هدایت شده از حاج ابوذر بیوکافی
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماوا
🔉 #سرود | تو نقطهی امید فردای منی
🎙 با نوای #حاج_ابوذر_بیوکافی
📆 دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲
🕌 آستان مقدس حضرت فاطمه اُخریٰ (س)
🏳️ هیأت ثاراللّٰه (ع) رشت
♾ مشاهده و دریافت با کیفیتهای مختلف
🎬 نسخهٔ عموی قطعه
🎵 فایل صوتی قطعه
🖌 متن شعر
🌸 به مناسبت آغاز امامت #امام_زمان_عج
🇮🇷 کانالحفظونشرآثارحاجابوذربیوکافی
▫️ AbozarBiukafi_ir
📌سفر انوشه انصاری به دور مدار زمین
🔹 انوشه انصاری، در ۱۳۴۵ در مشهد متولد شد و ۱۳۶۳ به آمریکا مهاجرت کرد. گواهی کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه جورج واشینگتن دریافت کرد. در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ سازمان فضایی روسیه اعلام کرد که انوشه انصاری بهعنوان اولین زن در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز، به مدار زمین خواهد رفت.
🔸 وی نخستین فضانورد با اصلیت ایرانی است و پس از عبدالاحد مومند فضانورد افغانستان، دومین فضانورد فارسی زبان است. وی، در روی لباس خود، پرچم ایران و آمریکا را نقش کرده بود. دلیل این کار را اظهار دِین خود به این دو کشور که در موفقیت او نقش داشته اند، بیان کرد.
🔻 فضاپیمای سایوز حامل انوشه انصاری و چند نفر دیگر، ۱۸ سپتامبر سال ۲۰۰۶ از پایگاه فضایی در قزاقستان به فضا پرتاب شد و مأموریت سایوز تیامای-۹ آغاز شد. دو روز بعد فضاپیما با موفقیت به ایستگاه بین المللی فضایی ملحق شد و اقامت ۹روزه انوشه انصاری در ایستگاه فضایی آغاز شد.
▫️ سرانجام پس از ۹ روز اقامت و پژوهش در ایستگاه بین المللی فضایی، انوشه انصاری در ۷ مهر ۱۳۸۵ به همراه همکارانش به زمین بازگشت. در طول ۹ روز اقامت در ایستگاه فضایی، پژوهش های علمی ارزشمندی توسط او و همکارانش انجام شد.
#تقویم_تاریخ
#۲۳شهریور
#انوشه_انصاری
💠 @RoozieHalal 💠
16.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠حضرت آیت الله خامنه ای:
🔶 اینکه در سورهی مبارکهی حمد، هر روز بارها تکرار میکنیم «اهدنا الصّراط المستقیم»، نشاندهندهی این است که صراط مستقیمی که در پیش گرفتهایم ... هر لحظه به دوراهیهائی میرسد...کار را هم خیلی نمیخواهیم نشدنی و سخت بگیریم؛
🔹 خدای متعال بیّنات را در مقابل همه قرار داده؛ «ذلک ان لم یکن ربّک مهلک القری بظلم و اهلها غافلون». اینجور نیست که اگر ما وسیلهی هدایت در اختیار نداشته باشیم و احیاناً حرکتمان درست نبود، خدای متعال ما را مؤاخذه کند یا عذاب کند یا چه کند؛ نه، وسیلهی هدایت را هم خدای متعال در اختیار میگذارد...
۱۳۹۰/۰۱/۲۳
#مقام_معظم_رهبری
#آیه_۶_سوره_حمد
#ترنم۴
💠 @RoozieHalal 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸به درد شما پاداش و اجر داده می شود...
💠 @RoozieHalal 💠
💠 شانش
🔸 امام على علیه السلام:
نسبت به چیزى که امید ندارى، بیش از آن چیزى که به آن امیدوارى امید داشته باش.
ملکه سبا از قصرش آمد و در نهایت به سلیمان ایمان آورد و مسلمان شد و نیز ساحران فرعون رفتند که براى فرعون عزت بیاورند، ولى مومن [و عاقبت بخیر] شدند.
📚 فروع کافی/ج 5 /ص199
💠 @RoozieHalal 💠
🔻بهترین ذکر در سختی ها
محمّد بن الريّان می گوید؛ به امام هادی علیه السلام نوشتم: دعایی برای زمان سختی ها و بلاها و امور مهم یاد بدهید. در پاسخ نوشتند: خود را ملزم به استغفار کن
📚مسند الإمام الهادي أبي الحسن علي بن محمد(ع)/العطاردي/ص195
💠 @RoozieHalal 💠
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
🔸 ما أبدلنی اللَّهِ خیرا مِنْهَا ، صدقتنی إِذْ کذبنی النَّاسِ و واستنی بِمَالِهَا اذ حرمنی النَّاسِ ، و رزقنی اللَّهُ الْوَلَدُ مِنْهَا و لمیرزقنی مِنْ غیرها
🔹خدا زنی بهتر از خدیجه به من نداد. هنگامی که مردم تکذیبم میکردند، او مرا تصدیق کرد و هنگامی که مردم مرا تحریم کردند، با ثروتش کمکم کرد. و خدا از او فرزندانی به من داد در حالی که از دیگر زنانم به من فرزندی نداد.
