💠رزق بقدر کفایت
🔆ابوعبیده به امام صادق(ع) عرض کرد: «دعا کنید که خداوند #روزی مرا دست #بندگانش قرار ندهد،» امام فرمودند: خداوند چنین کاری نمیکند. او روزی بندگانش را در دست یکدیگر قرار داده است؛ اما از خدا بخواه که روزیات را در دست #بندگان_خوابش قرار دهد، که این از #خوشبختی است.
📚(تحفالعقول، ص 361)
اصولا بیش از کفایت جز دردسر و مشکل نیست. از همین رو پیامبر(ص) میفرماید: ای اباذر! من دعا کردم که خداوند روزی دوستدار مرا به #قدر_کفاف عطا کند و به دشمن من، #مال_و_فرزند_زیاد دهد.
📚(مکارم الاخلاق، ص 463)
💠 @RoozieHalal 💠
🔴#رزق_و_عمر ، وسیله آزمایش
🍃وَ قَدَّرَ الْأَرْزَاقَ، فَكَثَّرَهَا وَ قَلَّلَهَا وَ قَسَّمَهَا عَلَى الضِّيقِ وَ السَّعَةِ، [فَعَدَّلَ] فَعَدَلَ فِيهَا لِيَبْتَلِيَ مَنْ أَرَادَ بِمَيْسُورِهَا وَ مَعْسُورِهَا وَ لِيَخْتَبِرَ بِذَلِكَ الشُّكْرَ وَ الصَّبْرَ مِنْ غَنِيِّهَا وَ فَقِيرِهَا، ثُمَّ قَرَنَ بِسَعَتِهَا عَقَابِيلَ فَاقَتِهَا وَ بِسَلَامَتِهَا طَوَارِقَ آفَاتِهَا وَ بِفُرَجِ أَفْرَاحِهَا غُصَصَ أَتْرَاحِهَا، وَ خَلَقَ الْآجَالَ فَأَطَالَهَا وَ قَصَّرَهَا وَ قَدَّمَهَا وَ أَخَّرَهَا، وَ وَصَلَ بِالْمَوْتِ أَسْبَابَهَا وَ جَعَلَهُ خَالِجاً لِأَشْطَانِهَا وَ قَاطِعاً لِمَرَائِرِ أَقْرَانِهَا.🍃
🍃خداى تعالى روزيها را مقدّر ساخت. بعضى را فراوان و بعضى را اندك. در كار برخى گشايش داد و بر برخى تنگ گرفت. و تقسيم از روى عدالت بود. تا هر كه را كه بخواهد، در سختى و آسانى بيازمايد و توانگر و مستمند را در #شكرگزارى و شكيبايى امتحان كند. آن گاه آنان را، كه فراخ #روزى كرده بود، به #فقر مبتلا نمود و بر آنان كه تندرستى بخشيده بود، آفات و بيماريها برگماشت و شادمانان را غصه هاى گلوگير داد.
و مدت عمر هر كس مقرر فرمود. برخى را #عمر دراز داد و برخى را زندگى كوتاه. برخى را پيش داشت و برخى را واپس انداخت. موجبات مرگ را فراهم نمود. مرگ، عمرها را به پايان رسانيد و رشته هاى زندگى را بگسست.🍃
📚خطبه 91(رزق و عمر ، وسیله آزمایش )
💠 @RoozieHalal 💠
#تلــــــنـگــر❗️
شهید ثانی یک شب از خواب برخاست و دید که نمازشبش قضا شده... گریه کرد و گفت:
خدا چه کردم که #نمازشب از دستم رفت.
حالا امروز بعضی ها نمازصبحشان هم قضا می شود، اما برایشان مهم نیست.
هزارتومانی اش گم شود ناراحت است، اما نمازصبحش قضا شده و نگران نیست و این را خسارت نمی داند.
آیت الله مجتهدی تهرانی ره
💠 @RoozieHalal 💠
بدترین مردم🔻
◽قال رسول الله صلي الله عليه و آله :
🔹شَرُّ النّاسِ مَن تَأَذّى بِهِ النّاسُ ، وشَرٌّ مِن ذلِكَ مَن أكرَمَهُ النّاسُ اتِّقاءَ شَرِّهِ ، وشَرٌّ مِن ذلِكَ مَن باعَ دينَهُ بِدُنيا غَيرِهِ.
