوانست کار را خیلی پیش ببرد و ملت #ایران را در بسیاری از میدانهای سیاسی موفق کند. اینها ایجاد فتنه کردند؛ لذا دشمن که از حرکت عظیم مردم مأیوس میشد، امیدوار شد که بتواند به #انقلاب صدمه و ضربه بزند.۱۳۸۹/۱۰/۱۱»
⁉️اما دشمن به چه چیز امیدوار شد؟
خدشه وارد شدن به #امنیت؟
از حرکت ایستادن روال #پیشرفت کارهای کشور؟
اختلاف افتادن بین مردم؟
خدشه وارد شدن به حیثیت بینالمللی #جمهوری_اسلامی؟
یا ...؟
💢 دشمن به تمام این موارد امیدوار شد، اما مهمترین هدفی که دل به تحقق آن بسته بود، چیزی بود که تنها با قبول ابطال انتخابات رقم میخورد و آن ضربه به جمهوریت نظام بود. دشمن میخواست حق و ارادهی مردم لغو شود و آقا تمامقد از حق مردم دفاع کردند تا آنکه در روز #نهم_دی مردم نیز خود به جمع دفاع پیوستند و فتنه تمام شد!
✅ آری این انقلاب مردمی است و تمامی فتنهها تنها با حضور مردم و پشتیبانی از #ولایت_فقیه بیتأثیر خواهند بود!
✍رُمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa
27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹﷽🌹
❇️ برکات ماه رجب...
حلول #ماه_رجب مبارک! و فقط اولیای الهی میدانند که این ماه یعنی چه؟ و بیشک یکی از اولیای خاص پروردگار وجود پربرکت حضرت آقاست که خداوند در این روزگار این نعمت را بر ما ارزانی داشته است! میخواهیم از زبان ولی زمانمان برخی تعبیرات در مورد این ماه عزیز را از نظر بگذرانیم: «باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد ماه رجب بشویم. ماه رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است۹۴/۲/۶». «این ماه و ماه شعبان و ماه رمضان، عید بندگان صالح خدا و اولیاءاللَّه محسوب میشود؛ چون وقتِ مناجات و تضرّع و توجّه به حضرت ربّالارباب است. ۷۷/۷/۲۹». «در دعاهای ماه رجب که از ائمه (علیهمالسّلام) مأثور است، انسان وقتی نگاه میکند، میبیند بیشتر این دعاها ناظر به جهات توحیدی است؛ پرداختن به عظمت الهی، به صفات الهی، خود را در مقابل این عظمت مشاهده کردن، راه روشن را به سوی پروردگار شناختن، دانستن و به آن میل و رغبت پیدا کردن۹۲/۲/۲۵».
خدایا کمک کن تا شکر #نعمت این ماه را به جا آورده و میل و رغبت ما را به خودت افزون نما...
✍رُمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹﷽🌹
❇️ راهرو یک راه...
🔻داغ #حاج_قاسم هنوز تازه است! #انقلاب کم داغ ندیده و تجربهی داغهای بزرگتر هم دارد، مانند رحلت #امام_خمینی!
به بخشی از سخنان آقا چند روز بعد از آن حادثهی عظیم توجه کنیم: «امام اگرچه عوامل و عناصر و مقوّماتى که وجود ظاهرى او را به وجود میآورد و تشکیل میداد را با خود برد، اما افکار، آرمانها، جهانبینى، هدفها، توصیهها، راهها، ابزارها را در اختیار ما گذاشت؛ ما اینها را داریم. بخش عظیمى از شخصیت امام الان در دست ما است، در اختیار ما است. ما با اینها چگونه عمل خواهیم کرد؛ این اصل قضیه است.من میگویم آرمانهاى اعلامشدهی بهوسیلهی امام، برترین و والاترین آرمانها است. ما اینها را دنبال میکنیم، آرمانهاى ما است. این ملتى که میبینید اینجور دارند بر سر و سینه میزنند و اشک میریزند و دلها در سینهی اینها تاب ماندن ندارد و اگر میتوانستند -هر کدام- همهی دنیا را میدادند تا امام را یک لحظه به حیات برگردانند، این کار را میکردند؛ اینها دنبال آن افکار امامند؛ امام را براى خاطر فکرش، ایدهاش، آرمانش، راهش، مجاهدتش، مقاومتش در این راه، دوست میدارند. ما آنها را نگه میداریم. ۶۸/۳/۱۸»
آری! انقلاب اینچنین زنده مانده است، با پیروی از مکتبها و گرچه حاج قاسم دیگر در میان ما نیست، اما #مکتب ایشان پابرجاست. مکتبی که بر ولایتمداری استوار بود و یکی از مهمترین توصیههایش این بود: «والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد.»