📗شیخ مفید، الافصاح، ص217
🌸 فرا رسیدن دهم ربیع الاول سالروز پیوند آسمانی پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (صل الله علیه وآله و سلم) و ام المومنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) تبریک و تهنیت باد.
💠 @RoozieHalal 💠
📌 درگذشت "ابن قُولَوِيه" از بزرگان اماميه در حديث و فقه
🔹 تاریخ ولادت ابن قولویه به درستى روشن نیست. اما سال هجرت او به عتبات و سال رحلتش در تاریخ ۳۶۹ ق ثبت شده است. او از فقهای امامیه و بزرگان حدیث قرن چهارم هجری است که از او به عظمت یاد شده است.
🔹 تاریخُ الشهورِ و الحَوادِث، الشَّهادات، کامِلُ الزّیارات و … از کتب و تالیفات او هستند. وی در کاظمین وفات یافت و در پایین پای حضرت امام جواد و در کنار شیخ مفید، مدفون گردید.
🔸 عالمان فراوانى از محضر او به کسب علم و دانش پرداختند؛ زیرا حضور سى ساله وى در جوار امام موسى بن جعفر و امام جواد ع، منشأ بسیارى از برکات شد. ابن قولویه، استاد فقه شیخ مفید بوده است.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#ابن_قولویه
💠 @RoozieHalal 💠
📌 وفات حضرت عبدالمطلب جدّ بزرگوار پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔸 حضرت عبدالمطّلب بن هاشم بن عبدمناف ، جد پدری حضرت محمد ص و امام علی ع است. او بزرگ قبیله قریش بود و ریاست او را همگی قبول داشتند. حضرت عبدالمطلب پیرو دین ابراهیم بود و هیچگاه بت نپرستید. ایشان موحد بود و خداوند یگانه را میپرستید.
🔹عبدالمطلب صاحب ده پسر و شش دختر بود. مطابق مشهور رسول خدا از 5 سالگی تحت سرپرستی عبدالمطلب قرار گرفت و 8 ساله بود که جد بزرگوارش از دنیا رفت. واقعه اصحاب فیل (حملۀ ابرهه) در دوره سیادت وی بر مکه روی داده است. از جمله آثار عبدالمطلب، حفرِ چاه زمزم است.
♦️بعضی از سنتهایی که او پایه گذاری کرد و بعدها رسول خدا آنها را اجرا میکرد و آیات الهی در مورد آنها نازل شدهاند: وفای به نذر، تعیین صد شتر برای دیه، حرمت ازدواج با محرم، قطع دست سارق، نهی از قتل دختران، مباهله، تحریم خمر، تحریم زنا ...
▫️ عبدالمطلب همواره، به محمد ص خیلی علاقه داشت و درباره او سفارش می نمود. وی اطلاعاتی از روی تواریخ گذشته و گفتار کاهنان و دانشمندان درباره آینده درخشان و پرشکوه این فرزند بهدست آورده بود که آینده او را در نظرش پرشکوه جلوه میداد.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#وفات_عبدالمطلب
💠 @RoozieHalal 💠
✅ ازدواج پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله با حضرت خديجه سلام الله علیها
🔹 پیامبر اکرم ص، در ۲۵ سالگی با مشورت و یاری عمویش ابوطالب ع، با خدیجه بنت خُویْلَد ازدواج نمود. خطبه این عقد را عموی پیامبر حضرت ابوطالب خواند. پیامبر ص حدود پانصد درهم مهر حضرت خدیجه کرده است.
🔸 خدیجه کبری س در تمام ۲۵ سال زندگی مشترک با پیامبر ص یار و غمخوار آن حضرت بود. او نخستین زنی بود که به اسلام ایمان آورد و با ایمان خویش مایه آرامش پیامبر اسلام شد. وی ثروت هنگفت خود را در راه تبلیغ اسلام به پیامبر واگذار کرد و نقش مهمی در پیشرفت اسلام داشت.
🔸 بر اساس نقل مشهور، ثمره ی شیرین ازدواج حضرت خدیجه س با پیامبر اسلام ص، دو پسر و چهار دختر به نام های قاسم، عبداللَّه، رقیه، زینب، ام کلثوم و حضرت فاطمه زهرا س بود.
#تقویم_تاریخ
#10ربیع_الاول
#ازدواج_پیامبر_خدیجه
💠 @RoozieHalal 💠