◽پيامبر خدا صلي الله عليه و آله :
🔹بدترينِ مردم ، كسى است كه مردم از او آزار ببينند ، و از او بدتر ، كسى است كه مردم از بيمِ گزندش ، به او احترام بنهند ، و از او بدتر ، كسى است كه دينش را براى دنياى ديگرى بفروشد.
📚 بحار الأنوار : ج 75 ص 281 ح 7
💠 @RoozieHalal 💠
✨﷽✨
🔴خواص سوره قدر
1⃣آمرزش
👈🏼خواندن سوره قدر در یکی از نماز
ها باعث آمرزش گناهان میشود.
📚ثواب الاعمال ص۲۶۷
2⃣اجابت دعا
👈🏼 هرکس این سوره را بخواند وآنگاه
دعاکند دعایش درلوح محفوظِ مستجاب
نوشته میشود.
📚مستدرکالوسائل ج۴ص۱۹۰
3⃣امنیت
👈🏼 هر کس بعد از نماز عشا ۱۵ بار
سوره قدر را بخواند تا شب آینده
در امان الهی خواهد بود.
📚 تفسیرالبرهان ج۵ ص۶۹۹
4⃣خواب آرام
👈🏼 هرکه پیش از خواب ۷ مرتبه سوره
قدر را بخواند تا صبح در امان الهی
خواهد بود.
📚تفسیرالبرهان ج۵ ص۶۹۹
💠 @RoozieHalal 💠
🔴 صلواتی در روز جمعه و نوشته نشدن یکسال گناهان
🔵 اَللھُّمَ اجعَل صَلَواتِك و صَلَواتِ مَلائِكَتِكَ وَ رُسُلِك عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمّد
🔺 امام صادق علیه السلام فرمودند هر کس بعد از نماز صبح یا ظهر جمعه این صلوات را بفرستد تا یکسال گناهان او نوشته نمی شود.(۱)
🔺امام صادق علیه السلام فرمودند هر کس بعد از نماز ظهر روز جمعه سه مرتبه این صلوات را بفرستد تا جمعه دیگر در امان است.(۲)
🔺 البته در کتاب مصباح المتهجد به نقل از امام صادق علیه السلام آمده است که هر کس بعد از نماز ظهر جمعه این صلوات را بفرستد تا یکسال هیچ گناهی برای او نوشته نمی شود.
📚 (۱) مفاتیح الجنان اعمال روز جمعه عمل ۲۴
📚 (۲) بحارالانوار جلد ۹۰ ص ۵۶
#رزق_معنوی
💠 @RoozieHalal 💠
❇️عوامل وسعت روزی
🍂🍃امیر مؤمنان امام علی(ع) در یک کلام نورانی، بسیاری از این عوامل را مطرح کرده و میفرماید:
دو نماز (ظهر با عصر و مغرب با عشا) را با هم خواندن، تعقیب بعد از نماز صبح و عصر، صلهرحم، #نظافت حریم خانه، #همدردی و یاری نمودن برادر (دینی)، #سحرخیزی در طلب روزی، استغفار، #امانتداری، حقگویی، اجابت دعوت مؤذن، صحبت نکردن در توالت، ترک حرص، تشکر از ولینعمت، پرهیز از قسم دروغ، شستن دست قبل از غذا، خوردن آنچه بیرون از سفره میافتد، روزی را زیاد میکنند و کسی که هر روز سیمرتبه خدا را تسبیح بگوید، خدای عزوجل هفتاد نوع #بلا را از او دور میکند که آسانترین آن #فقر است.
📚(خصال، صدوق، 505)
💠 @RoozieHalal 💠
🔸 بیش از نیاز از خدا نخواه
🔻 آیتالله حاجآقا مجتبی تهرانی
🔹سؤال این است که چرا نباید در امور مادی بیش از مقدار نیاز از خدا درخواست کنیم؟ چون زیادهخواهی بر روی متوسطین از مؤمنین اثر سوء دارد. حس زیادهطلبی در انسان هست؛ اگر این حس در مسیر مادیت ریخته شود و نه معنویت، موجب میشود که انسان هم از نظر تلاش و هم از نظر درخواست از خداوند، در دعاهایش بیش از حدّ نیازش از خدا تقاضا کند. این حالت آثار سوئی دارد که بدترین اثرش، تعلّق قلبی انسان به امور مادّی است.