✍رُمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹﷽🌹
🔰 نقشهی مبارزهی نرم...
🔹امروز در سخنرانی آقا با مردم قم مروری بر مبارزهی ما به عنوان جبههی حق و #مقاومت با دشمن صورت گرفت:
1️⃣ امروز هم آمریکاییها خوب فهمیدند که با ابزارهای سختافزاری نمیشود پیش برد کارها را... لذا باید کار نرمافزاری کنند؛ باید #تبلیغات کنند.
2️⃣کار نرمافزاری عبارت است از: #دروغ، دروغپردازی، فاصله انداختن بین واقعیت با فکر و تصور افکار عمومی. شما رو به قوت میروید، او #تبلیغ میکند که شما دارید ضعیف میشوید. خودش دارد ضعیف میشود اما تبلیغ میکند که دارد قوی میشود. شما تهدیدناپذیر میشوید، او میگوید من با تهدید شما را از بین میبرم. تبلیغات این است. یک عدهای هم تحت تأثیر قرار میگیرند.
3️⃣ امروز کار اساسی، کار مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، برای دستگاههای فرهنگی ما، تبلیغات ما، وزارت ارشاد ما، صداوسیمای ما و فعالان #فضای_مجازی ما این است که پردهی توهّم اقتدار #دشمن را پاره کنند، بشکنند و نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند.
4️⃣ از بزرگترین و اولین اهداف کسانی که مخاطب دارند، زندهکردن امید در دلهاست
5️⃣ ما در همهی زمینهها باید امیدوار باشیم؛ منتها امیدواری بدون #تلاش معنی ندارد.
آری! اگر روزی در جنگ سخت مبارزه بر سر فتح سرزمین بود، امروز در #جنگ_نرم مبارزه بر سر امید و ناامیدی است و آن سمت که ناامید نشود، پیروز خواهد بود: «اگر در دلها امید به روزگارِ روشن باشد، مبارزه ممکن است؛ اگر امید بمیرد، مبارزه هم خواهد مرد؛ حرکت به سمت صلاح هم خواهد مرد. ۶۸/۱۲/۲۲»
✍️رمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹﷽🌹
#از_تبار_یاران_ولی
🌷شهید حاج احمد کاظمی
❇️ دیروز سالروز شهادت شهید #حاج_احمد_کاظمی بود، او که یک هفته قبل از شهادتش در دیداری از حضرت آقا دعای روسفید شدن و شهادت را تقاضا کرده بود...
و روسفید شدن اینگونه است از زبان این شهید بزرگوار: «مگه شما همون بچههایی نیستید که به در و دیوار سنگراتون می نوشتید مشق ما را #امام_حسین علیهالسلام مشخص کرده؟ تکلیف ما رو گفته؟ مگه نبودید؟
همینه، امروز مشق ما رو مولامون، رهبرمون، فرماندهمون مشخص کرده. چه افتخاری از این بالاتر؟ من واقعاً میگم اگه ما همه عشقمون، شورمون، علاقهمون رو به آقا بخوایم یه جایی نشون بدیم، خب تو این کارمونه، تو این فداکاریمونه.
تا سالم هستیم، تا راه میریم، تا میکشیم وقت بذاریم، بدویم تلاش بکنیم با فکر و ببریم جلو... این عشقمون را به آقا نشون دادنه.»
✅ آری! عشق به ولی و برای امر ولی دویدن و تلاش کردن روسفیدی میآورد...
❇️ خدایا! ما را روسفید کن...
