🌸بیش از 1147 سال(شمسی) و 2 ماه و 11 روز است کسی مــــنتظر 313 نفر است و زمان همچنان در گذر است ...
#رویداد_تاریخی
#بصیرانه
🔹حركت حضرت امام حسين(علیه السلام) و خاندان پيامبر اکرم از مدينه به مكه(60 ق)
پس از مرگ معاويةبن ابوسفيان اولين خليفه و مؤسس سلسلهي ستم پيشهي بنياُميّه در 15 رجب سال 60 قمري، يزيد بن معاويه به حكومت رسيد و بلافاصله به والي مدينه نامه نوشت تا از امام حسين(علیه السلام) و چند نفر ديگر از بزرگان مدينه براي او بيعت بگيرد. ولي امام از بيعت با يزيد امتناع كرد و در جواب درخواست كنندگان گفت: فردي مثل من با مثل يزيدِ فاسقِ فاجر بيعت نميكند. ولي والي مدينه در اين امر، اصرار و تأكيد نمود. امام به ناچار از مدينه به سوي مكه حركت كرد تا اين كه با قيام خويش، حكومت فاسد يزيد بن معاويه را رسوا سازد. نهايت اين سفر، وقوع حادثهي خونبار و جاودانهي عاشورا در كربلا بود.
#بصیرانه
🔹تأسيس "بنياد شهيد انقلاب اسلامي" به فرمان امام خميني و روز بزرگداشت شهدا
هدف از تشكيل نهاد انقلابي بنياد شهيد، رسيدگي و صيانت از خانوادههاي شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي است. البته اين مسأله در تاريخ معاصر ايران، سابقه دارد. زيرا پس از قيام 15 خرداد 1342، گروهي از روحانيان مبارز و افراد نيكوكار به دستور حضرت امام، در جهت رسيدگي به خانوادههاي معظم شهدا عمل ميكردند. پس از پيروزي انقلاب اسلامي به فرمان امام خميني(ره) براي رسيدگي به مسائل رفاهي، مادي، معنوي و فرهنگي خانواده معظم شهيدان، اين بنياد تشكيل يافت كه با آغاز جنگ تحميلي و بيشتر شدن تعداد شهدا، وظيفه و تكليف بنياد شهيد سنگينتر شد. احيا، حفظ و ترويج فرهنگ ايثار و شهادتطلبي، زنده نگهداشتن ياد شهيدان و حفظ آثار آنان، تجليل و تكريم از خانوادههاي معظم شهيدان، جديت در امور فرهنگي خانوادههاي شاهد، خوداتكايي و قانونمند كردن ارايه خدمات به آنان و بسيج امكانات نظام به منظور پراكندن عطر ملكوتي شهادت در جامعه، محور فعاليتهاي اين نهاد مقدس است. در سال 1382 بنياد شهيد انقلاب اسلامي با ستاد رسيدگي به امور آزادگان ادغام شده و سازماني به نام بنياد شهيد و امور ايثارگران زير نظر رئيس جمهور ايجاد شد.
🌸قابل توجه افرادی که موفق به روزه گرفتن روز مبعث نشدند :
🌸 در روایت آمده است صد بار گفتن این ذکر ، در ایام ماه رجب ثواب روزه گرفتن در ماه رجب را دارد:
🌸سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِیلِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبِیحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ
📚 مفاتیح الجنان / اعمال ماه رجب
#امامزمانم
چون کودکی که
گم شده در ازدحام شهر
دنبال رد پای تو هر جمعه میدوم
#أین_صاحبنا