🔹اگر جایی دیدید که مسائل مادی و دنیوی نکوهش شده، مربوط به تعلق قلب و دلبستگی به دنیاست. هر چیزی که موجب این تعلّق قلبی شود، مضر است. در مورد متوسطین از مؤمنین، بیش از نیاز در دست داشتن، موجب تعلّق قلبی به دنیا میشود؛ البته آنچه که در ادعیه ما هست، بهطور مطلق نیست؛ یعنی انسان میتواند در حد کفاف، امور مادی را از خدا بخواهد. جهتش هم این است که محتاج و سربار دیگران نشود.
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
💠 @RoozieHalal 💠
🔴بى بركتىِ ربا
✨🍂«وَ مَا ءَاتَیْتُم مِّن رِّبًا لِّیَرْبُوَاْ فِى أَمْوَلِ النَّاسِ فَلَا یَرْبُواْ عِندَ اللَّهِ وَ مَا ءَاتَیْتُم مِّن زَكَوةٍ تُرِیدُونَ وَجْهَ اللَّهِ فَأُوْلَئكَ هُمُ الْمُضْعِفُونَ
آنچه بعنوان #ربا مى پردازید تا در #اموال_مردم فزونى یابد، نزد خدا فزونى نخواهد یافت و آنچه را بعنوان #زكات مى پردازید و تنها رضاى خدا را مى طلبید (مایه بركت است و) كسانى كه چنین مى كنند داراى #پاداش_مضاعفند.✨🍂
📚گنجینه معارف 3 (110 موضوع)
محمد رحمتی شهرضا
💠 @RoozieHalal 💠
✍آیت الله بهجت (ره) :
ما برای اوقات خواب خود افسوس میخوریم که چرا برای نماز شب بیدار نمی شویم، در صورتی که اوقات بیداری را به غفلت می گذرانیم!
زیرا اگر در بیداری به توجه و بندگی مشغول بودیم، توفیق بیداری شب را نیز برای تهجد و خواندن نافله ی شب و تلاوت قرآن پیدا میکردیم.
📚در محضر بهجت،کتاب سوم،ص۱۴
💠 @RoozieHalal 💠
♥️ #امیرالمؤمنین #امام_على عليه السلام فرمودند:
🍀 انَّ بِذَوِى الْعُقولِ مِنَ الْحاجَةِ اِلَى الاَْدَبِ كَما يَظْمَأُ الزَّرْعُ اِلَى الْمَطَرِ
🍃 نياز عاقلان به ادب، همانند نياز كشتزاربه باران است.
📖 غررالحكم حدیث ۳۴۷۵
💠 @RoozieHalal 💠
💠حلال خدا حرام نمى شود
«قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِینَةَ اللَّهِ الَّتِى أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَ الطَّیِّبَتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِىَ لِلَّذِینَ ءَامَنُواْ فِى الْحَیَوةِ الدُّنْیَا خَالِصَةً یَوْمَ الْقِیَمَةِ كَذَلِكَ نُفَصِّلُ الاَیَاتِ لِقَوْمٍ یَعْلَمُونَ؛
بگو: «چه كسى زینتهاى الهى را كه براى بندگان خود آفریده، و #روزیهاى_پاكیزه را #حرام كرده است؟!» بگو: اینها در زندگى دنیا، براى كسانى است كه ایمان آورده اند (اگر چه دیگران نیز با آنها مشاركت دارند ولى) در قیامت، خالص (براى مؤمنان) خواهد بود.» این گونه آیات (خود) را براى كسانى كه آگاهند، شرح مى دهیم!»
💠لذّتهاى حلال
«یَأَیُّهَا النَّبِىُّ لِمَ تُحَرِّمُ مَا أَحَلَّ اللَّهُ لَكَ تَبْتَغِى مَرْضَاتَ أَزْوَجِكَ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَّحِیمٌ؛
اى پیامبر! چرا چیزى را كه خدا بر تو #حلال كرده بخاطر جلب رضایت #همسرانت بر خود #حرام مى كنى؟! و خداوند آمرزنده و رحیم است.»