✍️رمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
#شب_جمعه
https://eitaa.com/Romesaa
🌹﷽🌹
❇️ بررسی کارنامه انقلاب اسلامی
1⃣ برای ارزیابی عملکرد #انقلاب_اسلامی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
یک ماه دیگر جشن ۴۶ اُمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار میشود. برای همهی ما باید مهم باشد که بدانیم این انقلاب تاکنون چگونه عملکردی داشته و از این به بعد باید چگونه باشد. حضرت آقا در بیانات مختلفی به این موضوع اشاره کردهاند. گروه رمیصا در نظر دارد در قالب مطالبی کوتاه و سلسلهوار با استفاده از بیانات آقا به این موضوع بپردازد و برایش پروندهای ویژه تشکیل دهد.
وقتی به دیدگاه آقا در مورد عملکرد انقلاب اسلامی دقت میکنیم، متوجه میشویم که ایشان در پرداختن به این موضوع به چند نکته اهتمام دارند که این نکات را در دیدار با اساتید و دانشجویان دانشگاههای شیراز در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۷ برمیشمرند.
۱. نگاه کلان به انقلاب اسلامی
۲. توجه به هدف انقلاب
۳. چه موانعی بر سر رسیدن به این اهداف وجود داشت؟
انشاءالله در بخشهای بعدی بیشتر در مورد این نکات صحبت خواهیم کرد، آن هم با توجه به بیانات خود آقا
انشاءالله در بخش بعد در مورد ضرورت نگاه کلان داشتن در داوری نسبت به انقلاب اسلامی و #جمهوری_اسلامی خواهیم پرداخت.
#میلاد_امام_جواد علیهالسلام و #حضرت_علی_اصغر علیهالسلام را خدمت شما تبریک میگوییم.
✍️رمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa
🌹﷽🌹
❇️ بررسی #کارنامه_انقلاب_اسلامی
2⃣ عملکرد #جمهوری_اسلامی را چگونه باید داوری کرد؟ با دیدِ کلان و کلی یا نگاهی خرد و جزئی
آقا در ۱۴ اردیبهشت سال ۸۷ به این سؤال اینگونه پاسخ میدهند: «ما در این داوری باید اشتباه نکنیم؛ و این جز با یک نگاه کلان امکانپذیر نیست... اگر ما نگاه کلان به انقلاب و حادثهی پدید آمدن جمهوری اسلامی بکنیم، جزئینگریها نمیتواند ما را گمراه کند. گاهی جزئینگری و نگاه نکردن مسیر مستمرِ از ابتداء تا انتهاء، انسان را گمراه میکند؛ حتّی گاهی آدم راه را گم میکند، هدف را گم میکند. نمیخواهیم بگوئیم جزئینگر نباشیم؛ چرا، نگرش به جزئیات، یعنی همان برنامهریزی؛ این را ما منکر نیستیم. برنامهریزی، نگاه به فصول مختلف و بخشهای مختلف، یعنی جزئینگری. میخواهیم بگوئیم این نگاه به بخشها و اجزاء و ابعاض موجب نشود که ما غافل بشویم از نگاه به کل. چون نگاه به کل برای ما درسآموز است.»
وقتی ما با کارنامهای روبرو میشویم، نگاه به معدل میکنیم، معدل یک کل است و وقتی میخواهیم برای #پیشرفت برنامهریزی کنیم، روی نمرات تکتک درسها متمرکز میشویم. برای داوری عملکرد انقلاب هم باید اینگونه عمل کنیم.
«ما به مسائل جهانی و مسائل منطقهای و از جمله مسائل کشورمان، باید نگاه کلان و جامع داشته باشیم؛ این نگاه کلان، به ما #معرفت و بصیرتی را عطا میکند که اولاً موقعیت خودمان را، جایگاه خودمان را، ایستگاه خودمان را در وضع کنونی بازیابی کنیم و بفهمیم در چه وضعی قرار داریم؛ بعد هم به ما تعلیم میدهد که برای آینده چه باید بکنیم.۱۳۹۳/۰۶/۱۳»
✍️رمِیصا
#یاریگر_ولی_زمانت_باش
https://eitaa.com/Romesaa