📚گنجینه معارف 3 (110 موضوع)
محمد رحمتی شهرضا
💠 @RoozieHalal 💠
💠 #خطر_وسواسی
✍زراره و ابوبصیر میگویند: به امام صادق علیه السلام عرض کردیم: مردی در نماز شک میکند که چند رکعت خوانده و چند رکعت مانده، و هرچه نمازش را تکرار میکند باز همین شک و وسواس را دارد. چه کند؟ حضرت فرمودند:« به شک خود اعتنا نکند و نمازش را با همان وضع به آخر برساند.»
سپس فرمودند: وسواس کار شیطان است، شیطان خبیث را با شکستن نماز و تکرار آن به طمع نیندازید و به او اجازه نفوذ ندهید، زیرا که او دست بردار نیست، بار دیگر شما را به وسوسه و شک میاندازد، بنابراین به شک خود اعتنا نکنید. وقتی شما اعتنا نکردید او مأیوس شده و به سراغ شما نخواهد آمد. إنما یرید الخبیث أن یطاع فإذا عصی لم یعد إلی أحدکم: به راستی شیطان #ناپاک میخواهد از او پیروی شود. پس هرگاه از او پیروی نشد دیگر به سوی شما باز نمی گردد.
آری! وسواسی بودن نه تنها در نماز، کار #شیطان است بلکه درکارهای دیگر نیز کار اوست و یک نوع #مرض_روحی و روانی است که باید جدأ از آن پرهیز نمود.
📚بحار ج 27، ص 8 و 270
💠 @RoozieHalal 💠
امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام:
💠 مَن يَستَأثِر مِنَ الأَموالِ يَهلِك
❇️ هر كه در اموالْ #انحصار_طلبى كند، نابود مىشود.
📚 تحف العقول صفحه ۲۱۷
💠 @RoozieHalal 💠
✳️دنيا محل آسايش مطلق نيست!
🌸🍃دنيا محل #آسودگي بدون اندوه نيست. مطمئن باشيد راحتي شما در اين است که دنيا را محل آسودگي مطلق ندانيد. آن جا که سراسر راحتي و آسودگي است، بهشت است. خداوند متعال مي فرمايد: من راحتي را در بهشت قرار دادم و مردم آن را در دنيا #طلب مي کنند و به همين جهت آن را نمي يابند.[1]
طلب کردن و نيافتن موجب احساس #ناکامي در شما مي شود و احساس ناکامي موجب فشار رواني مي گردد. شما از آن جهت غمگين و افسرده مي شويد که آنچه را طلب کرده ايد، به دست نياورده ايد. ممکن است شما خيلي چيزها نداشته باشيد ولي موجب رنج و عذاب شما هم نگردد؛ چون آن ها را نمي خواسته ايد. وقتي دچار فشار رواني مي گرديد که آن چه را مي خواستيد، به دست نياورده باشيد. رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ روزي به مردم گفتند: هر کس چيزي را طلب کند که آفريده نشده، خود را به #زحمت انداخته و چيزي به دست نمي آورد! مردم پرسيدند: اي رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ آن چيست که خلق نشده است؟! حضرت فرمود: آسايش مطلق در دنيا.[2] پس بهتر است انتظارتان از دنيا را اصلاح کنيد. دنيا جاي تلاش و #امتحان است نه جاي پاداش و آسايش. هميشه به ياد داشته باشيد که «اگر بدانيم دنيا جاي آسايش نيست، راحت زندگي مي کنيم».
مهارت هاي خود را در سر بلندي از امتحانات دنيا نشان دهيد!
ما به دنيا نيامده ايم تا آن گونه که مي خواهيم زندگي کنيم، بلکه به دنيا آمده ايم تا هنر و مهارت خود را در هماهنگ شدن با کش و قوس هاي دنيا نشان دهيم. اين جا کارگاه امتحان است. سئوالات امتحان و مواد آزمون به دلخواه ما تعيين نمي شوند، بلکه ما بايد به امتحانات پاسخ مثبت دهيم تا شيريني کارنامه و #موفقيت را بچشيم.
بدانيد که امتحان، مزاحم شما نيست بلکه رشد دهنده شما است. پس بهتر است به جاي اين که امتحان را به دلخواه خودتان تغيير دهيد، پاسخ مناسب به امتحانات بدهيد. امام علي ـ عليه السلام ـ مي فرمايد: هرگاه آنچه را خواستي نشد، اهميت نده که در چه حالي هستي،[3] آنچه را شد بخواه،[4] و از آن چه هست دلگير مباش.[5] اگر چنين شود، هم توان #مقابله با سختي ها را پيدا خواهيد کرد و هم در آرامش زندگي خواهيد کرد.
📚[1] . عوالي اللالي، ج4، ص 61، ح11.
[2] . جامع الاخبار، ص517، ح1464.
[3] . غرر الحکم، ح4060.
[4] . همان، ح 4058.
[5] . نهج البلاغه، حکمت 69.
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوهرم #بی_پوله ولی....
🎙با صدای استاد دانشمند
💠 @RoozieHalal 💠
🔴آثار لقمه حرام در زندگی مومن
✍️ آیت الله ناصری: یکی از اولیاء الهی بود به نام مرحوم حاج مؤمن که استاد آیت الله دستغیب رحمت الله علیه بود، ایشان برای بنده نقل کرد: من خدمت یکی از اولیای الهی رسیدم. دستوری به من داد و گفت که مثلاً فلان جا غذا نخور. من هم گفتم چشم. داستانش خیلی مفصل است. میگفت: ما با آن شخص که گفته شده بود در خانهاش غذا نخورم، مرتبط بودیم.
یک روز در خانه ایشان نماز را که خواندیم، سفره انداختند و من خجالت کشیدم بلند بشوم. گفت: بنشین ناهار بخور. گفتم: آقا! من معذورم. گفت: نه؛ بنشین ناهار بخور. حاج مؤمن میگفت: غذا را کشیدیم و من دو سه تا لقمه خوردم. یک دفعه دیدم آن ولی الهی پیدایش شد. اشاره کرد گفت: بلند شو بیا. بلند شدم رفتم. گفت: چرا از این غذا خوردی؟ گفتم: من خجالت کشیدم. برایم کشیدند و کاسه گذاشتند و نتوانستم نخورم. گفت: خوب، حالا اگر میتوانی، برو بخور.
آمدم نشستم. دیدم تمامش چرک و خون است، خدا شاهد است. گفت: از بوی #تعفن غذا حالم خراب شد. نگاه کردم دیدم آنها همه دارند میخورند؛ اما دارند چرک و خون میخورند. حالم به هم خورد و بلند شدم. بعضی از غذاها حقیقتش این است. نمیدانیم چیست. انسان مقداری برای به دست آوردن غذای حلال و پاک سعی و کوشش بکند. غذا، در فرزندان ما، در عبادات ما آثاری دارد. در روایت دارد کسی که یک #لقمه_حرام بخورد، تا چهل روز #دعاهایش مستجاب نمیشود.
📚بحارالأنوار، ج63، ص314
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیتالله مجتهدیتهرانی(ره):
🔸با زن و بچهات رفیق باش تا #عمرت_طولانی بشه...
💠 @RoozieHalal 💠
✳️جود و #بخشش_خداوند
🔆و من خطبة له (علیه السلام) تعرف بخطبة الأشباح و هي من جلائل خطبه(علیه السلام)
وصفُ اللّه تعالى:
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي لَا يَفِرُهُ الْمَنْعُ وَ الْجُمُودُ وَ لَا يُكْدِيهِ الْإِعْطَاءُ وَ الْجُودُ، إِذْ كُلُّ مُعْطٍ مُنْتَقِصٌ سِوَاهُ وَ كُلُّ مَانِعٍ مَذْمُومٌ مَا خَلَاهُ، وَ هُوَ الْمَنَّانُ بِفَوَائِدِ النِّعَمِ وَ عَوَائِدِ الْمَزِيدِ وَ الْقِسَمِ، عِيَالُهُ الْخَلَائِقُ ضَمِنَ أَرْزَاقَهُمْ وَ قَدَّرَ أَقْوَاتَهُمْ وَ نَهَجَ سَبِيلَ الرَّاغِبِينَ إِلَيْهِ وَ الطَّالِبِينَ مَا لَدَيْهِ وَ لَيْسَ بِمَا سُئِلَ بِأَجْوَدَ مِنْهُ بِمَا لَمْ يُسْأَلْ؛ الْأَوَّلُ الَّذِي لَمْ يَكُنْ لَهُ قَبْلٌ فَيَكُونَ شَيْءٌ قَبْلَهُ، وَ الْآخِرُ الَّذِي [لَمْ يَكُنْ] لَيْسَ لهُ بَعْدٌ فَيَكُونَ شَيْءٌ بَعْدَهُ؛ وَ الرَّادِعُ أَنَاسِيَّ الْأَبْصَارِ عَنْ أَنْ تَنَالَهُ أَوْ تُدْرِكَهُ؛ مَا اخْتَلَفَ عَلَيْهِ دَهْرٌ فَيَخْتَلِفَ مِنْهُ الْحَالُ وَ لَا كَانَ فِي مَكَانٍ فَيَجُوزَ عَلَيْهِ الِانْتِقَالُ؛ وَ لَوْ وَهَبَ مَا تَنَفَّسَتْ عَنْهُ مَعَادِنُ الْجِبَالِ وَ ضَحِكَتْ عَنْهُ أَصْدَافُ الْبِحَارِ مِنْ فِلِزِّ اللُّجَيْنِ وَ الْعِقْيَانِ وَ نُثَارَةِ الدُّرِّ وَ حَصِيدِ الْمَرْجَانِ مَا أَثَّرَ ذَلِكَ فِي جُودِهِ وَ لَا أَنْفَدَ سَعَةَ مَا عِنْدَهُ؛ وَ لَكَانَ عِنْدَهُ مِنْ ذَخَائِرِ الْأَنْعَامِ مَا لَا تُنْفِدُهُ مَطَالِبُ الْأَنَامِ لِأَنَّهُ الْجَوَادُ الَّذِي لَا يَغِيضُهُ سُؤَالُ السَّائِلِينَ وَ لَا [يُبَخِّلُهُ] يُبْخِلُهُ إِلْحَاحُ الْمُلِحِّينَ.
🍃🍂حمد سزاوار خداوندى است كه نابخشيدن، بر #داراييش نيفزايد و اگر بخشش كند، بينوا نشود. زيرا هر بخشنده اى -جز خداى تعالى- اگر ببخشد از داراييش كاسته گردد و هركس، جز او از بخشش دست باز دارد، #نكوهشش كنند. تنها اوست كه بر بندگان خود به اعطاى نعمتها و سودها و نصيبها #منّت تواند نهاد.
همه موجودات روزى خوار اويند، روزى آنها را ضمانت كرده و قوتشان مقدّر فرموده. راه آنان را كه شوق و رغبت او دارند و خواستار چيزهايى هستند كه در نزد اوست، گشاده و هموار ساخته است. كسى را كه زبان به سؤال مى گشايد، افزونتر ندهد، از آنكه مهر خاموشى بر لب نهاده است.
اوست اول، پس او را آغازى نبوده است، كه پيش از آن چيزى تواند بود. اوست آخر، پس او را پايانى نيست كه پس از آن چيزى تواند بود. ديدگان را اجازت ندهد، كه او را بنگرند و دريابند. روزگار بر او نگذشته است كه با گذشت زمان دگرگون شود. در جايى مكان نگرفته است، كه از آنجا به جاى ديگر رود.
اگر ببخشد، هر چه را كه از معادن كوهها بيرون مى آيد يا هر چه را كه از خنده صدفهاى دريا حاصل مى شود، از سيم و زرناب و مرواريدهاى غلطان و خوشه هاى مرجان، در جود و بخشش او اثر نكند و از #وسعت_دارايى او نكاهد. ذخاير خزاين او به حدى است كه درخواستهاى بندگانش آن را به پايان نرساند. زيرا، او بخشنده اى است كه درياى نعمتش به درخواست خواهندگان نقصان نيابد و اصرار شوخ چشمان، او را #بخيل نگرداند🍃🍂
📚خطبه 91 نهج البلاغه
💠 @RoozieHalal 💠